Ässät mediassa

  • 2 312 261
  • 9 608

Velli_Ketola

Jäsen
Suosikkijoukkue
---
Sanovat, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa..

Kieltämättä jos lisää vaikka tuon sivuilta löytyvän tekstin -->

-Esimerkiksi 10 metrin juoksussa useampi pelaaja paransi aikaansa yli kymmenyksellä. Joukkue on siis nopeutunut keväästä ja se lupaa hyvää luistelunopeutta ajatellen, Vihelä kertoi.

tuohon kuvaan niin saanee hieman väärän/hassun käsityksen tilanteesta. Jos taas miettii kuvaa esimerkiksi cooperin testin jälkeen, jossa jokainen pelaaja antaa kaikkensa mielikuva voi olla toinen? Jokainen tietysti ajattelee kuten haluaa :)
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nämä jutut voidaan jättää omaan arvoonsa, artikkelien mukaan pelaajat ovat aina kovemmassa kunnossa kuin koskaan. Tämä pätee siis jokaiseen joukkueeseen eikä pelkästään Ässiin.

Ja aina kun joukkue joutuu vaihtamaan valmentajaa, niin uuden valmentajan mukaan pelaajat eivät ole kunnossa.
 

passenger

Jäsen
Ja vielä kokeneilla pelaajilla varsinkin tulokset parantuneet? Hah, onkohan otettu käyttöön vanha kunnon kesätemppu, eli vedetään kevään testeissä hieman kevyemmin, niin näyttää että on kesä vedetty kovaa.

En ole toisaalta myöskään tainnut koskaan nähdä uutista, missä ennen kautta kerrotaan kesäreenien menneen aivan päin vittua ja pelaajien olevan surkeassa kunnossa ennen kauden alkua. Siinä olisikin hieman vaihtelua.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
En ole toisaalta myöskään tainnut koskaan nähdä uutista, missä ennen kautta kerrotaan kesäreenien menneen aivan päin vittua ja pelaajien olevan surkeassa kunnossa ennen kauden alkua. Siinä olisikin hieman vaihtelua.
Nää on sitten taas niitä valmentajan suusta kesken kauden tapahtuneen vaihdoksen jälkeen sanottuja juttuja. Pelaajat ovat poikkeuksetta rapakuntoisia.
 

Kalmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
Osaakos joku sanoa, mikä on tämä Porisperen lauantain juttu? Ässät mukana tapahtumassa, mutta millä tavalla? Joku oma ständi paikalla?
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Edellisen kerran paitaa uudistettiin 2003. Ehkä reilu kymmenen vuotta on aika sopiva väli uudistuksille.

Teaseri kuvan perusteella valkoinen väri on vähentynyt ja ilme olisi entistäkin punamustempi, joka on hyvä juttu. No, pian nähdään.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ja tässä on Ässien uusi kotipaita.
Ensimmäiseksi tulee mieleen New Jersey Devilsin paita. Ihan hieno mielestäni.

Oikein hyvältä näyttää, kyllähän ne vanhat paidat tosiaan jo käytössä olivatkin.. logo näyttää keskellä aavistuksen pieneltä ja orvolta nyt kun mainokset puuttuvat ympäriltä. Mutta olen siis tyytyväinen
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Not sure if just NJ Devils or Ässät Pori... Ihan komiat nuo on, vaikka onkin juuri Devilsin paidat Patalogolla. Mainokset taas päälle.
 
Viimeksi muokattu:

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuossa kuva jossa on mainokset. Tai siis osa mainoksista, tuohon lisäksi vielä kummipelaaja yms mainostilkut. Ei lopulta kovin järisyttävä uudistus.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän tuo taitaa olla aika yleistä että ne, joilla on varustediili Reebokin kanssa, pelipaidat ovat pitkälti jonkun NHL joukkueen kopioita omilla väreillä, koska Reebok taitaa toimittaa paidat jokaiselle NHL jengille.

HPK on oranssilla aikakaudellaan pelannut aluksi Calgary Flames kopiolla ja viimeiset pari kautta on mennyt Washington Capitals kopiolla. Seuraavaa kopiota odotellessa...
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hieno on paita, ja antaa kivaa piristystä tulevaan kauteen. Mitenkäs nuo toppahousut? Jatketaanko mustilla, vai palataanko perinteisiin punaisiin?
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Ässät "uudisti" peliasuaan - löydätkö mitään eroa? - IltaSanomat

Vittu että alkoi vituttamaan tämä uutisointi. Jos joku muu seura olisi tehnyt uudistukset niin ooooh kuinka maagista olisi ollut.

Paitahan on selvästi erilainen kuin aikaisempi. Kaulukset, hihat, olkapäät ja helma pistää heti silmään erona.

"Saattaa toki olla, että toimitus on hivenen kesäterässä ja ei havaitse ilmiselviä eroavaisuuksia. Löydätkö sinä merkittäviä eroja peliasujen välillä?" ..

Toimitus tosiaan on hiukan kassalla. Mikähän olisi ilmiselvä eroavaisuus toimituksen mielestä?

Todella hieno paita mielestäni ja onnistunut uudistus!
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mitenkäs nuo toppahousut? Jatketaanko mustilla, vai palataanko perinteisiin punaisiin?

Punaiset housut oli hirveät, ehkä Tapparan porkkanapöksyt ja Tepsin aikoinaan käyttämät valkoiset ovat vielä kaameammat. Eli jatketaan ehdottomasti mustilla housuilla ja kypärillä.
 
Aika pieniä oli kyllä muutokset.

En ihmettele, jos mediassa naurattaa.

No ei kai nyt hyviä ja toimivia paitoja kokonaan ruveta vaihtamaan ja kyllähän nuo nyt aika paljon kuitenkin muuttuivat.

Hyvä uudistus, vaikka nyt tuleekin esim. Suomikiekon laadukkaalta toimitukselta itkua Devilsin paitojen kopioinnista. Ei siellä ilmeisesti tiedetä, että usein samalta valmistajalta tulee samanlaisia paitoja, nyt sattuivat vielä väritkin matsaamaan.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Twitter.com

On kyllä aika jäätävää yksilöllisyyttä, pakko myöntää. Tulee ihan mieleen NHL-konsolipelit, joissa on pakko valita yksi ennalta päätetyistä designeista.

Aina olen Ässiä sympannut, enkä vähiten pelipaidan takia, mutta jotenkin tuo kyllä paskan maun suuhun tämä "uudistus".
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Mitä väliä, että kyseessä on kopio Devilsin paidoista?

Paitahan on hieno, toki Ässien logo on Devilsin vastaavaa hienompi ja simppelimpi.

Jäi naurattamaan iltapulun uutisointi, olisiko logoa ehkä pitänyt vaihtaa, jotta olisivat huomanneet eroavaisuudet?
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Voi kumpa nuo mainokset olisivat punaisessa paidassa ainoastaan valkoisella ja valkoisessa paidassa ainoastaan joko punaisella tai mustalla (pl. mustat hartiat joissa teksti valkoisella).

Mutta todennäköisesti tulee samanlainen tilkkutäkki kuin aikaisemminkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös