Ässät - HIFK la 11.2.2006

  • 18 882
  • 68

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Greffin kirjoitti:
Mikko Rämö, AK


Nyt näyttää hyökkäysketjut hyvältä. Koska Whitelle on kiintiöpaikka kokoonpanossa, niin parasta on kun herra laitetaan neloseen vähälle peliajalle. Ottakoot sitten ne alivoiman oman pään aloitukset tuoreilla käsillä.

Rämön valinta maaliin näinkin tärkeässä pelissä on kyllä yllätysveto, mutta niinhän IFK:n otteluennakostakin pystyi jo päättelemään.

Whiten tiputtaminen on pitkään aikaan järkevä teko. Mies ei todellakaan ole täyttänyt tuota omaa paikkaansa joukkueessa. Nyt nähdään miten mennään näillä ketjuilla. Mikäs Lundellia vaivaa vai onko vain huili?
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Kauden muutamasta harvasta kohokohdasta yksi vuorossa. Liigan väriläiskät kohtaavat ja aineksia illan jälkeen riittänee muutamankin sadan viestin pituisen otteluketjun pystyyn laittamiseen, jos vaan vanhat merkit pitänee paikkansa.

Vaikka Ässät kapoisella, ei kepeällä, materiaalilla kaahailemaan, tuskin on Toivolan tarvinnut muistuttaa että tauko edessä ja nyt KUNNON kiekkojoukkuiden kohdatessa pistettään joka ukolta kaikki ja olemattomatkin likoon ja lehtereille tyytyväisiä asiakkaita.

Lauantai + Ässät ja HIFK, voiko enempää vaatia yhdeltä päivältä?
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Whiten tiputtamisen myötä ja Rämön ollessa maalissa niin näyttää olevan todella mielenkiintoinen kokoonpano. Mielestäni aika tasapainoset ketjut 2,3 ja 4 ketju.Tsemiä vain Rämölle maaliin.
Seppänenkin laitettu huilaamaan? Iski silmään JYP pelissä kun äijä pelasi pari vaihtoa ja sitten viltissä toisen ja kolmannen erän.

Näyttää hyvältä pojat!
 

scholl

Jäsen
late67 kirjoitti:
Lunkka kuumeessa!

Harmittava juttu. Kuume taitaa olla mennyt nyt koko jengin läpi. Helpompi paikka Rämölle olisi ollut aloittaa niin, että Lunkka olisi ollut kakkosena ja olisi voitu mokaustilanteessa vaihtaa veskaria nopeastikin.

Nyt huolestuttaa IFK:n pisteiden ja omien vedonlyöntirahojeni puolesta tuo Askeyn varusteiden lämmittäjän päästäminen tolppien väliin suht tiukassa vieraspelissä.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Analyytikko_ kirjoitti:
SM-Liigan Audi ja BMW kohtaavat, turhat näppäryydet jätetään kotiin ja nyt saa "ajaa". Molemmilta löytyy kaluston puolesta myös siihen kykyjä.

Toi oli hyvä heitto, tosin kyseessä on ehkä sittenkin viritetty Lada 1200S (nyt kulkee kovaa, mutta kuinka kauan?) ja BMW. Jokainen saa henk.koht. päätellä kumpi on kampi...
Uusi Nickersonin paita on haettu postista ja kohta lähdetään kohti Poria sekä toivottavasti kuumaa kiekkoiltaa.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Olisikohan Lundell saanut vähän ylimääräistä "lomaa" sillä olympiatauon jälkeen savotta taas jatkuu ja torjuntavuoroa pukkaa solkenaan? Rämön peluuttamisen aika siis koitti tänään mikä on varsin ymmärrettävää. Hauska(tai hauska ja hauska, kovapalkkainen veteraani stunttaa Porthenia) huomata että White on siis vihdoin tiputettu tasakentällisin pelatessa neloseen, turha juhlia vielä sillä "Sheds" sekoittaa ketjuja pelitilanteista riippuen joten voi olla että speedy-piiteri ei koko peliä nelosessa pelaa.
Varsinkin Ässät-pakassa melkoisesti poissaoloja mutta peli kuitenkin on Ässät-HIFK eli tylsää ja harmaata kiekkoiltapäivää tuskin tulee tänäänkään kahden liigan värikkäimmän joukkueen ottaessa mittaa toisistaan.
Turhaakin turhempi tulosveikkaus jossa pari lukua molemmille: Ässät 2,3 ja HIFK 3,4.Tulosvetäjille vinkiksi että jos mä veikkaan pelistä tiukkaa ja vierasvoittoa niin se todennäköisesti päättyy 14-7.

P.S. Onnittelut Nickersonille uudesta ennätyksestä. Laittais nyt samointein 300PIM puhki kun kerran vauhtiin on päässyt.

EDIT Peter Whitemaisesta nopeudestani johtuen pummasin tyystin tuon informaation Lundellin kuumeesta. Ei tästä vauhdista yksinkertaisesti pysty kaikkea havaitsemaan...
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
scholl kirjoitti:
Nyt huolestuttaa IFK:n pisteiden ja omien vedonlyöntirahojeni puolesta tuo Askeyn varusteiden lämmittäjän päästäminen tolppien väliin suht tiukassa vieraspelissä.
Vedonlyöntiin liittyen ja Rämöstä. Periaatteessa mies on kait ihan OK veskari, mutta aivan helvetin epävarma ja vailla itseluottamusta ja tämän kauden pelikokemusta. En millään jaksa uskoa Rämön onnistumiseen tänään, vaikka toivoisinkin miehen onnistumista.

Ihan oman kokemukseni mukaan ja vinkkinä, 2,05 kerroin Ässille tuntuu Veikkauksen lahjalta. Tämä vaikka Ässiltäkin on miehiä poissa. Rämö ei minun käsitykseni mukaan tällä hetkellä pysty pelaamaan ehjää liigapeliä.

Palataan tähän pelin jälkeen.
 

Luke_Saiware

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoinen juttu toi Rämön torjuntavastuu. Joutuu kyllä odottamaan kuumeisesti tätä matsia. Väitänpä että Rämö olisi joka tapauksessa pelannut tän matsin, ihan psykologisesti ajateltunakin. Tauko edessä ja jengi kaipaa tällaisilla hetkillä snadia herättelyä. Ja kyllähän se pelaamisen hetki alkoi niin sanotusti olemaan jo käsillä... Toivotaan että kaverin debyytti sujuu vähintäänkin mallikkaasti!
Pointsit tulee tästä matsista himaan, toivottavasti Rämön takia, mutta ennen kaikkea Ässien pelaajapulasta johtuen.
 

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
Tervetuloa HIFK sekä fanit!

Jaa, että kaksi bussillista. Hieno homma! Toivottavasti tulee hyvä matsi. Ennakkoon on myyty yli 4 000 lippua, että meininkiä uskois ainakin löytyvän.

Rämö aloittaa? Lundel kuumees? No se on Ässien kannalta positiivinen asia. Omasta mielestäni nämä kaksi joukkuetta ovat SM-liigan ylivoimaisia väripilkkuja. Saisivat muut seurat ottaa oppia, miten kiekkoa kuuluu pelata. Ottelun lopputulosta en aio veikata. Toivon vain, että yleisölle tarjotaan paljon sirkushuveja! Leipätarjoilu tapahtuu aina ekalla erätauolla. :)

BTW. HIFK-fanit, paras mesta aloittaa ilta on torin laidalla oleva Winston. Se on Ässien starttipubi, mutta luulen, että "veljesseuran" porukka hyväksytään mukaan ainakin näin ennen peliä. Terve vittuilu kuulu silti aina asiaan. :)
 

Sanni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä vähän tiputtaa uskoa kun Rämö on maalilla, mutta toisaalta kiva nähdä miehen ensimmäinen peli IFK-maalilla. Onneksi alkaa tauko kohta, saa Lundell parantua rauhassa ja on iskussa taas seuraavaan peliin!
 

scholl

Jäsen
Harmittaa, että tuo ei ole kotimatsi, eikä Porissa ole varmaan lainkaan IFK-faneja. Olisi ollut hyvä saada pari sellaista järkyttävän isoa Tom Askey plakaattia katsomoihin.

Kohta on pakko lähteä parille bisselle, kun on penttivitutus päällä
 

hifk#27

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK.
valheenrakentaja kirjoitti:
Lauantai + Ässät ja HIFK, voiko enempää vaatia yhdeltä päivältä?

Ei voi! Itse en pääse paikanpäälle vaikka haluaisinkin. Tiukka peli tiedossa taas. Rämön eka peli ifk-paidassa. Itse olisin laittanut Rämön maaliin vasta, kun on varma kotietu- elikä kalpaa vastaan vika peli. Mutta jos Lundell kipeenä niin mikäs teet. 2-3 tai 3-2 ilman jatkoaikaa.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti "aina sattuu ja tapahtuu". Jaksa tässä spekuloida muuta kuin lopputulos 2-2 varsinaisella peliajalla ja Salmelainen hoitaa rankkarikisan HIFK:lle.
 

Sundis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Internazionale, Stavros Flatly
Sihvosen analyysi

Me ollaan voitettu tää peli! "suomen ykkös kiekkokolumnisti" P.Sihvonen antaa merkiksi yllätys yllätys 1 joten jos ennusmerkit pitää paikkansa niin HIFK vie pelin. Mielenkiintoista nähdä paljon parjattu Rämö maalissa ensimmäistä kertaa. Toivottavasti onnistuu niin saadan miehelle itseluottamusta ja hädän hetkellä voi laittaa uudestaakin maalinn.
Veikkaus 2-5
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Oi Kimi minkä menit tekemään. Voivatko paikalla olivat raportoida Rämön otteista. Kiinnostaisi tietää. Menetettiin 1-3 johto mutta hienosti Kimi tuli ja näytti. Tosin Rämö säesti torjunnoillaan rankkareissa.
Turrelle napsahti 1+1.
Näytti olevan kuuma peli kun katsoi jäähyjä.
Mutta hyvä näin. On hyvä päättää peli ennen taukoa voitolla.
Kiitos IFK!
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Ei voi muuta kuin tyytyväinen olla. Kaksi kertaa oli Ifk:lla kahden maalin johto, mutta niin vain noustiin tasoihin. Ja noilla poissaolijoilla. Huikeaa.

Rankkareilla käkeen, ei tällä hetkellä edes harmita, onnea Helsinkiin.

Yleisöä 5556, jälleen n. kaksi tuhatta yli budjetoidun, loistavaa.

Tauon jälkeen palaillaan astialle, toivottavasti täysin miehin.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
4 pistettä vajaalla miehistöllä viikon saldo ja vastustajina sarja 2, 3 ja 4. Ei paha. Kyllä ne ylilyönnit jäivät väliin kun Nickerson uupui ja Hiseyn sekä Toivosen panosta varmasti myös kaivattiin. Rankkupiste tyydyttää ja tästä on hyvä jatkaa tauon jälkeen.

Toivolan kommentti Hietamäen istuttamisesta penkillä ja viidellä pakilla pelaamisesta "olisi väärin pitää kentällä kaveria jolla tulee sontaa housuun joka tilanteessa kun on vähän enemmän yleisöä paikalla". Ehkä turhankin suoraa puhetta, kyllähän Hietamäki nyt mielestäni ihan kehityskelpoinen on.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
TylerDG kirjoitti:
Toivolan kommentti Hietamäen istuttamisesta penkillä ja viidellä pakilla pelaamisesta "olisi väärin pitää kentällä kaveria jolla tulee sontaa housuun joka tilanteessa kun on vähän enemmän yleisöä paikalla". Ehkä turhankin suoraa puhetta, kyllähän Hietamäki nyt mielestäni ihan kehityskelpoinen on.



Niinpä,vaikka tässä nuoret hyvin ovat menneet eteenpäin niin en tiedä kasvattaako tuo julkisuudessa haukkuminen pelaajia sitten Toivolan mielestä jotenkin?
Peli oli sellainen peruspeli.Hifki sai onnella pari eteen ja Ässät kuroivat sen kiinni.
Fyysisyyttä tässä pelissä oli yhtä paljon,kuin perus Kalpa pelissä eli noin viisi taklausta ehkä.Ässien kaikista taklauksista vastasi neloskenttä joka ehkä tämän johdostakin ei paljon tänään kentällä käynyt?
Lopussa Schnabelilla nuppi sekosi ja mies noin kaksi sekuntia ennen loppua löi poikittaisella Kivenmäen pääedelle laitaan.Aivan kuin Kivenmäki olisi tehnyt jotain hälyttävän pahaa ensin kentällä.Ainoa oikea tuomio tuosta olisi ollut turpaanveto,mutta kympillä selvisi tänään.
Nickersonia(=väriä) koko ottelu huusi enemmän kuin paljon.
 

elspi

Jäsen
Eka erä oli kyllä kamalaa katseltavaa, meinasin lähteä kotiin. Toinen ja kolmas oli jo selvästi parempaa. Mike Ramsay, mies teki vissiin maalin mutta muuten täysin näkymätön. Atte pelasi ihan ok, ja puolusti omiaan.

Hifk-fanit hienoa kannustusta, mutta kahta kannustuslaulua en ymmärrä...

Ves-san-pönt-tö, Ves-san-pönt-tö.. Hii Äf Koo
Ja toinen kannustushuuto, Nielikäinen??, missä pelaa?
 

pelikielto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noniin, hallilta kodin lämpöön ja ai että kun on makiaa!

Rämö oli ihan kohtalainen, ei mitään huipputorjuntoja tosin ei Ässät montaa huippupaikkaa luoneetkaan. Riksman oli taas hyvä.

Tyhmiä jäähyjä Hifkiltä, varsinkin Schnappi kunnostautui näissä pelin alussa. Onneksi molempien yv oli parhaimmillaankin paskaa, muuten luvut olisivat olleet kovinkin erilaiset. Eniten silmään pisti uskomattoman huonot laukaukset molemmilta joukkueilta, ihmeen hermostuneita roiskaisuja maalia kohti.

Oli Hifkin onni että kivenmäki oli yössä suurimman osan pelistä, varsinkin rankkareissa. Kuljetti kiekon ja itsensä tyynesti maalin ohi ja oli kovasti sen näköinen ettei kiinosta.

Muutaman hermoromahduksen lisäksi väriä iltaan toivat jälleen hienot katsomokommentit. Paras taisi tulla silloin kun Schnappi ja 33 tuuppivat toisiaan lopussa; "Jos saatana tappelu tulee ni hakkaa se mailalla paskaks ni oppii tappelemaan *tun mulkku!!!". Tätä kaveria syletti em. tilanteen lisäksi myös Rönn, Petrell, Salmelainen, Toivola (koska ei osaa peluuttaa miehiä oikein), Schnappi sekä n. 2/3 Ässien saamista jäähyistä koska niissä filmattiin.

Kiitos IFK! Jälleen täytyy nostaa hattua Helsingin fanikatsomolle mahtavasta metelistä, piti tulla jututtamaan mutta karhunpenikat kutsuivat..
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Voisi sanoa että tämä peli olisi pitänyt hävitä. Hirvittävä joulu Ässille että pisteen sai taisteltua. Kolmannessa ei yhtään maalipaikkaa mutta tasoitus siitä huolimatta. Viimeiset 10 minuuttia aivan yhtä maalia. Ei jaksanut Pata, tosin ei ihme tuolla pelaajamäärällä.

Toivola ei sitten osaa pitää ykkösylivoimaa poissa kentältä jos ei peli kulje. 5-3 ylivoimaa varmaan 5 minuuttia yhteensä ja todella surkeaa peliä. Olis heittänyt vaikka nelosen kokeilemaan.

Hyvä lähteä tauolle nyt parantelemaan miehiä. Kimiltä ehkäpä SM-liigan hienoin rankkari tällä kaudella. Ässien yritykset velttoja. Olisi pistänyt Forsbackan vetämään, Mave ei tänään todellakaan vakuuttanut.

Hyvää meteliä ja kannustusta HIFK-katsojilta ja ajoittain kiva metakka hallilla muutenkin. Ihan kiva peli, kaikkien pitäisi olla lopputulokseen tyytyväisiä.
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Huh,huh!

Olipa vääntö, kahden väsyneeltä vaikuttaneen joukkueen kohtaaminen.

Tyytyväinen täytyy olla, pahasti vajaalla joukkueella kahden maalin takaa-ajosta tasoihin. HIFK:n maalit olivat melkoisia pomppuja mutta kaikki lasketaan ja Hirson rankkari, jumalauta mikä temppu, kauden hienoin rankkarimaali, ehdottomasti!

Salmelainen, on se väkkärä, voi perhana! Nopea kuin mikä ja kiekko pysyy mukana täydessä vauhdissa tehdyissä manöövereissä. HIFK:n fanit, komiaa oli meteli.

Pistehän kelpaa tässä kohtaa!!
 

Simon#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olipas jotenkin ponneton matsi. Huomasi että molemmat jengit oli väsyneitä. IFK oli kyllä vireämpi. Ässät jaksoi sen verran rypistää että yksi pojo jäi Isomäkeen. Ja siinä oli kyllä rypistämistä, sen verran parempi IFK oli tänään. Voisi tietty sanoa että meiltä puuttui se ja se ja se ja tuo kaveri mutta paskaako sitä, niillä pelataan mitä on.

Jätkät pelas kaikesta huolimatta ihan ok, jopa meidän Atte. Mitään isompia sössimisiä ei tullut (paitsi Pelen läpiajo ja metrin päästä metrin ohi). Hirso oli liekeissä, samoin Salmelainen. Ja käsi myös IFK-fanikatsomolle, hyvää möykkää ja tanssikuviota.

Onnea Stadiin. Olitte kahden pisteen arvoisia. Tauko tuli hyvään kohtaan.
 

jasa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Montreal Canadiens, Ajax, Liverpool
Tunteet pinnas!

Tuli sitä sitte jälleen käytyä kattomas matsi, joka herättää suuria tunteita ja nähtiinhän niitä jäähyjä tänäänkin aika paljon. Tais Rönnillä olla jatkoajalla pelko ratkaista peli, kun ei viheltänyt jäähyjä kummallekkaan aivan selvistä paikoista.
Schnabel pelas taas pikkusikaa niinku aina ja olis mielestäni ansainnu pelirangaistuksen useista pikkukoiruuksista, mutt sai vain kympin ja parit kakkoset. Tunnelma oli jälleen pataluolassa vertaansa vailla ja tästä saa kiittää molempien joukkueiden faneja ja kiitos hesalaisille, kun toivat taas mukavasti tuloja Ässille. Oli paras hetki päästä tauolle ja ruveta korjailemaan paikkoja ennen kevään tosipelejä. Itse uskon, että Ässät nappaa vielä kotiedun ja nöyryyttää HPK:ta ja mainoskuvapoika Nielikäistä oikein kunnolla. ÄSSÄT MESTARIKSI KAUDELLA 2005-2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S

TULI SITTEN KOPUTETTUA MAALITUOMARIN KOPIN PLEKSIIN JA OTTELUVALVOJA OLI HEITTÄÄ PIHALLE, MUT ONNEKS MAALITUOMARI OLI TUTTU MIES :-)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös