Ässät 2005–2006

  • 304 690
  • 1 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Viestin lähetti kapa76
Häppölä. Et ollut The Hawks ainoa joka teilaa miehen täysin. Katso tilastoja kaudesta 2001-2002 tähän päivään saakka. Ei mitenkään kehnoja, jos ajatellaan vastuuta minkä on saanut ja minkä tasoisessa joukkueessa. Kyllähän tuo hyvin kävisi. Tämä kausi meni täysin penkin alle loukkantumisen takia. Vastuu jäi olemattomaksi ja kuntoon ja vireeseen ei päässyt. Loukkaantumisen takia... Tuntuisipas tutulta jos ajatellaan hankintapolitiikkaa Porissa. Olisi sellainen n. 50000 mies puolin toisin. Tälle miehelle kyllä tekisi luultavasti aikalailla luonnon päälle jättää Hifk.
Juu, tätähän hieman yritinkin sanoa. Ei ne Häppölän tehot niin huonoja ole olleet. Ja jos HIFK:lla ei olisi niin kova materiaali niin varmasti kaveri näkyisi vieläkin paremmin. Ja vaikka ehkä edellisestä viestistä voi päätellä että tyrmään hänet täysin, niin ei se ihan niinkään ole. Jos hinta on kohdillaan ja kaveri haluaa Poriin niin mikäs siinä. Kyllähän Häppölä Ässissä olisi sellaista kakkosketjukamaa. Eri asia on sitten juuri se että lähteekö mielummin rahastamaan ulkomaille kuin vaihtaa HIFK:n johonkin muuhun liigaseuraan. Eikö jamppa ole aikalailla niinkun HIFK..
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Boris
eikä se AUK:n jatkokaan vissiin ole selvä?

Viime keväänä Ässät julkaisi AUK:n sopimuksen olevan suora kaksivuotinen. Sikäli jatkon ainakin pitäisi olla selvä.

Kovasti paljon jauhantaa Yli-Junnilasta, joka ei taida olla ihan ensimmäisten joukossa Ässien hankintalistalla. Joku rohkeampi voisi epäillä, ettei ollut laisinkaan Kaukorannan tarkkailun kohteena.

Eipä silti, kyllähän tuo Mika Niemen korvaisi. Ja jos ajatellaan, että Kupariselle tekisi hyvää pelata yksi kausi miesten sarjaa vähän isommassa roolissa, eli Mestiksessä, ja Kiilholmasta saisi enemmän irti laitahyökkääjänä, niin johan siinä olisi tilaa yhdelle parannetulle? versiolle Timo Hakasesta.

Mutta jos tämä Yli-Junnila todella olisi Ässiä kiinnostava nimi, niin ehkäpä hänet olisi värvätty jo vuosi sitten, jolloin mies lojui pitkään vapaana ja teki try outin kautta "kahden suunnan" sopimuksen Lukon kanssa. Mitään sellaista ihmeellistä ja uuttahan hän ei ole kettupaidassa esittänyt, mikä olisi saanut kiinnostuksen heräämään.
 

Matcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Re: Ässät 2005-06, kohti menestystä.

Viestin lähetti hörkkö
Minua hieman ihmetyttää, jos Classen pelaa ensi kaudellakin Porissa. Ässien suurin ongelma loppukautta silmällä pitäen oli maalinteko. Ei voi suuria odottaa, jos pudotuspeleissä onnistutaan tekemään kahdessa pelissä kaksi maalia. Voittamisen kulttuuri on Porissa verraten heikko ja sen huomasi juuri siitä, että maalipaikoissa keskitason liigajyrät jäätyivät kerta toisensa jälkeen. Ässillä on omasta takaa tulossa näitä keskitason liigajyriä (vrt. Kuparinen, Kiilholma, Kuusela) ja kotimaan markkinoilta näitä pystytään hankkimaan tarpeen vaatiessa lisää suhteellisen vaivattomasti pienehköllä palkalla. Classen on nimenomaan tällainen puolustavahko sentteri, joka ei kyllä tuo vahvistusta sille saralle, mihin vahvistuksia juuri tarvittaisiin, nimittäin maalintekoon ja hyökkäyspäähän.

Ässät tarvitsee kaksi ratkaisuihin pystyvää ulkomaalaista offensiivista hyökkääjä (snaipperi tyyliin Banham ja taitava sentteri tyyliin Holden-Williams) ja yhden ulkomaisen kiekollisen pakin, joka on ylivoiman spesialisti (vrt. Murphy). Neljäs mahdollinen ulkomaalaispaikka käytetään sitten maalivahtiin tai johonkin muuhun, mihin tarve vaatii. Ei silti ole synti jättää sitä käyttämättä neljättä paikkaa. Jos nuo kolme ykköstoivetta toteutuvat ja maalivahtikin on kotimainen, niin en näe silloin mitään estettä Classenin sainaamisessa. Minun näkökulmani on se, että säästetään sitten muilla osa-alueilla, mutta nuo kolme kulmakiveä täytyy olla laadukkaita. Floppeihin ei ole varaa, jos menestystä lähdetään hakemaan. Todennäköisesti ainakin yksi ulkomaalaispaikka jätetään aluksi käyttämättä ja katsotaan rauhassa mitä rapakon toisella puolella tapahtuu.

Ykköskenttä on ns. voittava kenttä, joka muodostuu näin: herra snaipperi - herra pelintekijä - herra Tuominen/kotimainen ratkaisu

Kakkoskenttä Korpisalo/Kuusela - herra X/Classen - Kivenmäki ei kuitenkaan kuulostaa kovin huonolta. Jos Korppi ei jatka, ottanee Kuusela hänen paikkansa.




En voisi enempää olla samaa mieltä. Tuossa on sitä jotain, mitä olen itsekkin aina ajatellut. Ässissä kiekollinen pakki, mikä se on? Sinne PITÄÄ saada ensi kaudeksi joku luokkaa Murphy, Niskala, Korhonen. Hyökkäys ketjutkin ajattelin juuri niin kuin Hörkkö. Hyvä hyvä, tuollainen raportti vielä toivolalle ja hirsille, niin ensi vuonna voidaan jo jännätä niitä OIKEITA playoffeja.
 

Aina Pata

Jäsen
Re: Re: Ässät 2005-06, kohti menestystä.

Viestin lähetti Matcon
[B Sinne PITÄÄ saada ensi kaudeksi joku luokkaa Murphy, Niskala, Korhonen. Hyökkäys ketjutkin ajattelin juuri niin kuin Hörkkö. Hyvä hyvä, tuollainen raportti vielä toivolalle ja hirsille, niin ensi vuonna voidaan jo jännätä niitä OIKEITA playoffeja. [/B]

Joopa joo, näitä jätkiähän on joka oksa täynnä. Kyllä niitä meillekin riittää vaikka kuinka paljon.

Nämäkin ovat, ikävä kyllä, kaikki menossa Sveitsiin, onneksi meillä on miljoonia joilla saadaan vielä parempia kiekollisia pakkeja joka pakkipariin meillekin.

Jos nyt se Ässien scoutti, oli se puolueeton tai ei, katsoisi jonkun divarihelmen meille. Tai sitten ei. Toivotaan, toivotaan....
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Toivola katsomassa Mestispelaajaa?

Näin Bongaa liigakiekkoilija!-ketjussa:

Viestin lähetti jesse72
Tommi Kovanen eilen Jukurit-Sport pelissä ja nimmari käsiohjelmaan. Mika Toivola oli myös esittelemässä hampaitaan samassa pelissä.


Niin ja onko Toivola muka liigapelaaja?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mistä joukkue Poriin?

Kysymys on aiheellinen, sillä jos NHL alkaa pelaajavirta vie paljon pelaajia pois Euroopasta ja Suomesta. Lisäksi tulee muistaa ettei Poriin ole tunkua ollut koskaa, eikä täällä pystytä maksamaan Oulun palkkoja. Tosin Lukolla tulee olemaan vielä vaikeampaa, sillä sieltä lähtee yli puolet joukkeesta. Pelaaja pula on ensi kaudella todellisuutta, jos NHL alkaa.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Joo, kyllä pelaajapulaa tulee olemaan kun kaikki ei NHL:n menevät pelaajat suuntaavat Sveitsiin ja Ruotsiin isompien rahojen perässä. Taitaa SM-liiga alkaa vajota jollekkin Slovakian liigan tasolle. Ruotti ja Sveitsi on ainaki mennyt jo ohi.

Mutta kaipa ne pelaajat on ylijäämistä ja divarista otettava, tai sitte jotai halpoja tshekkejä/slovakkeja. Tietenkin nuo farmin farmit kuten echl voi olla yks vaihtoehto.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Viestin lähetti Zauli
Tietenkin nuo farmin farmit kuten echl voi olla yks vaihtoehto.


Niin ja muistakaamme se, että muuan Scott Langkow tuli Poriin UHL:sta, joka ei varmasti monelle sano juuri mitään.

Eli ei tässä huolen häivää toivon mukaan ole. Ei Ässät ainoastaan suuressa pulassa ole. Toivotaan ainakin niin, sillä tuskin Ässät ole ainoa, joka joutuu melkein puhtaalta pöydältä tai suuren pelaajakadon iskettyä aloittamaan joukkueen kasaamisen. Runko alkaa hahmottumaan, mutta ne tärkeimmät palaset tosiaan antavat odottaa tulemistaan. Kaikki aikanaan, vielähän on kausikin kesken joidenkin osalta.
 

JanJ

Jäsen
Langkow -> TPS
Lassila -> Ässät

Tässä päivän molarihuhu.
Tai no, päivän vai viimeisen parin viikon.
Mutta nyt kun TPS lopetti myös kautensa, tullee julkisuuteen pian enemmänkin tietoa aiheesta.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti JanJ
Langkow -> TPS
Lassila -> Ässät

Tässä päivän molarihuhu.
Tai no, päivän vai viimeisen parin viikon.
Mutta nyt kun TPS lopetti myös kautensa, tullee julkisuuteen pian enemmänkin tietoa aiheesta.

Vaihto päikseen ja Lassilan palkka on varmasti huomattavasti pienempi kuin Langkown ja taidollisesti taas eroa ei paljoa ole. Ässille melkoinen win-situation, jos onnistuu. Lassila on kuitenkin potentiaalinen huippumaalivahti pitkälle ajalle (?).
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti JanJ
Langkow -> TPS
Lassila -> Ässät

Tässä päivän molarihuhu.

Lassila on haluttua tavaraa myös Elitserienin suunnalla. Vai kaivetaanko varat palkkaamiseen tax free -rahastosta? :)
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti Pressiboxi
Lassila on haluttua tavaraa myös Elitserienin suunnalla. Vai kaivetaanko varat palkkaamiseen tax free -rahastosta? :)
Kannattaisiko lukea tarkemmin minkä joukkueen ketjussa ollaan?
Ei LUKKO vaan ÄSSÄT.

Turussahan Langkowin palkka saadaan kasaan kun pistetään toimiston väki maksamaan omat viinansa.

Sitäpaitsi Langkowin palkka oli muistaakseni 165 tuhannen euron paikkeilla. Tuskin Lassila ihan vastaavaa tiliä repäisee mistään. Mutta Ässät on perinteisesti satsannut suurimmat rahat molariin.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti JanJ
Langkow -> TPS
Lassila -> Ässät

Tässä päivän molarihuhu.

Liian hyvältä kuulostaa, joten en usko siirron toteutumiseen. En jaksa uskoa, että TPS olisi valmis vaihtamaan samantasoista suomalaista kovempipalkkaiseen ulkomaalaiseen. Mutta siis jos vaan jumalauta onnistuu, niin se on juhlan paikka.
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Näkkäri
Liian hyvältä kuulostaa, joten en usko siirron toteutumiseen. En jaksa uskoa, että TPS olisi valmis vaihtamaan samantasoista suomalaista kovempipalkkaiseen ulkomaalaiseen. Mutta siis jos vaan jumalauta onnistuu, niin se on juhlan paikka.


Kaipa se on vain niin, että Jortikka haluaa Tepsiinkin selkeän ykkösvahdin. Lassila ei hänen ajatuksissaan ole riittävän tasokas, mutta Langkow ehkä on. No, Scottie on kyllä pelannut varsin loistavia otteluita Jokereita vastaan, joten sikäli ei ole ihme, jos Jortsu on mieheen mieltynyt.

Tuossa ajattelumallissa ei ole kenenkään etu, jos lahjakas Lassila jää lähtökohtaisesti pelkäksi sparraajaksi. Sopimukseton Lassila tuskin tuossa tilanteessa edes harkitsisi jatkosopimusta, mikäli hänelle sellaista tarjottaisiin. Eikä sitä ehkä edes tarjota, olisihan Lassila kuitenkin kakkosvahdiksi todennäköisesti melko kallis. Ja koska TPS ehkä silti tulevaisuudessa laskee jotain Lassilan varaan, on se seurankin etu jos kaveri saa ensi kaudellakin rutkasti vastuuta.

Sikäli TPS:llä tuskin on edes halua vastustaa Lassilan siirtoa. Päinvastoin, tällainen järjestely voisi hyvinkin olla turkulaisten mieleen. Siltä osinhan kyseessä ei varmasti mikään suoranainen vaihto olisi, että Lassilan pelaajaoikeudet pysyisivät tiukasti TPS:n hallussa.

Noh, ottajia Lassilalla on varmasti muitakin ja jostain tullee parempiakin sopimustarjouksia. Jos ulkomaat houkuttelee tai jos Nashville kutsuu, niin sillehän ei Ässät voi mitään, mutta SM-liigassa porilaiset ovat varmasti ihan kelpo asemissa. Tuskinpa Lassila tässä vaiheessa uraansa ratkaisee seuraansa pelkän tilipussin perusteella, ja se lienee Ässien etu. Kyse on enemmänkin siitä, uskooko Lassila tukijoukkoineen, että Ässät on on paras mahdollinen paikka kääntää ura uuteen nousuun.

Niin kuin jo aiemmin totesin, niin pari Lassila-Nissinen olisi suomalaisista vaihtoehdoista Ässien kannalta se optimaalisin. Tavallaan jopa ainoa, joka ei kuulosta liian riskaabelilta. Tuo kortti kannattaa katsoa loppuun, ennen kuin katseet käännetään rapakon taakse.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Toi Lassilan tulo olisi kyllä loistava juttu! Toivottavasti saadan hänet, tai edes joku muu kotimainen hyvä veskari kuten Rämö.



Marek Uram-Jan Marek-Tuominen

Kuusela-Salonen-Kivenmäki

Joensuu-Uusikartano-Nielikäinen

Tasku-Kuparinen-Kiilholma

Toivonen-Jan Snopek

Peltonen-Rontti

Saarinen-Pentikäinen

Lassila
Nissinen

Eli yks paikka ulkomaalaiselle pelaajalle tos ny viä jäi auki. Noi Tshekit on aivan hatusta vedettyjä ja ehkä liian arvokkaitakin meille :|

Tossa nyt tietoa heistä:


Jan Marek

Marek Uram

Jan Snopek

Lisää mielenkiintoisia nimiä:

Martin Chabada

Zbynek Irgl

Roman Erat
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Viestin lähetti JanJ
Langkow -> TPS
Lassila -> Ässät

Tässä päivän molarihuhu.

Teemu Lassila olisi varmasti Ässille varsinkin hyvä hankinta siinä mielessä, että miehen taidot tiedetään etukäteen varsin hyvin ja mitään suuria yllätyksiä ei pääsisi tapahtumaan jos mieheen päätetaan ensi kaudeksi satsata. Vaikkakin mies on saanut TPS:n osastossa varsin tulikivenkatkuista kritiikkiä, en silti usko, että Ässät haukkaisi paskaa tällaisessa ajattelumallissa. Lassila on kuitenkin ennen kaikkea tasonsa näyttänyt, nuori sekä edelleenkin kehittyvä maalivahti jolle maisemanvaihdos voisi tehdä todella hyvää loppu-uraa ajatellen.

Pori paikkana ei varmasti olisi se vihoviimeisin kaupunki Lassilalle pelata sekä asua, sillä välimatka Turkuun olisi lyhyt ja kotikaupungissa voisi käydä vaikka, joka päivä jos sikseen tulisi. Myös Ässien valmennuskin on vihdoinkin reilassa myös maalivahtivalmennuksen osalta, joten tämäkään ei olisi esteenä siirrolle. Peliaikaa olisi rutkasti luvassa sekä ennen kaikkea kuteja torjuttavaksi. Myös kilpailutilanne olisi hyvä Nissisen jatkaessa ja kirittäessä kauden aikana.

Lassilan ja Langkow'n palkkoja verrattaessa Ässät tekisi todella suuren voiton tässä "vaihdossa", sillä Langkow maksaa aivan varmasti moninverroin enemmän ketunnahkoja kuin mitä Lassila. Pienemmällä rahalla saadaan melko samantasoinen veskari kuin mitä Langkow on ja tämä taas jättää pelimerkkejä sekä yhden ylimääräisen ulkomaalaispaikan muuhun rosteriin.

Parivaljakko Lassila/Nissinen olisi varsin hyvä ja ennen kaikkea tasapainoinen, nuori, kehittyvä ja kotimainen veskarikaksikko ja tällä konseptilla jäisi kaikki ulkomaalaispaikat auki pakistoa sekä hyökkäystä varten. Toki takaraivossa jyskyttää tieto siitä ettei Ässien pakisto ole samalla tasolla kuin TPS:n ja se onkin yksi syy mikä pistää miettimään Lassilan sainaamista. Mies ei kuitenkaan pystynyt kannattelemaan Tepsiä varsinkaan tällä kaudella vaikeina aikoina vaan virheet seurasivat toistaan. Tästä nouseekin huoli siitä miten Lassila tulisi pärjäämään TPS:n materiaalia muutamaa luokkaa kehnomman Ässä-joukkueen takana sekä kannattelemaan joukkuetta huonoina hetkinä läpi lumen ja tuiskun. Mielenkiintoista huttua, mutta olisin valmis katsomaan tämän kortin loppuun asti ja vasta sen jälkeen miettisin olisiko mahdollisesti ulkomaalainen veskari lääke Ässien tarpeeseen. Vaikka olenkin aina toitottanut, että Ässillä pitää olla selkeä ykkösveskari, joka tulee Pohjois-Amerikasta voisi tämä olla todellinen päällikköveto onnistuessaan.

Elämme mielenkiintoisia aikoja ja luotto on 110%:sesti Hirsimäen Jukan takana pelaajahankinnoissa, sillä tämä nykyinen TJ todellakin osaa asiansa eikä varmasti lyö käsiään niin syvälle paskaan kuin mitä edeltäjänsä. Toki sanansa sanottavana pelaajahankinnoista on myös Mika Toivolalla, mutta eiköhän hänkin ole oppinut jotain viime kauden hutilaukauksistaan (l. Heino & Glad).
 
Viimeksi muokattu:

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Lassila voisi olla nippa nappa kriteerit täyttävä maalivahti. Muutoin olen kyllä sitä mieltä, että Ässien ei juurikaan kannata kalastella muiden joukkueiden kakkosveskareita omansa ykköseksi.

parina-kolmena viime kautena Ässien maalia kohden on laukaistu keskimäärin n. 34 kertaa pelissä. Jollei tuota määrää saada jatkossa alemmaksi, alle 92.5% torjuntaprosenttiin jäävään maalivahtiin ei pitäisi olla varaa.
 

Metropolit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hevosmiehen tietotoimiston mukaan Justin Forrest ois tulossa porin piruihin.Onko se sitten hyvä vai huono asia,päättääkä itse...
 

The Rock

Jäsen
Viestin lähetti Metropolit
Hevosmiehen tietotoimiston mukaan Justin Forrest ois tulossa porin piruihin.Onko se sitten hyvä vai huono asia,päättääkä itse...

Itseäni kyseinen pelaaja ei vakuuttanut mitenkään kauden aikana paikanpäältä näkemieni SaiPa-Ässät -otteluiden otteillaan, mutta jotainhan tuohon pakistoon pitää keksiä kun käsiä siellä ei ole juuri nimeksikään. Muistan jostain lukeneeni Forrestilla ja Heikki Mälkiällä olleen jotain riitoja keskenään ja myös sekin on voinut Justinin pelipanosta laskea.

Forrest nakutti aivan kelpo tehot pakille (7+12), mutta miten on puolustuspelin laita? Miehellä ei kuitenkaan tuota kokoa pahemmin ole ja vääntöpelissä voipi tulla vaikeuksia isompia vastustajia vastaan. Toki rinnalle Ässistä löytyy jääkaappipakastin-yhdistelmä nimellä kulkevia pakkeja ja Forrest kyllä varmasti paikkaa vähäistä kokoaan liikkumisellaan ja kovalla yrityksellään. Kaiken lisäksi kun miehen laukaus on edes kohtalainen niin hän voittaa aivan 100-0 tämän kauden kiekollisen puolustajan, joka ei osaa laukoa kyllä yhtään.

Vielä pitää muistaa, että mennyt kausi oli nuoren puolustajan ensimmäinen Euroopassa joten läpimurtoa voisi jopa odotella ensi kaudella kun liigan niksit alkavat olla tuttuja. Forrestia voisi kuvailla Ässille sellaiseksi "low risk, high reward" -jannuksi, joka ei varmasti maltaita maksa, mutta mies voi olla kokonsa arvosta kultaa jos peli lähtee rullaamaan kunnolla. Bonuksena tottakai on miehen passissa lukeva USA, sillä Ässien hankinnat ovat tuolta suunnalta yleensä onnistuneet paljon paremmin kuin itänaapurista taikka vähän etelämpääkin.

Jos mies ei maksa liikoja niin kyllä häntä voisi ensi kauden Ässäpaidassa katsella. Odotukset eivät ainakaan voi olla liian korkealla sillä edellinen mukamas kiekollinen puolustaja Ässissä oli herra nimeltä Olegs Sorokins ja ei kai Forrest nyt tätä *yssä*askaa huonompi voi olla?
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielestäni Patrick Forsbackaa kannattaisi pyytää harjoittelurinkiin mukaan. Heppuhan pelasi loistavan kauden, vaikkakin alasarjoissa, mutta yritystä riittää varmasti, vaikka muille jakaa.

Pelimiehiä voi löytää yllättävistäkin paikoista, kun vaan annetaan mahdollisuuksia try outin muodossa. Hyvä esimerkki on jyppi, joka muutama kausi sitten värväsi kaukalopalloilijan joukkoonsa, josta sittemmin kehittyi joukkueen ykköspakki.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Rinki saisi kyllä olla huomattavasti laajempi kuin viime vuosina. Parhaille junnuille tekisi vain hyvää liigajoukkueen treeni ja harjoitusottelut. Jessen lisäksi ainakin Tasku, Takala, Peltomaa, Kemppainen ja Sandhu hyökkääjistä ja Härkälä, Hietamäki ja Sulin pakeista pitäisi ottaa mukaan kunnon kesätreeniin. Ja siinä voisi samalla joku yllättää ja napata vaikka pelipaikan. Myös omista pojista ainakin Forsbacka ja Valli pitää saada kesärinkiin mukaan, mahdollisesti myös hyvän kauden Hokissa pelannut Papinaho.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Noniin. Nyt on pieni loma kauden jälkeen pidetty ja voidaan taas palata spekuloimaan ensi kautta.

Ensin Case Lassila. Jos olisin Lassila, en lähtisi vielä ainakaan kiertämään maailmaa (siis rapakon taakse), vaan yksi kausi Ässissä saattaisi tehdä poikaa. Paljon kuteja ja toistoja, sekä hyvä maalivahtivalmentaja (ei sentään yhtä hyvä kuin Upi, mutta kuitenkin), niin mikäs siinä. Peliaikaakin olisi luvassa. Ja jos ei toimi, niin onhan meillä Nissinen paikkaamassa. Ei huono parivaljakko. Jos Langkow-Lassila trade toteutuu, niin Ässät on se voittava osapuoli.

Ja Forrestin kimppuun. Hmm. Kyllähän Justin hoitaa varmasti kiekollisen pakin virkaa paremmin kuin Sorokins. Olegs ei pelannut hyvin kuin oikeastaan silloin kun oli veitsi kurkulla. Joukkueella tai itsellä (sopimus/try-out). Saipa puolelta miehestä oli pelkkää hyvää sanottavaa, joten itse voisin ottaa Forrestin try-outille. Ja jos vakuuttaa, niin lyödään kahden vuoden lappu kouraan, ja nautitaan hedelmistä. Tosiaan, tämä oli vasta miehen ensimmänen kausi Euroopassa ja on lupa odottaa parempia otteita. Uran parasta kauttakaan mies ei ole vielä pelannut, joten siinäkin suhteessa Ässillä on vain voitettavaa.

Ja loppuun vielä. Muistaako kukaan Cory Murphyn ensimmäistä kautta Bluesissa? Suurin piirtein saman tyyliset tehot kuin J.F:llä. Molemmilta löytyy yliopistotausta. Ja mitäs tapahtuikaan kun mies siirtyi Ilvekseen? Miettikääpä sitä.

Edit. Ja siitä vääntövoimasta kannata huolehtia. Toivonen pariksi, niin avot.
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Kyllähän siitä lähdetään, ainakin Ässien tilanteessa, että jokaisella osa-alueella pyritään hieman parantamaan ensi kautta ajatellen. Siinä mielessä ajatellen J.Forrest olisi varmaankin parempi, kuin Sorokins. Ja esim. S.Jalkanen olisi parempi kuin Aki Heino. Joten noista lähtökohdista pakisto varmaankin paranisi hieman...Vaikkakin A.Heino heittettiin yli laidan jo aikaisemmin.

Vaikea onkin sitten sanoa, että mitä vaihtoehtoja siellä pyöritellään. Ulkomaalainen, kädellinen pakki olisi erittäin tervetullut. Varsinkin jenkki/kanukki pakeilla itseluottamusta yleensä on, eivätkä juurikaan kiukuttele.

Itse en kyllä Forrestia ottaisi, JOS mietitään, miten hän pelasi Saipan paidassa Ässiä vastaan Porissa. Mutta muuten voi ollakin ihan ok jätkä...
 

Jande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Arsenal
Viestin lähetti korkki
Rinki saisi kyllä olla huomattavasti laajempi kuin viime vuosina. Parhaille junnuille tekisi vain hyvää liigajoukkueen treeni ja harjoitusottelut. Jessen lisäksi ainakin Tasku, Takala, Peltomaa, Kemppainen ja Sandhu hyökkääjistä ja Härkälä, Hietamäki ja Sulin pakeista pitäisi ottaa mukaan kunnon kesätreeniin. Ja siinä voisi samalla joku yllättää ja napata vaikka pelipaikan.....

Takala on ainakin siinä tilanteessa, että jos pelipaikkaa ei edustuksesta ensi kaudeksi löydy, mies pakkaa laukkunsa ja palaa isiensä maille Seinäjoelle. Yli-ikäisiä ensi kaudeksi A-junnuissa vakituisesti pelanneissa ei taida sitten Takalan lisäksi olla kuin Sulin.. vai muistankos nyt väärin..?

Mutta ehdottomasti, kyllä varsinkin kesätreeneissä olisi hyvä pitää isoa porukkaa mukana ja ainakin mielellään kaikki nuo Korkin mainitsemat nimet ansaitsevat näytön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös