Ässät 2005–2006

  • 304 698
  • 1 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Turusta kantautuneet huhut ovat viemässä Langkowia HIFK:hon, jos A.Ahonen ei palaa P-Amerikasta petopaitaan. Lisäksi Samu Wesslin olisi hyvin pitkällä sopimusneuvotteluissa kettupaitojen kanssa.

Huhupuheita, mutta toisaalta Wessu on erittäin halpa äijä juuri tällä hetkellä ja Tähtisen kanssa yhteistyö sujuu. Kukahan on ketjun kolmas lenkki? WTS. Olisiko siis Siivonen?
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Viestin lähetti Willy
Huhupuheita, mutta toisaalta Wessu on erittäin halpa äijä juuri tällä hetkellä ja Tähtisen kanssa yhteistyö sujuu. Kukahan on ketjun kolmas lenkki? WTS. Olisiko siis Siivonen?

On siellä yks pelottavampikin S, mutta hän saattaa viilettää jossakin muissa kaukaloissa ensi kaudella. Vähän jo kylmää valmiiksi mikäli tuo ketju kurvaa kaukaloon. Parikin omaa poikaa rankomassa kasvattajaa. Ei ei ei.. Samu onnistuu kuitenkin tuolla, menis vaikka Kalpaan.. *hymiö,tieksää*

-paze-
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Mulle tulee aina ikävä Wesslin-Tähtinen-Salonen-yhdistelmää, kun tuo kirjainkolmikko mainitaan. (* erittäin syvä huokaus*) Satun vielä tuntemaan Salosen isoveljen erittäin hyvin.

Onhan noita huhuja aina, luulisi todella, että Ahonen ja HIFK ovat aika eroittamaton parivaljakko, mikäli Ari Suomeen tulee.

Saa nyt nähdä, mitä eteen tulee. Nyt alkaisin jo hiljalleen kaipailla jotain virallistakin tiedotusta. Se voi toki siirtyä kauden päättymisen jälkeiseen kevääseen.
 

pelikielto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Scoutit jenkkeihin ja hakuun nielikäiselle oppipoika tai mentori, mielellään kaksi(toinen mielellään suomalainen). Jyräosaston miehet ovat suht halpoja ja joskus harvoin osaavat jopa pelata(Nielikäisen alkukausi)!

Tähän sitten lisäksi ykkössena ja kiekollinen pakki niin alkaa olla nippu kasassa, olettaen tietenkin että virkkunen+kivenmäki jatkavat. Eli käytännössä pisteiden teko perustuisi TÄYSIN kahteen ensimmäiseen kenttään ja loput rikkovat vastustajan peliä.

Jatkopahvit ainakin Toivoselle, Levokarille, Nissiselle ja vaikka niemelle.

Tähän aikaan en tuon parempaa pysty suoltamaan mutta omasta mielestäni tuosta nipusta tulisi ihan varteenotettava.

Kolmos- ja nelosketjun pelin voisikin sitten perustaa allekirjoituksen oppien varaan...
 

Ernesto Peli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti R0kMies
Iltasanomat kertoo tänään Tuomisen mietteitä.

Täälläkin on tainnut joku jo joskus Patun tulevaisuuden kuvioista kertoa, joten ei mitään uutta tossa jutussa. Holopainen on käynyt lukemassa jatkoaikaa.
 

LuKi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LuKi-82
Viestin lähetti Willy
Turusta kantautuneet huhut ovat viemässä Langkowia HIFK:hon, jos A.Ahonen ei palaa P-Amerikasta petopaitaan. Lisäksi Samu Wesslin olisi hyvin pitkällä sopimusneuvotteluissa kettupaitojen kanssa.

Huhupuheita, mutta toisaalta Wessu on erittäin halpa äijä juuri tällä hetkellä ja Tähtisen kanssa yhteistyö sujuu. Kukahan on ketjun kolmas lenkki? WTS. Olisiko siis Siivonen?

Terve menoa Wesslinille Lukkoon. Olen varma, että Samu tekee siellä kahdehdittavan määrän kaappeja. Maalintekijät ovat usein niitä, jotka eivät paljonkaan näy kuvassa, muuta kuin silloin kun on SEN aika. Kova tsemppaaminen ja yrittäminen näkyvät, mutta kuten tiedämme se ei aina riitä voittoon, ei edes maalin tekoon. Siksi pelkään, että Lukko osaa hyödyntää Samun oikeaikaisuuden, joka ei näy 59 minuuttia kentällä, mutta usein tulostaululla. Pelkään, että Markku ja Samu muodostaisivat Ässi... eikun Lukon vaarallisimman kaksikon ensikaudella. Ovat yhdessä enemmän, kuin yksilöinä yhteensä.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti LuKi
Terve menoa Wesslinille Lukkoon. Olen varma, että Samu tekee siellä kahdehdittavan määrän kaappeja.

Jos lukko ottaa Wesslinin niin eihän siinä voi muuta kuin nauraa. On lukko ilmeisesti todella kusessa, jos täytyy palkata mies jonka liike on todella kaukana liigatasosta. Johtuu se sitten loukkaantumisista tai mistä vaan, mutta niin helvetin umpipaska pelaaja Wesslin nykyään on, ettei miestä ole mitään tolkkua Ässissä pitää. Jos Wessu tekee ensi kaudella lukossa 30 maalia niin sitten tekee, mutta kyllähän se olisi täydellinen ihme, ei mitään muuta. Lähtökohtana on se, että vaikka Wesslin lukkoon menisikin, niin marraskuussa paikka on penkin päässä tai Norjan alasarjoissa. Ei Ässillä ole varaa pitää tuollaisia miehiä palkkapussin päässä ainoastaan sen pelon vuoksi, että jossain muualla homma onnistuu. Toivolan alaisuudessa ei ainakaan onnistu, joten adios Samu.

Harmi tosiaan että Tuomisella oli tuo ulkomaanpykälä sopimuksessaan. Olisi Ässät saanut nimittäin varmasti sievoisen summan kahisevaa, jos venakot olisi ostaneet sopimuksen irti. Olisi nyt mies saanut pelata sopimuksen loppuun asti, mutta ymmärrettäväähän tuo todennäköinen siirto on.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Yöpohdiskeluja

Wessun aika on tosiaan mennyt liigatasolla jo. Kaukalopallon Suomen mestarit toki voisivat olla kiinnostuneita palveluksista. Soita Samu sinne.

Paitsi jos Lukko tosiaan meinaa menettää siirtomarkkinoilla ties ketä, ja jos se Samun kamu nousee Lukon kakkossentteriksi ja laituriehdotuksiksi Raumalla on Snellman ja Yli-Torkko, niin kait siinä yksi Wesslinkin sopisi.


Patun menetys olisi pieni takaisku kyllä Ässille. Toki J-Willillä on omat osuutensa Patun hyvyyteen, mutta kyllä Patulla muutenkin tuntui kaikki taivaanmerkit ja lottorivit oikeissa asennoissa. Pelaisi ensin sopimuskautensa loppuun ja sitten koittaisi ulkomaita.


Langkow Turkuun? Mikä mahtaa Scottiella lopulta olla. Kumpi on kivempaa, paljon vai vähän vetoja. Porissa tottui kiekkosateeseen ja sen takia olikin eräänlainen messias Ässissä. Turussa puolustuspää on muutaman pykälän kovempi, joten laukauksien määrä vähenee tuntuvasti. Onko kuuma-Scott parempi kuin kylmä-Scott? Siinä on turkulaisille miettimistä ennen kuin kuohuviininsä avaavat.


Espoosta käsin joku trolli pomppasi ketjuumme. Kuusela omaa vielä potentiaalia, ja uskoisin ensi kaudella nousevan entistä tärkeämpään rooliin Ässissä. Potentiaalia on reiluun 30:n pisteeseen ja kaikki sen päälle on vain plussaa. Kakkosketjun kamaa etten sanoisi.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Laitetaan nyt tänne mitä lehdessä tänään oli eli Virkkusen Ässät haluaisi pitää ja hänen kanssaan neuvotellaan edelleen.
Tuominen pelaa joko Ässissä tai ulkomailla,jos saa jostain pääsarjatason seurasta ulkomailta rahakkaa sopimuksen todennäköisesti lähtee ulkomaille.Vielä ei kuitenkaan mikään ole varmaa.
Yksi pelaajasopimuskin oli sorvattu,Jesse Saarinen jatkaa Ässissä vuoden sopimuksella.
Maalivahti asiaa oli sen verran,että todennäköisesti ensi kaudella mennään kotimaisilla nimillä.Neuvotteluja käyty ainakin Riksmanin ja Nissisen kanssa.

EDIT:Niin ja laitetaan huhuilua sen verran vielä,että SK:n pelaaja-arvosteluissa Jaakko Harikkalan kohdassa oli:"Ensi kaudella Ässissä?".
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Maikkarin mukaan Lankku on siirtymässä Sveitsiin. Oli miten oli, Ässissä ei ainakaan jatka.
 
Suosikkijoukkue
porin ässät,
Pelaajasopimukset

Eipä paljon naurata.Puolustaja Jesse Saarisen kanssa tehty
vuoden jatkosopimus.Heikoimmasta päästä lähdetty liikkeelle
joten taitaa olla pakkeja lähdössä muualle.Haisee aika pahalle!
Taidettu ilmaiseksi saada vai onko johdolla tosiaan näin köyhä
käsitys Saarisesta.Taisi kurssi taas kääntyä.
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Saarisella on varmasti huippuhalpa sopimus. 6.-7. puolustaja. Silti ihmetyttää, kun omia junnuja olisi voitu kouluttaa juuri Saarisen paikalla. Vetää hyvin vertoja kuitenkin esimerkiksi Kärppä-Iikalle. No toivottavasti A-junnuista ainakin Hietamäki saa vähintään 7. pakin paikan.

Saarinen on ihan peruspakki, joka odotuksiin nähden pelasi kohtuullisesti. Halvalla saatu. Vanha totuus, halvalla saa vain halpaa.

Enemmän pelottaa tuo kotimaisiin vahteihin luottaminen... Riksman & ? = Antila & Satosaari...
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kyllä Saarinen oman roolinsa täyttää paremmin kuin hyvin. Hintalaatusuhde on kohdallaan, eikä Mestispakille tulokaskaudella liigassa 13 pelissä 1+2 ole lainkaan huonosti. Jesse on tottunut kiekolliseen rooliin, mutta tuskin mitään 30:tä pistettä voida odottaa, mutta ihan tarpeeksi hyvää peliä kuitenkin.

Hiljalleen, mutta varmasti sopimuksia tippuu..
 
Suosikkijoukkue
porin ässät,
Saarinen teki pisteitä kärppä pelin surffailussa,joten se siitä.
Yleensä sopimus neuvottelut lähdetään perusryhmästä,eikä
näillä sopimuksilla ole mikään kiire.(ainakaan pitäisi).Ehdottomasti
tämä paikka olisi pitänyt täyttää junnuilla.Koska ylimääräistä
ei kassassa ole.Saarinen hoiti ruotunsa joten kuten,toisten
paikkaillessa ja varsinkin play-offit oli karmeata katseltavaa.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Saarisesta

Sen verran on todettava, että Saarisen laukaus on aivan ihmeellinen. Lämärilaukaus, siis. muistaakseni Kärppä-pelin maali tuli lämärillä. Sellainen veltto lämäri, joka kuitenkin pirun tarkasti laski suoraan kohteeseen. Jännä homma.

Nooh. Jos halvalla saa, menkööt. Eniten pelko perseessä, että Jatkoajan etusivulla lukee: "Glad jatkaa Ässissä kahden vuoden sopimuksella". Yksikin liikaa. Ei vakuuttanut.

Vakuuttajista puheen ollen muuten.. Mitenkäs... Ketkäs nyt sitten jakavat hyviä passeja Mavelle? Nyt ei näyttäisi oikein sellaista syöttökonetta löytyvät. Uusikartanoa ja Niemeä en heti tarjoaisi tähän rooliin, vaikka... Joo. En.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Wesslin lukkoon.

Eurohockey.net palstan mukaan Samu Wesslin on siirtynyt lukkoon eli se W-T-S ketju kootaan sinne...Onnea Samulle ja verkot tulevat heilumaan ens kaudella.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Re: Wesslin lukkoon.

Viestin lähetti Badgers
Eurohockey.net palstan mukaan Samu Wesslin on siirtynyt lukkoon eli se W-T-S ketju kootaan sinne...Onnea Samulle ja verkot tulevat heilumaan ens kaudella.

Status: Rumoured

Eli tuo on edelleen huhuasteella.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Mitä tulee tuohon Virkkuseen, niin taisi Aamulehti olla sittenkin tavoistaan poiketen liian aikaisin liikkeellä. Ilmeisesti Ässät on tarkistanut tarjousta ja mukaan kamppailuun on tullut muitakin joukkueita. Henkka tiesi kertoa Tapparan jälkipeleissä, että myös Ilves on pelissä mukana.

Elämme mielenkiintoisia aikoja...
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Viestin lähetti TBK
Ilmeisesti Ässät on tarkistanut tarjousta ja mukaan kamppailuun on tullut muitakin joukkueita.

Elämme mielenkiintoisia aikoja...

Juu, mielenkiintoista on tosiaan. Ässillä lienee kuitenkin tarjota suurin pelillinen rooli Tepille, joten tämän puolesta ollaan vahvoilla ainakin joihinkin verrattuna. Mutta katsotaan, en kuitenkaan usko, että raha suoranaisesti ainakaan tulee Virkkusen pelipaikkaa ensi kauden osalta ratkaisemaan.

-paze-
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Hirsimäellä tuntuu olevan kovin erilainen tapa tiedottaa pelaajasopimuksista,kuin edeltäjillään.Nyt ilmoitellaan joka sopimuksesta erikseen.
Huono puoli tässä on se,että varsinkaan valtakunnan mediaan Ässät ei paljoa näillä uutisilla mene.No ehkäpä uudet hankinnat ilmoitetaan sitten isommassa ryppäässä,kun sopimuksia on alettu tekemään.
Niin tällä kertaa siis Kristian Kuusela on tehnyt Ässien kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mistä pelaajat?

Tulevan joukkueen ongelma on pelaaja puute markkinoilla. Ilmeisesti Ässät olivat jälkijunassa ja suurin osa Ässien budjetin hintaisista pelaajista ovat tehneet sopimukset jo tammi - helmikuussa. Kovat pelaajat vedättävät vielä hintojaan, mutta niiden hinnat ovat Ässien ulottumattomissa. Tämä tuntuu varsin erikoiselta, kun Ässiin ei ole ollut muutenkaan tunkua. Ässien pitäisi olla hereillä joka suuntaan ja olla aktiivinen. Luultavasti tässä käy niin, että mm. Sorokins pelaa täällä, koska ei yksinkertaisesti löydy parempaa. Levokarinkin tilanne on ilmeisesti muuttunut ja kiinnostusta löytyy taas, mutta jos Pauli on pelimies hän on nostanut pyyntöään esim. 10.000€... Jos totta puhutaan, olen huolestunut Ässien pelaajahankintojen amatöörimäisyydestä, mutta toivotaan että olen väärässä.
Virkkusella kävi ilmeisesti vähän vanhan aikaisesti, kun sopimus tuli julkisuuteen ennen aikaisesti. Luultavasti tässä on kysymys ns. sopimushygieniasta eli Virkkunen yrittää esittää ettei sopimusta olisi vielä ollut, mutta luultavasti luemme hetken päästä että hän on tehnyt sopimuksen Tapparaan.
Toisaalta sama tilanne koskee mm. Lukkoa, sillä sieltä on lähdössä aika moni vanhempi pelaaja rahastamaan ulkomaille. Mutta onhan sinne jo tulossa huippuvahvistus puolustukseen Venäjältä...
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika vaikea tuosta joukosta on vielä kokoonpanoa tehdä.

Tuominen-x-Virkkunen
Kuusela-Auk-Kivenmäki
Korpisalo (?)/x-Kuparinen/x-Kiilholma
Tasku-Kuparinen-x


Laitureita: Kuusela, Tuominen, Joensuu, Kivenmäki, Nielikäinen, Tasku ja laituri sentteri Kiilholma.

Keskushyökkääjät: Kuparinen ja Uusikartana. Laituri keskushyökkääjä Kiilholma.

Lienee kait selvää mihinkä osastolle ulkomaalaisia hankitaan ainakin. Sentteri ainakin ja mielummin jokunen pakki. Ehkä tämä pakotti Ässät kotimaiseen maalivahtivalintaan ? Kenttäpelaajissa liikaa paikattavaa joten jotain Riksmannin suuntaista. Jokainen päivä huhtikuusta jolloin ei puhuta Tuomisen siirrosta on vain hyvä asia. Itse sijoitan miehen vielä Ässiin mutta kaippa tuo rahaakin haluaa. Virkkunen _toistaiseksi_ ykkösessä. Ilmeisesti markkinat ovat tyhjiä pelaajista jos kerran Wesslinin kohdalla puhutaan Lukosta. Ei voi millään uskoa.

Kuuselan sopimus oli loistava uutinen. Mieheltä onnistunut kausi. Potentiaalinen kakkoskentän laituri on siis selvillä seuraavat kaksi kautta. Hyvä alku.

Vähän ihmetyttää esim. miten Virkkusen oletettu sopimus voi tulla julkisuuteen, kun se pari kuukautta sitten tuli. Onko tämäkin jotain rahavedätystä kolmannelta osapuolelta.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Re: Mistä pelaajat?

Viestin lähetti TosiFani
Toisaalta sama tilanne koskee mm. Lukkoa, sillä sieltä on lähdössä aika moni vanhempi pelaaja rahastamaan ulkomaille. Mutta onhan sinne jo tulossa huippuvahvistus puolustukseen Venäjältä...

Ollaan tietysti väärässä ketjussa. Sorry. Kuinka varma tieto tuo "huippuvahvistus" on? Mikäli oikein olen ymmärtänyt, mies tuskin korvaa Pettistä ja Porkkaa. Kyllä huonolta näyttää Satakunnassa tällä hetkellä... Toivotaan kuitenkin hyviä uutisia kumpaankin leiriin.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Joukkopako Raumalta?

Niin, nythän sitä on huhuissa pyöritelty Harikkalan ja Siivosen siirtymistä kettupaidasta patapaitaan jo muutaman päivän ajan. Vehanenkaan ei ole osoittanut mielenkiintoaan jatkaa Lukossa, joten se maalivahti-asia tulisi kyllä tällä hoidettua, tosin Petellä taitavat ulkomaat siintää silmissä. Kovin isoihin huutokauppoihin Ässien ei sentään tästä "voittavasta vahdista" kannata lähteä.
Pori-Rauma-akselilla lienee tulossa lähes ennen näkemätön siirtoikkuna. Miehiä tulee ja menee edestakaisin.

-paze-
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös