Ässät-Lukko SM-Liigajoukkueiden ensimmäinen ulkopeli!

  • 29 099
  • 93

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Ihan näin mielenkiinnosta kysyn, että minkälaisia tehoja Samuli Kivimäki sai aikaiseksi?
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aika tylsä tapahtuma. Höntsypelihän se oli ja se myöskin oli tiedossa. Mutta aika karmeetahan tuo oli. Jarruttaahan tuolla alustalla ei voinut eikä kääntymisestäkään näyttänyt tulevan yhtään mitään. Salminen ja Virtala varmaankin ainoat jotka tuolla alustalla jotenkuten eteenpäin pääsivät, varmaankin kevyestä potkustaan johtuen. Ensimmäisen erän jaksoin katsoa mutta oli niin hidasta touhua etten jaksanut enään. Tietty jos käsiä olisi joltain löytynyt, niin maagisia veivejä ym. olisi varmasti nähty. Mutta eipä näkynyt kynämiehiä.
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Peli ei ihmeellistä ollut mutta kuka sitä odottikaan. Tapahtumana hieno ja yleisö eli hyvin mukana. Varjoon jäi ainakin futiskannattajt jotka keräsivät lähinnä poliisien huomion.

Hitaalta tuntui alusta, mutta kyllä siinä jotenkin äijä liukui. Levonen oli pahimmissa vaikeuksissa. Ässiltä vuoden paras peli, varmaan koska Alpo ei penkin takana ollut ja pelaajatkin uskalsivat naureskella.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Ässiltä vuoden paras peli, varmaan koska Alpo ei penkin takana ollut ja pelaajatkin uskalsivat naureskella.
Jospa sitten kauden aikana pelit sujuisivat Alponkin kanssa ja toivottavasti naureskelu jatkuu vielä kauden aikanakin. Onhan se merkki joukkuehengestäkin tavallaan.

Yleisöä näytti olevan todella mukavasti paikalla.

Toivottavasti tapahtumasta saataisiin lisää kuvia Jatkoaikaan (tai jonnekin muualle)...
 

Velli_Ketola

Jäsen
Suosikkijoukkue
---
Aika hurja puolittainen kusetus tuo Bet24:n juttu. Ei tuollaisessa matsissa voi olla muunlaiset asetelmat kuin 50-50 ja silloinhan nuo molemmat ovat melkoisia alikertoimia.

Miksi ihmeessä lähdöt tuossa olisivat tasan 50-50? Kyllä tuollakin palautusprosentilla kotimainen toimija lyödään reilusti ja tarjotaan sitä muistakin ihmeellisyyksistä kertoimia joten miksi ei yhtiö voisi houkutella pelaajia tuolla tavalla? Jokainen nyt ymmärtää että panostusrajat ovat näissä suhteellisen alhaiset :=)
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kymmenen Uutisten loppukevennyksenä nähtiin muutaman sekunnin pätkä kyseisestä ottelusta ja tunnelmia narikkatorin katsomosta. Liikuttavan tosissaan näytti ainakin patafanit olleen liikkellä. On silti hienoa että, tällainen leikkimielinenkin kiekkotapahtuma sai hieman julkisuutta.

Ai niin, Uramalle kenkää!
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Yleisöä näytti olevan todella mukavasti paikalla.
Yleisöä oli paikalla keskiverto Veikkausliigaottelua enemmän ja meteliäkin lähti. Hauskaa oli nähdä tällainen tapahtuma ja länsirannikon derby täällä stadissa. Eniten tapahtumasta jäi kuitenkin mieleen Ässävahti Rynnäksen koko. Jumalauta että oli iso äijä!
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Kesäinen 3 vs. 3 -höntsä on vakava asia. :|
Ihailtavaa toimintaa Ässä faneilta, koska Jääkiekko on vakava asia! Varsinkin paikallispelit. Vähän niinkuin uskonto. Siinä pitää olla täysillä mukana tai ei ollenkaan. Jalkapalloa seuraamaan siitä jos ei tunne, agressiivisuus ja kiihkeys kiinnosta urheilussa. Tähän valitsemasi hymiö.

Mites noi maalintekijät ja syöttäjät?
 

katariina

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NCAA
onko jollain tietoa, rakennettiinko kaukalo vain tätä tapahtumaa varten, vai onko tekojäätä mahdollista käydä kokeilemassa tuolla torilla?
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Kokeilumahdollisuus oli ainakin eilen perjantaina, mutta eikös toi nyt pureta pois.

Joo, kyllä siellä oli purkutyö jo käynnissä, kun alkoi marssi stadikalle.

Ihan hieno setti oli ja ainoa miinus oli bussi, joka oli parkkeerattu siten, ettei rappusilta voinut ottelua seurata. Vähän vois olla pelisilmää näissäkin asioissa.
 
Viimeksi muokattu:
Hiukan off topic, mutta yritys tuon keinojään takana on ruotsalainen Nordic Ice Consulting ja sen yksi omistajista on Kärppiä viimeksi edustanut Jonas Andersson.

MM
 

Titans

Jäsen
Näyttää kuvien perusteella vaikuttavan paljon enemmän aitoa jäätä kuin narikkatorille rankennettu. Luisteluasennot ovat ainakin aidomman näköiset kuin Helsingissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös