Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 533 104
  • 8 141

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Tätä läpsyttelyä kun katselee, niin Määttä pakistosta ainut kenellä pitäisi olla kentälle asiaa.

Hyökkääjistä Barach tekee hommia niska limassa, mutta varmaan turhautumisen takia enemmän haittaa kuin hyötyä joukkueelle.

Ässillä ei valitettavasti ole yhtään hyökkääjää tällä hetkellä josta voisi sanoa, että on kiekon saadessaan vaarallinen ja pystyisi peliä luomaan.

Ensi kaudelle pitäisi saada vaihteeksi hyvä startti, jotta saadaan nuorille ja muillekkin hyvä itseluottamus, tällänen vähän sori että ollaan olemassa kiekko pitää saada pois.
Jos kiekollinen peli ei toimi, niin sitten pitää antaa edes kovuutta ja näyttää, että tappiot vituttaa. Hifk pelissäkin Vallin sanoi, että Ässistä puuttuu särmä ja tottahan se on, Ässät ei ole Ässät ja tästä voisi vaikka jonkun addressin kirjoittaa Kerttulalle ja Kivelle, pelitavan pitää olla Ässiä.

Ässien pelissä ei loppujen lopuksi hirveästi nopeita kääntöjä nähdä, vaikka niitä yritetään, niin usein ne kaatuvat huonoihin syöttöihin tai yksinkertaisesti haut ja ajoitukset ovat pielessä. Omista sentään kiekolla päästään käntämään, mutta vähän ajetaan siniselle miinaan.
Ensi kaudeksi on vielä töitä, mutta onneksi tämä loppukausi on aikaa harjoitella ja toivottavasti jatkava runko auttaa ensi kautta ajatellen.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Barach vetää sellasella kevyellä Banham-otteella, joka paikasta ropisee. Nopeesti käy kädet ja jalat kun päättää ladata.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En tiedä mihin ketjuun kuuluisi, mutta pistää vituttamaan kun Ässät voittaa aloituksen niin yleensä se vitun tuomari tönöttää tiellä siten, että hänen kautta kiekko menee vastustajalle
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kaksi jäähyä olisi HPKlle pitänyt viheltää, vitun nössöt tuomarit. Valinnut selvästi puolensa tänään.

e. Kaksi väärää vaihtoa HPKlla ja yksi kamppi :D
 
Suosikkijoukkue
Naurettavat agendat
Pääsin takaisin katsomaan peliä. Eikös tuossa HPK ois kannattanut vaan pitää ne kuusi siellä kentällä?
 
Suosikkijoukkue
Naurettavat agendat
Olipahan hyvät aloitukset Barachille tähän peliin 3/13 ja tuskin pääsee enää aloittamaan.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Oliko toinen vai kolmas tolppa Kärjellä tänä vuonna viimisillä hetkillä? Pienestä se on kiinni mutta jälleen yksi maalin tappio
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Taas otettiin kotona parrua kakkoseen. Kotona pitäisi ehdottomasti voittaa mutta kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Peli ei kehity. Miksi? Ylivoimalla kaikki ryhmitykset ja kiekottomana pelaamisen roolit sekaisin kuin seinäkello.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös