paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Melkoista pakkopullaa porilaisittain tarjoillaan Isomäen tiistai-illassa, kun vastakkain asettuvat jo käytännössä viidennen sijan varmistanut kotijoukkue Ässät ja playoff-karsinnan kotiedusta taisteleva Jyp. Porilaisittain siis panos lienee vähäinen. Tietysti lopullinen 5. paikan varmistaminen voisi tuoda pientä panosta illan peliin, mutta Ässistä on huokunut viime otteluissa playoffien odotus. Joukkue lienee treenannut, hieman jopa edellisten pelien kustannuksella, tähtäimenään huippukuntoinen pataryhmä puolivälieriä varten. Jyp on sen sijaan kauden puolivälin jälkeen ollut melkoisessa alamäessä, kun jopa paikasta neljän joukkoon taistellut ryhmä on otettu pakkia aina 9. sijalle asti. Jyväskylässä yritetäänkin vielä pelastaa kotietu playoff-karsintaan, mutta sekin näyttäisi olevan lipsumassa Bluesille, joka on piristänyt otteitaan.

Jännittävää onkin nähdä pystyykö JYP, ehkä hieman jopa paineen alaisena, kukistamaan rennosti kohti tosipelejä surffailevan patalauman. Vai onko jopa nähtävissä jo tiettyä heräämistä myös porilaisjoukkueelta? Ainakin sopisi olettaa, että Kivenmäki-Kuusela akselilla oltaisiin hereillä, pörssivoitot kun ovat aivan käden ulottuvilla. Jyp:ssä ei kellään ole näitä "murheita". Antti Virtanen paistattelee jyväskyläläisten pörssikärjessä, mutta matkaa kärkisijoille on paljon.

Tiistai-illan kamppailua on parhaansa mukaan sekoittamassa sekä päätuomarin ominaisuudessa pilliin vislailemassa Hannu Henriksson. Linjoilleen tämä tuuliviiri saa parivaljakon Jari Seppälä-Petri Tuomisto.

Ässien kotisivujen otteluennakko
JYPin kotisivujen otteluennakko
Jatkoaika.comin otteluennakko

Viimeisimmät ottelut:

Ässät

2.3. Kärpät - Ässät 5-3
4.3. Ässät - SaiPa 1-3
7.3. Jokerit - Ässät 0-3
9.3. Ässät - Blues 0-4
11.3. Pelicans - Ässät 2-1

JYP

2.3. Ilves - JYP 4-2
4.3. JYP - HPK 3-1
7.3. Lukko - JYP 1-2
9.3. JYP - TPS 1-2
11.3. JYP - Jokerit 3-4

Loukkaantumiset / Poissa kokoonpanosta:

Ässät: ---

JYP: Jyri Marttinen (pelikielto) & Tero Koponen (nivunen)

Parhaat pistemiehet TOP5:

Ässät

1.) Marko Kivenmäki 54. 18+33= 51p 68min
2.) Kristian Kuusela 54. 25+16= 41p 38min
3.) Aki Uusikartano 50. 7+26= 33p 62min
4.) Rob Hisey 44. 12+12= 24p 99min
5.) Pasi Peltonen 53. 5+14= 19p 129min

JYP

1.) Antti Virtanen 53. 14+16= 30p 51min
2.) Carlo Grünn 45. 13+11= 24p 26min
3.) Jesse Niinimäki 51. 9+15= 24p 26min
4.) Miikka Männikkö 54. 9+12= 21p 18min
5.) Tero Koponen 53. 8+12= 20p 12min

Taisteluparit:

Riksman vs. Wallinheimo
Peltonen vs. Kovanen
Kivenmäki vs. Virtanen
Uusikartano vs. Niinimäki
Hisey vs. Wirll

Seuraa heitä:

Ässät

#7 Mikko Rautee

- Mitä pidemmälle kevät etenee, sitä paremmin Raku pelaa. Tämä turkulainen takatukka tekee illasta toiseen nöyrää työtä joukkueen eteen ja varsinkin alivoimalla sekä aloituksissa miehen tärkeys korostuu. Pystynyt myös tarvittaessa tehoilemaan mukiinmenevästi. Kauden 10. maali odottaa syntymistään, olisiko nyt sen aika?

JYP

#37 Mike Wirll

- Hankittiin ratkaisijaksi ja ulkomaalaisvahvistukseksi, mutta saatiin jotain aivan muuta. Wirll ei ole vakuuttanut otteillaan oikeastaan mitenkään. Samanlaista sekundaa löytyy lähempääkin kuin rapakon takaa. Porilaisilla on mahdollisuus nähdä ihka elävä intiaani Isomäessä, miten tähän reagoi aito porilainen intiaani - Patrik Forsbacka?

Aidosti vain hiukan kiinnostava SM-Liigan ottelu käynnistyy Isomäen pyhätössä klo 18.30

-paze-

feat. The Rock
 
Jos kuitenkin niin käy, että Markku Tähtinen korvaa Toni Koivusen, lupaan olla menemättä kertaakaan tällä kaudella enää hallille.
nimimerkki Raúl

Radek

Jäsen
Yksi voitto ennen runkosarjan loppua pitää saada. Mukavahan se olisi JYP:in kustannuksella ottaa. Myöskin muniinpuhaltelu kotiyleisön edessä saa luvan loppua. Eiköhän Miksulille ole jokaisessa JYP-ottelussa panosta?
Jokohan huomenna olisi Atte Pentikäisen vuoro huilata Iikka Törnvallin hypätessä laatikkoon?
 

Naughty_S

Jäsen
paze17 sanoi:
#37 Mike Wirll

- Hankittiin ratkaisijaksi
Tämä oli itselleni uutinen. Tähän päivään asti elin siinä käsityksessä, että Wirll oli viime tuntien toivotaan toivotaan -hankinta, jonka oli tarkoitus luoda joukkueen sisällä jonkunlaista kilpailua pelipaikoista.

Itse ottelu ei voisi juuri vähempää kiinnostaa, Ässät porskuttaa ja JYP... no, ei porskuta ei.
JYP teki tällä kaudella tyylipuhtaat "ässät" ja Ässät taas jaksoi runkosarjan loppuun asti vailla häivääkään mistään notkahduksesta. Vitossija on kunnioitettava saavutus.

Toivottavasti on Nikkilä maalilla, ettei Wallinheimon kaunis torjuntaprosentti turhaan laske. Muita toiveita ei sitten olekaan.
 
"You can take plastic pussy over there"
- K-Supermarket Länsiväylän kassa hölmistyneelle luxemburgilaiskoripalloilijalle.

metsänpeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Radek sanoi:
Jokohan huomenna olisi Atte Pentikäisen vuoro huilata Iikka Törnvallin hypätessä laatikkoon?
En tiedä Aten huilaamisesta, mutta Mika Rontti on ainakin loukkantumisen takia sivussa, joten Törnvall varmasti pääsee hyppäämään laatikkoon. Ehkä illan jännittävin asia onkin se, kumpi on seitsemäntenä pakkina ja kumpi ihan pelaamassa.

Ässillä kyllä piristymisen paikka, kotona ei viitsisi sellaista perseilyä katsella. Ja onhan niitä pörssivoittojakin haarukassa tosiaan useampia.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
paze17 sanoi:
Ainakin sopisi olettaa, että Kivenmäki-Kuusela akselilla oltaisiin hereillä, pörssivoitot kun ovat aivan käden ulottuvilla. Jyp:ssä ei kellään ole näitä "murheita".
Minulle ei henk.koht. ole mitään merkitystä miten kaksikko Kivenmäki-Kuusela pelaa. Tosin on mainittava ettei tuollaisia taisteluita pörssin sijoituksista kenelläkään JYPin joukkueesta ei enää ole. Sinuhe Wallinheimo kun on jo varmistanut IS tähtikisan voiton itselleen.

JYP

paze17 sanoi:
#37 Mike Wirll

- Hankittiin ratkaisijaksi ja ulkomaalaisvahvistukseksi, mutta saatiin jotain aivan muuta. Wirll ei ole vakuuttanut otteillaan oikeastaan mitenkään. Samanlaista sekundaa löytyy lähempääkin kuin rapakon takaa. Porilaisilla on mahdollisuus nähdä ihka elävä intiaani Isomäessä, miten tähän reagoi aito porilainen intiaani - Patrik Forsbacka?
Ensiksi on mainittava ettei Wirll ole mikään "puhdas" intiaani vaan hänessä on intiaaniverta. Toiseksi on sanottava, että Wirllin pelaamisessa paistoi aluksi tarvittavan liikkeen puute, mutta todella pitkällä mailalla pelaava Wirll on osoittanut omaavansa erinomainen peliäly eikä tuo ole mikään huono käsistäänsä. Liike ei vaan ole tuntunut riittävän ja ehkäpä tästä syystä "Kuningaslohi" on joutunut Alatalon koirankoppiin.

Sitten itse ottelusta. Panos on JYPille suurempi kuin Ässille. Ei voi silti sanoa ettei ottelussa olisi mitään panosta Ässille. JYPin ongelma on viime aikoina ollut sen pelisysteemin toteuttamisen kanssa ottelun täyden keston ajan. Joskus pelataan hyvin 40 minuuttia, joskus vain 20 minuuttia. Liian iso kolaus tuntuu olevan vastustajan maali joukkueelle. Nimenomaan se henkinen kolaus. Alkukaudesta tuttua pelisysteemin toteuttamista ja kurinalaisuutta ei olla tämän vuoden puolella kovinkaan paljon nähty. Sen saaminen takaisin olisi oltava JYPille prioriteetti.

Ässille on annettava tunnustusta. Niin vaan tuollainen pienemmän budjetin joukkue on pystynyt hiljalleen nousemaan ja pitämään paikkansa sarjassa kuuden parhaan joukossa. JYPiltä tuo ei tällä kertaa onnistunut. Avainmiehen loukkaantumiset tulivat pahaan paikkaan ja siitä suosta oli vaikea nousta kun ei miehiä takaisin ihan tuosta vaan saanut. Tietääkseni Ässillä ei tälläistä ongelmia ole ollut ja Riskman on ollut viimeinen lukko (ei tarkoitus vihjata mitään, Ässien kannattajat) joukkueen maalissa. Se taas ei paljoa lämmitä jos pudotuspelien toisella kierroksella tulee kuokkaan kannattajia, mutta seuraa se tullee auttamaan taloudellisesti. Se taas auttaa tulevia kausia jos asia osataan hyödyntää oikein.

Toivotaan hyvää kamppailua, jossa ei kummankaan joukkueen pelaajia loukkaannu.

Ai niin, todennäköisesti Nikkilä pelaa JYPin maalissa kun Wallinheimo puolestaa lepää ainakin yhden matsin.
 
Re-emerging from the shadows...
#setunne

JanJ

Jäsen
Pakkipari sanoi:
Ensiksi on mainittava ettei Wirll ole mikään "puhdas" intiaani vaan hänessä on intiaaniverta.
Ensiksi on mainittava ettei Paze väittänyt Mikeä "puhtaaksi" intiaaniksi, vaan tarkka lainaus on "Porilaisilla on mahdollisuus nähdä ihka elävä intiaani Isomäessä".

Toiseksi on ihmeteltävä Ässien vaisuutta viime matseissa.
Harmikseni tämä ottelu jää työmatkan vuoksi väliin, joten seuraanpa sitten Jatkoajan otteluketjusta miten homma etenee.
 
Itku... itkupotkuraivari... itkee... itke... itku... itku... itkultasi... itkupotkuraivari... itkemiseltäsi... itku... itke... itkeminen.... itku...kooste Daespoon kiekkokeskustelutaidoista

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
[OT]
JanJ sanoi:
Ensiksi on mainittava ettei Paze väittänyt Mikeä "puhtaaksi" intiaaniksi, vaan tarkka lainaus on "Porilaisilla on mahdollisuus nähdä ihka elävä intiaani Isomäessä".
Ja kolmanneksi, mielestäni "Porilaisilla ei ole mahdollisuus nähdä ihka elävää intiaania" vaikka Mike Wirllin toinen vanhempi on amerikan alkuperäiskansan edustaja ja näin ollen Mike olisi puoliksi "intiaani".
[/OT]

On se pilkku välillä niin vetävä pakkaus...
 
Re-emerging from the shadows...
#setunne

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Pakkipari sanoi:
JYP...

On se pilkku välillä niin vetävä pakkaus...
Jep jep..

Lisäksi anteeksipyynto, että jäi nyt huomaamatta tuo mikälie IS-tähtikisapörssi jnejne. Varmasti Sinuhe on voittonsa ansainnut. Itsellä ei oikein löydy innostusta näihin pilipalipörsseihin. Tilastot kertokoot missä menään, eli itselle riittää kyllä tuo pistepörssi ja jäähypörssi. Tosin taitaa Kivenmäelläkin olla jo joku höpöhöpövakuuttaja palkinto varmistettuna.

Harmi kyllä jos Nikkilä pelaa huomenna JYP maalilla, olisin mielelläni katsellut Sinuhen kikkailua, nyt kun voi vapaammin keskittyä yhteen pelaajaan, kun on panokset pelissä vähäisemmät.

No, huomista odottelemaan...

-paze-
 
Jos kuitenkin niin käy, että Markku Tähtinen korvaa Toni Koivusen, lupaan olla menemättä kertaakaan tällä kaudella enää hallille.
nimimerkki Raúl

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hohhoijaa. Panosta JYP:llä ehkä riittää, vaikka kotiedusta saatu etu onkin menneillä JYP:n kotipelien otteilla varsin kyseenalainen. Ei hirveästi jaksa innostaa koko peli. Kovasti toivoisi, että JYP saa pelinsä kulkemaan sääliplayoffeihin Bluesia vastaan, tai muuten JYP:n kausi loppuu tasan neljän pelin päästä.

Itse ainakin toivotan vilpittömäsi onnea Ässille (ja SaiPalle) tuleviin pudotuspeleihin! Olisihan se helkkarin hienoa nähdä siellä välierissä vaihteeksi joitain muitakin kuin esim. Kärpät, HPK, Tappara... Ässät on ollut kauden ehdoton yllättäjä ja toivottavasti jatkaa porskutustaan myös pudotuspeleissä, vaikka edellisestä viidestä pelistä joukkueella näyttäisi olevan vain yksi voitto. Ottakaa Porilaiset tästä kaikki irti!

Pessimisti tai en, mutta ei nyt vain oikein riitä omaan joukkueeseen usko. Jos nämä kaksi viimeistä peliä, eli Ässät ja SaiPa voitetaan, usko ehkä nousee. Pääasia tietenkin sada oma peli kuntoon. Sääliplayoffeja en usko että jaksan mennä edes katsomaan, ja vituttaa kyllä jos taas pudotaan heti sääläreissä.
 

tiikeri

Jäsen
Hypodermic sanoi:
Itse ainakin toivotan vilpittömäsi onnea Ässille (ja SaiPalle) tuleviin pudotuspeleihin! Olisihan se helkkarin hienoa nähdä siellä välierissä vaihteeksi joitain muitakin kuin esim. Kärpät, HPK, Tappara... Ässät on ollut kauden ehdoton yllättäjä ja toivottavasti jatkaa porskutustaan myös pudotuspeleissä, vaikka edellisestä viidestä pelistä joukkueella näyttäisi olevan vain yksi voitto. Ottakaa Porilaiset tästä kaikki irti!
Samaa toivon itsekin. Ässillä on hieno kausi alla ja toivottavasti lento riittää mahdollisimman pitkälle.

JYP valitettavasti hyytyi tänä vuonna totaalisesti jo joulun tienoilla ja nämä loput matsit ovat enää pelkkä muodollisuus. Noutaja tulee sääleissä ja kesäloma odottaa.
 
Toivo se on epätoivokin

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Eiköhän tästä ottelusta kuitata vielä lisää itsetunnon alennusta sääläreihin. Näyttää ihaltavalta tuo Ässien kaksikon Kuusela-Kivenmäki pisteet, kun taas katsoo jyp:n vastaavia niin huomaa mistä homma on kiikastanut tällä kaudella.

Toivottavasti Kivenmäki takoo pari maalia ja pitää pörssi kärkeä kauden lopputtua.

Niin ja itse ottelusta sen verran, ettei voi ainakaan sanoa panosten olevan katossa. Jyp tekee sen 1 - 2 maalia ja Ässät ainakin yhden enemmän.

Niin ja onko tänään Nikkilän pelipäivä. Nikkilän pelipäivä on tuomiopäivä (heh heh).
 
Jyp häviämisen kulttuuria vuodesta 2018
Suosikkijoukkue
JYP
"Ainakin sopisi olettaa, että Kivenmäki-Kuusela akselilla oltaisiin hereillä, pörssivoitot kun ovat aivan käden ulottuvilla. Jyp:ssä ei kellään ole näitä "murheita"."

No sulta on tainnu jäädä katsomatta nuo maalivahtitilastot! Mielestäni siellä yksi JYPpiläinen taistelee "PÖRSSI"-voitosta...

Itse pelistä sen verran, että enemmän kiinnostaa A-junnujen välierät kuin nämä "ratkaisukierrokset". Varmaankin melko riskitöntä (luetaan tylsää) pelailua luvassa. Molemmat haluaa pitää pelajaajat ehjinä tosipeleihin. Alle 5.5 maalia kiinni pitkässä vedossa!
 
Salkkarit kertoo tosielämästä

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
JanJ sanoi:
Harmikseni tämä ottelu jää työmatkan vuoksi väliin, joten seuraanpa sitten Jatkoajan otteluketjusta miten homma etenee.
Itselläni tilanne on juurikin päinvastainen. Työmatkan "ansiosta" pääsen näkemään periaatteessa ilmaiseksi Ässät-Jyp ottelun ja sitten ehdin vielä Turkuun katsomaan runkosarjan päätöstä.

Kummastakaan pelistä tuskin on tulossa mitään elämää suurempaa kamppailua, mutta joskus se on ihan mukava katsella runkosarjan ottelua silläkin silmällä, ettei ole kovin paljon väliksi vaikka hävittäisiin, ja tietäen että jo ensi viikolla pelataan sitten aivan täysillä kovilla panoksilla.

Silti olisi aina parempi, ettei näitä kahta viimeistä peliä mentäisi ihan pelleilyksi laittamaan. Onhan siinä vielä sekin pienen pieni riski, että jos mentäisiin jopa pari rumaa selkäsaunaa ottamaan, niin Ilves ottaisikin maalieron yhtäkkiä kiinni..

Tämä taitaa olla niitä harvoja pelejä, jotka voi mennä katsomaan jopa istumakatsomosta. Playoffit sitten taas seisomapaikalle.
 
patahistory.com

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hypodermic sanoi:
Itse ainakin toivotan vilpittömäsi onnea Ässille (ja SaiPalle) tuleviin pudotuspeleihin! Ottakaa Porilaiset tästä kaikki irti!
Samoin kuin Hypodermic ja tiikeri, olen myös minä lojaalinen muille pienille. Niin harvoin JYPin, Ässien, SaiPan ja muiden pienten budjettien joukkueet täräyttävät itsensä kuuden joukkoon, että kannustussympatiat ovat paikallaan. Toki JYPin kannatus on ensisijainen niin kauan kuin otteluita riittää.

Taitaa olla Isomäki pitkästä aikaa täynnä, kun playoffsit alkavat. Toivottavasti myös tänään runkosarjan viimeisessä kotipelissä. Eipä siinä, ottelulle on sen verran vähän panosta joka tapauksessa, että toivottavasti kiekkoilijat äityvät esittämään maalijuhlaa, joka katsojia riemastuttaisi suuresti. Porin ulkopuolella JYPin kannattajat tyytyvät lähinnä seuraamaan ottelua erään harmaatukkaisen gentlemannin selostamana, radion tai netin välityksellä. Paras voittakoon!
 
...taas pistää kiekon maaliin, luvut tauluun korjataan...

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Otteluhan on ässälasein katseltuna herkkupala: luvassa satavarmasti oikeaa vanhan ajan havaiji kiekkoa enempi treenimielessä ja kun normaalisti niitä maaleja tässä tilanteessa lätkitään vuorotahtiin, vastustajasta johtuen niitä lätkii vain ässät, jyp luo vain tilanteita ja pelaa pirteän yritteliäästi. Alatalon kiekkokoulussa ei siis vielä tällä kaudella päästy ihan kappaleeseen maalinteko, mutta koko ajan opitaan lisää. Tässä siis vastakkain kaksi joukkuetta, joista toinen odottaa tosipelejä ja toinen kesälomaa, loukkaantumisia(lue kontakteja) vältellään molemmin puolin, ässien ei kannata reuhkata, koska tärkeissä peleissä on paree olla joukkueen ehjänä ja jypille se on taas se ja sama, sääleistä lomille lyhyen kaavan kautta, eikä siinä säälien koti-tai vierasetu merkitse yhtään mitään, todistettavasti jyp osaa olla huono molemmissa, voisiko ihan mottona olla: kaikille on hävittävä jos meinaa lomille päästä.

Iloinen ässäjuhla on siis tiedossa ja todellakin: Onnea sinne oikeisiin pudotuspeleihin ja voittoja!
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mosabacka sanoi:
Samoin kuin Hypodermic ja tiikeri, olen myös minä lojaalinen muille pienille. Niin harvoin JYPin, Ässien, SaiPan ja muiden pienten budjettien joukkueet täräyttävät itsensä kuuden joukkoon, että kannustussympatiat ovat paikallaan.
Vaikka vähän ohi aiheen meneekin, niin toteanpa silti, että minä en yhdy "Hypodermiciin", "tiikeriin" enkä "Mosabackaan" edes näin mielipiteellisessä mielessä. Niin kauan kun oma suosikkijoukkueeni on pikkuseura, olen ainakin perustasolla (yksittäisiä poikkeuksia voi toki olla) isojen puolella pieniä vastaan, ja JYPin romahduksen tuskaa on vain lisännyt suunnilleen samoilla pelimerkeillä operoivien Ässien ja SaiPan vankka meno. Paljon mieluummin näkisin TPS:n ja Jokerien olevan niiden paikalla sarjataulukossa, ja Ässät ja SaiPa saisivat mieluummin taistella siitä viimeisestä säälipleijaripaikasta.
 

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Ässät tänään:

1. kenttä:
#21 Kivenmäki (AK) - #31 Uusikartano (AK) - #8 Kuusela (AK)
#6 Peltonen (AK) - #50 Nickerson (AK)

2. kenttä:
#23 Takala - #7 Rautee - #71 Kaipainen
#10 Toivonen - #3 Forrest

3. kenttä:
#42 Komarov - #26 Hisey - #16 Ramsay
#33 Pentikäinen - #52 Saarinen

4. kenttä:
#37 Kiilholma - #22 Kuparinen - #29 Forsbacka
#45 Törnvall (7.puolustaja) - #18 Joensuu (13.hyökkääjä)

Maalivahdit:
#34 Riksman
#30 Nissinen

Lähde: www.sm-liiga.fi

* Poissa olkapäävammasta kärsivä Mika Rontti, joten Iikka Törnvall nousee mukaan pelaavaan kokoonpanoon. Jesse Joensuu ja Leo Komarov vaihtavat taas kerran paikkoja, mutta muilta osin Ässät esiintyy samalla miehityksellä kuin Lahdessa. Maalissa jatkaa Juuso Riksman.
 
Life is just a place where we spend time between games.

DrAvalanche

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Peellä on tietty pointti. Vaikka itsekin yleensä toivon pikkuseuroille menestystä, niin kyllähän nyt nuo Ässät ja SaiPa toimivat myös aika ärsyttävinä mittareina JYPillekin. Meikäläisten kevään romahdus näyttää yhä lohduttomammalta, kun katsoo miten paljon paremmin toiset pienen budjetin seurat ovat onnistuneet säilyttämään sen hyvän tason, joka JYPilläkin oli jo näpeissään. Ei pystytä piiloutumaan ainakaan sen tutun "ei mopolla mahottomia"-mantran taakse; Ässillä ei ole paljonkaan tehokkaampi mopo, ja aika mahottomia ne on sillä tehnyt.

Tämäniltaisen ottelun panos: nolla, henkilökohtainen kiinnostus: lähes nolla. Kotiedulla ei JYP tee mitään, joten kai tästä pitää vain toivoa pieniä askelia kohti ehjempää kuuttakymmentä minuuttia. Tai jotain.

Terveisin nimimerkki "Vieläkin vituttaa Jokerit-matsin lopun tapahtumat, enkä tarkoita sitä helvetin soihtua"
 
Kuvaukset alkavat, nostakaa Tarzan puuhun

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
DrAvalanche sanoi:
Tämäniltaisen ottelun panos: nolla, henkilökohtainen kiinnostus: lähes nolla. Kotiedulla ei JYP tee mitään, joten kai tästä pitää vain toivoa pieniä askelia kohti ehjempää kuuttakymmentä minuuttia. Tai jotain.

Terveisin nimimerkki "Vieläkin vituttaa Jokerit-matsin lopun tapahtumat, enkä tarkoita sitä helvetin soihtua"
Heh, totta joka sana. Paljon mieluummin menee tänään seuraamaan A-nuorten playoff-matsia Lukkoa vastaan. Melkein voisi sanoa, ettäToivottavasti ottelun tkuuluttaja ei edes kerro väliaikatilanteita kyseisestä Ässät-JYP pelistä. :)

Nikkilä aloittaa maalissa, joka oli varsin odotettua. Hyvä homma. Toisaalta Marttinen pois ja ilmeisesti kuudella pakilla mennään. Että näin.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
JYP tänään

Johannes Alanen - Arsi Piispanen - Antti Virtanen
Tommi Kovanen - Miika Huczkowski

Carlo Grünn - Valtteri Tenkanen - Ossi Louhivaara
Eerikki Koivu - Ilkka Vaarasuo

Tuomas Mikkonen - Jesse Niinimäki - Miikka Männikkö
Jaako Niskavaara - Juha Salmu

Mike Wirll - Juha-Pekka Hytönen - Jari Jääskeläinen

Tommi Nikkilä (Sinuhe Wallinheimo)

Sivussa siis kymppitilinsä lauantaina täyteen ottanut Jyri Marttinen ja sairastupaa ainoana miehittävä Tero Koponen. Nikkilän peluutus täysin ymmärrettävää.
 
"Omasta mielestäni Cowboys from Hell kuvaa asenteeltaan tuota nykyistä joukkuetta huomattavasti paremmin, kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot."
-McWerkon mielipide JYPin sisääntulobiisistä

Hack

Jäsen
Hohhoijaa, eipä jaksa kiinnostaa oikein tämä peli, se tärkeämpi peli on jokatapauksessa Hippoksella tänään. Nikkilä maalissa, joten saa nähdä, mihin hän pystyy. Sinkku on ollut olympiatauon jälkeen huono, mutta toivottavasti sääläreissä sitten nostaa tasoaan. Eipä tästä pelistä sitten muuta.

Onnea vilpittömästi Poriin! On se hienoa minun mielestäni, että nämä pikku joukkueet näyttävät pitkää nenää suurseuroille (lue Jokerit ja TPS). 5. sija on hieno asia, ja toivottavasti yllätätte vielä puolivälierissäkin. Samaa toivon myös SaiPalle.
 

Tuamas

Jäsen
Eipä kauheasti kiinnosta koko peli, vähän samaa on ollut ilmassa jo olympiatauosta lähtien. Ei vaan oikeasti nappaa.
Lisäksi kun Ässien peli on jostain syystä ollut aikalailla jumissa viime peleissä, niin ei ole kauhean positiivista odotetta illan pelistä.

Itse odottelen vain pleijarien alkamista, mutta kyllä tämä peli silti pitää käydä katsomassa ettei tule liikaa taukoa kiekosta ennen pleijareita.
 
Åja.

tiikeri

Jäsen
Hack sanoi:
Sinkku on ollut olympiatauon jälkeen huono, mutta toivottavasti sääläreissä sitten nostaa tasoaan. Eipä tästä pelistä sitten muuta.
Siis mitä helvettiä? Ilman Sinkun loistopelaamista JYP ottaisi jokaisessa pelissä vähintään 4-5 maalilla kuokkaan. Kaikkea ei hänkään voi valitettavasti pelastaa, kun puolustus perseilee sen minkä kerkiää. Jos Sinuhe saisi pelata vähänkään paremman joukkueen takana, niin hänen taakseen ei tehtäisi kuin korkeintaan yksi maali pelissä ja nollapelejä olisi jo kertynyt vähintään kymmenen tällä kaudella.

Nikkilän peluutus tässä matsissa osoittaa jo JYPin antautumisen. Säälien kotiedulla ei ole mitään väliä ja näinhän se valitettavasti on. Ässät tehnee tänään vähintään viisi häkkiä, vaikka pelaisivat kuinka puolivaloilla.
 
Toivo se on epätoivokin

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
tiikeri sanoi:
Nikkilän peluutus tässä matsissa osoittaa jo JYPin antautumisen. Säälien kotiedulla ei ole mitään väliä ja näinhän se valitettavasti on. Ässät tehnee tänään vähintään viisi häkkiä, vaikka pelaisivat kuinka puolivaloilla.
Ei kyllä mielestäni osoita. Sinkkukin on ihminen ja pienet vaivat tarvitsevat hieman lepoa. On myös hyvä antaa ainakin yksi peli taas alle Nikkilällä jos käy Sinkku loukkaantuisi niin onpahan ainakin vähän pelituntumaa Nikkilällä. Ei Nikkilä kuitenkaan niin huono ole kuin annat ymmärtää.
 
Re-emerging from the shadows...
#setunne

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
The Rock sanoi:
Maalissa jatkaa Juuso Riksman.
En voi käsittää mitä Toivolan päässä liikkuu. Muutama heikompi peli alla, myös Juusolta kaksi tappiollista kotipeliä. Playoffit tulossa ja kakkosveska pelannut viimeksi - en edes muista milloin... Olisiko ollut Nissisen paikka? Ja jos ei voi millään luottaa Nissiseen niin sitten vaikka Rynnäksen, pääasia että kakkosveskakin olisi saanut peliaikaa.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy