Ässät kriisissä 2007–2008

  • 327 177
  • 1 206
Tila
Viestiketju on suljettu.

Putkinotko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Liverpool, NHL:n suomalaiset
Päivän IS Veikkaaja väittää Ässien etsivän uutta valmentajaa.
"Ässien johto on tiettävästi ollut yhteydessä joihinkin vapaana oleviin valmentajiin, mutta ratkaisuja ei ole tehty" väittää Arvaaja
 

Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arsenal FC
Jonkun verran koen sympatiaa valmentajaa kohtaan, koska yksinään (tai max. kaksin) joutuu kaiken paskan ottamaan niskaan. Ennemmin huudan tänään "ämmälaumaa ja hametta päälle" kuin "Härkälää ulos". Ainakin oma mielipiteeni on, että pelaajan on täysillä pelattava ja tehtävä parhaansa, oli tilanne mikä tahansa. Jos se ei riitä niin ei auta, tällöin seurajohto tekee johtopäätöksensä valmentajan suhteen. Perseilemällä ei saavuteta yhtään mitään ja hävettää tällä hetkellä se, että patapaitaa kantaa joukko pelaajia jotka pelaavat jollekin muulle kuin sille rinnassa komeilevalle, porilaisille niin rakkaalle logolle.

Tämä kappale oli mielestäni erittäin osuvaa tekstiä ihan yleisestikin, mitä joukkue voittaa perseilemällä? Mielestäni ei yhtään mitään. Peltosen esiintulo ja ilmoitus "hyllytyksestä" on mielestäni erittäin outo, mitä Pasi ajatteli hyötyvänsä näistä kommenteistaan? Ei se ainakaan paranna joukkueen ja valmentajan välejä. Pakkohan tässä on olla takana vain ja ainoastaan savustus Härkälän suuntaan. Joukkueen tulee pelata 100 lasissa aina, aivan sama kuka penkin takana huutaa. Siitähän pelaajille pääsääntöisesti maksetaan. Muut henkilöt tekevät päätökset valmentajan vaihdosta tai muista vaihdoksista mitä pitää tehdä. Ei Peltosta/Kivenmäkeä/Saarelaa/... ole palkattu tekemään valmentaja valintoja vaan pelaamaan joukkueen puolesta.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan tosissaan jos miettii verrattuna muihin liigan joukkueisiin, on Ässillä hyvä ykkösmaalivahti (Kapanen), Pelintekijät (Mave, Tähtinen, Hisey) Huippumaalintekijä (Saarela), Huippu kiekollinen puolustaja (Petré)[Konttinen] ja Fyysistä puolustajaa (Kuiper, Nickerson). Loppunipussa on runkopelaajia, semi-hyviä maalintekijöitä, nuoruutta ja kokemusta, alivoimaspesialisteja, fyysisiä jätkiä ja nykyliigan mittareilla oikeasti hyvä joukkue.

Tässä on aika pitkälle asian ydin.

Pelaajamateriaali on tällä hetkellä sitä luokkaa, että kotikaukalossa sillä pitäisi pystyä aktiiviseen peliin ja vastustajasta riippuen hallitsemaan enemmän tai vähemmän tapahtumia mitä tahansa liigajoukkuetta vastaan. Nyt näin ei ole, vaan jopa liigajumboa vastaan peruutellaan passiivisesti keskialueella. On päivänselvää, että vähänkään pidemmällä aikavälillä tuo ei ole sitä mitä kotiyleisö haluaa nähdä. Varsinkin kun kaupan päälle vielä menetetään arvokkaita sarjapisteitä.

Tämän lisäksi yksilötaitoa on joukkueessa sen verran, että jo välttävällä pelitaktiikan toteuttamisella vieraista pitäisi irrota 20-30 % jaossa olevista pisteistä. Toistaiseksi toteutuma on ollut tasan nolla.

Ihan eri juttu on sitten se mihin tämä riittää lopulta sarjataulukossa, mutta se ei mielestäni olekaan tässä vaiheessa olennainen seikka. Se nimittäin on olennaista, että tämä nykyinen malli ja toteutus näyttää riittävän tasan siihen sijaan 13.

Ässien pelaajamateriaali on olosuhteisiin nähden hyvä ja roolitus on hallittavissa. Eivätkä nuo pelaajat ole sen hankalampia käsiteltäviä kuin muuallakaan. Ihmisjohtaminen ei ole koskaan triviaalia hommaa. Se pitää vaan hallita jos se kuuluu työnkuvaan ja siitä maksetaan palkkaa.
 

Incarnation

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, PoPa
Tämä homma on mennyt siihen pisteeseen ettei mitään muita vaihtoehtoja ole kuin koko valmennuksen vaihtaminen (Härkälä, Pieniniemi). Koko joukkuetta ei millään voi vaihtaa ja vaikka pelaajistossa olisi mätiä pesäkkeitä kuinka paljon niin jotain on yritettävä. Näiden pelaajistossa olevien mätäpaiseiden putsaus alkakoon sitten kauden jälkeen. Juhlakautta ei pitäisi näin möhliä. Kivenmäki yksin tienaa kaudesta saman verran kuin koko valmennusryhmä yhteensä kahdessa vuodessa. Tähän vielä peltosen 2 vuoden sopimus ja ties kenen muun vastarannankiisken. Homma ei koskaan käänny Härkälän toimesta ja kun tämä episodi on rapauttanut joukkueen ja Härkälän välit niin helpointa on poistaa halvin mahdollinen rapauttaja eli HÄRKÄLÄ. Ihmetyttää vaan suuresti että miten oli viimevuonna mahdollista että Härkälä tekee 3V sopparin ja samaan hengenvetoon myös Peltonen 2V ja Kivenmäki3V? Ei ole johtokaan ajantasalla.

Peltosen sopimus on mallia 1+1 eli ensi vuodesta on optio. Kivenmäen sopimusta pidän yhä Hirsimäen työn kruununa, sanokaa mitä sanotte. Härkälän 3 vuotinen sopimus sen sijaan on paha tahra hallituksen, ei pelkästään Hirsimäen papereissa.

Kupru saanee kapteenin tehtävät kannettavakseen ainakin tänään, mikäli SK:n ennakkotietoihin on uskominen. Paha sanoa juuta tai jaata valinnasta näin joukkueen ulkopuolelta, mutta tuntuu oikealta ratkaisulta. Mieluummin Kuparinen kuin esim. Kivenmäki, Toivonen tai Tähtinen. Häppölä olisi ollut toinen varteenotettava vaihtoehto.
 

Torakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän
Näin sivustakatsojana kyllä lähinnä huvittaa tämä teidän Härkälän ajojahti.QUOTE]


Tänään hallille ja kunnon kannustusta. Ollaan edes fanit seuran puolella. Turha meidän on enää aiheuttaa lisää soppaa. Valmentaja vaihtuu (näin ainakin luulisin) ilman "Härkälä ulos" huutojakin. Tässä on paikka kannattaa joukkuetta kriisinkin keskellä, tehdään oikeesti nyt se! Muuta me ei voida Ässien hyväksi tehdä.
Tsemppiä ja jaksamista muillekin..

Se on yhtiö, eikä mikään seura. Joukkue on eri asia kuin valmentaja. Eiköhän laiteta lampaanturkki sivuun, kun ei sitä ole Porin katsomossa ikinä ennenkään päälle laitettu, ei edes sovitettu. Eli huudetaan niljakkeet pois niinkuin ennenkin eikä armoa tarvitse tuntea, ei tippaakaan.

Ja sen homman näyttää ensimmäiset 5min, ensimmäinen erä. Jos perseily jatkuu niin eiköhän massiivinen savustushuutojen meri ala syntyä ihan ilman Jatkoajalla suunniteltuja yllytyksiäkin. Jokatapauksessa, jos mitään muutosta ei ole missään, niin silloin ei myöskään pidä näkyä armoa missään. Pori on ja pitää olla kova paikka niin valmentajalle kuin pelaajallekin, lammasturkkeja ja paskanaamoja tulee kohdella niinkuin niitä on viimiset 30 vuotta Porissa kohdeltukin. Joten se siitä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Sinällään itseänikin ihmetyttää tuo että Ässillä olisi olleet jäätreenit sunnuntaina, koska Porin jäätilanteen tietäen ylimääräisiä vuoroja ei hevin ole saatavilla ja kyllä siitä olisi aikamoinen kalabaliikki syntynyt jos Ässät olisi vaikka menneet taitoluistelijoiden vuorolla jäälle sunnuntai-aamuna.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Sinällään itseänikin ihmetyttää tuo että Ässillä olisi olleet jäätreenit sunnuntaina, koska Porin jäätilanteen tietäen ylimääräisiä vuoroja ei hevin ole saatavilla ja kyllä siitä olisi aikamoinen kalabaliikki syntynyt jos Ässät olisi vaikka menneet taitoluistelijoiden vuorolla jäälle sunnuntai-aamuna.

Tainnut paisua vähän turhan paljon koko pulla ja huhuja leviää.
Älkää nyt ketään nolatko itseänne ja huutako ketään ulos..
 

R0kMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, HIFK, Newcastle
Mielestäni on aivan sama oliko sunnuntaina treenejä vai ei. Aivan sama onko Pele hyllytetty vai saikulla. Fakta on ettei Härkälä ole jääkiekkovalmentaja. Piste
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Eiköhän anneta jätkien nyt näyttää, kyllä sen näkee ekan 5min. aikan jos jokin on pielessä. Alkaa tuntua siltä, että koko homma on paisunut järkyttävän isoihin mittasuhteisiin. Häppölä ainakin kuulosti varsin rennolta, ja heittipä pienet laulutkin siihen loppuun. Ei kyllä kuulostanut kriisijoukkueen varakapteenilta.

Kuten edellä mainittu, älkää nyt alkako huutelemaan mitään älyttömyyksiä siellä. Antaa pelin näyttää missä mennään.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Härkälän asema vahva?

En pysty mitenkään käsittämään kommentteja toimitusjohtaja Hirsimäen suusta ääni väristen, että Härkälän asema olisi muka vahva. Noilla otteilla jotka viimeisen vuoden aikana on ollut havaittavissa joukkueen pelaamisessa ei asema voi olla vahva miltään kantilta katsottuna. Jos ei johtoryhmä näe mistä homma mättää niin kapteeni Peltonen on varmaan ottanut homman omaan hallintaan Porilaisen jääkiekon pelastamiseksi. Divarihan tässä kutsuu ensi kaudella jos Härkälä jatkaa puikoissa ja otteet on samanlaisia kuin viimeisen vuoden aikana. Ässien resursseilla koko joukkuetta ei voi ensi kaudeksi vaihtaa joten luonnollisin ja helpoin on luopua siitä alunperinkin heikoimmasta lenkistä eli Härkälästä. En ole koskaan toivonut Ässien häviötä, mutta jotenkin on tullut sellainen olo että kunnon tappioputki tekis eetvarttia jotta saadaan pöytä kunnolla puhtaaksi, jopa sitten aina johtoa myöten. Se on kuitenkin selvä ettei ole savua ilman tulta. Jokin on ollut pahasti pielessä viime kaudesta lähtien ja koko Porilaisen jääkiekon tulevaisuuden kannalta asia olis saatava selväksi NYT eikä huomenna. Kun ollaan pohjalta konkurssiuhasta yms muista verosotkuista päästy vihdoin eroon niin tuntuu siltä että kaikkii ryssitään vaan omaan tyhmyyteen.
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Kun ollaan pohjalta konkurssiuhasta yms muista verosotkuista päästy vihdoin eroon niin tuntuu siltä että kaikkii ryssitään vaan omaan tyhmyyteen.

Niin, ja puolen Suomen hyvästä ystävästä eurotamista... yleensä suhtaudun aika maltillisesti näihin valmentajanvaihtoihin, mutta kyllähän tilanne nyt on se että vaihto on nimenomaan se ainoa oikea ratkaisu tässä kohtaa. Peltonen ei ole tällä kaudella pelannut mitenkään erikoisesti, mutta taitoihinsa ja ikäänsä nähden ainakin yritystä on löytynyt, mitä ei tosiaan voi sanoa kaikista pelaajista. Omasta mielestäni pikkukaupungin seura pärjää ainoastaan silloin, kun ASENNE on kunnossa. On kurjaa, kun tällainen kaveri kuten Peltonen joutuu tässä ikään kuin sijaiskärsijäksi.

Jotenkin inhottaa myös se, miten tämä alkaa taas tuntua niin kulissineppailulta. Vuosi sitten ei ollut mitään ongelmaa tyhjentää ihan koko likasankoa Pajuojan niskaan. Tulee vaan mieleen joukkueenjohtaja-Karin lausunnot Porin Sanomista viime talvelta, joissa hän hehkutti viime talvena kuinka "Härtsy on porilainen jätkä. Jos Mika Toivolalla oli auktoriteettia, on Härtsyllä sitä ehkä vielä enemmän". Pelkäänpä vain, että onko tässä nyt vaan kyse siitä, ettei Karien hyvää kaveria voi vain laittaa kilometritehtaalle?
Saako porilaissyntyinen amatööri enemmän anteeksi kuin muualta tuleva? Patajätkät-kirjan historiaosuus kiusallisesti muistuttaa siitä, miten kulissisekoiluja on osattu Porissa harrastaa vuosikaudet, jo ennen VPK:n tai eurotamin aikoja. Sille meiningille nyt voisi pistää jo stopin, tai tästä kaudesta tulee persnettoa niin että korvat soi vielä vuosien päästä.

Valtakunta lätkäjätkästä, joka saa porilaisen hulluuden kabinetista kentälle. Vihreän veran puolelta voi havaita, minkälaisia lopputuloksia syntyy kun hulluus pysyy juuri siellä kabinetin puolella.
 
Viimeksi muokattu:

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Niin, ja puolen Suomen hyvästä ystävästä eurotamista... yleensä suhtaudun aika maltillisesti näihin valmentajanvaihtoihin, mutta kyllähän tilanne nyt on se että vaihto on nimenomaan se ainoa oikea ratkaisu tässä kohtaa. Peltonen ei ole tällä kaudella pelannut mitenkään erikoisesti, mutta taitoihinsa ja ikäänsä nähden ainakin yritystä on löytynyt, mitä ei tosiaan voi sanoa kaikista pelaajista. Omasta mielestäni pikkukaupungin seura pärjää ainoastaan silloin, kun ASENNE on kunnossa. On kurjaa, kun tällainen kaveri kuten Peltonen joutuu tässä ikään kuin sijaiskärsijäksi.
.


Mahtaako mitään hyllyttämistä olla tapahtunut vai onko valmennusjohto halunnut Pasin kuntouttavan polvensa kuntoon ja Pasi on turhautunut tilanteeseensa ja väittänyt voivansa pelata?
Eipä tässä tiedä mitä uskoa, kun tietoa tulee joka suunnasta.
 

JerryC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itseäni alkaa hieman ihmetyttämään, miksi jo toinen valmentaja savustetaan ulos pelaajien toimesta. Ettei nyt vaan olisi niin, että Pele kuvittelee itsestään jo hieman liikoja.

Toki saattaa olla niin, että Härkälä yrittää ajaa joukkueeseen sellaista pelitaktiikkaa, joka sille ei sovi. Mutta eikö nyt herran jumala aikuiset ihmiset pysty keskustelemaan asioista, ennen kuin niitä aletaan mediassa pohtia. Kuka tänne haluaa tulla valmentajaksi jos tiedossa on potkut syksyllä, kun ei kapteenia mielytä. Ei se noin mene normaalissa työelämässäkään.

Ei muuta kuin luu kurkkuun joukkueelle. Pele puremaan tuppea ja mennään sitten näin kausi loppuun.
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Kyllä pelaajienkin olis aika katsoa peiliin ja kunnolla, jos "arvaajan" juttu pitää paikkansa, että porukka ei suostunut lähtemään 6 km:n lenkille, vaan kapteenia tukiakseen jättivät juoksematta. EI PER**LE! Noilla liksoilla mä voisin vetää 6 kilsan lenkin vaikka joka päivä (tähän hymiö)

Ei Pele nyt niin hyvin ole pelannut, ettei pientä vilttikomennusta, voitaisi pitää oikeutettuna (herättely tarkoituksessa). Vai onko kapteenilla oikeus pelata ihan miten sattuu, milloin huvittaa ja milloin ei?
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Mahtaako mitään hyllyttämistä olla tapahtunut vai onko valmennusjohto halunnut Pasin kuntouttavan polvensa kuntoon ja Pasi on turhautunut tilanteeseensa ja väittänyt voivansa pelata?
Eipä tässä tiedä mitä uskoa, kun tietoa tulee joka suunnasta.

Karhu peesaa hyvin Tf -ajatuksia. En usko että Peleä on oikeasti hyllytetty hänestä vain tuntuu siltä. Todennäköisesti joukkueen johto tietää paremmin kuin Peltonen että hän on loukkaantunut, eikä voi pelata eikä harjoitella (paitsi junioreiden kanssa).

Pientä rajaa puusilmäisisyydelle kiitos, Härkälä ulos nopeammin kuin ehdin sanoa autopesu niin voimme taas toivoa kurssin muutosta. Mistä näitä Karin ja Härtsyn bestiksiä muuten oikein sikiää?
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Itseäni alkaa hieman ihmetyttämään, miksi jo toinen valmentaja savustetaan ulos pelaajien toimesta. Ettei nyt vaan olisi niin, että Pele kuvittelee itsestään jo hieman liikoja.

Toki saattaa olla niin, että Härkälä yrittää ajaa joukkueeseen sellaista pelitaktiikkaa, joka sille ei sovi. Mutta eikö nyt herran jumala aikuiset ihmiset pysty keskustelemaan asioista, ennen kuin niitä aletaan mediassa pohtia. Kuka tänne haluaa tulla valmentajaksi jos tiedossa on potkut syksyllä, kun ei kapteenia mielytä. Ei se noin mene normaalissa työelämässäkään.

Ei muuta kuin luu kurkkuun joukkueelle. Pele puremaan tuppea ja mennään sitten näin kausi loppuun.

Niin, normaalissa työelämässä (ei kunnallisella eikä valtion leivissä olevilla) asiat menevät niin että jos tulokset ovat välttäviä/huonoja (Ässät sijalla 13, 2.eniten päästettyjä maaleja, vähiten tehtyjä) etsitään parempi mies tilalle. Kyllä se löytyy kun tarpeeksi etsitään, halukkaita sm-liiga joukkueen peräsimeen löytyy yllättävän paljon.

Näin se toimii ainakin yritysmaailmassa ja kun viimeksi katsoin, Ässien perässä oli merkintä Oy. Samaan asiaan viitaten joukkue ei valitettavasti voi jäädä tähän tilanteeseen koska yleisö lakkaa käymästä otteluissa ja joukkueeseen johon ollaan laitettu ennätysmäärä rahaa tulee tekemään todella heikon taloudellisen tuloksen joka ei ole mukava asia.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Karhu peesaa hyvin Tf -ajatuksia. En usko että Peleä on oikeasti hyllytetty hänestä vain tuntuu siltä. Todennäköisesti joukkueen johto tietää paremmin kuin Peltonen että hän on loukkaantunut, eikä voi pelata eikä harjoitella (paitsi junioreiden kanssa).

Pientä rajaa puusilmäisisyydelle kiitos, Härkälä ulos nopeammin kuin ehdin sanoa autopesu niin voimme taas toivoa kurssin muutosta. Mistä näitä Karin ja Härtsyn bestiksiä muuten oikein sikiää?



Asiallista keskutelua sinulta.
Härkälä voidaan erottaa vaikka heti, jos saadaan parempi valmentaja tilalle. Vastaavia varmasti löytyy, mutta tarvittaisiin parempi.
Kuten Hirsimäki sanoi, helppoa on vaatia valmentajan vaihtoa, mutta mitä sen jälkeen tapahtuu ja mitä tilalle?
Puusilmäisyyttä on mielestäni myös väittää, että kaikki syyt on vain Ässien johdossa. Kyllä tässä saa pelaajatkin katsoa peiliin ja muutoksia tarvinnee tehdä sinnekin osastolle.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Täytyy sanoa, että nyt on ilmassa niin paljon ristiriitaisia lausuntoja ja "lausuntoja", että ennen 18:30 Canal + -lähetystä on paha sanoa juuta taikka jaata yhtikäs mistään ässäjutuista. Iljettäväksi on touhu mennyt, ei tämmöistä toivoisi oikein edes porilaisille. Muuten kuin opetusmielessä, nyt varmaan ollaan taas hiukan nöyrempiä ensi kesään asti.

Hommatkaa joskus kunnon valmentaja, niin vältytte paljolta. Ei kai Läntisen Izmo ole Karin kavereita?

PS. Tarkoitan pientä vähemmistöä tuolla nöyryys-viittauksella. Terv. nimim. Konttinen Sm-liigan top5 taitopelaaja.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Asiallista keskutelua sinulta.
Härkälä voidaan erottaa vaikka heti, jos saadaan parempi valmentaja tilalle. Vastaavia varmasti löytyy, mutta tarvittaisiin parempi.
Kuten Hirsimäki sanoi, helppoa on vaatia valmentajan vaihtoa, mutta mitä sen jälkeen tapahtuu ja mitä tilalle?
Puusilmäisyyttä on mielestäni myös väittää, että kaikki syyt on vain Ässien johdossa. Kyllä tässä saa pelaajatkin katsoa peiliin ja muutoksia tarvinnee tehdä sinnekin osastolle.

Kiitos.

Vaikea näin ennakkoon sanoa kuka on parempi ilman kokeilua. Jotain on pakko tehdä se on fakta.

Toisekseen näin kannattajan näkökulmasta en osaa vastata tj:n heittämään kysymykseen mitä tapahtuu ja kuka tilalle. Tämä siksi etten ole Ässien johdossa eikä minulle makseta sieltä palkkaa. Tällä hetkellä Jukka Hirsimäen toimiin kuuluu sen asian selvittäminen sekä uuden valmentajan kartoitus.

Totta on , että pelaajissa on myös vikaa. Joukkueen vaihtaminen ei ole valitettavasti mahdollista, valmentajan vaihto on. Näiden kapinallisten nimet tulee laittaa korvan taakse myöhempiä aikoja varten, mutta nyt tulee keskittyä vauhdissa olevaan kauteen.
 

Jokke

Jäsen
Mielenkiintoista nähdä, että mitä illan pelissä tapahtuu pelaajien ja kannattajien/valmentajien taholta. Kiinnostaa niin paljon, että piti oikein ostaa tuo canalin nettitiketti, että näkee livenä tapahtumat. :)
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
K
Toisekseen näin kannattajan näkökulmasta en osaa vastata tj:n heittämään kysymykseen mitä tapahtuu ja kuka tilalle. Tämä siksi etten ole Ässien johdossa eikä minulle makseta sieltä palkkaa. Tällä hetkellä Jukka Hirsimäen toimiin kuuluu sen asian selvittäminen sekä uuden valmentajan kartoitus.

.



Tulee vaihtoa tai ei niin tuskin tarvitsee olla suuri tietäjä, että voi sanoa Ässien kartoittavan tai kartoittaneen mahdollisia vaihtoehtoja valmentajakseen.

Jotenkin tuntuu, että Marjamäenkin tilanne on tämän kohunkin takia jäissä vai onko jollain faktaa, että homma on ainoastaan rapakon takaa kiinni enää?
 

Jakkara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Lehdissä kirjotellaan paljon paskaa

Se kannattaa muistaa.
Missä on sanottu varmaksi että Peltonen on hyllytetty? Pieniniemi sen sijaan kielsi asian. Joka tuutista tulee nyt "lisätietoa" tilanteesta ja otsikoilla revitellään, niinkuin lehdistöllä nyt on tapana. Lue lisää sieltä ja täältä. Puukkoa tulee milloin mistäkin suunnasta ja hommaan on jo sotkettu Kivenmäen 3v sopimus, Peltoselle epäsopiva polvituki, Porilaiset hitsarit, uudet valmentajaviritykset, pelaajien "kapina" (?), Nickersonin mailan "silppuaminen" harjoituksissa. Mistä nyt juttua keksii.

Kun mylly lähtee pyörimään se todellakin lähtee pyörimään joka suunnasta, kaikkien (ulkopuolisten)toimesta.

Yksi asia on varma, joukkue on alisuorittanut, niin pelaajat kuin valmentajat ja siellä on varmasti pinna kireällä ja paineensietoa testataan. Kyseessä on kuitenkin jääkiekkoJOUKKUE, jokaisen palasen tekemiset vaikuttaa toisiinsa. Ja kaikille tämä on päätyö, ei kukaan varmasti halua jatkaa tälläisellä ilmeellä ja nyt jos koskaan on hyvä paikka näyttää. Mikä olisikaan parempi kuitti koko homma kuin kaataa Blues tänään koko kansan nähden illan tv-ottelussa? 2-0 olis aika kiva.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös