Ässät-Lukko to 27.2 Isomäki pori

  • 15 824
  • 198

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Miten tasta eteenpain? Jos se tassa oli niin kertokaa milloin se Ismo saapuu torille kivitettavaksi? Otan Glasgowista halvimman lennon vaikka sinne vitun Porin kentalle ja teravimmat darts-tikat mita taalla on.. ei voi olla totta. Kiitos Ismo, kiitos Assat, noin selkarangattoman kumipaan edessa ei voi kuin havita.. Toivottavasti sanoi taas jotain perkeleen hauskaa lehdistotilaisuudessa.. tai haukkui Assien taktiikan. Minulta ei tipu enaa saalia..
 

Damien

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja suomen maajoukkueet.
Vituttaa. Nyt olis ollu paikka mennä playoffeihin mutta ei kiinnosta lukkoa, ikan olis pitäny ottaa 0-2 tilanteessa aikalisä mutta ei, tämä ääliö ei ota sitä edes 2-2 tilanteessa. Samainen ääliö ei saa joukkuettaan pelaamaan selkeitä altavastaajia vastaan vaan peli on täyttä paskaa. Mikäli olis voitettu Ässät ja Pelicans niin playoff paikka alkaisi olla varma mutta nyt se on sitten karannu.

Toivottavasti ika sitten on sanojensamittainen mies eli päästään kivittämään ja heittämään tikoilla. Onneksi tpsllä ja Hifklla on senverran vaikeat loppuohjelmat että eivät välttämättä saa pistettäkään lisää.
 
Viimeksi muokattu:

krutov1977

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eihän tässä voi kuin ihmetellä mihin ovat kadonneet Lukon niin kutsutut tehomiehet (Tähtinen, Kron, Cisar, Saarela)? Ässät voi tämän pelin jälkeen minun puolestani aloittaa vaikka kesälomat, kauden "huipennus" oli tässä.
Ja vaikka se varmasti on joidenkin mielestä kovin ikävää, tulee Lukko liittymään tähän joukkoon 9.3.

Hyvää kesälomaa Tähtinen & Co.
 

Kalastaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti krutov1977
Ässät voi tämän pelin jälkeen minun puolestani aloittaa vaikka kesälomat, kauden "huipennus" oli tässä.
Ja vaikka se varmasti on joidenkin mielestä kovin ikävää, tulee Lukko liittymään tähän joukkoon 9.3.

Hyvää kesälomaa Tähtinen & Co. [/B]

Ei tämä ihan kauden makein voitto ollut, mutta loisto kakkonen kylläkin. Loma meillä alkaa valitettavasti, mutta olihan se jo tiedossa. Enemmän kyllä kaivaisi mieltä pelata veitsi kurkulla ja hävitä sitten täpärästi pleijareista!

Se on kesäloma, kesäloma, kesäloma sulle....!
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kylläpä täällä lentävät kirveet kaivoon! Ja Lukko on pisteen (periaatteessa kahden) päässä play-off paikasta.

Ensin ottelusta. Ässille organisaationa hieno homma, että saivat voiton, joukkueen uskottavuus säilyi. Raumalaisten itkijöiden kannattaa muistaa, että Ässät kuitenkin auttoi Lukkoa voittamalla tiistaina HIFK:n.

Mitä tästä eteenpäin? Lukolla on edessään ottelut Ilvestä, HIFK:ta, Bluesia ja Tapparaa vastaan. Tuo HIFK peli on varsinainen klassikko (toivottavasti tulee SPORT FM:ltä jonkun muun kuin Linkun selostamana), jos HIFK on hävinnyt Jokereille ja Lukko voittanut Ilveksen. Joukkueet lähtisivät otteluun tasapisteistä!
TPS pelaa vielä Tapparaa, Jokereita, Ilvestä ja HPK:ta vastaan. Arvatkaa mitkä kolme joukkuetta ovat kovin mielellään pudottamassa TPS:ää jatkosta? Veikkaukseni on, että TPS:n ainoat lisäpisteet tulevat Ilves-pelistä (1-2 pistettä).
Lukko tarvitsee siis 4 pistettä neljästä ottelusta päästääkseen play-offeihin!

Kiitos Ässät tästä kaudesta, hyvää kesälomaa!

P.S. Lukon kannattajat! Olkaa hyvät ja kirjoittakaa ne "nyt vituttaa" tekstinne tietokoneenne temp-kansioon...
 

#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liiga: JYP, TPS
NHL: Dallas Stars
Onnittelut Ässil syrämmen pohjast asti!

Oi jospa oisin saanut olla muukaanaaa!

Hieno nousu tappioasemasta upeaan voittoon!
 

krutov1977

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Kalastaja
Ei tämä ihan kauden makein voitto ollut, mutta loisto kakkonen kylläkin. Loma meillä alkaa valitettavasti, mutta olihan se jo tiedossa. Enemmän kyllä kaivaisi mieltä pelata veitsi kurkulla ja hävitä sitten täpärästi pleijareista!

Se on kesäloma, kesäloma, kesäloma sulle....!

No niin no.. huipennuksella tarkoitin lähinnä sitä että kun ei kausi jatku play-offeissa oli tämä se viimeinen kunnon matsi tällä kaudella jossa oli jotain panosta (Juudaksen paluu, part 1).

Uskon että molemmat rankkaavat kauden makeimmaksi voitoksi erään thrillerin joka pelattiin 19.10.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti TheBlade
Oliko se nyt sitten tässä? Kovaa taistelua mutta Langkow oli liian hyvä raumalaisille.. kyllä nyt vituttaa suoraan sanottuna..

Taistelu jatkuu..


Ässät
Scott Langkow 5+14+15=34

Lukko
Petri Vehanen 17+15+10=42


...vaikka torjunnat loppua kohti tasaantuivatkin, ainakin tilastojen valossa nayttaa etta Vehanen piti torjunnoillaan Lukon pistetaistelussa mukana? Ainakin ekan eran torjunnat puhuu aika selkeaa kieltaan, turha selityksia on hakea maalivahtipelista...

Mielellani toivottaisin raumalaisille hyvaa kesalomaa, mutta kun tuo tepsi perhana meni tarjoamaan pinnat jypille niin taitaa viela saumansa olla lukollakin...
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Hearsay
Mitä tästä eteenpäin?
.
.
.
.
.Lukko tarvitsee siis 4 pistettä neljästä ottelusta päästääkseen play-offeihin!
Lukko tarvitsee 4 pistetta?!? Tuo on vahan turhan optimistista.. Homma on nyt se, etta mikaan ei ole enaa vain omissa kasissa vaan se menee nyt tuollaiseksi jos ifki haviaa ja tepsi haviaa ja lukko voittaa sekoiluksi.. Uskotko todella etta Lukko kaantaa taman viela kotiinpain? Aidosti?

Saumaa siis on viela, mutta nyt vitutuksesta kiertaa niin pahasti maha etta on pakko lopettaa.. hei hei!

Pitakaa hauskaa Yyterissa, se on upea paikka!

Pikku edit viela: Hearsay: Se on oikeasti kivaa etta on tuollaisia yltio-optimisteja, mutta luepa tekstisi uudestaan ja kerro oletko nyt uskottava itsellesi? TPS:n vastustajista ei kenellakaan ole panosta loppupeleissa = TPS pleijareihin.. Enta HIFK? Jokerit, Lukko, Pelicans, Blues? Lukko pleijareissa ainoastaan jos Hifk munaa totaalisesti ja lukko onnistuu.. Minulla ei todellakaan ole turvallinen olo.. Ja Temp olet itse..
 
Viimeksi muokattu:

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Viestin lähetti Pronger
Lukko tarvitsee 4 pistetta?!? Tuo on vahan turhan optimistista..

Ei ole optimistista - ainakaan turhan optimistista - paremminkin aika realistista.

TPS saa otteluistaan Tappara (v), Jokerit (k), Ilves (v) ja HPK (k) vain 2 pistettä Ipalta. Muilla on kova hinku pudottaa nimenomaan TPS ja kaiken lisäksi HPK "valitsee" viimeisellä kierroksella ottaako pleijareiden ekalla kierroksella vastaansa Lukon vai Tepsin. Arvaa kumman haluaa? TPS siis päätyy 54 pisteeseen. Ja Lukko tarvítsee siis 4 pistettä (Ipalta toisen ja Bluesilta toisen).

Any way: Omissa käsissä on Lukolla - kuten muillakin :))). Spekulointi on mukavaa!

PS. Totuus on kuitenkin valitettava: HPK:ta vastaa joutuessa pleijareista on lyhyt ilo.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
3-2

Aah!! Sen verran autuas olotila, kiitos tämän elintärkeän voiton. Niin, Ässillähän ei enää mitään panosta ole, mutta kun ollaan totuttu kiusaamaan muita joukkueita, niin jatketaan samalla linjalla. Ja samalla linjalla jatkettiinkin. Lukon vuoro oli kokea Ässien vittumaisuus. On tämä ihanaa. Lisää tälläistä.

Alku lupasi jo erittäin hyvää, kun nimiluetteloa kuuluttaessa yleisö selvästi (ainakin minä) odotti, että koska se vierasjoukkueen numero 46 mainitaan. 41,42,44 ja vihdoin se 46! Meteli oli valmis. Oi sitä vihellyksen määrää. Oi sitä huudon määrä. Oi sitä fiiliksen määrää. Tervetuloa "kotiin", juudas.

Itse pelin päästessä käyntiin odotus kohdistui siihen, koska juudas astuu jäälle. Vihdoin tuli sen aika. Juudas oli jäällä. Ja mitä sai aikaiseksi. Ei juuri mitään. Totuttua surffailua ja epätoivoista veivausta, jolla ei saanut juuri mitään aikaiseksi. Ylivoimalla tuli syöttöpiste, mutta kuvio nyt oli perusyv:tä, eli sinänsä ei mitään ihmeellisyyksiä se ei tarjonnut. Lukon avausmaali ennen tuota ylivoimamaalia oli ihan kohtalaisen hieno. Pakko myöntää, vaikka peliä tietenkin seurataan vain ja ainoastaan patalasien läpi. Kaksi-nolla -maali tulikin jo käsiteltyä. Siinä vaiheessa kahden maalin johdossa Lukolla tuli ilmeisesti liian hyvänolon tunne puseroon, eikä Lukko enää päässyt niin hyvin pyörittämään peliä kuin se paikoin avauserässä teki suvereenisti. Onneksi Ässät kesti ne tilanteet ja tuli vielä ensimmäisen erän lopulla peliin mukaan.

Salonen pääsi näyttämään ex-(ketju)kaverilleen kuinka niitä maaleja tehdään. Maajoukkuesentteri ei ole tehnyt maaleja yli 40:een (!) peliin, mutta ikitaistelija Tipi tuli ja näytti, ettei tarvi surffaajaa rinnalleen. Muutenkin ihan hyvä peli taas kokonaisuutena Saloselta. Toisen erän alussa Ässät sai hyvän ruuhkatilanteen Lukon maalille, jossa miestä oli kuin Porin torilla. Kuinka ollakkaan kiekko lopulta löysi tiensä Vehasen selän taakse ja tilanteeksi vaihtui 2-2. Tyylipisteitä ei jaeta, mutta maalit lasketaan. Kunnes tuli vuoroon maalitykki ja tärkeiden maalien mestarimies Tomi Pöllänen. Pöllis pääsee hyvään paikkaan ja kaunis laukaisu uppoaa Vehasen hanskan kautta suoraan Lukko-maaliin. Voittomaali oli taas kerran Pölläsen käsialaa. Kiitos siitä. Nyt kun se oli erittäin tärkeä voitto vielä.

Yleisöä oli hyvin, mutta enemmänkin olisi voinut olla. 4500 oli veikkauksenikin, ja se toteutui. Meteliä piisasi, kuten aluksi jo mainitsin. Kuten Lehkonenkin sanoi, niin ei ihme, että Ässät voitti, kun yleisö eli niin hyvin pelissä mukana. Mitäpä se olisikaan, jos Ässillä olisi joka pelissä noin paljon väkeä ja ennen kaikkea meteliä! Pelaajien pelitaso kohenisi eufoorisiin lukemiin ja vain taivas olisi rajana. No joo, pilvilinnoista alas, vaikka pelissä olleet kissatkin taas omalla osallaan sekoittivat pääni.

Tuomari oli "huoh". Ränni jatkoi siitä, mihin viime pelissä Porissa jäi. Ihme tuomarilinja, jossa ei ollut päätä eikä häntää. Jäähyt olivat naurettavia, ja monia kunnon paikkoja jäi viheltämättä. Tyyliin Kiilholman ja Normion naurettava salmonin tuomio. Tosin Normio myöhemmin kävi kostamassa jollain ässäläiselle, eikä siitä tullut mitään. Kuin myös tapaus, jossa lukkolainen nappasi kiinni ässäläisestä kaksin käsin ja kaatoi maalintakana maahan. Mutta tähän on totuttu. Tuomarien taso vaihtelee aivan liikaa. Kahta päätuomaria on kyllä ikävä.

Ässien parhaimmistoon menee tässä pelissä ehdottomasti Juha Kiilholma. Mahtavaa korppimaista härnäämistä. Vihdoin Kili yritti käyttää kroppaansa hieman enemmän, ja omasta mielestäni erittäin onnistuneesti. Samalla pitää mainita kapteeni Korpisalon panoksen tärkeys taas. Hienoa tsemppiä veteraaniltakin, ja kyllä se laukauskin vielä suhteellisen hyvä on, sanoi muut mitä sanoi. Fandulin ketju Ässien paras ketjukokonaisuus. Mitäs vielä jäi mieleen? Hmm, no Sorokins oli vaisu. Se on pakko myöntää. Ensimmäistä kertaa myönnän Olegsin olleen näkymätön. Ahmaoja jatkaa yllättäviä otteitaan.

Lukon kohuykkösketju oli ihan pimennossa. Haloo, NHL-veteraani herätys? Saarelakin jaksoi vain hyppiä. Kiviä taskuun, Pahi. Torkki pelasi ketjukavereidensa kanssa hyvän pelin. Tsemppiä löytyy. Eniten ja parhaiten mieleen jäi Purontakanen (vaikea nimi). Loistavaa oman pään pelaamista. Aggressiivinen pakki, jollaisia omassa joukkueessa tarvitaan aina. Puhtaat paperit vielä Eepille, joka kesti hyvin kotiyleisön hiillostuksen. Pari kertaa hieman meinasi käämit palaa, mutta hyvin se pappa jaksoi heilua puolet pelistä kentällä. Niin ja vielä juudakselle; älä tule kotiin. Ei sua täällä tarvita. Ja harmi, että et pääse pelaamaan pudotuspelejä varmassa playoffjoukkueessa tällä kaudella. Taitaa Lukko mennä lukkoon tärkeiden pelien lähestyessä.

Mikäs kaljuvillitys Lukon vaihtoaitiossa on? Ihmettelin ensin pelin alussa (kaverin kusetuksenkin avulla), että mitä se Lehkonen siellä pelaajien kypäriä säätää verkkarit päällä. Kun tarkempaa seurasin, niin huomasikin vain, että siellähän oli ilmeisesti Ismo Lehkonen look-a-like -kilpailun voittaja, joka pääsi Lukon vaihtoaitioon huoltajaksi. Vähemmästäkin menee pieni ihminen sekaisin.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
KIITOS ÄSSÄT!

Olipahan ottelu! Kerrassaan loistava peli, jossa yleisö oli koko ajan täysin rinnoin mukana! Varsinkin minua lämmitti pelin jälkeen, kun joukkueet olivat siniviivoilla, niin yleisö huusi: "Maaaarrrkkkuuu". Tähtinen tunsi varmasti piston pelin jälkeen sydämessään. Sen verran mies kutistui siinä siniviivalla "yleisön ristitulessa"!
Markun kohdalle sattui loistava välikohtaus, kun joku Lukon pelaajista toi kiekkoa ylöspäin. Tähtinen oli tulossa vaihtoon, ja huomaamattaan Markku "ajeli kylmäksi" oman pelaajan, joka jäi keräilemään kamppeitaan jäältä. Yleisö antoi päälle oikein raikuvat aplodit :)

Peli oli siis loistavaa viihdettä, jossa paikkoja siunaantui kummallekin osapuolelle yllin kyllin. Ässät oli viimeistelyssä piirun verran terävämpi, ja toki Ässille tällä kertaa kiekkokin pomppi hieman. Peli oli Ässille varsinainen työvoitto, sen verran lujasti joka jätkä taisteli, että voitto oli mielestäni ansaittu. Vehanen oli mielestäni aika epävarma, ja saikin joka maalin jälkeen "sseeuuulaaa"-huudot yleisöltä. Varsinkin Pölläsen 3-2 maali meni Vehaselle suhteellisen helposti.
Ässistä kunniamaininnan voisi antaa koko joukkueelle, mutta varsinkin Hakanen, Kiilholma ja Salonen nousivat loistavalla pelillään esiin. Mutta Joka kenttä painoi peliä Lukon päätyyn, eikä kukaan joukkueesta ollut "heikko lenkki"

Matsi ei VOINUT jättää ketään Ässä-fania kylmäksi ja toivonkin, että Tappara-pelissä yleisöä olisi sellaiset 3800....Ja tunnelma edes hieman samanlainen...Eikö olisikin muuten hienoa jos jokaisessa pelissä olisi tuollainen tunnelma?

Lukolle ja Tähtiselle vielä tähän loppuun on pakko sanoa: HYVÄÄ KESÄLOMAA! YYTERISSÄ NÄHDÄÄN ;)
 

Waltz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"ikan olis pitäny ottaa 0-2 tilanteessa aikalisä mutta ei"

Häh? Miksi ihmeessä valmentaja ottaisi aikalisän oman joukkueen johtaessa 2-0? Eikä mitään jälkiviisasteluja kiitos. Itse ainakaan en ole parinkymmenen vuoden aikana, jona olen peliä seurannut todistanut moista älyttömyyttä.


"Enemmän kyllä kaivaisi mieltä pelata veitsi kurkulla ja hävitä sitten täpärästi pleijareista!"

No tuohon et kyllä usko itsekään. Kyllä mulla ainakin on nyt kivempaa kuin viime kaudella.
 

Kalastaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niinpä!

Viestin lähetti krutov1977

Uskon että molemmat rankkaavat kauden makeimmaksi voitoksi erään thrillerin joka pelattiin 19.10. [/B]

Sama ottelu oli syvällä selkäytimessä minullakin!
Täysi tula ja jatkoajalla Peltonen niittaa Korpin syötöstä 3-2
 

Tarik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, St. Louis Blues
Olipas mukavaa voittaa lukko ja pudottaa ne play-offeista. Harmi kun en mistään löytänyt rantapalloja joita olisin voinut heittää kentälle.

Ässiltä upea taistelu ja yleisö sai pidettyä Tähtisen näkymättömissä, aina hirveä meteli kun Tähtisellä oli kiekko. Raumalaisia hallissa oli yllättävän paljon, olisikohan ollut enemmän kuin silloin 19.10. vai oliko se jatkoaikavoittopeli silloin? Pitivätkin ekassa erässä ihan hyvin meteliäkin, mutta jäivät sitten toisessa erässä seisomakatsomon jalkoihin.

Ei näkynyt tämä joukkueiden materiaaliero mitenkään kentällä, Ässät pystyi luomaan maalipaikkoja siinä missä Lukkokin. Lukon tasoitus oli todella lähellä mutta onneksi, nähdäkseni Sheriffi pelasti kiekon maaliviivalta. Korjatkaa jos olen väärässä.

Kolmannen erän lopussa sitten alkoi tämä Markku, Markku... huudot, jotka kuulostivat varmasti mukavalta raumalaiskatsojien mielestä. Ja aina kun Ässät teki maalin niin alkoi seula, seula... huudot, yllättävää että ne huudot tulevat aina juuri Lukkoa vastaan.

Tuomari oli tänään lukon puolella. Ässiä sai kahvata, koukkia, lyödä mailalla päähän, taklata pää edellä päin laitaa, mutta mitä tekee Rönni, pudistelee vain päätään. Ei tätä miestä enää Poriin!

Yleisöä tänään oli 4496, todellisuudessa yleisöä oli enemmän, juurikaan tyhjiä istumapaikkoja ei ollut ja seisomakatsomossakin mukavasti porukkaa. Ei aivan tämä Arnoldin 4500 katsojan tavoite toteutunut. Tästä on hyvä jatkaa ja otetaan SaiPa kiinni!
 

Hayha

Jäsen
Lyhyesti jotain..

Kronin kenttä loi parhaat tilanteet mutta saisi ite ampua enemmän. Suurin osa Vehasen torjunnoista oli ässien punaselta laitettuja roikkuja mutta ei ollut lukollakaan paljon parempia paikkoja. Puolustukseen tarvittaisiin lisää miehiä. Eepi pelaa kaksi ja puoli erää niin kyllä taso jo inan alkaa laskea.

Juudaksen paluu ei luonutkaan kovin paljon meteliä. Alussa ja lopussa jotain pientä, muuten ei paljon mitään.

Kele, kun tossa olis ollut pleijaripaikka aika hyvin tarjolla ton ottelun voittamalla mutta ei niin ei..
 
Oliko se siinä?

Oliko tämä kausi tässä?
Eikö me päästäkään pudotuspeleihin?
Saadaanko me kivittää Ismo torilla nyt?

Olin sitten itsekin pohjoisen karhukaupungissa katsomassa peliä. Mukavasti oli raumalaisia eksynyt Poriin katsomaan lukon mahalaskua. Ekassa erässä pidettiin vielä melkein enemmän meteliä kuin ne teinitytöt siellä seisomakatsomossa. Teinitytöistä puheenollen, mihin ovat kadonneet cheerleaderit porista? Itse en nähnyt ainuttakaan...

Ottelu sai unelma alun. 8 minuutin jälkeen 0-2, minä veikkasin kyllä jo silloin, että lukko häviää 3-2, tammikuisesta Lappeenrannassa nähdystä pelistä viisastuneena.
Eipä se Tähtinen nyt niin kauheeta vihellyskonserttia saanut aikaan, tai ei ainakaan D-Katsomoon kuulunut. Kyllähän sille mukavasti buuattiin/vislattiin kun hän sai kiekon, mutta syötti sentään Masan komean 0-2 maalin.

Tunnelma muuten oli kyllä loistava. Tuomari antoi kummankin joukkueen pelata kovaa, mikä oli toisaalta hyvä, mutta molemmilta joukkueilta jäi muutamat selkeät jäähyt viheltämättä.

Kyllä oli tulla itku pelin jälkeen kun ei mistään saatu maalia (a' la Pasi Saarela). Ja "Ismo" huudot kuuluivatkin taas asiaan.
Toivola suuttui raumalaiskatsomolle ja näytti keskaria, kun eräs Lukkofani innostui huutelemaan hänelle.

Lukon puolustus on kyllä jotain mestis/suomi-sarja tasoa. Miksi helvetissä sitä Topi Lehtostakin pitää peluuttaa Eepin parina, hän saa eepin näyttämään täysin paskalta, lisäksi mies on kentällä joka toisessa vaihdossa.

No, onnittelut ässille pisteistä. Satakunnan mestaruus meni sitten tänä vuonna poriin. Viimevuonnahan lukko oli keskinäisissä kohtaamisissa parempi. Tänä vuonna ei tullut porista kuin piste.

Pudotuspelit liukuivat taas kauemmaksi, mutta toiv ei ole vielä menetetty, joten ei oteta ihan vielä kiviä ja tikkoja esille.
 

Damien

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja suomen maajoukkueet.
Viestin lähetti Waltz
"ikan olis pitäny ottaa 0-2 tilanteessa aikalisä mutta ei"

Häh? Miksi ihmeessä valmentaja ottaisi aikalisän oman joukkueen johtaessa 2-0? Eikä mitään jälkiviisasteluja kiitos. Itse ainakaan en ole parinkymmenen vuoden aikana, jona olen peliä seurannut todistanut moista älyttömyyttä.

Usein noissa tilanteissa otetaan että ei tule hyvänolon tunnetta, niinkun lukolla on tälläkaudella tullut ainakin kärppiä, ässiä, saipaa ja taitaa joku muukin ottelu ollu jossa ollaan johdettu parilla maalilla ja sitten päästetty vastustaja tasoihin/voittoon.

Kyllähän lukolla vielä samat saumat playoffeihin on kun ennen tätäkin ottelua

ps. Tosta HN kulmasta näytti että kiekko olis menny maaliin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Aijai

Huonompi homma, että Lukko ei pysty näitä pakkovoittoja sarjassa alempana olevilta porukoilta ottamaan. En tiedä sitten oliko se alku taas liian hyvä Lukolta, vai mikä sen pelin käänsi? Joku voisi muuten tarkistaa, monennenko kerran tällä kaudella Lukko ryssii 2-0 johtonsa tappioksi? Ainakin näin tältä kirjoittamalta pystyn heti neljä peliä heittämään: Ässiä vastaan kaksi kertaa sekä kerran SaiPaa ja Kärppiä vastaan.

Miksi ihmeessä selkä suoristuu kahden maalin johdossa? Miksi toinen erä on niin vaikea Lukolle? Paljon on kysymyksiä, mutta onko vastauksia?

Play off-viiva on kumminkin edelleen haarukassa, joten pidetään vielä ne kivet taskussa eikä heitellä Ikaa. Onneksi TPS hävisi, ja huominen Jokerit-HIFK, mikäli menee ennakoidusti, tuo vielä lisää toivoa Lukolle. Vituttaa tämä tappio silti, sitä ei käy kiistäminen. Ketäpä Lukko-fania ei vituttaisi?

Juuri katselin maalit Hockey Nightista. Näytti Petelle menevän ensimmäinen ja varsinkin se kolmas aika helposti, mutta en nyt viitsi enempää haukkua viiden nollapelin maalivahtia. Sen verran vaan mietin, että oliko siinä ensimmäisessä Ässien maalissa ihan pakko vetää jäihin kyljelleen?

Lukon maalit kyllä olivat komeita.

Sen verran mitä peliä radiosta kuuntelin, niin Purontakanen tosiaan tuntui ainakin Ripan selostuksen mukaan olevan todella pelipäällä. Ripan mukaan peli oli muuten melko siistiä, eikä Tähtisellekään paljon huudeltu.

Lukko elää vielä, vaikka pikkuisen jo tässä vaiheessa tulee mieleen varsinkin nuo pari löysää kotitappiota, Ipalle ja Pelikaaneille, jotka voittamalla oltaisiin neljä pistettä rikkaampia. Vieraspelien surkeuttakaan ei silloin tarvitsisi ihmetellä.

Ei sitten muuta kuin hyvää kesälomaa vaan kuukautisverenpunaisissa paidoissa pelaaville Ässille. Voi olla että Lukonkin kausi päättyy runkosarjaan, mutta eipä se ainakaan vielä ole selvää. Joukkuetta on ainakin yritetty vahvistaa pudotuspelejä varten (tai että sinne päästäisiin), toisin kuin muutamalla muulla paikkakunnalla on tälläkin kaudella tapahtunut, ja vaikka nyt tulikin tappio ja vaikka Lukko jäisikin kahdeksan joukkueen ulkopuolelle, niin ainakin Ässät jää sarjassa taakse.
 

Roomie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, St. Louis Blues
Re: Aijai

Viestin lähetti Roku
Huonompi homma, että Lukko ei pysty näitä pakkovoittoja sarjassa alempana olevilta porukoilta ottamaan.
Hehe. Meikäläisen ennakkokaavailuissa Ässät oli ottelun ennakkosuosikki. Se että on sarjassa pari porrasta alempana ei nykypäivän tasaisessa liigassa merkkaa mitään. Vielä kun tiedossa oli, että hallille on suuntaamassa paljon väkeä olin entistä varmempi Ässien voitosta.
ja vaikka nyt tulikin tappio ja vaikka Lukko jäisikin kahdeksan joukkueen ulkopuolelle, niin ainakin Ässät jää sarjassa taakse.
Näin käy varmasti. Mutta kuten edellä jo mainittiinkin, Satakunnan mestaruus on Porissa =) Kumpaakaan joukkuetta ei play-offeissa nähdä mutta Ässät on sentään Satakunnan mestari =D
 
Viimeksi muokattu:

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
EI LANNISTUTA VIELÄ!

Nyt kaikki Lukon fanit kuulolle! Pakkohan se on myöntää että koville ottaa tämä tappio, mutta vielä voidaan mennä pudotuspeleihin. Lauantaina huudetaan ne ilvekset äijänsuohon, minä ainakin huudan kausikorttilaisena koska en halua tämän kauden loppuvan vielä. Ja siitä voitosta Lukon tiimi saa sellasen puhdin jolla se kaataa HIFK:n. Sitten vielä täytynee voittaa ainakin jompikumpi Tappara tai Blues. Tämä on tilanne. Kutkuttavaa, eikö vain?

Ja Lukkohan menee pleijareihin, ihan vaan senkin takia että saadan noi turhat porilaiset hiljaisiksi!

Lauantaina kaikki äijänsuolle!

(sori, turhat provot, chatit ja mainoslauseet)
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Hyvää kesälomaa Kätyri-Juudas

Niin, Markkupojan vatsa ei sitten mennytkään alkulämmittelyn jälkeen ripulille vaan rohkeasti mies luisteli Ässäarvan kuva kypärässään jäälle.

Ansaitut buuaukset mies sai oikeastaan joka kerran koskiessaan kiekkoa ensimmäisessä erässä. Ja kaikenlaisia huutoja joka puolelta.

Tunnelma pelissä oli todella hyvä. Yksi parhaista tällä kaudella, ja turha on raumalaisten mitään urputtaa tunnelmasta, eiköhän teidän valmentajanne ole sen verran ollut penkin takana että kommentit parhaasta yleisöstä osuvat kohdalleen. Enkä muista että raumalla olisi aikoihin ollut tällaista tunnelmaa (ainakaan silloin kun minä siellä olen ollut eli paikallispeleissä).

Joo, pikkuisen helpolla lugu päästettiin kahden maalin johtoon. Mutta siinä toisen maalin jälkeen Ässien koneesta löytyi yksi vaihde lisää ja toisen erän lopulle pelattiin vain yhtä maalia. Tosiaan, Pöllänen on erikoistunut voittomaaleihin ja tällä kertaa maali lipsahti aikas helposti Vehasen selän taa.

Kolmas erä oli kyllä lukon, mutta loppujen lopulta mitään erikoisen pahaa kettupojat eivät saaneet aikaan. Yhtään ns. tuhannen taalan paikkaa ei ollut vaan vedot tulivat melko kaukaa mutta hyvien maskien takaa kuitenkin. Pari kertaa Lankku joutui venymään parhaimpaansa.

Jos Tero Toivola sai shittiä Bluespelissä siitä kun sattui olemaan KERRAN tiellä niin että Ässät sai maalin tuomarista poukanneesta kiekosta niin tämä Rönn kyllä ansaitasee tosi kovan shitit siitä että oli koko ajan kiekon ja pelaajien tiellä. Pelinlukutaito oli ihan nolla. Muutenkin kaveri puhalsi aivan oudosti, ainoastaan yhden todellisen jäähyn paikan hän nappasi mutta toisaalta monta jä viheltämättä. Eritoten kolmannessa hän avitti lukon kiriä jättämällä selviä tilanteita puhaltamatta. Perkele, eikö kukaan tuomari uskalla viheltää kiekottoman miehen estämistä. Seppo, tule takaisin!

Wambankin uhalla annan taas kommenttia Toni Koivistosta. Mikä ihme tuota kaveria vaivaa? Koko kauden ajan käyrä on mennyt näkemissäni matseissa aina vain alemmas. Nyt mies jopa luisteli yhtä nopeasti kuin ikuinen lupaus Timo Hakanen. Eikös nopeus ole ollut Koiviston ase. Mutta siinä vaiheessa kun Eepikin on nopeampi voi sokea kanakin päätellä jotain olevan vialla. Kannattaisiko katsoa ensi kausi Mestiksen avainpelaajana jos joskus aikoo oikeasti NHL:ään. Taikka sitten rohkeasti AHL:ään. Näillä otteilla kukaan ei soittele, ei edes Aravirta Tähtisen saunakaveriksi. Meikäläisen lukkosuosikki Samu Isosalo oli taas hyvä. Väärien kaverien kanssa vain pelaa. Tai no, Normio oli myös pirteä tänään.

Oliko Ika kieltänyt matsit vai huomasiko Sami Torkki yrittävänsä vähän liikaa kun alkoi tuuppia Peltosta maalin edustalla? Kaveri katsoi hiukan päin ja lähti luistelemaan pois. Olisi toisaalta ollut hieno nähdä kunnon mylly varsinkin kun tietää että nykylinjan mukaan Torkki olisi ollut pari tärkeää peliä sivussa ja Ässiä homma ei olisi haitannut. Mutta taisi Samipoika huomata kenelle uhitteli ja luikki karkuun ennenkuin Pele olisi pyyhkinyt pojalla jäätä.

Ässien parhaimmistoa olivat oikeastaan kaikki porilaiset joilla tsemppi oli helvetillinen koko ajan. Salonen-Kiilholma-Boman pelasi yllättävän hyvin. Bomankin antoi niittiä koko ajan. Ottelun komeimman niitin esitti kuitenkin Kätyripaska-Juudas, joka niittasi ketjukaverinsa Viinasen avojään pommilla. Taisi kaveri sekoittaa pelipaidat ;)

Jotain voitettiin siis tälläkin kaudella. Epävirallinen Satakunnan piirinmestaruus. Onhan sekin parempi kuin ettei pääse edes playoffiin. Yyteri kutsuu!
 
Re: Hyvää kesälomaa Kätyri-Juudas

Viestin lähetti korkki
Tunnelma pelissä oli todella hyvä. Yksi parhaista tällä kaudella, ja turha on raumalaisten mitään urputtaa tunnelmasta, eiköhän teidän valmentajanne ole sen verran ollut penkin takana että kommentit parhaasta yleisöstä osuvat kohdalleen. Enkä muista että raumalla olisi aikoihin ollut tällaista tunnelmaa (ainakaan silloin kun minä siellä olen ollut eli paikallispeleissä).

Tietääkseni kukaan raumalainen ei ole haukkunut tunnelmaa, itsekin kehuin sitä. Sinä sen sijaan et voinut olla haukkumatta Äijänsuon tunnelmaa! Minun mielestäni raumalla on aina hyvä tunnelma ässäpeleissä. En tiedä mihin katsomoon olet eksynyt, vai oletko mennyt vahingossa katsomaan pikkuhalliin ringetteharkkoja. Muutenkin pidän äijänsuosta enemmän kuin Isomäestä, seisomakatsomo on kyllä kätevästi sivulla, mutta kyllä äijiksen lautakatsomo jyrää =)

Teille tuntuu merkitsevän todella paljon tuo "piirimestaruus". Viime vuonna ässät oli lukkoa edellä sarjataulukossa, mutta keskinäiset kohtaamiset meni lukolle(voitettiin sentää porissakin), mutta länsi-suomi otsikoi, että "satakunnan mestaruus jäi selvittämättä, ässät korkeammalla sarjataulukossa" tjsp.

Onnittelut kuitenkin sinne pohjoseen, ansaitsitte voiton kyllä tänään...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös