Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 535 584
  • 8 141

Fuzzy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Flyers
Ei toi oo jäähy missään maailmassa. Ei ole KooKoolainen kyllä kiekoton jos vippaa kiekon tosta päätyyn ja lähtee ohittamaan Matti&Mikkoa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei riitä Ässien tekeminen tänäänkään.

Toivottavasti ei selitellä millään bensan loppumisella. Kookoolla astetta kovempi viikko takana ja tänään suvereeni esitys.
 

Salama85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt tais Barach sitten vielä loukata?

Edit. Ei se vaan ainakaan pois jää.
 

kotikoutsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joukkueiden välillä on pelaamisessa valtava ero. Luistelu, taistelu, tempo, kamppailupelaaminen, taktiikka, peluutus... Valtava. Ässien materiaali on heikohko, joukkue on huonosti rakennettu mutta ennen kaikkea valmennus on aivan ilman muuta liigan huonointa. Selvällä marginaalilla.
Onhan tuo kaameaa katsottavaa. Heti, kun kiekko saadaan itselle on kauhea kiire, joka usein johtaa joko kiekon purkamiseen tai, mikä itseäni ottaa suunnattomasti päähän sokkosyöttöön tai toivotaan toivotaan syöttöön.

Joskus, jos Ässät pääsee avaamaan on kiire lähteä hyökkäämään, mutta avaus tulee seisovalle pelaajalle. Kaksi muuta hyökkääjää siirtyy vastustajan siniselle seisomaan, johon yritetään seuraavaksi.

Joka tapauksessa tämä kaikki johtaa poikkeuksetta siihen, että Ässät luopuu kiekosta liian helposti. Saipaakin vastaan oli aika rumat lukemat siinä kuinka paljon kumpikin joukkue oli kiekossa, mitkä oli ajat hyökkäysalueella ja mikä oli etenemä syöttämällä. Tänään Kookoota vastaan luvut ovat vielä kamalammat.

Kehitystä on ehkä oman alueen puolustusalueen pelaamisessa tapahtunut, mutta lopputuloksen ollessa vastustajalle esim. 1-0, lasketaan se yhtä lailla tappioksi kuin muutkin tappiot.

Tällä hetkellä on vaikea uskoa, että Ässien pelaaminen tulee muuttumaan juurikaan mihinkään vielä pitkään aikaan.
 
Viimeksi muokattu:

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Pelivapaa treeniviikko edessä, Ilves lauantaina Porissa. Sanosin, että viimesiä hetkiä saada peli ja tulostaso kuntoon.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien pelaaminen on taas maalin jälkeen erilaista. Nyt yritetään luoda ja hyökätä rohkeasti eikä vaan odotella kaverin virheitä.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Alettiin pelaamaan, mutta karvan myöhään.
 

Naimunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Karhut, Chicago Blackhawks
Ihan ansaittu häviö. Lopun 6 vs 4 tilanteessa vaan yksi äijä puolittain maalin edustalla, pari
Muuta päätypelaajaa suurin piirtein maalin takana??
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös