Ässät-HPK 18.4.2006

  • 34 430
  • 188
Tila
Viestiketju on suljettu.

Livakkaniemi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres
Hyvin Tami jaksaa jankuttaa että Toivola "on loistokkaan Karri Kiven avulla saanut homman kuntoon". Taitaa ottaa Solkungenin itsetunnolle vieläkin, kun miehen vallankaappaus Porissa ei onnistunut.

Jalonen hattuilee täysillä : "Tammisellahan on paljon kokemusta näistä loppupeleistä"
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Edit kirjoitti:
Enää reilu puolituntinen, niin sitten alkaa jännät paikat. Odotan mielenkiinnolla, mitä ottelu tuo tullessaan ja kuinka mahtava fiilis Isomäessä on. Tunnelataus on porilaisilla varmasti tänään ihan omaa luokkaansa. Veikkaanpa, että todellinen trilleri on ottelusta kehkeytymässä jatkoajan puitteissa.

- Pitääkö Wiikmanin nolla?
- Nouseeko ratkaisijoiksi jomman kumman neloskenttä?
- Räjähtääkö Isomäki onnesta vai surusta?
- Nähdäänkö tänään finaali-sarjan ensimmäinen ulosajo laitataklauksen johdosta?

Onnea Ässille, onnea Kerholle...parempi ja kylmähermoisempi voittakoon.

Kohtalaisesti osui ja upposi. Vituttaa, tottakai, kun mennään viimeinen puoli minuuttia ryssimään. Lähellä se oli, mutta nyt tiedetään, että ei se Pori niin paha paikka ole. Paremmin se peli siellä kulki, kun ensimmäisessä Nordiksen pelissä. Torstaina jatketaan...

Onnea Ässille...

(Hyvät kuitit Jaloselta Tamille haastattelussa)
 

spade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pitää nostaa hattua kyllä Jaloselle. Aivan loistavat kommentit noihin kysymyksiin :D

"Joo, kyllähän me pelattiin se loppu ihan päin persettä."
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Laitetaas nyt tännekin mitä tuli otteluketjuseurantaan kirjoteltua, kun hivenen vituttaa ja on pakko avautua.

Ässien 3. maali ois pitäny hylätä, 3. erässä ei padat saanu mistään boxia, Jokela lens puhtaasta taklauksesta pihalle ja Forsbackan Laamasen telomisesta ei tullu mitään. Kiitos Kruus!

Ässät pelas kyllä hyvän matsin, propsit siitä. Torstaina jatketaan.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Vituttaa toi Ässien 3-3 maali.
Sitä ei olisi pitänyt hyväksyä.
 
Suosikkijoukkue
Omat fantasy joukkueet
SIINÄ

Olihan peli...Kaipaisen tasoitusta tuli huudettua niin kovaa että naapuritkin tiesivät mitä tapahtuu...
Paha maku jäi Komarovin telomisesta. Ruman näköistä jälkeä...toivottavasti palaa vielä pelikuntoon.
En viitsi edes sanoa mitä Jokela ansaitsee.
Olisi voinut laittaa isommankin myllyn päälle tapahtuneen jälkeen mutta onneksi ässäläiset pitivät hermonsa (paitsi Hisey)
Riksman oli kyllä suoraan sanoen epävarma. Kaikki HPK:n maalit taisivat tulla siniviivalta.Tosin Ässätkin hävisi aloituksia aika puhtaasti.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Niin tuttua Kerhoa taas kerran

Kerho ei osaa voittaa isoja pelejä, mikään joukkue maailmassa (paitsi Suomen maajoukkue Ruotsia vastaan) ei osaa hävitä näitä jo täysin omissa näpeissä olevia pelejä useammin kuin Kerho. Jälleen kerran nähtiin kuinka Kerhon henkinen kovuus ei riittänyt viemään sarjaa 2-0 lukuihin vaan niin vain Kerho päästi Ässät vikalla minuutilla tasoittamaan juuri hankkimansa johdon ja jatkoaikaa ei keritty pelaamaan kuin muutama pikku hetki ja Wiikman imaisee Ässille voittomaalin.

Kerho on pelillisesti selkeästi parempi kuin Ässät mutta se ei näytä osaavan voittaa.

Ässiltä hieno nousu ja rohkea pelaaminen jatkoajalla toi sieltä lopulta helpon voiton.

ps. hieno puolueeton valinta neloselta ottaa ottelun kommentaattoriksi selostamoon Jari Korpisalo.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Nyt, kun näki tuon 4-4 maalin uudestaan niin olihan se aivan selvä väärä vaihto tai maalivahdin liian aikainen vaihto kenttäpelaajaan vai millä nimellä sitä nyt kutsutaankaan.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Saako Laitinen tänä yönä saiputtaa?
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Individual kirjoitti:
Mitäs siinä tapahtui, kun ei niin tarkkaan tullut seurattua?
Takala seisoi hyvin pitkään maalivahdin alueella.
 

solamnic76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlos Tevez... siis punaistako pitää kumartaa?
Vuokralainen kirjoitti:
Nyt, kun näki tuon 4-4 maalin uudestaan niin olihan se aivan selvä väärä vaihto tai maalivahdin liian aikainen vaihto kenttäpelaajaan vai millä nimellä sitä nyt kutsutaankaan.

Paljon riippuu myös ihan silmälasien väreistä. Saipafanina täytyy sanoa että hienoa ettei finaalit pääty 3-0.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Sistis kirjoitti:
Hörpyt 1 - 1. Voitot 1 - 1.

Tulkitsinko väärin, kun olin näkeväni Kerho-puolustajan ohjanneen kiekon jatkoajalla omiin Wiikmanin nenän edestä?

Jos näin kävi, voittomaali ei ehkä sittenkään täyttänyt hörppäyksen tunnusmerkkejä, vaikka totta on, ettei tänään maalivahtien riemujuhlaa nähty.


Pisteitä Jaloselle, HPK-valmentaja otti kaikesta huolimatta tappion - kammottavimman mahdollisen tappion - ja yhden-kahden avainpuolustajan menetyksen olosuhteisiin nähden miehekkäästi vastaan.



Ranger
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jep. Ässien 3-3 tasoitus olisi kuulunut hylätä ja Kruus näki aivan varmasti maalinkulmalla seisoessaan että siellä alueella oli Ässienpeluri mutta eipä vain viheltänyt päivänselvää tilannetta poikki vaan hyväksyi maalin.

Silti tuota maalia on sinällään turha jossitella koska ihan itse Kerho ampui itseään jalkaan kun päästi 3-4 johdossa Kaipaisen vikalla minuutilla tasoittamaan. Oma moka kun ei osaa voittaa.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Pata jyräsi tänään

No niin taistelu on ohi ja peli oli erittäin viihdyttävä,siitä iso kiitos ässille ja hpk:lle. Paljon on puhuttu Jokelan taklauksesta ja se oli puti puhdas,mutta myöhässä kuin vr:n junat. Pata painoi päälle ja hallitsi selvästi ottelun 3. erää jossa kiekot kävivät ylärimassa ja tolpassa. Ässät ansaitsi tänään voittonsa ja taistelu jatkuu torstaina. Toivottavasti pelin taso pysyy hyvänä ja viihdyttävänä.Hienoa että finaalissa on nämä joukkueet vaikken ole kummankaan kannattaja,mutta pienet sympatiat ovat ässien puolella.
 

Ipaisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa, Wings, Juve
flintstone kirjoitti:
Kerho on pelillisesti selkeästi parempi kuin Ässät mutta se ei näytä osaavan voittaa.

Missäs vaiheessa tämä tapahtui? Kerho träppää minkä kerkiää aina kun johtaa ja takaa-ajossa hyökkää jatkuvasti niin, että takaovi unohtuu auki. Kerhon takavuosina esittämä karusellikiekko on tämän vuoden mallista kaukainen muisto. Menestys onkin hankittu epäkerhomaisella keskialueen puolustuskiekolla, josta sitten isketään vastaan terävästi. Tämä muutos lienee kuitenkin materiaalikysymys.

Mielenkiintoinen sarja.

Ja mitä tuomarityöskentelyyn tulee - syyllistyvät molemmat pieneen rottailuun. Ässät tökkii ja huitoo kun taas Kerho nyppii ja sitoo.

Jaloselle ehdottomasti olutta tuoppiin asiallisista kommenteista - jälleen kerran!
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Tänään kenttä kääntyi

Selkeästi näyttää siltä että Ässät otti tänään henkisen yliotteen Syväjoen Sianvinguttajat ry:stä. Weakmanin heikkoudet löytyivät ja nuorella veskarilla paineet tulevat jatkossa näkyviin haparointina. Ässien hommia helpottaa myös ry:n tuleva pakkipula. Muukkonen pistää Jokelalle törkeästä päähänajosta "normi" kaksi ottelua pelikieltoa ja Laamanen tuskin pystyy tämän illan jälkeen täysipainoiseen esitykseen näissä finaaleissa.

Komaroville pikaista paranemista ja lauantaina hyvät kekkerit kaikille porilaisen kiekon ystäville!
 

DaHolla

Jäsen
No juu, helvetin tiukka peli ja jatkoajalla kyllä Ässät vaikutti selkeesti nälkäsemmältä. Kerhon pakistossa kyllä näky erittäin paljon Jokelan ja Laamasen poissaolo, ei Vellu ja Dee pysty pelaan mitään älyttömiä minuutteja. Jossiteltavaa jäi tietenkin ihan helvetisti kuten ässien 3 maali ja Laamaseen kohdistunut taklaus. Mutta ei voi mitään, torstaina jatkuu pelit ja toivon mukaan Kerho on taas omalla tasollaan.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
solamnic76 kirjoitti:
Paljon riippuu myös ihan silmälasien väreistä. Saipafanina täytyy sanoa että hienoa ettei finaalit pääty 3-0.

Vääräksi vaihdoksi tilannetta oletti 4-4 maalissa ihan kovan luokan Ässä-fani. Siinä mielessä epäilen, että joku hyppäsi kaukaloon jo ennen kun Riksman ehti pois sieltä. No, ei se minua ainakaan haittaa, että Ässät voitti.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Vuokralainen kirjoitti:
Takala seisoi hyvin pitkään maalivahdin alueella.
Tuohan nyt ei ole mitään uutta. Näyttäisi siltä, että Ässät tekee usein maalinsa laittomasti. Näkyi yhdessä maalikoosteessakin, kuinka Ässä-pelaajat sai hakata kiekkoa Kärppien Rämön alta maaliin, vaikka tuomari ei voinut enää millään nähdä kiekkoa eli tilanne olisi pitänyt puhaltaa poikki.

Mutta mitäpäs tuosta. Laamanen telottiin pois pelistä ja Jokela ei pelaa tiistaina ja tuskin senkään jälkeen, tuntien liigan linjan.

Kerho perseili itse sen lopun ja se sitten maksoi. Nyt olisi pitänyt voittaa, jotta sarja olisi ollut katkolla kotona. Nyt jos Lamppu on pitkäänkin sivussa ja Jokela saa lisäpenaltia, niin joutuvat Kerhon muuta pakin kovan paikan eteen. Ja se ei tiedä hyvää, valitettavasti.

Pelillisesti ottelu meni aika tasan. Kummallakin oli omat hetkensä, jolloin hallitsivat. Kerho pääsi usein pyörittämään aika näyttävästi ja pelasihan joukkue ihan ok ottelun, kun otetaan huomioon että Laamanen ja Jokela olivat toisessa ja kolmannessa sivussa.
 

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuten jo aiemmin sanottua, jos joku muu kuin Ässät Porissa voittaa, ansaitsee se joukkue mestaruuden... siis play offseista puhuttaessa.

Varmaan jäi taas viheltämättä tilanteita puolin ja toisin, mutta kyllähän Ässät sieltä toisen erän 15min jälkeen vei peliä, tolpat pitivät HPK:n mukana. Ja pelasihan se Wiikmankin noilla hetkillä ihan kelvollisesti.

Riksmanille en laita ainoatakaan maalia, joko oli maskia edessä (vaikka vain se yksi oma pakki) tai sitten poukki aika lahjakkaasti. Wiikmanilla pääasiassa sama homma, mutta hävisi niukasti tämän pelin.

Kiitos Ässät, ja kiitos Isomäki! Mahtavaa katsella/kuunnella telkkarista, kun kokoo halli laulaa patasydäntä.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
On mielenkiintoista nähdä tämän ottelun maalivahtien torjuntaprosentit. Hieman sitä alkoi näin Jokerifanina huolestua Riksmanin haparoinnista, mutta onneksi (Ässille) toisessa päässä meni myös helppoja.
Ässät lopetti välillä käsittämättömästi taklaamisen ja tällöin Kerho pääsi pyörittämään peliä miten tahtoi. Jos näin käy myös torstaina, niin kyyti on porilaisille kylmää. Lopussa Ässät löysi taas oman fyysisen pelinsä ja homma kääntyi heille.

Hieno matsi.
 

brehme_

Jäsen
Suosikkijoukkue
prosenttikiekko
flintstone kirjoitti:
ps. hieno puolueeton valinta neloselta ottaa ottelun kommentaattoriksi selostamoon Jari Korpisalo.

Itse en jaksa uskoa, että tällä puolueellisuudella oli juurikaan merkitystä pelin lopputuloksen kannalta.

Lievää gloryhunttausta on täällä 09-alueellakin havaittavissa kun meikäläinen veti Ässät-lippiksen päähän ja kannustin kilpaa Korpin ja Tamin kanssa Ässiä voittoon. Kaipainen oli kieltämättä taas elementissään. Selvisi taas ylläripylläri muutamasta kiinnipitämisestä ja huitomisestaan rangaistuksetta, mikä ei sinällään ole uutta. Tyylikäs, kylmäverinen tasoitusmaali juuri ennen kuin Toivola ehti hakata nyrkkiään pleksiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös