Ässät - HIFK La 6.11.2004

  • 11 524
  • 78

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Lauantaina Isomäessä iskevät yhteen patapaidat ja petopaidat, Ässät ja HIFK. Kotijoukkue Ässät on kerännyt pelaamistaan 19 ottelusta 33 pistettä, vierailija HIFK samaisesta ottelu määrästä 30 pistettä. HIFK:lla on vielä peli huomenna Jokereita vastaan, joten se saattaa nousta ennen lauantaita tasapisteisiin patapaitojen kanssa. Tasainen ja yleisöön menevä peli on tulossa, jos vanhat merkit paikkansa pitävät. Viime kaudella kaksikosta oli vahvempi HIFK, se voitti kaikki pelit, ensin kolmesti 3-2, ja sitten loppukaudesta äärimmäisen tylyin numeroin 9-2.

Kotijoukkue Ässät on pelannut viime aikoina hieman epätasaisesti, vaikka se onkin voittanut neljä peliä putkeen. SaiPaa vastaan se oli suurissa vaikeuksissa kotonaan ottaen kuitenkin nihkeällä esityksellä täyden potin. JYP-ottelu oli paljon parempi, mutta tuotti vain kaksi pistettä. Ilvestä vastaan Ässät teki huiman nousun 3-4 tappioasemasta 7-4 voittoon. Lahdessa oli vaikeaa, mutta Jason Williamsin kaksi rankkarimaalia takasivat voiton, ja kaksi pistettä. Ässien ratkaisijat ovat viime peleissä löytyneet akselilta Virkkunen - Tuominen - Williams. Varsinkin NHL-apu Williams on ollut huimassa tikissä. Tolppien välillä on kysymysmerkki. Kumpi pelaa, Langkow vai Nissinen? Ässien on oltava 110% latautuneina otteluun, jos se aikoo taistella pisteistä, HIFK on kuitenkin liigan tasokkaimpia joukkueita, ilman Pärssistäkin.

Vierailija HIFK on viime aikoina parantanut peliään. Se on voittanut viimeisestä 10 pelistään 7, joten vire on kohdallaan. Keskiviikkona HIFK kylvetti Tapparaa oikein urakalla, maaliluvuin 7-1. Lisävaloa nykyvireestä saa huomenna, kun HIFK kohtaa paikallisvastustajansa Hartwall Areenalla. Alkukauden pirtein tehojen valossa on ollut kaksikko Kimmo Kuhta - Brett Harkins. Viime kauden tehovitjan kolmas lenkki, Timo Pärssinen on loukkaantuneena sivussa. Materiaali HIFK:lla on huima. Listalta löytyy mm. Jarkko Ruudun, Marek Zidlickyn, Toni Söderholmin ja Lasse Pirjetän kaltaisia tähtiä. Maalivahti on kysymysmerkki, vielä ei ole varmaa, luisteleeko tolppien väliin Jan Lundell,vaiko Dave Stathos.


Viime kauden kohtaamiset:
4.10.2003 Ässät - HIFK 2-3
18.11.2003 HIFK - Ässät 3-2
30.12.2003 Ässät - HIFK 2-3
14.2.2004 HIFK - Ässät 9-2

Kauden 2004/2005 aiemmat kohtaamiset:
24.9.2004 HIFK - Ässät 2-3rl
- Ottelun voittomaalin teki rl-kisassa Pasi Tuominen


Seuraa heitä:
Jason Williams, Ässät
- Kovassa vireessä viilettävä Detroitista saapunut sentteri/laituri on nousemassa todelliseksi fanien suosikiksi Porissa. Hurjat tehot kohtalaisen pienellä ottelumäärällä. 6 ottelua 4+7. Rankkarispesialisti. Hyökkäyspäässä aivan huimia suorituksia, puolustusasenne ei paras mahdollinen.

Pasi Nielikäinen, Ässät
- Tuttu HIFK:llekin takavuosilta. Otti kauden ensimmäisen suihkukomennuksen Ilves-ottelussa, kun matsasi Sami Heleniuksen kanssa. Palaa kentälle huilattuaan Pelicans-matsin pelikiellon takia. Keskittyykö nyt pelaamaan, vai onko luvassa jälleen nyrkkeilyä Nivalan tyyliin. Missä kunnossa on nenä?

Jarkko Ruutu, HIFK
- Nielikäisen ohella Ruutu on kunnostautunut kuluvalla kaudella pienen nujakoinnin muodossa. Mitä tapahtuu, kun Ruutu ja Nielikäinen luistelevat samalle jäälle? Tehojakin on kertynyt ihan hyvään tahtiin. Värikäs persoona.

Marek Zidlicky, HIFK
- HIFK:n tehopakki Marek Z on vaarallinen mies. Nashvillessakin hyviä tehoja kerännyt tsekki on varmasti merkattu pelaaja. NHL:ssä yhden kauden aikana saalistetut tehot 14+39 ovat kunnioitusta herättävät.


Taisteluparit:
Pasi Nielikäinen <<<vs>>> Jarkko Ruutu
Pasi Peltonen <<<vs>>> Toni Söderholm
Jason Williams <<<vs>>> Brett Harkins
Langkow/Nissinen <<<vs>>> Stathos/Lundell


Parhaat pistemiehet:
Ässät: Teemu Virkkunen 9+9, Pasi Tuominen 13+3, Marko Kivenmäki 6+10
HIFK: Kimmo Kuhta 10+4, Brett Harkins 2+12, Marek Zidlicky 3+8


Ottelusta sivussa:
Ässät: Jari Korpisalo, Marko Kivenmäki, Matti Kuparinen, Greg Classen (?)
HIFK: Timo Pärssinen, Toni Häppölä, Jere Karalahti, Roman Vopat, Kimmo Kuhta (?)


Lauantaina kello 17.00 putoaa kiekko jäähän Porin Isomäessä, sitä odotellessa.

edit: Miten ihmeessä sain Marek Z:n kansalaisuuden sekoitettua, no edelleenkään ei otteluennakko ilman virhettä :)

edit: Lisää korjauksia, Karalahti loukkaantuneiden listalle ja pois taistelupareista.

edit: Vopat lisätty poissaoloihin, Kuhta kysymysmerkillä.
 
Viimeksi muokattu:

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Edellinen kokeiluhan päättyi rankkarien jälkeen Ässille, sen me kaikki muistamme, ja sanottiinhan se jo avauksessakin. Otan ihan tällaisen perus-Jutimaisen sanaston käyttöön; varmasti nähään hyvää hokia, kis kis. Toivottavasti mahdollisimman täysi tupa siivittää Ässät hurjaan menoon. Helpottavana tekijänä voisi maininta myös sen, että nyt ei pitäisi olla ennakkosuosikin paineita harteilla. Pelicans-otteluketjusta jäi vahvasti sellainen kuva, että se ei ole se meidän juttu.

Nyt voi sanoa, että meilläkin löytyy maalinteossa sen verran laajuutta, että pitäisi riittää. Williams on ollut järkyttävän hyvässä vedossa, Virkkunen on löytänyt aivan uuden meiningin länsirannikon paremmasta jääkiekkokaupungista, ja hat-trick Tuominenkin paiskoi yhden syöttöpisteen verran.

Kulminaatio onkin siinä, että miten menee puolustuksessa. Maalin suulle on otteluketjuissa jo vähän aikaa kaivattu Tuomas Nissistä, nyt on vain vähän sellainen juttu, että kannattaako 3 pelin tuntumalla tästä kaudesta lähteä HIFK:ä vastaan. Ne ovat onneksi niitä ikuisuuskysymyksiä, joita minun ei tarvitse ratkaista.

Nimittäin, radiosta katselin HIFK-Tappara-matsin keskiviikkona, ja silloin jo katse kääntyi lauantaihin, että miten meidän käy. Petopaidat pääsi vähän tyyliin kukin vuorollaan (paitsi Jarkko kaksi kertaa) maalin makuun. Pelottavan laaja on materiaali, ja loistohankinta oli esim. jo mainittu Z. Nehän muodosti K. Timosen kanssa ihan jäätävän pakkiparin jo HIFK:ssa aikoinaan, mutta myös viime kaudella Nashvillessä.

Ruutu sai jo pienestä torikokouksesta Anssi Salmelan kanssa 20 min. OR:ää ja toinen mokoma tuli hanskan heittelystä. Aika naurettavia tuomioita kaiketi kumpikin, eiköhän hanskan jäälle heittämisestä kymppikin ois riittäny... Voi olla, että se ainakin vähän laimentaa intoa kokeilla Nivalan Gladiaattorin kanssa, ja oikeastaan toivon ihan tosissani, ettei The Pasi lähde ihan jokaiseen hippaleikkiin mukaan, sillä miestä uudistetulla tyylillä tarvitaan kentälläkin. Hän itsekin sanoi, ettei maskimiehiä ole enää kovin montaa, mutta siitä saa silloin tällöin pisteitä.

Kutkuttava kamppailu kaiken kaikkiaan, ja uskon, ettei edes Ässät pysty olemaan syttymättä menoon mukaan. Se vaara näköjään kuitenkin aika lähellä takavasemmalla vaanii hetkeä oikeaa.

Pakollinen tulosveikkaus:

Ässät - HIFK 4-3 (1-0,2-1,0-2,1-0)

Rankkarit ratkaisee...Jason Williams
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti peruspata

Pelottavan laaja on materiaali, ja loistohankinta oli esim. jo mainittu Z. Nehän muodosti K. Timosen kanssa ihan jäätävän pakkiparin jo HIFK:ssa aikoinaan, mutta myös viime kaudella Nashvillessä.

Jotenkin itselläni on sellainen kuva, että nyt meni Rafun kanssa sekaisin. Ellen ihan väärin muista, Timonen otti ja lähti IFK:sta kauden 97-98 jälkeen ja Marek tuli vasta 99-00. Eli eivät koskaan pelanneet IFK:ssa samaan aikaan. Mukavaa toki, että Nashvillen ykkösparina viime kaudella oli kaksi männäkausien parhaimpiin IFK-pakkeihin kuuluvaa herraa. Hyviä pelaajia on täällä käynyt pyörähtämässä,

Niin ja Marekhan on toki tsekki, muutoin aivan loistava ja moitteeton ketjunavaus.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti peruspata
....Nimittäin, radiosta katselin HIFK-Tappara-matsin keskiviikkona, ja silloin jo katse kääntyi lauantaihin, että miten meidän käy. Petopaidat pääsi vähän tyyliin kukin vuorollaan (paitsi Jarkko kaksi kertaa) maalin makuun. Pelottavan laaja on materiaali, ja loistohankinta oli esim. jo mainittu Z...

Kun katselin peliä manuaalisesti livenä C7:sta niin eipä se vastus mitenkään ihmeellinen ollut tuossa pelissä. Ensin Kärppiä vastaan turpaan ja sitten Hifk:ta.

En pelkää yhtään miten meidän lauantaina käy. Eikä tässä asenteessa ole mitään takki auki meininkiä. Onhan siellä vastassa nimimiehiäkin, mutta alisuorittajia sellaisia ja paljon. Paljon enemmän kuin Ässäleirissä. Joukkueena Ässät on pelannut yhtenäisemmin ja tämän väitteen perustan juuri tuohon materiaalikysymykseen, joka on vastustajaa nimettömämpi. Jos se sama yhtenäisyys löytyy ja terve hulluus lauantai-illan huumaan niin 3 pistettä on mahdollinen.

Pelicans pelin esityksiä ei tulla näkemään. Sen takaa jo vastustajakin. Kokoonpanoja odotan mielenkiinnolla. Mitä Aravirta tällä kertaa keksii ? 3 laituria samaan kenttäänkö ?

Lauantai-ilta on otollinen hienolle kiekkonäytökselle. $$ kilisevät Hirsimäen silmissä. Tervetuloa kaikki paikalle aina Helsingistä saakka. Pelistä tulee tasainen ja voittaja ratkeaa maalin erolla. Oli se sitten kumpi tahansa toivon hienoa taistelua, jonka jälkeen ei harmita vaikka takkiin tulikin.

Edit: Cairnsille lupasin tarjota tuopin olutta jos paikalle saapuu. Huom O-L-U-T-T-A eikä mitään litkua.
 
Viimeksi muokattu:

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Ensiksi Pärdelle: taisi todella vaihtua ulkomaanapu Kimmon vierellä, mutta ei kait se mittään. Hyvä pakkihan Rafalskikin on.....

Se mitä materiaalista puhuessani sisimmässäni tarkoitin, mutta muotoilin sen hiukan väärin, oli seuraavaa. Eniten pelottikin juuri se, että lähiaikoina mm. nollille Tepsiä vastaan jäänyt, ja muutenkin vähämaalisesti pelannut HIFK pääsi toden teolla sulattaamaan pelaajien käsiä ja päitä, kun Tappara pelasi squashia ekan erän puolesta välistä aina loppusummeriin saakka.

Siis pelotti se maalintekotreeni ajatellen näitä viikonlopun pelejä. Ja tosiasia on, että jos tuo nimilista saa homman liikkeelle, niin lauantain pelistä tulee sellainen, että tekisi mieli ajaa 100 km ja tulla paikan päälle.
 

scholl

Jäsen
Viestin lähetti Mahtiankka




Taisteluparit:

Pasi Peltonen <<<vs>>> Jere Karalahti

HIFK: Timo Pärssinen, Toni Häppölä

Jere ei pelaa tällä viikolla.
Silti kun muistaa kuinka heikko Ässät Helsingissä oli niin miettii, että millä ihmeellä ovat viime peleissä nousseet lopussa tyyliin 3-4 -> 7-4.
Nordiksella ässäpeli oli hallinnassa, mutta ei saatu maaleja ja muutenkin mokattiin. Tasoitusmaali oli imaisu ja varsinainen ratkaisu alkukauden tyyliin luonnollisesti tappio.
IFK pärjää björn e. borgin kotikaupungissa ilman Jereäkin ja vaikka vellu ketola kuinka huutaa fanit hurmokseen niin IFK voittaa 3-5.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Re: Re: Ässät - HIFK La 6.11.2004

Viestin lähetti scholl
ja vaikka vellu ketola kuinka huutaa fanit hurmokseen

Oliko tämä nyt Hämeenlinnalainen "hauska" miina? Missaanko minä nyt jotakin?

Älkää ymmärtäkö väärin, minä kuulun siihen HARVALUKUISEEN porukkaan, joka oikeasti pitää H-linnan huumorista J-A-ketjuissa. Jotenkin tuollainen yhtäkkiä heitetty idioottimainen lause vain särähtää korv.. silmiin. Vai missaanko tosiaan jotakin?

Lankku on ollut pelottavan epävarma tässä nyt pari peliä (radiosta kuultuna tuo lahti-peli) ja puolustus myös haparoinut hieman. Toivosen ja Heinon (!) parannettua, muu pakisto onkin vähän.. haparoinut. ilves-pelissä eivät ainakaan vakuuttaneet.. Nooh.

Mikäs Karalahdella on?

veikkaan että tästä tulee 3-2. Jatkoajalla Patu räjäyttää yleisön huutoon. (olihan typerä kielikuva)
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
3-2?

Hyvään peliin saadaan Nielikäinen takaisin. Varmasti riittää näyttämistä entistä joukkuettaan vastaan. Toinen peli putkeen matsia, nyt Vopatin kanssa? En usko, mutta toivon mukaan osuu ainakin kerran Stathosin selän taakse. Henkistä peliä nääs.

Maalivahdeista puheenollen, kumpi pelaa Ässillä? Onko tosiaankin niin, että Lankku pelaa kolme ensimmäistä viikon peliä ja Nissinen vasta (ja taas kerran) Oulussa. Olisi pojan kolmas Oulun peli tällä kaudella. Kovin yksitoikkostako? Eh..

Harmi ettei Karalahti pääse nauttimaan Porin hallin humalaisesta lauantaikansasta. Varmasti olisi saanut kuulla kaikenmaailman henkistä psyykkausta. HIFK-pakeista Söderholm on jäänyt alkukaudesta hieman Zidlickyn varjoon. Z on takonut tutulla - kovalla - prosentilla pisteitä. Ilmeisesti Söderholm on keskittynyt entisestään puolustavaan peliin?

Kuhta-Harkins -duo on erittäin vaarallinen. Uskoisin kaksikon osuvan lauantaina kahdesti ylivoimalla. Ruutu sopii hyvin rikkovaan rooliin. Ruutu on meikäläisen mielestä sellainen pelimies, joka kelpaisi Poriin koska tahansa. Omalle joukkueelleen hemmetin tärkeä pelimies.

Williamsit jatkavat liitoaan. Virkkunen sekä Tuominen ovat osuneet hienosti viime aikoina, ja Sheidi on venyttänyt maaliputkensa jo viiteen peräkkäiseen peliin. Ketjun sentteri Williams on osoittanut pistetehoiltaan VV:n kaltaiseksi kultakimpaleeksi. Minun puolestani NHL-lakko saisi kestää koko kauden.

Eiköhän tämä(kin) peli etene yli 60 peliminuutin. Tällä kertaa uskoisin ratkaisun tulevan jatkoajalla. Pistetään vielä alivoimalla, ja ratkaisijaksi nousee tuttuakin tutumpi, Jason Williams. Zidlicky antaa viivalla harhasyötön, jonka ottaa J-Will ja polkee yksin läpi. Se on voittomaali 3-2.
 

Muovilapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huomenna tarkoitus olla paikalla, kuten aina. Juomaakin on tarkoitus ottaa(jäähallin tarjoilupisteissä) Uskon tunnelman nousevan varsin hyväksi ja Ässät voittaa 5-2
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Ihmetystä

En ole mikään jääkiekkoguru, tavallinen mielipidesanteri vain, mutta ei herranen aika sentään, millaista tarinaa iskee assat.comin ennakko. Käykääs perjantai-illan ratoksi lukemassa, otan vain parhaan palan tähän.

"Niin, ja onhan se Virkkusen Teemukin pari syöttöä antanut..."

Edellä hehkutettiin Williamsia ja Patua, ihan aiheesta, mutta pitäisiköhän noita kirjoittaessa vaivautua edes tilastoja seuraamaan.

No, onneksi se ei vaikuta lopputulokseen, huomista odotellessa. Hyvin sanottiin aiemmin ketjussa, että kunhan taisteluilme on sellainen, ettei tappiokaan harmita. HIFK:n tämäniltaisesta pelistä en tekisi liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, huomenna on taas ihan uusi peli, jopa mahdollisesti uudella ilmeellä.
 

Ässät.Com

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori
Re: Ihmetystä

Viestin lähetti peruspata


"Niin, ja onhan se Virkkusen Teemukin pari syöttöä antanut..."

Edellä hehkutettiin Williamsia ja Patua, ihan aiheesta, mutta pitäisiköhän noita kirjoittaessa vaivautua edes tilastoja seuraamaan.


Kappas, eipä ole huomattua mistään Ässiin liittyvistä kirjoituksista, että Teemu Virkkusella olisi enemmän kuin muutamia syöttöpisteitä. *Pakollinen hymiö*

Tällä hetkellä etusivulla on myös uutinen Teemu Virkkusen menestyksestä pistepörssissä, joten kevyt avarakatseisuus ei välttämättä olisi pahasta. :)

Ettei aivan mene aiheen ohi, niin veikataanpa Ässille 5-1 voitto ja Pauli Levokarille 2+2.

edit: Arnold, Langkow pelaa lauantaina.
 
Viimeksi muokattu:

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Re: Re: Ihmetystä

Viestin lähetti Ässät.Com
....joten kevyt avarakatseisuus ei välttämättä olisi pahasta. :)

Kyllä, sorry tekstistäni. Ei tulisi saivarrella, aina soi omissa.

Radion urheiluosuus kertoi Kimmo Kuhdan lähteneen hiukan vaivaisen oloisena pois. Tuliko HIFK:lle sama ilmiö kuin meille, kultakypärä sivuun, vai mistä oli kyse?
 

Haipakka

Jäsen
Jännä matsi varmasti tulossa, pisteet jäänevät Poriin.

- Ja sitten se TOINEN MATSI. Paljon vetoa että känniset teinit mättävät tosiaan Isonmäen parkkipaikalla tms. paikassa matsin jälkeen. Voitti kuka voitti.

Ja tää ketju täyttyy huomisillasta lähtien kitinästä "kuka uhosi, tuuppi ja löi ketä".

Deja Vu...Hoh-hoijaa.
 

Muovilapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Haipakka
[B.
Ja tää ketju täyttyy huomisillasta lähtien kitinästä "kuka uhosi, tuuppi ja löi ketä".
[/B]

Itse en usko tuohon, HIFK:n kannattajilla ja Jokereiden kannattajilla on eroa. Toki "teil ei oo metroa"-läppä on varsin paska koska meillä on autot.
 

Sheriffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tarkoitus siis olisi peliin lähteä jo aamuvarhain. Toivottavasti Hifk esittää hiema parempaa kiekkoa kuin tänään Jaffalla. Onko kellään tietoa paljonko lippuja on myyty? Ettei turhaan lähde Poriin eikä saakkaan lippuja. No, jonottelemaan siinä tuntia ennen peliä, niin kyllähän sieltä seisomalippuja saa. Ja saatta olla, että pyhäinpäivä rajoittaa hieman yleisömäärää, kun lippukaupat on kiinni. Tai, toisaalta homma voi kääntyä toisinpäin, lauantai-ilta ja baarit kiinni (pyhäinpäivä), eikä muualle pääse juomaan kuin halliin. Ja tämähän kävisi Ässille mainiosti. Kassa kilisee Tammikuun pimeitä iltoja varten.

Toivottavasti pelistä tulee fyysinen, siitähän yleisö ennenkaikkea syttyy. Ja paskasta tuomarista.

Pelistä en uskalla sanoa mitään. Jos Hifk on yhtä haluton, mauton väritön (tappeluja lukuunottamatta), niin tuskaista tulee.
Mutta, vohan käydä niinkin, että tappiosta sisuuntuneena IFK tulee aivan uudella asenteella peliin. Kliseisesti sanottuna, ottelun alku on erittäin tärkeä etenkin Ässille. Ekalle kympille maali ja pari mojovaa taklausta, niin saadaan yleisö syttymään.


Huomista odotellessa..
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Muiden mediapersoonien ollessa sivussa Ruudulle lankeaa takuuvarma rooli kotiyleisön silmätikkuna. Kahden #25:n kohtaamisessa ei mennä ehkä ihan intiimin tangon tahtiin, vaikka kontaktia varmasti haetaankin...

Tangon tahtia haittaa se, että toinen 25# pelaa kuonokopalla. Varmasti vähentää rymistelyä. Kokoonpanossa ei ihmeelisyyksiä. Nissinen ilmeisesti pelaa huomenna Kärppiä vastaan.

Ässät tänään (www.sm-liiga.fi):

30 Tuomas Nissinen, Maalivahti
35 Scott Langkow, Maalivahti AK

1. kenttä
6 Pasi Peltonen, Vasen puolustaja AK
55 Pauli Levokari, Oikea puolustaja AK
25 Pasi Nielikäinen, Vasen laitahyökkääjä AK
31 Aki Uusikartano, Keskushyökkääjä AK
8 Kristian Kuusela, Oikea laitahyökkääjä AK
2. kenttä
33 Atte Pentikäinen, Vasen puolustaja
10 Marko Toivonen, Oikea puolustaja
22 Teemu Virkkunen, Vasen laitahyökkääjä
29 Jason Williams, Keskushyökkääjä
19 Pasi Tuominen, Oikea laitahyökkääjä
3. kenttä
23 Olegs Sorokins, Vasen puolustaja
14 Mika Rontti, Oikea puolustaja
37 Juha Kiilholma, Vasen laitahyökkääjä
11 Mika Niemi, Keskushyökkääjä
9 Samu Wesslin, Oikea laitahyökkääjä
4. kenttä
77 Aki Heino, Oikea puolustaja
18 Jesse Joensuu, Vasen laitahyökkääjä
38 Petteri Tasku, Keskushyökkääjä
41 Juha-Pekka Ketola, Oikea laitahyökkääjä

Edit: Annuli. Muista että pipo päässä pakkasella on hyvä olla ;).
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti kapa76
3. kenttä
23 Olegs Sorokins, Vasen puolustaja
14 Mika Rontti, Oikea puolustaja
37 Juha Kiilholma, Vasen laitahyökkääjä
11 Mika Niemi, Keskushyökkääjä
9 Samu Wesslin, Oikea laitahyökkääjä
4. kenttä
77 Aki Heino, Oikea puolustaja
18 Jesse Joensuu, Vasen laitahyökkääjä
38 Petteri Tasku, Keskushyökkääjä
41 Juha-Pekka Ketola, Oikea laitahyökkääjä
Olisin kyllä kasannyt ketjut tyyliin: Joensuu - Niemi - Wessu ja Tasku - Kiilholma - Ketola. Tosin myös Ketolaa voi käyttää sentterinä. Mielestäni sekä Kiilholma että Ketola ovat "sentterimäisempiä" kuin Tasku.
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
HIFK tänään (www.sm-liiga.fi):


31
Jan Lundell, Maalivahti
75
Dave Stathos, Maalivahti AK


1. kenttä

26
Toni Söderholm, Vasen puolustaja AK
21
Jarno Kultanen, Oikea puolustaja AK
32
Lennart Petrell, Vasen laitahyökkääjä AK
33
Brett Harkins, Keskushyökkääjä AK
9
Kimmo Kuhta, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

48
Hannu Pikkarainen, Vasen puolustaja
14
Mikko Turunen, Oikea puolustaja
29
Arttu Luttinen, Vasen laitahyökkääjä
11
Lasse Pirjetä, Keskushyökkääjä
25
Jarkko Ruutu, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

77
Pasi Saarinen, Vasen puolustaja
3
Marek Zidlicky, Oikea puolustaja
19
Turo Järvinen, Vasen laitahyökkääjä
4
Kim Hirschovits, Keskushyökkääjä
12
Joonas Vihko, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

42
Mikko Kurvinen, Vasen puolustaja
8
Ladislav Benysek, Oikea puolustaja
24
Jermu Porthen, Vasen laitahyökkääjä
37
Eetu Holma, Keskushyökkääjä
28
Mikko Laine, Oikea laitahyökkääjä
 
Viimeksi muokattu:

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Re: Re: Ässät - HIFK La 6.11.2004

Viestin lähetti scholl

Nordiksella ässäpeli oli hallinnassa, mutta ei saatu maaleja ja muutenkin mokattiin. Tasoitusmaali oli imaisu ja varsinainen ratkaisu alkukauden tyyliin luonnollisesti tappio.
IFK pärjää björn e. borgin kotikaupungissa ilman Jereäkin ja vaikka vellu ketola kuinka huutaa fanit hurmokseen niin IFK voittaa 3-5.

Kerrotko lisää tuosta "imaisusta", kun itse muistaisin Maven 2-2 maalin tulleen läpiajosta ja Stathosin täydellisestä kahvituksesta?

p.s. Muistakaa käyttäytyä paikalle tulevat julli-fanit, me tiedetään jo että teillä on metro. Meilläpä onkin juna, ihan maalivahtina.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Vopat ottelukiellossa, Karalahti, Pärssinen ja Häppölä loukkaantuneina. Ruutu on jälleen mukana kärsittyään pelirangaistuksensa. Vopatin ollessa poissa, Benysek on päässyt Kurvin pariksi mukaan peliin. Maalissa ansaitusti torjuu Stathos.

Tällä kertaa Kuhdan ja Harkinsin vierellä kokeillaan Lennart Petrelliä. Pärän paikalla ollaan nyt kokeiltu tähän mennessä Vopia, Jakkea, Lassea, Jonea, Eetua, Arttua ja muistaakseni Lainetta. Yksikään heistä ei ole kummemmin onnistunut, joten olisikohan maajoukkuetauon aika jo sijoittaa kentälliset uusiksi?

Eilisen rökäletappion jälkeen olisi mukava, jos voitaisiin jälleen taistella pinnoista. Eiköhän äijiltä sen verran nälkää löydy, että tästä matsista voitaisiin hoitaa pinnat himaan. Eilisellä pelillä niitä ei kuitenkaan saada. Tauolle olisi huomattavasti helpompaa lähteä voitto, kuin tappio niskassa. Toivotaan, että IFK taistelee tänään todella voitosta, Ässät ei mikään heittopussi tällä kaudella nimittäin ole.
 

Ässät #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässät tänään:

30
Tuomas Nissinen, Maalivahti

35
Scott Langkow, Maalivahti AK


1. kenttä

6
Pasi Peltonen, Vasen puolustaja AK

55
Pauli Levokari, Oikea puolustaja AK

25
Pasi Nielikäinen, Vasen laitahyökkääjä AK

31
Aki Uusikartano, Keskushyökkääjä AK

8
Kristian Kuusela, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

33
Atte Pentikäinen, Vasen puolustaja

10
Marko Toivonen, Oikea puolustaja

22
Teemu Virkkunen, Vasen laitahyökkääjä

29
Jason Williams, Keskushyökkääjä

19
Pasi Tuominen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

23
Olegs Sorokins, Vasen puolustaja

14
Mika Rontti, Oikea puolustaja

37
Juha Kiilholma, Vasen laitahyökkääjä

11
Mika Niemi, Keskushyökkääjä

9
Samu Wesslin, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

77
Aki Heino, Oikea puolustaja

18
Jesse Joensuu, Vasen laitahyökkääjä

38
Petteri Tasku, Keskushyökkääjä

41
Juha-Pekka Ketola, Oikea laitahyökkääjä



Tuomarina Favorin
 

Noviisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT & #21
- ja.

Vesi kielellä odotellaan illan ottelua ja tuskin tarvitsee mikään meedio olla tiettääkseen että pelistä tulee todella tasainen joka ratkeaa suuntaa tai toiseen vasta 60 minuutin jälkeen.
Ottelun kulku tulee mitä todennäköisemmin kulkemaan kaavaa (1-1),(1-1),(1-1) eli vuorovedon maaleja isketään.Tässä siis oma veikkaukseni ottelun kulusta.

Mieluusti olisin kyllä nähnyt tänään Nissisen maalissa ja Lankun sunnuntaina mutta ehkä parempi näin....(?)
Nyt jos koskaan olisi Ässien kolmosen nostettava tasoaan ja näytettävä kotiyleisölle että hyvää kannatti odottaa. Taikoitan lähinnä Wessliniä ja Kiilholmaa joiden pelilliseen panokseen ei kovin tyytyväinen todellakaan voi olla. Vilpittömästi toivon että Wessun maalitili tänään aukeaisi koska muuten se on soronoo.

Laitetaan nyt sitten vielä todella villi veikkaus että Wesslin ampuu jatkoajalla ajassa 62.26 kotijoukkueen 4-3 voittolukemat Niemen syötöstä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Vopatin korvaa Petrell. Ei muuta kuin kovaa fyysistä duunia, ajelua maalille ja silleen. Ei se Vopatkaan tehopinnoja tee. : )
Dave pelaa maalissa, joka ainakin eilisen perusteella tuntuu ihan fiksulta ratkaisulta. Pakkipari Saarinen-Zidlicky ei voi kuin parantaa, eilen tuli saldoksi -3. Ryhtiä nyt äijät. Viime aikojen paras ketju Luttinen-Pirjetä-Ruutu on onneksi taas kasassa. Heiltä odotetaan taas maaleja. Kunnon lauantai-ilta Ässät-HIFK pelin merkeissä taas odotettavissa. Pitäkää hauskaa paikalla olijat.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Ei tunnu peli kiinnostavan oikein kummankaan joukkueen faneja. Toivon mukaan pelissä tapahtuu edes jotain, joka saa tähänkin ketjuun hieman eloa. Turhaa provoamista näiden kahden leirin kohden ei sentään ole ilmassa.
 

The Rock

Jäsen
Old Time Hockey?

Tiukka matsi mitä ilmeisimmin tulossa kun eilen pahasti ryöpytetty IFK saapuu Poriin voittoputkessa kulkevan Ässien vieraaksi. Hallissa on varmasti tunnelmaa kun nämä kaksi punaista iskevät yhteen, toivottavasti yleisö löytää tiensä hallille näin pyhäpäivän kunniaksi.

Kauden aikaisempi taisto päättyi Ässien yllättävään 2-3 vierasvoittoon, joka tuli rangaistuslaukauskisan jälkeen. Pasi Tuominen hiljensi Nordiksen kylmällä ratkaisullaan jonka seurauksena 2 pistettä matkasi Poriin. Olisiko nyt Tuomisen aika räjäyttää Isomäki huutoon?

Molemmilla joukkueilla on loukkaantumisia vaikka muille jakaa. Ässiltä sivussa illan ottelusta ovat Marko Kivenmäki, Greg Classen, Matti Kuparinen ja pitkäaikaispotilas Jari Korpisalo. HIFK:n rosterista sivussa ovat Timo Pärssinen, Jere Karalahti, Toni Häppölä sekä pelikieltoaan kärsivä Roman Vopat. Nuoret pelaajat saavat näin ollen molemmissa joukkueissa vastuuta todella paljon ja nuoruuden innolla tällaisesta peliruuhkasta selvitäänkin.

Ässien ykkösketju Virkkunen-Williams-Tuominen on viime peleissä ollut se ratkaiseva lenkki, joka on johdattanut Ässät voitosta voittoon. IFK:n vastaava Kuhta-Harkins-Petrell (tässä ottelussa) on viime peleissä (pl. Tappara-matsi) viettänyt jonkinlaista suvantovaihetta ja ketju suorastaan huutaa Timo Pärssistä takaisin kaukaloon sillä nyt ketjussa ei ole pelaajaa, joka karvaa pakeilta kovalla liikkeellään kiekon pois hyökkäysalueella. Mielenkiintoista nähdä kumpi näistä vitjoista lopulta ratkaisee pelin joukkueelleen vai astuuko jokin muu ketju ratkaisurooliin?

Myös maalilla käydään mielenkiintoinen taisto kun vastakkain asettuu kaksi kanadalaista maalivahtia. Scott Langkow on ollut itsevarmuus ja pitänyt Ässät jokaisessa ottelussa mukana pistetaistelussa huikeilla torjunnoillaan. Tämän miehen seisoessa maalilla on Ässillä aina mahdollisuus taistella voitosta. Dave Stathos sitä vastoin ei ole vakuuttanut tällä kaudella ja mies onkin saanut katsella yllättävänkin paljon pelejä penkin/katsomon puolelta kun Jan Lundell on hoitanut ykkösveskarin tointa IFK:ssa. Langkow'lla on henkinen yliote ensimmäisen koitoksen perusteella, mutta Stathos on varmasti halukas vastaamaan samalla mitalla nyt kun pelataan Scottyn kotihallissa. Mielenkiintoinen taistelupari ilman muuta.

Toivottavasti ottelussa nähtäisiin viestini otsikon mukaisesti kunnon lätkää ja vähän jopa sitä kliseistä "old time hockey'ta" eli maaleja, taklauksia, suuria tunteita ja rähinää. Isomäki kiehuu kun nämä gladiaattorit iskevät yhteen.

Ässät vs. HIFK | Langkow vs. Stathos | Williams vs. Harkins | Nielikäinen vs. Ruutu | Pori vs. Helsinki

It's hockey night tonight!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös