Ässät kriisissä 2007–2008

  • 327 178
  • 1 206
Tila
Viestiketju on suljettu.

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Miten on mahdollista nollata sarjajohtaja ja heti seuraavassa pelissä antaa sarjajumbon perseraiskata koko tiimi ilman vastarintaa.

Nimenomaan. KalPan rimpulat suoraan sanottuna jyräsivät meitin yli tänään, näin radiosta kuultuna. Nickerson taklattiin levyksi, Petrelle pari reikää päähän, ja kulmaväännöissä hävittiin 9/10. Ihan vitun noloa. Mä en voi tajuta sitä, miten noin suuri ero saadaan kahden pelin välille kolmessa yössä? Eikö se nyt ole aivan sama vaikka pelattaisiin ulkojäällä keskellä metsää, ei se muuta sitä tosiasiaa että enemmän kuin kaksi syöttöä on saatava perille. Puhutaan kuitenkin ammattilaisista, jotka tienaavat ihan vitusti enemään kuin keskiverto veronmaksaja.

Sitten meikäläisen pää ei kestä, jos tossa porukassa on vielä jotain lapsellista kiukuttelua tai kapinointia, enkä siihen oikein jaksa uskoakaan. Mutta jos näin jostain syystä on, niin mun mielestä muun joukkueen täytyy reagoida, sukkasysäriä tai jotain, mutta toi ei voi jatkua.

On kyllä epätodellinen olo tällä hetkellä, miten voi 2 miljoonan joukkue pelata noin huonosti?

EDIT: Yritetäänkö kotona oikeasti vain sen takia, että "pelätään" kotiyleisöä? Ei silti, jos tuollaista homoilua nähtäisiin kotikaukalossa, niin sieltä saattaisi oikeasti lentää vasara tai joku muu vastaava objekti.

Harmittaa Apen puolesta, ja kyllähän Härkälä taisi olla se pienempi paha, siltä ikävä kyllä näyttää.
 
Viimeksi muokattu:

patapower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät Manchester United
Eipä tuohon muuta selitystä ole kuin ei vaan viitsi osa pelaajista rasittaa itseään, enpä minäkään enää viitsi vaivautua hallille tällä kaudella. Helppoa, canalilta tulee onneksi tasokasta liigaa kiekkonälkään. Kiitos Ässät kaudesta 07-08
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Kekkonen kirjoitti:
Mikähän mahtaa olla tyttöjen mielet taas pahoittanut, kun ei pelaaminen oikei huvita? Onko joku valmentajista ilkeyksissään irvistänyt Sundellin bussissa neitokaisille?

Vaihdetaanko taas valmentajaa, tulisiko siitä pikkuneideille parempi mieli? Ja taas voitaisiin ehkä yksi peli edes yrittää..

Ämmälauma, ei muuta kuin kiitos tästäkin vähästä

Jumalauta Urho kun veit miltei kirjaimelleen ajatukseni ja laitoit tänne.

On sitten hääyön esileikit ja orgasmit takana Alpolla ja joukkueella ja arki paskasine pyykkivuorineen taas näemmä käsissä ja nyt sitten taas pata-tyttö mököttää. Jopa tällä kaudellakin kunnon mahalaskuksi laskettava selkäsauna käsiteltävänä ja palankin halusta lukea kommenttaja mm. Alpolta. En vain nyt jaksa millään uskoa (kaikella kunnioituksella) että KalPa nyt noin saatanan hyvä oli ettei jäänyt mitään jakoja Ässille.

Nyt -taas- vituttaa.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Vitun Härkälä.
Joukkue pelaa selvästi Härkälälle potkuja, kyvykäs ryhmä on kuitenkin kasassa.

Yrittäisit edes.

Tappara-peli tulee olemaan melko ratkaiseva jo lauantainkin osalta, sillä jos mansessa otetaan kunnolla turpaan, niin joukkue saa kyllä tuntea sen nahoissaan lauantaina jos peli ei kulje kunnolla.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Eiköhän tämän kauden osalta voitu nyt viimeistään lopettaa viimeinenkin hikinen spekulaatio kymmenennestä sijasta.. Aivan älytöntä perseilyä. Kiitos ja näkemiin.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Tappara-peli tulee olemaan melko ratkaiseva jo lauantainkin osalta, sillä jos mansessa otetaan kunnolla turpaan, niin joukkue saa kyllä tuntea sen nahoissaan lauantaina jos peli ei kulje kunnolla.

Miksi niiden pitäisi mitään tuntea nahoissaan, vitun balleriinat.

Itse en ainakaan meinaa uhrata latinlatia tohon paskasakkiin ja toivottavasti samaan päätökseen päätyisi mahdollisimman moni. Tyhjälle katsomolle noi ansaitsis pelata.
 

Rubicon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Aivan kaamea ja luokaton esitys. No katellaan sitten kaudella 2038-2039 seuraavaa hopeakauden tasoista esitystä tai edes sinnepäin.
 

Nätti Masa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kausi on ohi!

Tuolla esityksellä ei pärjättäisi edes mestiksessä. Hävetkää! Ja Hirsille tsemppiä ensi kauden sponssien mestästykseen - saattaapi olla hivenen vaikeampaa kuin parilla edeltävällä kaudella -> sitä saa mitä tilaa, Ässät!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Joo, jos otetaan lukuun liigajoukkueet ja jätetään KalPan uusi tuleminen laskuista, niin ollaanhan me oltu, jumalauta, liigan paskin joukkue viimesen 10 kauden ajalla! Vuosi 2006 on ainoa varsinaisiin playoff'seihin ja yksinumeroiseen sijoitukseen päättynyt kausi. Ilman tuota pussit tyhjentänyttä tähdenlentoa tilanne voisi olla melko mielenkiintoinen...oltaisiin varmaan KalPan asemassa ja innoissamme kun päästään pari kertaa kaudessa tekemään sitä mihin rahkeet riittää: kiusaamaan muita.

Onko tosiaan hommat niin vituillaan että kauden voi paketoida jo marraskuun lopussa - jälleen kerran? Onko joukkueen sisällä mätää vai henkinen kantti vaan niin heikoilla, että selkäranka napsuu tappioasemassa pienestäkin paineesta? Jos Tapparaa vastaan saadaankin pakkaa kasaan, niin vieläkö pieni kipinä elää? Epätoivoinen takaa-ajo 10:ttä sijaa kohti ei ole asia, jonka vuoksi kannattaa hirveästi resursseja tuhlata, mutta jos konkreettinen tavoite katoaa ja annetaan täydellisen luovuttamisen iskeä tajuntaan, niin jälki tulee olemaan melko kammottavaa - etenkin kun tätä kautta on jäljellä ihan vitusti.

Tietysti, tulevaisuuden rakentaminen ja ensi kauteen katsominen on asioita, joita toivon mukaan seurassa mietitään hartaasti. Valmennus, ja joukkue, ei kolmatta kautta putkeen voi mennä näin reisille. Tätä taustaa ajatellen, poistomyynnit ja vastaavat ideat voivat tulla kyseeseen. Tossa jengissä vaan neppailee melkonen nippu pelaajia, joiden ensi kauden työnantajasta ei ole tietoa, joten mistä aloitettais? Mitenköhän jatkosopparien ja vastaavien laita onkaan, ennen kuin valmennukseen tulee selkeyttä. Kaksi sysimustaa, valmentajan vaihtoon päätynyttä floppikautta ei ole valtaisa valtti sopimusneuvotteluissa.

Kuten aikasemmin spekuloin, niin tässä on muutaman ottelun sarja seuraavaan taukoon. On kotona Kerhoa, Lukkoa, IFK:ta, vieraissa Tappara, JyP. Katastrofaalinen KalPa-matsi oli valtaisa isku palleaan, mutta taidanpa kuitenkin katsoa nämä paskat kortit loppuun asti. Tämän rupeaman jälkeen joukkueen ilme ja tilanne voi olla sellanen että valot voi sammuttaa - mutta roikunpa ainakin nämä matsit yhdellä kädellä jalaksilla tässä Ässien rekiretkessä helvettiin.
 

Stern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Enpä kyl tiedä, ketä nykyjoukkueen pelaajista lähtisin "palkitsemaan" kauppaamalla ne muualle. Itse ovat laivan upottaneet...

Marjamäki ja Joensuu ovat ehkä kaks ainoota jätkää, joilla tuo patasydän edelleen sykkii. Ehkä sieltä nuoremmista löytyy muutama muukin, mutta tähän hätään ei kyllä tuu ketään muita edes mieleen.
 

mikkou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Kajo
Onneksi Kalpa-hockeyn sivut kertovat tämänpäiväisestä pelistä puolueettomasti:

Ässät jätti itsestään Kuopiossa erinomaisen huonon kuvan. Nöyryytykseen alistumisen lisäksi avauserässä Petré sukelsi Remstamille pelirangaistuksen, päätöserässä porilaisuuden perikuva, hieman yksinkertainen Nickerson esitteli Junnilaan kohdistuneen viikatelyönnin ja loppua kohden päät eivät kestäneet enää edes puhtaiden taklausten vastaan ottoa.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Näin alkuun voitaisiin ainakin kotiuttaa Kemppaiset, Taskut ja muut kaverit joita pelaaminen kiinnostaa.

Seuraavaksi voitaisiin lähettää Kivenmäki, Peltonen ja kolmosketjun neidit Hermekseen tai mihin ne sitten huolitaankin.

Siinä olisi sopivasti pohjaa ensi kauden Ässien muodostamiselle.
 

Kekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Porin Ässät-
Olisin valmis tässä vaiheessa treidaamaan kaikki nämä muniin puhaltelijat mestikseen, Slovenian sarjaan tai mihin hornaan sitten edes kelpaisivatkaan..

Loppukausi SM-liigaa A-junioreiden edustusjoukkueella, sikäli mikäli jos pojat edes haluaisivat pelata jääkiekkoa Ässien "häpeän ja nöyryytyksen tahraamassa" punaisessa nutussa.

Hirsinovilla taas piirun verran vaikeampaa saada yhtään vakavasti jääkiekkoon suhtautuvaa valmentajaa, pelaajaa tai sponsoria ensi kauden joukkueeseen.

Ja nämä nurkkiin kuseskelijat kutsuvat itseään ammattilaisiksi, suosittelen ammatin vaihtoa, jos ei taidot eikä pää riitä. Hyi saatana!

PS. Härkälälle propsit ja iso käsi, että viitsi roikkua tuollaisten munattomien pahnanpohjimmaisten kelkassa niinkin pitkään..
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Onneksi Kalpa-hockeyn sivut kertovat tämänpäiväisestä pelistä puolueettomasti:

Älä muuta sano. Ilmeisesti Kuopiossa edelleen elätellään toiveita 13. sijasta. No, eipä siihen paljoa yritystä vaadita kun on olemassa tällainen länsirannikon pisteautomaatti.

Otteluketjuun tulikin avauduttua kaikki olennainen. Torstaina menen jostain syystä katsomaan Tappara-matsia. Jos se on samanlaista meininkiä kuin tämänpäiväinen, niin yhtään matsia en tällä kaudella enää tule katsomaan Ässiltä. Toivottavasti tähän johtopäätökseen tulisivat mahdollisimman moni muukin. Torilla taidetaan tavata maaliskuussa, jos Hirsi ja Takko eivät tule mestoille, teetetään pahvikuvat ja heitetään lumipalloilla. Jäähallilta sitten lumet, jos ei muualla ole.

Kiitos. Harvoin mikään jääkiekko-ottelu on näin paljon vetänyt matalaksi. Siihen ei taideta pystyä missään muualla kuin Porissa.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ässien perseilyn kokonaiskuvaa voisi rakentaa seuraavien faktojen kautta:
Kaudella 2000-01 Ässät oli absoluuttinen hännänhuippu saalistaen 11 voittoa ja 0.54 pistettä per peli ollen 87 maalia miinuksella kauden päätteeksi. Tällä hetkellä ollaan 45 maalia pakkasella ja tasaisen vauhdin taulukolla se ennustaa 96-97 maalin miinuslukemaa keväällä. Pistekeskiarvo (korjattuna vastaamaan tuota 00-01 kautta) on nyt karvan alle 0.62. Kuudella voitolla Ässät on samalla viivalla kuin Kalpa viime keväänä. Yksi voitto toisi Ässät samoihin kuin Pelicans toissa kaudella, tosin silloin Pelsut saalistivat sentään 13 tasuria....
Pelaajistossa ON TAPAHDUTTAVA radikaaleja muutoksia tämän iltaisen nöyryytyksen jälkeen.. Ketään ei näemmä kiinnostanut edes heittää hanskoja jäihin ja sitä kautta herätellä hieman joukkuetta (kuten P-Amerikassa olisi aivan takuulla tapahtunut) - lieneekö siihen syynä yleinen flegmaattisuus vai valmentajan ohjeistus. Harmi ettei SM-liigan otteluista ole nähtävänä ottelupöytäkirjaa siten kuin liiton sarjoiden otteluista on, näkis nääs ketkä saalistivat taas kerran muikeimman saaliin +/- tilastoissa.
 

Bobcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kivenmäki, Peltonen

Olisikohan oikeasti Ässille parasta jos nämä kaverukset heitettäisiin ulos joukkueesta? Olikohan se Pajuoja sittenkin viime kaudella oikeassa kun sanoi, miten "ei näe mitään käyttöä Peltoselle". Tällä kaudella tämä samainen sankari hyllytettiin Härkälän toimesta. Ei tuollaista voi kutsua ikoniksi, lähinnä Ässä-kiekkoilijan ja joukkueurheilijan irvikuvaksi.

En minäkään näistä sen enempää tiedä, mutta tuskin savua ilman tulta. Ässien tilannetta kommentoin, koska kaikkien perinteisten kiekkojoukkueiden asiat kiinnostavat. Ja toivon, että nämä perinteiset kiekkojoukkueet, Ässät mukaanlukien, kisaavat Ilveksen kanssa jatkossakin.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Tässä sulle tilastotietoa

Kone, Tienvieri ja Virkkusen Tepi siellä pahimmat olivat.

Kiitos ja kumarrus... Yllättäen Kiukku pääsi jopa +/- 0 tulokseen. Ottelua näkemättä ja kuulematta olisin voinut kuvitella että Mave olisi ollut pahimmasta päästä tunareita. Eli pakkipäähän sitten remppaa... Jos KalPa ei jatka Ströban sopimusta enää joulun jälkeen niin hänet voisi hommata loppukauden sopimuksella. Sitä ennen Jysky juniorille peliaikaa ja vaikka Jukureista tai KooKoo:sta joku hyvä pakki kokeelle josko pysytyisi parempaan kuin Tienvieri ja Konttinen. Näille sankareille voisi kyllä tosiaan laittaa lopputilin kouraan.
 

Hakkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings, New England Patriots
Silloin kun Härtsy kirjoitti nimen soppariin oli kausi jo ohi.

...Harmittaa Apen puolesta, ja kyllähän Härkälä taisi olla se pienempi paha, siltä ikävä kyllä näyttää.

Toivottavasti tuo heitto oli ihan huumorilla. Vaikka Ape ei ole valmentanut hetkeen aikaan liigassa tai yleensäkään, silti kuitenkin puhutaan pitkän linjan kiekkokoutsista. Ja vaikka en nyt itse hirveästi innostunut Suhosen tulosta Poriin, niin on miehellä kuitenkin sen verran kokemusta ettei ala uudestaan keksiä jääkiekon pelaamista tyyliin: "aktiivinen karvaus á la Härtsy".

Ainoastaan Porissa on mahdollista että ensin hankitaan miljoonalla jääkiekkoilijoita, ja sitten niiden valmentajaksi tulee kaukalopallojoukkueen koutsi. Eikö kuulostasi melkoisen hullulta, jos Kärpät ilmoittaisi palkanneensa RB-Oulun valmentajan? Juu, on Härtsyllä kokemusta SM-Liigasta, jne. Mutta oikeasti...Porin Kärpistä päävalmentajaksi Ässiin? Eiköhän se kakkosen paikka olisi ollut edes jokseenkin loogisempi?

Toivottavasti KalPa peli on nollattu Ässä-leirissä mahdollisimman nopeasti, sillä torstaina pitää olla todellakin heti hereillä, kun vastassa on ihan oikea liigajoukkue...
 
Viimeksi muokattu:

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
se luistelu

Ottelun nähneenä sanoisin, että ydin oli luisteluvoima. Siinä Ässät hävisi rutkasti KalPalle. Kun Ässät oli joka tilanteessa potkun verran jäljessä, tulos oli tämä.
Eikö juuri tähän luisteluun Suhonen kiinnittänyt huomiota, että sitä painotetaan harjoittelussa. Ja syystäkin.
Jos on odotettu, että Ässien kelkka kääntyy, niin näyttää siltä, että se, jonka kelkka on kääntymässä, onkin KalPa. Ottelun tulos oli enemmän KalPan onnistumisesta johtuvaa kuin Ässien heikkoutta. KalPa on aiemmissa otteluissaan säännöllisesti voittanut laukaisutilastot, mutta hävinnyt ottelut. Nyt se onnistui pistämään kiekot perille asti.
 

mikkou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Kajo
Tuohon luisteluvoimaan yms. vaan on aika vaikeaa enää suurilta osin puuttua tässävaiheessa kautta jos kesä on mennyt rillumarei kuten täällä ollaan aiemmin puhuttu.

Suhosella ei tuon kesäsysteemin kanssa ole kuitenkaan mitään tekemistä, vaan mies sai "X" kuntoisen Ässäpakan ohjattavakseen.
 

Kit Carson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Ottelun nähneenä sanoisin, että ydin oli luisteluvoima. Siinä Ässät hävisi rutkasti KalPalle. Kun Ässät oli joka tilanteessa potkun verran jäljessä, tulos oli tämä.
Eikö juuri tähän luisteluun Suhonen kiinnittänyt huomiota, että sitä painotetaan harjoittelussa. Ja syystäkin.
Jos on odotettu, että Ässien kelkka kääntyy, niin näyttää siltä, että se, jonka kelkka on kääntymässä, onkin KalPa. Ottelun tulos oli enemmän KalPan onnistumisesta johtuvaa kuin Ässien heikkoutta. KalPa on aiemmissa otteluissaan säännöllisesti voittanut laukaisutilastot, mutta hävinnyt ottelut. Nyt se onnistui pistämään kiekot perille asti.

Meinaatko, että se luisteluvoima jää Poriin vierasotteluun lähdettäessä. Kyllä vika löytyy nyt kavereiden korvien välistä. Eihän se nyt saatana voi olla niin, että kotona luistelua on ja vieraspaikkakunnalla ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös