Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 536 059
  • 8 141

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jotenkin hämmentävää katsella pelejä, kun toivo tämän kauden menestyksen osalta ehti jo välillä sammua ja nyt pata pelaa erittäin hyvin ja olisi ansainnut pidemmänkin voittoputken.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä tämä vaatii Karrin bravuuria, jos sääleihin halutaan päästä.

On järkyttävä takamatka.

Aina on olemassa pieni mahdollisuus ihmeisiin, mutta mennään peli kerrallaan ja nautitaan kun Porin Ässät pelaa jääkiekkoa eikä pelkää.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei voinut. Selinin piti saada vakauttaa Ässien toimintaa riittävän kauan. Sitäpaitsi se on ihan yks ja sama kuulemma kuka siellä valmentaa.

Eikä tällä materiaalilla pitänyt pystyä parempaan.

Olisi ollut hauska nähdä Kivi viime kauden rosterin puikoissa. Varmasti sytyttää pelaava jääkiekko enemmän kiertolaisia kuin peruuttelu.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Uskoin, että Kivi saa muutoksia aikaan joukkueen peliin, mutta ne ovat tapahtuneet jopa yllättävän nopeasti. Tämä johtuu varmasti siitä, että omissa kirjoissani Kivi on yhä huippuluokan valmentaja, kun taas Selin ja Arvonen olivat noin kauniisti sanottuna menneisyyden miehiä. Hyvää on todellakin se, että Kivi jatkaa vielä ensi kaudella.

Tärkeää on myös se, että joukkueesta huokuu peli-ilo ja kohonnut itseluottamus. Itseluottamus on noussut varmaan siitäkin syystä, että Kiven mukanaan tuoma lisääntynyt kiekollisuus on saanut varmaan monen pelaajan huomaamaan, että minäkin oikeasti osaan pelata sillä kiekolla. Ässien peli on nyt mukavaa katsottavaa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Runkosarja on nyt tasan puolivälissä ja Ässät kiipesi 30 pisteeseen eli pistekeskiarvo on nyt 1.00
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät peruuttelee edelleen, kun pelitapa sitä vaatii, mutta nyt saa olla rohkea ja kiekolla saa pelata.
Kaikki joukkueet joutuu aina silloin tällöin ottamaan vastaan, mutta nyt Ässät toteuttaa niitä jääkiekon ikiaikaisia perusperiaatteita, eli viivoja ei anneta ilmaiseksi ja jossain kohtaa myötäkarva kääntyy iskuksi, mitä ei Atun aikana tapahtunut edes sattumalta.

Vielä on paljon parannettavaa siellä ja täällä, mutta kyllä tässä on aivan valtava muutos lyhyessä ajassa ja vielä koronaakin sairastettiin välissä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Lalonde-Määttä tänään todella kovat minuutit. Lalonde 23.21min ja Määttä 22.35min. Määtän kohdalla voisin veikata, että isoimmat minuutit koko tähän astisella Liigaurallaan.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Hienosti tuli onnistumisia pisteiden valossa laajalla rintamalla, mutta on joukkueen pelaaminen aivan erinäköistä ja muuttunut hämmästyttävän nopeasti Kiven aikana.
Kyse ei ole pelkästään itseluottamuksesta tai kiekollisesta rohkeudesta, vaikka Sevänen niitä painotti, vaan kyllä siellä hyökkäyksien vastaanotto on ihan eri näköistä ja myös keskialueen ylittäminen vaikuttaa selkeästi monipuolisemmalta kuin aiemmin.

Volkoviltä loistava peli, teki juuri sen mitä tarvittiin tänään voittoon.

Neloselta tänään hyökkäyssuuntaan hyvä peli varsinkin Appeli - Eriksson kaksikko nosti tasoaan.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Tietysti sitä toivoi muutosta, mutta nopsaan se tuli. Tuskin Kivikään mikään taikuri on, mutta nopeasti sai lukossa olleet päät avattua. Se on joskus niin pienestä kiinni.

Ässien joukkue on taas ihan liigakelpoinen, materiaali näyttää hyvältä.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Omaan päähän on saatu riittävä maltti, kiekkoa pystytään pitämään riittävästi, jotta hyökkääjille saadaan avauksia, tänään muutama pakkopurku tuli, muuten ok. Karri on tosiaan saanut itseluottamuksen nousemaan, peli on lätkäpelin näköistä, kaveria autetaan ja ennenkaikkea tulee maalejakin. Hurja on takamatka, mutta ainakin ensi kautta carten saadaan pelitapa kuosiin.
Kunhan saadaan lupa katsomoihin ja väkeä halliin, niin hyvä tulee.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kyllähän todella oleellista tässä illassa oli nähdä se, miten tämä uusi peli on joukkueen osalta sisäistetty niin nopeasti ja hyvin, että tänään näytti siltä kuin mitään pidempää koronataukoa ei olisi edes ollut..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kiven kanssa on nyt siis pelattu 7 peliä. Näistä 4 ensimmäistä hävittiin ja sitten on voitettu 3 seuraavaa. Suunta on siis oikea, jos vielä huomenna haetaan stadista voitto, niin se olisi jo todella kova suoritus.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mites muute Vainio ja Matinmikko pelas?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös