Ässät 2002-2003

  • 179 821
  • 1 736

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Entäs Dufva?

Mitkä ovat Jukureiden Risto Dufvan jatkosuunnitelmat? Talven mittaan Dufvan kerrottiin olevan potentiaalisin ja todennäköisin Mestis-velmentaja ensi kauden liigassa. Nythän kaikki muut paikat ovat jo meneet, mitä tulee ykkösvalmentajien pesteihin.

Lisäksi syksyllä huhuttiin, että Ässät olisi kysynyt Dufvan mahdollisuuksia siirtyä kesken kauden Jukureista Ässiin Jursinovin tilalle. Joten jos Ässät on ollut jo syksyllä kiinnostunut Dufvasta, niin miksei sitten nytkin. Ja eiköhän Dufva aika hyvin täytä Heikkilän määritelmän uudentyyppisestä kotimaisesta valmentajasta. Ajankohtakin täsmäisi, sillä Jukurit saa varmasti kautensa pakettiin ja toisen Mestis-mestaruuden kotiin viikon sisällä, todennäköisesti tietysti jo tänään. Ja nimenomaan lähipäivinä tai ainakin viikon sisällä Anis lupasi valmentajan nimen julkaista.

Risto Dufva voisi olla ihanteellinen vaihtoehto ainakin siinä mielessä, että mies tietää mitä Mestiksestä on saatavilla, ja eiköhän Ässät sinne suuntaan taas katiskaa laita. Dufva taitaa kiekkopiireissä olla kuitenkin melko arvostettu nimi, joten tiettyä vetovoimaakin voisi olla. Veikkaan aika vahvasti, että Ässien uusi valmentaja on joko Toivola tai Dufva, jos se on joku muu, niin silloin kyse on jo todellisesta yllätysnimestä. Molemmat ovat varmasti päteviä kavereita, mutta jos valita saisin, niin ehkä ottaisin kokeneemman ja jollain tapaa sopivamman oloisen Dufvan ja antaisin Toivolan mennä Kokkolaan harjoittelemaan.

Kovasti luottavainen Anis tuntui olevan sen suhteen, että Tähtinen allekirjoittaa lähipäivinä jatkosopimuksen. Toivottavasti näin, olisihan sekin jonkinlainen viesti siitä, ettei Ässät nyt aivan mitätön vaihtoehto pelaajalle ole.

Eniten tuossa Heikkilän haastattelussa kuitenkin huolestuttaa se ettei mitään sijoittajaryhmää ole tulossa. Onko se nyt varmaa, että Ässien eväät riittää ja että näillä korteilla pystytään kiekkoa pelaamaan tulevaisuudessakin? Uutta rahaa ja uusia tuulia sitä toivoisi näkevänsä taustoissakin, vaikka nyt vielä ilman sellaisia
hengissä pysyttäisiinkin.

EDIT: Sitä oppii kaikkea uutta ja mielenkiintoista, kun selailee vaikkapa Mestis-keskusteluja. Näyttävät siellä keskustelevan siihen sävyyn, että Risto Dufva on ensi kaudellakin Jukureiden valmentaja. Eli kaiketi miehellä sitten on jatkopahvi Mikkeliin, joten ehkä hänet on listittävä pois Ässien valmentajaehdokkaiden joukosta. Vaikka eipä tuollainen pahvi välttämättä mikään suuri este ole, sillä eiköhän sieltä löydy jonkinlainen pykälä joka mahdollistaa siirtymisen liigaan. Ja ei kai sekään niin ihmeellistä olisi jos Dufva himself halajaisi uusia haasteita kahden Mestis-voiton jälkeen. En ehkä sittenkään uskalla tyystin unohtaa Ristoa, mutta kyllä maar se todennäköisin nimi on kuitenkin Mika Toivola. Ellei Anis tosiaan jysäytä jotain jymypaukkua, kuten aikoinaan teki palkatessaan täysin tuntemattoman Jari Pyykölän Jazzin ruoriin. Ehkä nyt on luvassa jokin samantapainen jysäys. Jos valinta kohdistuu tällaiseen yllätysnimeen, jota edes Heikkilä ei tunne, on tietenkin suotavaa, että kemiat pelaavat hieman paremmin kuin ne pelasivat Heikkilällä ja Pyykölällä.
 
Viimeksi muokattu:

kohottaja

Jäsen
minibudjetilla ensi kauteen

Talouspuoli huomioiden (ei todellista tietoa mistään taustaryhmistä, toi "panimojätti" esim taisi olla ihan suolesta) ensi kauteen mentäneen väkisin pienellä budjetilla. I-II kenttään löytyy jonkinlaisia nimipelaajia, mutta III kenttä täytynee muodostaa ikääntyvistä A-nuorista ja nelonen ensi kauden A-nuorista. Velka painaa sen verran.

Valmentajakaan ei voi olla kallis. Veikkaan pääkoutsiksi jotain valmentajaa Mestiksestä ja sille joku halpa apuvalmentaja Porista.

Noista nuorista sen verran, että Immonen on muualta, Ben-Amor Bluesista ja taitaa Lipposenkin paperit olla S-Kiekossa...

Toivottavasti pelikuntoinen ryhmä saadaan kasaan ensi kaudeksi.
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Re: Ässät 2002-2003!

Viestin lähetti The Rock
Ässien ensi kausi tulee varmasti olemaan yksi seuran historian tärkeimmistä. Menestystä pitäisi tulla, mutta myös taloutta tulisi saada kuntoon. Tästä johtuen tulemme ensi kaudella näkemään luultavasti varsin PORILAISEN joukkueen. A-junnujen noustua
A:n SM-Sarjaan, ei nousu A-junnuista miesten tasolle ole niin suuri mikä on todella hyvä asia.

Ensi kauden joukkue:

Maalivahdit

- Uusi ykkösmaalivahti (Ulkomaalainen/Hyvä kotimainen). K.Antila voi jatkaa kakkoskassarina koska ei ole vielä valmis olemaan ykkönen. Matti Järvinen pelaa tulevan kauden A:n SM-Sarjassa.

Puolustajat

- P.Peltonen, Sammalkangas,Willman, Rontti, halpa kotimainen peruspakki, Ulkomaalaisvahvistus/Hyökkäävä pakki. Varauksin mukaan voi laskea Ahmaojan.

Hyökkääjät

- Salonen, Wesslin, Tähtinen, Immonen, Kiilholma, Ben-Amor, Mäkelä, M.Peltonen, Forsbacka, Korpisalo(C) ja Nielikäinen. Uusi ykkössentteri joko kotimaasta tai ulkomailta, ykkösketjun laituri/maalintekijä! Lipponen voi pelata A-junnuissa ja edustusjoukkueessa.

Ensi kaudella Ässiä valmentaa toivottavasti J.Tamminen joka tuo Poriin lisää medianäkyvyyttä ja rahaa.

Ensi kaudella tulemme näkemään Perus-PORILAISEN, taistelevan joukkueen joka toivottavasti vetää yleisöä!

ÄSSÄT NOUSUUN!!!!! :)

PORI JYLLÄÄ!!!!!! ja TAMI Kävelee!!!! :cool:

Edit: Poistin Lampun koska hän on Ilveksen mies.
ETKÖ OSAA KÄYTTÄÄ ISOMPIA KIRJAIMIA?!
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Entäs Dufva?

Viestin lähetti Pata
...Eniten tuossa Heikkilän haastattelussa kuitenkin huolestuttaa se ettei mitään sijoittajaryhmää ole tulossa. Onko se nyt varmaa, että Ässien eväät riittää ja että näillä korteilla pystytään kiekkoa pelaamaan tulevaisuudessakin? Uutta rahaa ja uusia tuulia sitä toivoisi näkevänsä taustoissakin, vaikka nyt vielä ilman sellaisia hengissä pysyttäisiinkin...

Minusta tuossa ei ole mitään huolestuttavaa. Ei muuten olisi ensimmäinen kerta kun tapahtuu toisin kuin Heikkilä sanoo. Tuohan on Anikselta ihan tuttua ;)
 

Jokke

Jäsen
Minä olen ollut huolissani jo pari vuotta Porilaisesta jääkiekosta. Tuntuu pahalta sanoa näin, mutta totta se on. Jotain positiivistakin on välillä tultava! :(
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Dufvahan on sanonut tässä vuoden sisällä haastattelussa, että valmentaminen SM-Liigassa ei edes kiinnosta. Eipä taida kiinnostaa vieläkään. Ei silti, ei taida Ässät kiinnostaa häntäkään... Ikävä kyllä.

Onhan noita valmentajia. Esim. Rautakallio, Mälkiä, Saarinen plus Mestiksen valmentajat...
 
Pori ja Nuori Valmentaja

Näinköhän tämä nyt sitten päättyy. Ensin pyöritellään Tammisen ja Tihonovin kaltaisia nimiä, ja joku Mika Toivola jää lähinnä naurunpurskahduksia aiheuttavaksi sivuhuomautukseksi. Mutta...

Rahastahan tämä kuvio taitaa lopulta olla kiinni. Kukkaronnyörejään jo alustavasti raotelleet raharikkaat ovat pelästyneet tai tulleet järkiinsä, tarinat olutsponsoreista ovat silkkaa torilegendaa ja totuus on muutenkin karu: Rahaa ei yksinkertaisesti ole. Minun silmissäni tilanne vaikuttaa itse asiassa hyvinkin epätoivoiselta, sillä mieleen nousee väkisinkin ajatus siitä, että näinkö ne loputkin toivonrippeet ovat kadonneet taivaan tuuliin. Mikään esille nostettu pelastuskeino ei toteudu, ja alamäki jyrkkenee.

Mika Toivola saattaa olla hyvinkin potentiaalinen valmentaja - itse asiassa joku asioista tietävä (Jyväskylä, huomio) voisi latoa taustatietoja. Ikävä näkemykseni vain on se, että Porissa tuollainen "potentiaalinen ja nuori valmentaja" ei uraansa tule hevillä nousukiitoon saamaan. Porilaiset kansanjoukot teilaavat Toivolan kaltaisen nobodyn jo ennen ensimmäistäkään jääharjoitusta, ja vielä verisempi on kohtalo ensimmäisen vastoinkäymisen kohdalla. Niinpä olenkin sitä mieltä, että esimerkiksi talousasioiden katastrofaalisuudesta tulisi kertoa avoimesti, jotta edes jonkinlaista myötätuntoa syntyisi ja heikkoihin lähtökohtiin/tuloksiin saatettaisiin nöyrtyä. Varmaa sekään ei olisi, mutta eiköhän kannattaisi edes yrittää. Nyt Heikkilä uskottelee kaiken olevan kunnossa, eikä yleisö täten osaa säätää suhtautumistaan Ässiin ja joukkueen tarjoamiin antimiin. Nyt valtaosa Ässä-faneista ei taida kaikista merkeistä huolimatta edelleenkään sisäistää HC Ässät Oy:n heikkoa jamaa.

Sama se toki minulle, niillä keinoin mennään kuin Heikkilä päättää. Minä aion kannustaa ensi kauden Ässiä vaikka vaihtoaitiossa seisoisi Halli-Harri ja joukkue koostuisi B-junioreista, ja niin aikoo varmasti moni muukin. Valitettavasti tuon sivullekirjoittaneen ja "monen muun" muodostama joukko vain on turhan pieni verrattuna niihin kaikkiin porilaisiin, jotka Ässien tekemisiä edes jollain lailla seuraavat. Liigadebyyttiään tekevän valmentajan mieli voi olla aika ruvella, kun porilainen massa näyttää voimansa. Ensimmäisen puukon lähdettyä lentoon tulee niitä perässä melkoisen sakeassa muodostelmassa.

Kaikesta huolimatta onnea sille, joka Ässien puolakatoiseen ruoriin päättää tarttua. Tällaisia ajatuksia vain on kevään myötä noussut mieleeni, eivätkä ne välttämättä - vaikka sitä on vaikea uskoa - ole totuudenmukaisia. Toivottavasti ne ovat kaikkea muuta.
 

arska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Toivola Ässien perämiseen?

Tämän aamun keskisuomalainen vihjailee aika vahvasti että Mika Toivola on todellakin Ässien uusi päävalmentaja! Jos näin todella on aika rohkea ratkaisu Ässiltä valita muutenkin sekavassa tilassa olevan joukkueen johtoon erittäin kokematon valmentaja. No palkka on ainakin reilusti pienempi kuin jollain Tammisella tai Tihinovilla.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaahas...

Kyllä se kuulkaas niin on että Mika Toivola sieltä tulee. Nyt haeskellaan ja väännetään hänelle kakkosmiestä. Kovasti näyttää siltä, että sille paikalle on tulossa entinen ässäpelaaja, joka on viime vuodet viettänyt muissa kuvioissa. Ensisijainen vaihtoehto ei tällekään paikalle osunut, joten tilanne on sikäli vielä auki. Tätä pelaajataustaa kuitenkin haetaan. Aika yllättäväkin nimi saattaa olla kyseessä...mutta ei räväytetä sitä nyt esiin, kun Tamminenkin meni puihin pitkälti juuri tästä syystä.

Saas nähdä miten tämä valinta tulee kestämään porilaisen vittuilun ja selkäänpuukottamisen? Tämä se tuntuu suurimmalta ongelmalta tällä hetkellä. Case Tähtistäkin muutama entinen ässävaikuttaja pyrkii aika tehokkaasti sabotoimaan. Minä en voi ymmärtää tätä.

Pelaajapuolelle on lupa odottaa ns. paluumuuttajia. Mielellään vielä sellaisia, joiden oikeudet ovat edelleen Ässillä eli rahaa ei missään vaihtoehdossa tuhraudu siirtokorvauksiin. No, onneksi Arkiomaalla on tietääkseni jo jatkosopimus Itävaltaan... ;)
 

Jokke

Jäsen
Toivola on Satakunnankansankin mukaan todennäköinen valmentaja. Samasta lehdestä seuraava pätkä:

<Copy>

Ässät on neuvotellut tiiviisti myös joukkueen ykkösrintamaan päättyneellä kaudella nousseen hyökkääjä Markku Tähtisen kanssa. Jopa A-maajoukkueen portteja nykymenolla kolkutteleva Tähtinen on ratkaisussaan kallistumassa porilaisen vaihtoehdon kannalla. Hänelle olisi tulevassa joukkueessa tarjolla hyvinkin merkittävä rooli.

Tähtisestä ovat kiinnostuneet myös useat muut liigaseurat.

</Copy>

Siinäkö ykkössentteri? Ja reunoilla Wesslin ja Salonen???
 

The Rock

Jäsen
Vai että Mika Toivola on Poriin tulossa. No kyllähän tämä vähän pettymys on kun Tamia odotin mutta, tärkeintä nyt on saada uuden valmentajan nimi julki ja pelaajaneuvottelut käyntiin.

Raha ilmeisesti saneli taas kerran tämän valmentaja-asian, ikävä kyllä.:( Kyllä Toivolan poika itsensä kovaan paikkaan laittaa kun uskaltaa noviisina Ässiin tulla valmentamaan. Voi olla että, ensi kaudella joutuu pitämään aika paksua takkia päällään ettei puukkojen lentelyt koske selkään.:( No eipähän ainakaan haasteita pelkää ja se on hyvä juttu, kunhan Ässä-johdoltakin löytyisi pitkäjänteisyyttä antaa Toivolan valmentaa vaikka takaiskuja tulisikin. Sama koskee Ässä-faneja. ;)

Markku Tähtinen on STK:n mukaan jäämässä? Poriin mikä on todella hyvä uutinen. Siinä on mukiinmenevä kakkosketjun sentteri Ässille ja laidoille T.Salonen ja S.Wesslin niin meillä on kasassa PerusPorilainenKetju eli PPK! :D

Usko ei horju! PORI JYLLÄÄ!!!!!!!!!!!! :cool:
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Markku Tähtinen on STK:n mukaan jäämässä? Poriin mikä on todella hyvä uutinen. Siinä on mukiinmenevä kakkosketjun sentteri Ässille ja laidoille T.Salonen ja S.Wesslin niin meillä on kasassa PerusPorilainenKetju eli PPK!

Olisihan se hyvä uutinen jos Tähtinen jäisi. Mutta pelkäämpä, että Markku olisi ykkösketjun sentteri. Alkaa usko horjua, että kovempia pelimiehiä Poriin saataisiin, kun kerran valmentajaa myöten ollaan matalalla profiililla liikenteessä.

No pääasia on, että Ässienkin osalta ensi kausi tulee. Ja vaikka usko horjuu, niin kannustus ei lopu, oli joukkue millainen tahansa. Olisi kiva tietää jotain ensi kauden pelaajistakin. Sopimuksia ei montaa ole, eikä huhujakaan ole korviini kuulunut. Eikö kellään ole tietoa uusista pelaajista?
 

Jokke

Jäsen
Sopimuksia varmaan rupeaa tulemaan jahka valmentajan nimi julkaistaan. Hän haluaa varmaan vaikuttaa myös tuleviin pelaajahankintoihin.

Joko soppareita julkaistaan yksittäin tai sitten tehdään sama kuin viime vuonna, eli kaikki yhdellä rysäyksellä. Se oli kyllä hirvittävää piinaa odottaa niitä soppareita.
 

JoKKa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät , NJD
Tuli vain mieleen, että kellä Tamminen oli mossahtanut siitä turun sanomien jutusta? Jos se oli viimeinen tikki sille ettei Tamia porissa nähdä. Oliko Anis sanonut lehdelle homma on jo pihvi? Jännä juttu.

Tekisi mieli sanoa Toivolasta jotain, mutta kirjoitusoikeudet poistettais välittömästä. Toivottavasti ensi kaudeksi saataisiin edes pari pelimiestä, ongelma on siinä, että on heitä enää paljon vapaalla. No rahalla tietysti saa ja hevosella pääsee, mutta ässillä ei taida paljon valuuttaa olla.

P*ska puheiksi osoittautui myös fosterr:in sponsori -systeemi. Kieltämättä nostatti toiveita, ehkä hiukan liiankin korkealla. Taas ollaan sillä toivotaan toivotaan linjalla :( .. Mutta ei auta itku markkinoilla.

Korkealta tiputtiin jälleen kerran.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Niin olen vähän kanssa sitä mieltä,että harjoittelijan paikkaa ei Ässissä olisi ensi kaudeksi olisi ollut,mutta ei se tästä auta näillä mennään nyt.Pekoni puhui paluumuuttajista,mutta eipä niitäkään taida montaa olla Tuominen,Rajamäki,Ahokas,Hakanen,Boman,Sten...Ja ketä kaikkia mahtaa tuolla euroopassa pelata..

Raha sanelee ehdot ja sitä ei Porissa tällä hetkellä ole.Positiivistä tämän päivän lehti jutussa oli Tähtisen mahdollinen jatko,mutta ei hänestä kyllä vielä ole joukkueen ykkössentteriksi millään tietysti voi olla,että rahat ovat jopa niin tiukassa ettei parempaa tänne saada.

No ensi kaudella tuskin odotukset kellään kovin korkealla ovat joten hirveää pudotusta ei tule,jos ja kun joukkue ei korkealle sarjataulukossa asetu.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Realismia!

Älkää nyt vaan väittäkö että joku tosissaan uskoi tuohon Foster's -huhuun?!!

Miksi ihmeessä kyseinen Hartwallin kanssa fuusioitunut brittipanimo (joka siis omistaa tämän aussioluen lisenssit näillä main) olisi lähtenyt panostamaan markkinointiin tähtäimenään Suomi? On aika helposti nähtävissä miten kyllästetyt ja kotikutoiset olutmarkkinat meillä täällä Suomessa on ollut ja tulee myös olemaan. Samat vanhat kotoiset merkit jylläävät ja ns. tuontioluet jäävät marginaaleihin hypisemään. Näiden kotoisten merkkien kesken tapahtuu markkinaosuuksien uudelleenjärjestyminen 10-15 vuoden välein. Nyt jyllää Karhu. Sen sijaan tuolla yritysjärjestelyllä hamutaan Venäjän ja Balttian markkinoita. Sinne ne markkinointipanostukset suunnataan ja tältä osin Ässät valitettavasti pelaa yhä Porissa eikä esim. Riikassa.

Ihan sama homma jonkun ulkopuolisen ns. pääojasijoittajaryhmän kanssa (vrt. tämä "Tamin kaverit" -huhu). Ei kukaan järkevä riskisijoittaja lähde sijoittamaan jääkiekkoon niin pitkäksi aikaa kuin jääkiekkoseura toiminnan kannalta vaatisi. Lajin taloudellisen riskin suuruus ja sijoituksen aikajänne eivät käy millään yksiin. Jos joku riskisijoittaja ylipäänsä olisi valmis kiinnittämään rahansa Ässiin ja esim. pääkaupungista käsin katsottaessa melko näivettyneeseen markkina-alueeseen, niin on päivänselvää että pääoma haluttaisiin korkojen kera viimeistään 24 kk kuluessa ulos. Mieluummin jo nopeammin. Ja riskiin nähden korko olisi niin hulvatonta luokkaa ettei Ässät mitenkään pystyisi tuolla aikavälillä irrottamaan moisia voittoja ulos.

Kyllä se on niin, että Ässät voi ohjata pinteestä ulos vain ja ainoastaan Porin seudulta tai lähitienoilta mahdollisesti löytyvä ns. ässäystävien ryhmä, jolle merkitsee jotain ennen kaikkea se, että Porissa pelattaisiin korkeatasoista jääkiekkoa myös 10 ja 20 vuoden kuluttua. Heille ei kynnyskysymys ole se, että rahat saadaan nopeasti voiton kera kotiutettua - vaan se raha menee ihan heidän mielestään näin "oikeaan" tarkoitukseen. Jotta tälläinen järjestely tulisi kysymykseen, niin se väistämättä myös tarkoittaisi sitä että pääomaa vastaan siirtyisi myös omistus ja samalla hallitusvastuu. Tästä päästään myös siihen että puhutaan ehkä noin 5-6 henkilön ryhmästä, jotta investoinnin suuruus pysyisi järkevissä rajoissa. Tätä kautta on mahdollista saada aikaan jotain todellista muutosta operatiivisessa johdossa ja se on kynnyskysymys porilaisen edustuskiekkoilun jatkoa ajatellen.

On ihan samantekevää olisiko sitä rahaa tullut vai ei - mutta ei tässä vaiheessa enää koota mitään pudotuspelijoukkuetta. Ei ainakaan jos lähtökohta on se sopimustilanne kuin nyt.

Kyllä se on kuulkaa niin, että ensi kauden Ässät (jos sitä tulee) on vielä paljon matalamman profiilin joukkue kuin tämän kauden Lukko. Se koostuu lähinnä näistä nykyisistä omista junioreista kuten Mäkelä, Kiilholma, Peltonen, Lipponen, Rontti, Forsbacka jne. Jos käy hyvin niin eräänlaisena "kiintotähtenä" hyrrää vielä kolmikko Tähtinen-Salonen-Wesslin. Tulevat pelaajat ovat sen tyylisiä kuin Timo Hakanen, Tero Arkiomaa, Tuomas Kyhä. Sen sijaan Tommi Rajamäen ja Pasi Tuomisen saa unohtaa. Heille löytyy kyllä kysyntää muualtakin. Toivottavasti sentään lähdetään sitten liikkeelle samaan tapaan kuin FC Jazz talvella eli näiden kanssa saadaan aikaan edes monivuotisia sopimuksia, jotta edes tietty jatkuvuus säilyisi. Kyllä sinne muutama "nimimieskin" putkahtaa esiin. Jos saan arvata niin ovat suurin piirtein sellaisia kuin Pasi Peltonen tai Mikko Konttila. Ja sitten lopuksi 1 tai 2 - toivon mukaan hieman keskitasoa parempaa - ulkomaalaista. Tuo on aivan välttämättömyys, sillä järki kädessä ei omilta nuoriltakaan voi mitään ihmeitä odottaa. Ja liiga nyt joka tapauksessa odottaa jäsenseuroilta jotain tasoa joukkueiden suhteen...

Noin se taitaa mennä. Kärsimystä tullee olemaan jos seurajohto ei muutu. Mutta kärsitään sitten. On siihen jo totuttu. Saadaanpa ainakin kuulla lisää spekulaatiota akselilla avoin vs. suljettu -sarja, Ässät vs. Jukurit jne. :rolleyes:
 

The Rock

Jäsen
Mika Toivola on näillä näkymin Ässien uusi valmentaja.

No ei tuomita miestä ennen kuin on nähty mihin hänestä on! Kenties vaikkapa uusi Rautakorpi :) tai Läntinen :( , mene ja tiedä.

Usko ei silti horju, PORI JYLLÄÄ!!!!! ja Toivola jauhaa!!!!!! :D :D :D
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Rakentavaa keskustelua

Yhteenvatona useimpien "ässäfanien" näkemyksistä,eräitä poikkeuksiakin toki on, vetäisin seuraavan yhteevedon.

Seuraava kausi tulee menemään täysin perseelleen oli valmentaja kuka tahansa.Ainoa poikkeus on Tihonov jolle ei suostuttu maltaita maksamaan.Jos Tiho olisi tullut olisi Ässät voittanut mestaruuden millä joukkueella tahansa.

Onneksi suurego Tamminen ei tullut.Mies on täysin menneen talven lumia.Millä joukkueella tahansa kausi olisi ollut jo etukäteen pelattu.

Tarvitaan valmentaja joka johdattaa ryhmän pleijareihin,kehittää nuorista maajoukkuetason pelaajia,tuo porilaisuuden taas kunniaan.Enkeli Gabriel tulee mieleen fanien toivevalmentajana.Jumala ei päästä kun Ässillä ei ole varaa maksaa kolehtia.

Ässillä ei ole varaa minkäänlaiseen joukkueeseen vaikka pleijarit ovatkin tavoitteena.Muuhan ei Porissa tule kysymykseen.

Heikkilä ja kaikki muutkin toimihenkilöt kuuluvat linnaan.Tarvitaan uusia kasvoja,pörssissä tulosta tehneita,ja ainakin Ulvilasta jossei Porista.

Hallille ei kannata mennä katsomaan junnujoukkueen pelejä.Hoitakoot perkele ensin asiat kuntoon.Vasta kun Ässät on seuraavan kerran välierissä kannattaa vaivautua.Kaljakin kun siellä niin kallista.

Jos Toivolasta tehdään valmentaja on se kaiken huippu.Mikä **tun Toivola.Jauhaa vain purkkaa.Simokin olisi parempi.

Juniorivalmentajatkin ovat täysiä paskoja.Ovat tuhonneet ennen niin ansiokkaan juniorituotannon.Ei ensikauden a-junnujoukkue tule pärjäämään,putoaa takaisin divariin minne kuuluukin niin kauan kuin Heikkilä on kuvioissa mukana.

Tähtinen on pidettävä muuta joukkuetta ei oikeastaan edes tarvita.Ei sinne ketään saada.

Kajaanin Hokki,KooKoo ja tietysti Jukurit kuuluvat smliigaan,Ässät voi hakea vauhtia kakkosesta,minne se kuuluukin.Parempi sekin kuin jatkuva taaperrus liigassa jonkin tuntemattoman paskavalmentajan vetämänä.

Hauskaa pitsiturnausta!
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
ks kiteytti kyllä täydellisesti Porilaisten asenteen Ässiin... Ässät ei enää ole se koko Porin ylpeys vaan paskaämpäri mihin saa surutta sylkeä. Ennen Ässät oli koko kaupungin puheenaihe, nyt vaan joskus muistetaan kuinka paskoja ne on, eihän ne pärjää edes lukolle ja aina muistetaan mainita kuinka Ketola ja Heikkilä ovat vieneet kaikki rahat ja ryypänneet/rakentaneet talon/ostaneet autoja/hankkineet osakkeita, ihan puhujasta riippuen (kaikki kun eivät tiedä että Vellu on ollut kuivilla jo kymmenen vuotta)...

Juniorityö on ollut syvältä, sen myönnän itsekin MUTTA tällä hetkellä nuoremmissa ikäluokissa on valoa niin paljon että kortit pelaamalla oikein vuoden 2010 paikkeilla on jo noin 2% mahdollisuus nostella Kanadamaljaa Ässien toimesta. <kuittaus> Tai mun oraakkeli kertoi että vuonna 2005 on Ässien vuoro, on vissiin sama oraakkeli kuin nimim. belenos:lla</kuittaus>

Nyt tarvitsisi saada kaikkien Porin pääsarjajoukkueiden pitää juniorityö samalla mallilla kuin tälläkin hetkellä niin vuonna 2010 pidetään oikein kunnon mestaruuskarkelot; Ässät, Narukerä, Pesäkarhujen mimmit ja Jazz :) (tarttis varmaan laittaa huumorimerkit tuohon, mutta en viitsi koska olen tosissani:D)
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin se jo että Ässät on Porista tekee asian vaikeaksi. Porilainen on ilmeisesti jäyhä, vittumainen, yrmeä ja synkkämielinen. Mistä kummasta saisi kaivettua kunnon meininkiä touhuun että Ässät olisi se Satakunnan ykkösasia urheilussa. Tuollainen "me henki" ajattelu on ilmeisesti kuollut jo syntyessään tuolla Porissa. Ei perskele siitä ole vasta kuin 8-9 vuotta kun Hifk ja Jokerit pudotettiin ja meininki oli sitä mitä piti.

Täytyy muistaa että tuo paskaämpäriksi muuttuminen on tapahtunut vasta viime vuosina. Näiden surullisen kuuluisien neljän viime kauden aikana.

Maailma ja suomi on muuttunut nopeasti ja urheilu on kuollut. Nyt pitää elää nopeasti ja olla nopea ja ymmärtää asioista = meillä on ollut kovin hitaita miehiä jotka eivät ole pysyneet kehityksen kyydissä.

Heh nyt vasta minäkin tajusin ENSIKAUDELLA NÄYTÄMME, KAIKKI MUKAAN .
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Järki päähän

Toivolan nimitys tarkoittaa kehitysprojektin alkua.kuuta ei kurkoiteta taivaalta.Jos tämä masiina jättää pienen kirjaimen silloin kuin tarkoitan isoa jättäköön.

Matalalahko profiili.Toivola on tulevaisuuden kyky.Saa näytön paikan siinä seurassa missä tulevaisuuden kykyjä eniten tarvitaan.Uskalias valinta.

Sekä Toivola että arvatenkin nuori pelaajakaarti tarvitsisi nyt koko porin tukea vaikkei menestystä voida luvata ainakaan ensi kaudella.

Jäämme odottamaan pelaajalistaa.Pari ulkolaista kykyä ja pari kentällistä pelaajia kiitos.Loput lupauksia joille annetaan tosiaan vastuuta kun menestymispaineita ei ole.

Toivottavasti kaikki kaikki menneisyydessä elävät kusipäät ja haihattelijat jäävät sitten odottelemaan vuotta 2010.Ne jotka toivottavat porilaiselle kiekolle tulevaisuutta olkoot mukana.

Tuskin näin käy.Puukkoa tulee.Selkäpuolelta.Joukkue tuomitaan jo ennakolta jumboksi.

Onneksi ei ole kuin voitettavaa.Isketään puskan takaa.
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Ihan ok valinta ykköskoutsiksi Ässiltä. Jokohan olisi sellainen valmentaja joka tajuaa kehittää junnujakin. Tuo kakkoskoutsi hieman pelottaa, no osaa se Kivikin poimia niitä kiekkoja jäällä treeneissä, ehkä.

Faktaa eräille täällä. "Suuri massa", siis iso osa porilaisista ei tule vieläkään katsomaan Ässien pelejä, koska Ässissä vaikuttaa edelleen A. Heikkilä. Moni ei halua pistää ropoa kirstuun mitä vartioi Anis. Näin ajattelee todella moni porilainen.

Nyt kun tehtiin totaallinen muutos valmentajassa, niin voitaisiin tehdä myös muussa organisaatiossa saman kaltainen muutos. Tuoretta verta kehiin, niin porilaisetkin alkaisivat luottaa uudelleen Ässiin.

Eipä muuta tällä kertaa. Kattellaan mitä tullee tapahtumaan...
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Tämäkin asia periaatteessa kuuluu tähän, vaikka meneekin pikkasen ohi topicista, mutta mahtaako Aravirralla olla ensi kaudella pokkaa antaa Tähtiselle mahdollisuutta maajoukkueessa? Luulisi, että edes jossain yhdessä maajoukkueturnauksessa. Lukostakin tällä kaudella pari nuorta kaveria tekivät debyyttinsä, joten olisi Tähtisen aikakin saada näyttömahdollisuus myös Leijonapaidassa.

Uskon ja toivon, että Tähtinen parantaa ensi kaudella tämän kauden lukemiaan pisteiden valossa. Eikä se ainakaan taidosta ole kiinni se näyttöpaikka maajoukkueessa. On siellä pelannut jotain 2+2 tehopisteen omaaviakin.
 

Tuamas

Jäsen
Viestin lähetti Arnold
Tämäkin asia periaatteessa kuuluu tähän, vaikka meneekin pikkasen ohi topicista, mutta mahtaako Aravirralla olla ensi kaudella pokkaa antaa Tähtiselle mahdollisuutta maajoukkueessa? Luulisi, että edes jossain yhdessä maajoukkueturnauksessa. Lukostakin tällä kaudella pari nuorta kaveria tekivät debyyttinsä, joten olisi Tähtisen aikakin saada näyttömahdollisuus myös Leijonapaidassa.

- Tähtinenhän oli/on näissä seuraavissa harjoituspeleissä 1.varamies maajoukkueessa.
Oli aikas läheltä että hänet oli valittu, kävi reenaamassa b-junnujen kanssa tuota mahdollista mj-kutsua varten.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Clark Kent

Faktaa eräille täällä. "Suuri massa", siis iso osa porilaisista ei tule vieläkään katsomaan Ässien pelejä, koska Ässissä vaikuttaa edelleen A. Heikkilä. Moni ei halua pistää ropoa kirstuun mitä vartioi Anis. Näin ajattelee todella moni porilainen.

Pitää varmaan paikkansa. Ikävä kyllä.

Siitä huolimatta en usko, että tämä "suuri massa" lähtisi hallille kuin taikaiskusta, kun Heikkilästä päästäisiin eroon. Vasta menestyminen voisi vetää näitä ihmisiä katsomaan monta peliä kaudessa. Voittava joukkue olisi sitä viihdettä, mistä he olisivat valmiita maksamaan, eikä siinä ole mitään kummallista. Itse asiassa saattaa olla jopa niin, että jos Ässät huitelisi hienolla pelillä neljän parhaan joukossa runkosarjassa, niin useimmat noista nyt peleistä poissa pysyttelevistä kiekkofaneista paukuttelisivat mielellään henkseleitään hallilla ja hallin ulkopuolella vaikka kirstua vartioisi itse vanha kehno.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös