Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ässät mediassa

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana pata13, 13.12.2005 klo 09.41.

 1. Jarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hertat
  Yle puheen play-off illassa analyysi Ässien kauden jatkosta. Kuhta sanoi suurinpiirtein näin "Kaksi peliä ja Ässät ulkona. Siitä joukkueesta on revitty kaikki irti jo aikoja sitten, mikä siitä materiaalista on mahdollista saada. Vastaan tulee Ilves ja Karri Kivi joka tuntee Porin ja Ahon Ässillä ei mitään mahdollisuuksia."

  Muutaman päivän kuluttua sen sitten tietää miten kävi.
   
 2. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:
  Kieltämättä tällainen skenaario tuntuu pessimistisestä fanistakin todennäköiseltä. Jotenkin tuntuu, että Ässien tankit on tyhjät varsinkin henkisesti, en tiedä onko kuntohuippukin osunut väärään kohtaan ja porukasta ei enempää irtoa.
  Ilveksen piilkki taas tuntuu ainakin ennakolta osuneen paremmin loppukauteen.
   
 3. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Kuhtaa nyt ei voi varsinaisena asiantuntijana pitää. Hassuja hattuja ja stadin slangia lukuunottamatta ei ole annettavaa jääkiekkokeskustelulle. Stadin versio Janne Niinimaasta, ei enempää.
  Joukkueesta on ehkä revitty kaikki irti, mutta yksilöistä ei vielä ole.
  Ässillä on käyttämätöntä potentiaalia huimasti Ilvestä enemmän, mutta todennäköisesti se jääkin käyttämättä. Jos Bertrand, Kiilholma, Kärki, Ojamäki ja Kuparinen ovat olleet umpijäässä koko kauden, niin tuskin heräämistä enää tapahtuukaan. Silti Ässät on niukka suosikki ja jos alisuorittajia alkaa vihdoinkin kiinnostaa pelaaminen, niin Ilveksellä ei ole jakoa.
   
 4. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Lainaus:
  Tiedä vaikka osuis vielä oikeaan.

  Antasin ehkä lievän edgen Kibelle, on se vähän kehittynyt vuosien aikana. Toisaalta, kun katsoin illan "asiantuntija"katraan, sain myös syyn olla kuuntelematta. Kuhta vaikuttaa just sellaselta tyypiltä, jonka analyysit perustuu Eliteprospectsiin, vanhoihin meriitteihin ja pelaajabudjettien suuruuteen. Tuskin kahta peliä enempää on nähnyt Ässiltä tällä kaudella.
   
 5. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
 6. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
 7. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juu, Karri osaa nykyään Porin torilta jäähallille.
   
 8. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Lainaus:
  Ainahan se on pakko vähän tiivistää. Väittäsin jotta ovat kuitenkin jossain määrin kartalla mikä joukkueiden tilanne on/on ollut.

  Sen verta paljon tullut Ässiä nähtyä, ettei tartte keidenkään nollatason analyytikkojen tulla heittelemään teksti-tv:stä näkemiänsä. Mutta Ilves-knopit kyllä kiinnostaa. Joukkue oli 3/4 kautta kellarikerroksissa, eikä jotenkin sytyttänyt eli pelejä ja pelaajia tullut nähtyä aika mininaalisesti.
   
 9. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joukkue voisi tulostaa tämän kopin seinään, kuten joskus muinoin Veikkaajan jutun, jossa Ässillä ei pitänyt pleijareissa olla yhtään mitään jakoa. Saivat silloin kuulemma jutusta erittäin paljon "potkua" lisää.
   
 10. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Päivän Satakunnan Kansassa laaja juttu Ässien pukukoppielämästä.
   
 11. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:

  Itsekin pidän Kuhtaa enemmän tällaisena lätkäjätkänä kuin vahvana asiantuntijana.
  Olen kuitenkin siinä käsityksessä, että katsovat tuolla YLE Puheen kiekkokierroksella pelit tv:stä, joten on varmasti enemmän pelejä nähnyt kuin pari Ässiltäkin.
   
 12. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
 13. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Tää oli ihan katsomisen arvoinen. Tällaisista pystyy ne "neekerihuoratkin" editoimaan pois.
   
 14. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Artikkeliin liittyen SK:n sivuilla on 26 min. video Ässien päivittäisestä tekemisestä. Valottaa todella hyvin joukkueen ja valmentajien päivän ohjelmaa ja tapaa joten asiat hoidetaan.

  Tämä on Ässät - sensuroimatta - Satakunnan Kansa
   
 15. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Aikamoista kultanamia fanille nähdä tätä. Sellainen spesiaalikysymys, jos joku tietää, mutta onko kaikille kopissa aina oma paikka, vaikka pelaisit A-nuorien ja liigan välillä? Eli kamat on omalla paikalla vaikka et pukisi otteluun? Tuli nyt tuosta Juholasta mieleen, kun alussa jutusteli ja istui Makkosen vieressä.
   
 16. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Tuo video pitäisi kyllä näyttää jatkossa jokaiselle vähänkään pätevämmälle pelurille, jonka kanssa yritetään neuvotella sopimusta. Ihan vain siitä näkökulmasta, että tällaiset puitteet me pystymme Porissa tarjoamaan, uusi Isomäki näyttäytyy nimittäin todella edukseen videolla. Pelkästään tuo Ässien pukukoppi on niin jäätävää tasoa, että tässä sarjassa yhdelläkään joukkueella ei ole nokittaa vastaavalla..
   
 17. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Ilman sarvia ja hampaita, mikäs tuossa nyt on niin jäätävää? Kivasti on hyllyt ja seinät joukkueen väreissä, mutta entä sitten? En mä näe näin puolueettomana tarkastelijana miten tuo nyt olisi merkittävästi komeampi koppi kuin vaikka IFK:n Nordiksella.
   
 18. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Lainaus:
  No onhan tuo moderni koppi kaikilta ominaisuuksiltaan todella moniin Suomessa verrattuna.
   
 19. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Tämä on totta, mutta kyllä Suomessa halleja on jossa on olosuhteet vähintään samaa tasoa. Huonompia toki on useampia.
   
 20. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Yleensähän näissä on niin, että sopimuspelaajilla on oma paikkansa joukkueen pukuhuoneessa. Tuskinpa Ässätkään tekee tässä poikkeusta ja siksi esim. Juholalla on oma paikkansa Makkosen vierustoverina.
   
 21. J_bro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ennen remonttia pelaajilta tiedusteltiin, mitä he toivovat pukukopilta ja muilta oheistiloilta. Toivomus oli että, ilma kulkee kopissa ja tilaa on riittävästi, Eli aika simppeliä meininkiä. Suomessahan monen hallin pelaajiston tilat on suht ahtaita ja jopa ilmanvaihdossa on petraamista.

  Toinen juttu on sitten nämä muut tilat, mitä pelaajat ja muu ydinryhmä käyttää: hierontahuone, lääkärinhuone, yleistilat. "hengailutilat", huoltotilat, kuntosali jne. Nämä ovat Porissa viimeisen päälle kunnossa. Esimerkiksi Suomestakin löytyy liigajoukkeilta hieronta/fysiohuoneita, jotka on alunperin suunniteltu siivouskomeroksi...

  Kokonaisuudessaan asian voisi summata niin, että joukkueelle ja oheishenkilöstölle on varta vasten suunniteltu ja toteutettu sellaiset tilat, mitä ammattitason jääkiekkojoukkue vuonna 2017 tarvitsee. Mutta joo ei, siellä mitään kultaa ja mirhamia seinillä ole. Vaasaan tsemppiä (mahdolliseen) hallin remonttiin, sitä se lato oikeasti kaipaisi.
   
 22. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Näinpä. Saas nyt vaan nähdä mennäänkö taas heti alkuunsa perse edellä puuhun, kun budjettia koitetaan pienentää ja että säästetäänkö taas väärissä asioissa.
   
 23. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 24. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Aika hyvin kohdilleen, paljon on kuin olisi omalta näppikseltäni. Tuon jutun perusteella siis käytännössä enää kenenkään sopimuksettoman kanssa ei keskustella ensi kaudesta, jos kerran se viimeinenkin jonkinasteinen kysymysmerkki eli Paakkolanvaara on myös lähtökuopissa (plus että Kiilholmasta ollaan tosiaan hankkiutumassa eroon). Ja hyvä näin sikäli, että se ainakin selkiyttää tilannetta missä mennään joukkueen rakentamisen suhteen..
   
 25. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Aika tavalla samaan meni kuin oma täällä julkaisemani arvio, muutama arvosana heitti hiukan. Pari lausettakin kuin omaa tekstiäni ...