Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 534 121
  • 8 141

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässiltä kauden paras erä! Huikeaa suorittamista, vain viimeistely ontuu.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Kaks erää Ässät on pelannut hyvää kiekkoa ja suuremmilta virheiltä on vältytty. Kriisi peruttu!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Aion tarjota saman huomion mitä hiljattain, eli Ruuttu menee hukkaan Moutreyn ja Virtasen kanssa. Tai sanotaanko, että 3. ketjussa on ongelma mikäli kaksi hyökkääjää ei käytännössä pysty tekemään minkäänlaisia edullisia ratkasuja kiekon kanssa.

Barach väläyttelee ja luistelu, syöttöterävyys asteikolla rosterin ykkönen. Kärki ok, Lindsten kaiketi tuloillaan. Sakke pikkasen mollivoittoisesti mun silmään, tai sellasia pakotettuja ja/tai heikkoja tilanteen lukemisia.

Katotaan mitä jää käteen. Pitäs varmaan ajatella prosessiakin, mutta toisaalta, noin periaatteessa sellanen iltama jossa vain pistesarake merkitsee.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan hyvää peliä tosiaan. Aika paljon mahtuu silti mukaan aika surkeita yksilösuorituksiakin. Esim Lindstenin lähes kaikki kiekolliset ratkasut on ollut tavalla tai toisella epäonnistuneita.

Sama homma Moutreyn kanssa. Ihan turisteja.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Nigi

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Ässiltä kauden paras erä! Huikeaa suorittamista, vain viimeistely ontuu.
Ässillä jalka liikkui ja saatiin kiekkoa pidettyä, Ässien näköistä taistelua.

Mutta täyty sanoa, että on ihmeellistä sähläämistä on taas vaihteeksi hyökkäyksiin lähdöt.
Yksikin tilanne, jossa Erholtz piti ja piti kiekkoa liikkui vielä kulmaan, oma pelaaja laski vastakkaiseen kulmaan, mutta Erholtz avasi eteen 4m syötön Vainiolle 3:N Hifk pelaajan keskelle, jolla ei muuta saumaa kuin dumpata kiekko pois alueelta.

YV:llä kolme omaa 2m säteellä ja yksi Hifkin karvaaja sai Ässien hyökkäykseen lähdön estettyä.

Ekassa erässä jäi mieleen Lukka nosti kiekolla omalle siniselle ja syöttö sekä jalalla noston suunnat vastustajan toimesta kiinni ja kiekon menetys.

Tossa muutama erilainen esimerkki, joita nyt tullut jo useammassa ottelussa. Viime kaudellahan Ässien pakit nosti jalalla aika rohkeesti ja ongelmia oli.
Alkukaudesta ja harkkakaudellakin oli nähtävissä lyhyillä syötöillä pelin rauhoittaminen ja syöttöjä tehtiin joka suuntaan.
Nyt näyttää samalta kuin viime kaudella, että peliä vähän pakotetaan ylöspäin ja seurauksena on huonoja ratkaisuja. Tosin ei nuo Matinpalon hiiiitaaaat lähdötkään kovin tuloksekkaita ollut, mutta niissä nyt joudutaan aina hyökkäämään 5vs5 ja organisoitunutta puolustusta vastaan.

No ei nyt kuitenkaan pelkkää negaa....muuten ollut viihdyttävä peli pitkästä aikaa.

edit. piti lisätä vielä kirjoittaa, että saattaa olla kyse siitä ettei joukkueen kärsivällisyys eikä usko ihan riitä siihen omaan tekemiseen kun on vähän hankalia pelejä ollut.
 

kotikoutsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huutaa yhtä pakkia ja sentteriä. Ykkönen ei toimi, koska kaikki ovat tooodella hitaita. Ruuttu menee kolmosessa aivan hukkaan. Ykköseen tai kolmoseen sentteri ja Kärki laitaan. Lisäksi pitäisi saada edes kolmospariin luotettava pakki. Uskon, että Määttä pystyisi pelaamaan kohtuullisella tasolla mutta on melko hankalassa paikassa Matinpalon vieressä. Sama tosin Matinpalon suhteen. Rauhoittaisi peliä, jos vieressä olisi itseä selvästi parempi kaveri.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Jumalavita, kaike nähny.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Jos annoin aiemmin saiputtaa 3. ketjun laitureille niin Moutreyn av-suonenvedon lisäksi Virtanen väläytellyt pari kertaa laadukkaalla syötöllä tai muulla ratkasulla.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tulihan se voitto sieltä. Tänään kyllä kaikki taistelivat kunniakkaasti ja Ässät ansaitsi 3p voiton, ei ollut mikään tuurivoitto tämä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös