Ässät – KalPa to 13.10.2005

  • 10 508
  • 67
Tila
Viestiketju on suljettu.

lenno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oikea joukkue voitti, vaikka tuomari yrittikin parhaansa mukaan estää sen. Riksman pelasi taas hyvän ottelun. Uudet miehet, Hisey ja Nicerson olivat molemmat hyviä. Nicerson osaa oman roolinsa. Ainakin tässä pelissä onnistui pitämään maalin puhtaana, eikä siellä porukkaa ollutkaan.
Jesse ja Hisey pelasivat molemmat hyvin, onneksi olivat kiilholman laittanut kolmoseen. Forsbacka oli taas omaa onnetonta tasoaan ja peltonenkin pelasi todella huonosti. Ei lauo koskaan eikä pelikään ole enää niin varmaa kuin viimekaudella.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Crapbag kirjoitti:
Mahtaisko taklauksien ns. vähyys johtua juurikin siitä, että vastustaja pystyy liikkumaan hyvin?? Tosi vaikea taklata jos kaveri ehtii alta pois. Eli usein unohtuu että aktiivinen taklauspeli vaatii myös aktiivisen liikkeen. Ei riitä että on iso ja ruma. Tosin maalinedustoilla isous ja rumuus riitti eilen varsin hyvin ja siellä sitä ns. kovuutta käytettiin hyödyksi.

No voiskohan siihen auttaa, että viitsittäisiin pikkuisen luistella? Kyllä, on totta ettei päästä taklaamaan, mutta mikä ihme se on jos ei ketään pelaajaa voisi koko peli vähempää kiinnostaa. Kyllä Ässissä löytyy montakin pelaajaa jolla vauhti riittäisi aivan mainiosti saattamaan taklaukset loppuun.

Mielestäni Tps-pelissä luistin liikkui ihan mukavasti ja sitä kautta päästiin iholle hyvin kiinni.
 

avt84

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
3-1

Radiosta kuultuna eilinen peli oli varsin värikäs. KalPa vei ilmeisesti noin puolitoista erää peliä, mutta sen jälkeen Ässät rupesi saamaan otetta ja sen seurauksena, sekä paremman viimeistelyn turvin vei voiton ja kolme pistettä. Tosin kuopiolaisillekin oli täysi pistepotti tarjolla, kun joukkue pääsi pelaamaan toisessa erässä minuuttitolkulla ylivoimaa. Mutta kun ei niin ei, viimeistely tökki pahemman kerran! Viihdepuolesta vastasivat herrat Kuusisto ja Tasku, joista kumpikin komennettiin suihkuun ottelurangaistusten saattelemina - ensiksi mainitulle päälle vielä kahden minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta (?).

Ässillä näköjään seuraava peli Bluesia vastaan. No, toivotan vilpittömästi onnea tuohon koitokseen, sillä jos eilisellä pelillä aiotte pisteet Espoosta viedä niin hyvä on. Tosin ei hätää - eilisellä pelillähän kaikki kärkijoukkueet kaatuvat (pois lukien Kärpät), ja KalPakin kaatui näköjään leikitellen ja näytöstyyliin. KalPa sen sijaan jatkaa Porista Lahteen, jossa vastaan asettuu Pelicans - Ässien ja SaiPan ohella yksi KalPan päävastustajista.
 

JanJ

Jäsen
Are kirjoitti:
Mikäs se liigataso nyt sitten on? Valaise toki minua, jos osaat käsitteen "liigataso" määritellä.
Sopiiko luistelu? Kiekonkäsittely? Pelinlukutaito? Tasapaino? Voima?


Are kirjoitti:
Mihin vertaat ja millä perusteilla päätät mikä on liigan taso.
Lukutaito ei olisi pahitteeksi.

Are kirjoitti:
Itse en valitettavasti osaa yhden tai vaikkapa muutamankaan pelin perusteella tuomita pelaajaa joko Suomi-sarja/Mestis/liiga tai vaikkapa NHL- tason pelaajaksi. Valitettavasti näin kovaa asiantuntijuutta ei taida löytyä moneltakaan kiekkoihmiseltä, siksihän mm. scoutit seuraavat lukuisia otteluita ennen kuin antavat lopullisen "tuomion" pelaajasta.
Parhaana kautena katsoin yli 200 ottelua paikanpäällä. Jääkiekon kanssa on touhuttu koko ikä. Se ei tee mielipiteestäni sen painavampaa kuin muidenkaan.

Mutta olisi kiva kuulla Sinun mielipiteesi? Nyt vaan huutelet ilman sisältöä.
Taidat olla viime vuoden mestis-voittokulun jäljiltä todella huono häviäjä.

Are kirjoitti:
Näen asian niin, että kaikki liigassa pelaavat pelimiehet sen sijaan ovat eittämättä liigatasoa, koska eiväthän he muuten SM-liigassa pelaisi. Loogista, eikö vain?
Suorastaan mykistävää.

Are kirjoitti:
Ja kovin on noista tappeluhommista kuulunut erilaista koodia ei-ihan-niin-fanaattisten peliä seuranneiden kiekkoasiantuntijoiden puolelta. Tuulettelut tappelun jälkeen ovat joka tapauksessa lähinnä naurettavia varsinkin kun on ollut enemmän ottavana osapuolena.
Kuullut = eri asia kuin nähnyt.

Are kirjoitti:
Ja tulos kertoo, että Ässät oli maalein 3-1 parempi. Ei siinä mitään joukkue joka tekee enemmän maaleja ansaitsee voittonsa, mutta että ylivertainen esityskö?
Kuullut = eri asia kuin nähnyt.
Ei KalPalla ihan aikuisten, jääkiekkoilijoiden ja meteorologien oikeasti mitään jakoa ollut. Ässät pelasi kaukana tasostaan, mutta tuollaisella materiaalilla oleva vastustaja voitetaan kotona aina.

Are kirjoitti:
KalPalla oli kaikki mahdollisuudet voittoon, mutta kokematon porukka kusi jälleen omille kintuilleen.
Päätä jo, oli vai ei?
1 tehty maali...
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
The Johtaja kirjoitti:
Sinähän taidat tosiaan olla täysi idiootti.

Noh The Johtaja, missä on savolainen lupsakkuutesi nyt kun sitä taas tarvitaan?

Ässät voitti ja "the tunne" piti. Hiseykin oli muutaman kerran lähellä onnistumista, joten ei sekään "tunne" kauaksi mennyt. Niin sitä kalakukkoa siis höyhennettiin ja seuraavaksi saadaankin jälleen paljon pahempia vastuksia. Pakkovoittohan tämä oli ja se onneksi saatiin. Kiitos siitä Ässät!
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
Kun kerran kilpalaulantaan haastetaan niin on kai se vastattava.

JanJ kirjoitti:
Sopiiko luistelu? Kiekonkäsittely? Pelinlukutaito? Tasapaino? Voima?



Lukutaito ei olisi pahitteeksi. ...

Mitä tuo ominaisuuksien luettelo kertoo siitä, miten näet mainostamasi liigatason? Luistelussa lähes kaikki KalPan pelaajat ovat varmasti liigassa vähintään hyvää keskitasoa. Samoin kiekonkäsittelyssä. Puutteet ovat voimassa, sitä ei käy kieltäminen. Tekeekö tämä siis näistä pelaajista sellaisia, että he eivät ole liigatasoa? Toisaalta onko esim. Atte Pentikäinen tällöin liigatasoa? Heikko pelinluku, korkeintaan keskinkertainen luistelija, mutta isokokoinen ja voimakas. Itse näkisin, että puutteita voi korvata, jos on tarpeeksi hyvä jollain toisella osa-alueella. Atte on siis ilmeisesti liigatasoa, koska takana on yhteensä yli 60 liigaottelua tältä ja viime kaudelta. Huolimatta siitä, että en näe hänellä juuri muita hyviä ominaisuuksia kuin ison koon. Ja esimerkkinä Atte siksi, että olen nähnyt Tampereella hänen pelejään jo B-junnuista asti.

Kaikilta kiekkoilijoiltahan löytyy luistelua, kiekonkäsittelytaitoa,pelinlukutaitoa, tasapainoa ja voimaa (no shit, Sherlock!). Toki voit näiden kombinaation perusteella määrittää mielipiteesi siitä, kuka on sinun mielestäsi liigatasoa, mutta minun mielestäni koko käsite "liigataso" on sen verran abstrakti, ettei kukaan pysty määrittelemään sitä tarkasti. Rajan vetäminen varsinkin tällä hetkellä on äärimmäisen vaikeaa, johtuen murroksesta joka liigassa tapahtui viime kesänä. Aika kovia väitteitä siis tuomita KalPan pelaajat yhden näkemäsi ottelun perusteella, jonka Ässät voittaa niukasti 3-1 ja viimeinen osuma tehdään vasta tyhjiin. Varsinkaan nyt, kun Jokereiden kaltainen suurseura konttaa vain niukasti KalPaa edellä, tai kun KalPan kaltainen kääpiö pystyy kaatamaan sarjakärki Tapparan. Tässä vaiheessa kautta ei minun mielestäni siis vielä pysty rakentamaan kuvaa tietystä tasosta, jolla liigaa pelataan. Näin ollen en myöskään lähtisi, ainakaan vielä, raakkaamaan pelaajia eri sarjatasoille.

Ketkäs Ässissä sitten ovat mielestäsi selkeästi mainostamaasi liigatasoa? Selkeäsi Kivenmäki, Riksman, Nielikäinen ja vuosien surffailun jälkeen hyväksi liigapeluriksi kehittynyt Kuuselan Krisse. Ketäs muita? Forsbacka,Tasku,Kuparinen,Takala. Kenties. Näidenkin herrojen kohdalla lienee turha muodostaa mielipidettä vielä tässä vaiheessa kautta/uraa. Itse en ainakaan muodostaisi, ehkä sinä Ässiä seuraavana siihen pystyt. KalPastakaan en lähtisi vielä vastaavaan operaatíoon.


JanJ kirjoitti:
Mutta olisi kiva kuulla Sinun mielipiteesi? Nyt vaan huutelet ilman sisältöä.
Taidat olla viime vuoden mestis-voittokulun jäljiltä todella huono häviäjä.
...

Mielipiteeni "liigatasoon" näet jo tuosta ylhäältä. Jos kaipaat kommenttiani KalPasta joukkueena, niin minusta KalPa, totta kai, kuuluu liigaan. Joukkuehan ei ole edes viimeisenä liigassa. Pelaajia en siis lähde ruotimaan vielä tässä vaiheessa kautta. Otteluita on vielä rapiat 40 jäljellä ja keväällä voidaan katsoa, kuka jatkaa KalPassa ja liigassa, ketkä saavat toisaalta lähteä hakemaan vauhtia alempaa. KalPan suurin heikkous eli fyysisyyden puute on ollut tiedossa jo keväästä lähtien. Eilen se korostui entisestään kun lähes koko tästä pelin osa-alueesta vastaava osasto oli remontissa + Rossiter pelikiellossa. Toki näkisin mielelläni kuopiolaisten riveissä isokokoisempia ja kovempiotteisia pelureita enemmänkin, mutta ehkäpä linjaus pienistä ja nopeista muutetaan ensi kaudeksi hieman tasapainoisempaan suuntaan. Mutta joka tapauksessa, nykyisestä joukkueesta (niistä "kääpiöistä") moni jatkaa vielä ensi kaudellakin KalPan paidassa. Suotavaa olisi, että ne jotka laitetaan pihalle korvattaisiin ainakin 10 senttiä isommilla ja pirusti ilkeämmillä kavereilla. Mutta tämä kausi siis mennään näillä mitä on ja jokainen KalPan peluri pelaa siis ainakin tämän vuoden liigatasolla.



JanJ kirjoitti:
Päätä jo, oli vai ei?
1 tehty maali...

Mitäs Ässät? Kolmesta maalista viimeinen tyhjiin ja Riksmanilla enemmän torjuntoja. Ei kuulosta ylivoimaiselta. Edelleen luotan tahoihin, joiden mukaan ottelu oli tasainen enemmän kuin sinun yksipuoliseen näkemykseesi Ässien ylivertaisuudesta. Tosin tällähän ei ole mitään väliä. Pisteet jäivät Poriin ja onnittelut siitä. Kommenteistasi huokuvaan ylimielisyyteen tuskin on kuitenkaan varaa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika rutiinisuorituksella tuli pakkovoitto. Pääasia oli kolme pistettä, esityksestä viis. Hattua pitää nostaa KalPa-pakki Kuusistolle, että suostui lähtemään nyrkkihippasille, toivottavasti Ässät ei mitään sakkoja ala saamaan liigalta liiallisten tappeluiden vuoksi. Yleisömäärä oli meikäläiselle kyllä aikamoinen yllätys, sillä yli 4000 katsojaa torstaina KalPaa vastaan oli tuhat enemmän, mitä itse ounastelin.

Mitäs siinä Kaipaisen "päähän" kohdistuneessa taklaustilanteessa oikein oikeasti tapahtui?
 

JanJ

Jäsen
Are kirjoitti:
Toisaalta onko esim. Atte Pentikäinen tällöin liigatasoa? Heikko pelinluku, korkeintaan keskinkertainen luistelija, mutta isokokoinen ja voimakas.
Liittyy olennaisesti KalPan pelaajistoon...
Et siis kestä arvostelua. Olkoon asia niin.


Are kirjoitti:
Itse näkisin, että puutteita voi korvata, jos on tarpeeksi hyvä jollain toisella osa-alueella. Atte on siis ilmeisesti liigatasoa, koska takana on yhteensä yli 60 liigaottelua tältä ja viime kaudelta. Huolimatta siitä, että en näe hänellä juuri muita hyviä ominaisuuksia kuin ison koon. Ja esimerkkinä Atte siksi, että olen nähnyt Tampereella hänen pelejään jo B-junnuista asti.
Puutteita voi korvata. Pelinlukutaitoa on aika vaikea tosin kehittää. En pidä Attea kovinkaan hyvänä esimerkkinä kun puhutaan liigatason pelaajasta.

Are kirjoitti:
Aika kovia väitteitä siis tuomita KalPan pelaajat yhden näkemäsi ottelun perusteella, jonka Ässät voittaa niukasti 3-1 ja viimeinen osuma tehdään vasta tyhjiin.
Jahas, että yhden ottelun. Selvä.

Are kirjoitti:
Ketkäs Ässissä sitten ovat mielestäsi selkeästi mainostamaasi liigatasoa? Selkeäsi Kivenmäki, Riksman, Nielikäinen ja vuosien surffailun jälkeen hyväksi liigapeluriksi kehittynyt Kuuselan Krisse. Ketäs muita?
Liittyy taas olennaisesti KalPan pelaajistoon...

Are kirjoitti:
Jos kaipaat kommenttiani KalPasta joukkueena, niin minusta KalPa, totta kai, kuuluu liigaan. Joukkuehan ei ole edes viimeisenä liigassa.
Niin kuuluu, vaikka olisi viimeisenäkin. Voitti Mestiksen ja taustat muutenkin siinä määrin hoidossa että kuuluu Liigaan ja tulee nostamaan tasoaan tulevina vuosina.

Are kirjoitti:
Kommenteistasi huokuvaan ylimielisyyteen tuskin on kuitenkaan varaa.
Realismisiin vai?
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Blackie kirjoitti:
Mitäs siinä Kaipaisen "päähän" kohdistuneessa taklaustilanteessa oikein oikeasti tapahtui?

Noh, Kaipainen veti eilen heti kärkeen melkoiset herneet nenään Favorinin antamasta sukelluskympistä. Itse näin kyllä tilanteen niin, että kaatui ihan luonnollisesti taaksepäin koukkaamisen jälkeen. Ei siis mitään Caloun-tyylistä eteenpäin loikkaa koukun ollessa kainalossa/vyötäisillä.
Tokassa erässä Matti huitoi hulluna ja ihmettelin suuresti kaverin touhua. Alivoimalla antoi keppiä kaikille lähelle osuville. Kaiken kruunasi pimennys aivan turhassa tilanteessa, jossa ohimennen nosti kädet Kalpa-pelaajan lärviin. Ei mikään tappoisku mutta sen verran tyhmä, että oli ihan jees laittaa suihkun puolelle aiheuttamasta suurempaa harmia omille.

Ja vielä Ässien jaloista. Taas oli uskomattoman tukkoista menoa, kun pohjalla oli kunnon tauko (la->to). Samoin kävi viimeksi Kärppiä vastaan. Taasen aiemmin mainittu TPS-ottelu taisi olla silloisen viikon kolmas ottelu ja Ässät sai silti kovan luistelun päälle. Eli joko nämä vapaat treenataan kovaa tai sitten sluibataan? Toivottavasti tukkoisuus johtuu harjoittelusta.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
JanJ kirjoitti:
...QUOTE]

Jättäkää jo tämä mies hänelle kuuluvaan arvoonsa. Mies on kuin entinen opettajani. Jäykkä kuin rautakanki ja aina yksin näkemystensä kanssa. Jos jotain koittaa sanoa tai ehdottaa, tärmäävät sanat aina pään ympäröivään näkymättömään pleksiin. Vastaanottokykyä ei lainkaan. kaikki, mitä itse sanoo, on absoluuttisesti totta, muut puhuvat paskaa!

Rauha hänen muistolleen... siis tämän porilainen "asiantuntijan"
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Lentävä kalakukko kirjoitti:
JanJ kirjoitti:
...QUOTE]

Jättäkää jo tämä mies hänelle kuuluvaan arvoonsa. Mies on kuin entinen opettajani. Jäykkä kuin rautakanki ja aina yksin näkemystensä kanssa. Jos jotain koittaa sanoa tai ehdottaa, tärmäävät sanat aina pään ympäröivään näkymättömään pleksiin. Vastaanottokykyä ei lainkaan. kaikki, mitä itse sanoo, on absoluuttisesti totta, muut puhuvat paskaa!

Rauha hänen muistolleen... siis tämän porilainen "asiantuntijan"

juu, se on viime vuodet keskittynyt lähinnä provoamiseen, missä näemmä onnistuukin teidän uusien palstalaisten kanssa:)

Sitten vetoaa aina kun on itte seurannut miljoona ottelua ja silti ei osaa katsoa ottelua otteluna vaan toinen on aina ihan perseestä ja se toinen on joku muu kuin Ässät.

Ässiä vastaan ei ole mitään, mutta tuommoista provoamista ei jaksaisi lukea. Joskus taisi samainen henkilö kirjoittaa, että provoaa siksi, kun palstan taso on laskenut sille tasolle, että pelkkä provo kelpaa tjtn....

Oma maa mustikka muu maa paska:)
 

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät-Kalpa oli "mielenkiintoinen" SM-liigaottelu muiden joukossa. Oli uutta vierasjoukkuetta ja pari uutta kotijoukkueen pelaajaa. Noin 4000 henkeä yleisössä. Nähtävää riitti, vaikkei ns. pelillisesti mitään kovin hienoa nähtykään. Onneksi pelin hyvä taso ei ole ainoa näkemisen arvoinen asia näissä peleissä.

Häiritsen nyt hieman osallistumisellani keskustelua liigatason pelaajista. Tuskin on kovin hyödyllistä jäädä kovin pitkäksi aikaa rajanvetoa liigatason pelaajalle pohtimaan. Eiköhän ko. käsite ole aika laaja. Yhtälailla Suomi-sarjasta kuin NHL:stä voi hypätä SM-liigatason rooliin ja onnistua tai epäonnistua, kuten on nähty. Jonkinlaiset edellytykset pitää kuitenkin pelaajalla olla, jotta voi SM-liigassa pelata. Eiköhän vähintäänkin jonkinlaiset edellytykset tosiaankin jokaisella SM-liigajoukkueessa pelaavalla pelaajalla ole. Miten kukin sitten roolissaan pärjää ja kehittyy on monesta asiasta kiinni. Ja vaikka joukkue olisi huonosti rakennettu eri syistä, taloudellisista nyt kai lähinnä, eiköhän kaikki pelimiehet ole aika tarkan seulan jo läpäisseet pelatessaan SM-liigaa. Eri asia on sitten se kuka on "hyvää" liigatasoa tai peräti kansainvälistä tasoa...

"Huonosti" rakennettuja joukkueita voidaan pitkässä juoksussa olettaa löytyvän liigan peräpäästä. Vielä on aikaista sanoa mitkä näitä tällä kaudella ovat. Kalpan fyysisyyden puute on aika näkyvää, joskaan Porissa ei koko joukkue ollut mukana. Toisaalta taas liike oli melko hyvää ja taitoa löytyy erityisesti kultakypäräisen kaverin taholta. Ja tämähän oli vain yksi ottelu.

Ihan ok, että vastustajan pelaajia haukutaan mestistasoisiksi ottelun jälkimainigeissa. Mutta "omien" totaalista haukkumista en jaksa ymmärtää...
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Teksti-TV tiesi kertoa, että eilinen "hippapari" selvisi yhden ottelun huililla(mediasivut eivät nyt jostain syystä auenneet, että olisi voinut käydä katsomassa päätöksen kokonaisuudessaan).
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Rauma on Poria edellä myös KalPan kauden 2005-2006 otteluohjelmassa.
Raumalla KalPa johti kuten Porissakin 0-1, mutta Äijänsuolla isännät tekivät voittomaalin vasta puolitoista minuuttia ennen täyttä 60 minuuttia, eivätkä tehneet enää kolmatta tyhjiin. Raumalla Lukon eilistä Ässien KalPa-voittoa vielä niukempi ja täpärämpi voitto otettiin aikanaan vastaan kiitollisena ja osattiin antaa arvoa myös vastustajalle. Mikä lie sitten ongelmana osalla porilaisia? Muutakin, kuin Raumaa ankeampi ja tylsempi kaupunki?

Valitettavasti minulla on elämä, joten ei ole minkäänlaista intressiä jäädä enää katsomaan, kun JanJ kuuntelee Blackieta (RAUTALANKAyhtye) ja vetelee Näkkäriä. Palataan astiastolle myöhemmin ja jäädään odottamaan, minkä takia Ässät hakee Niiralan Montusta ainoastaan niukan voiton ja Suomi nauraa jälleen Porille.


Loppuun vielä porilaisilta unohtunut sitaatti Knattertonin haastattelusta; "KalPan pelaajat olivat tosi nopeita ja taitavia. Jäällä oli niin paljon tilaa, että taklaaminen oli hankalaa. Olisin mielelläni antanut enemmän kunnon taklauksia."

Ja pari piristävää hymiötä sinne ankeuden keskelle.
 

C.Simon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Illuminati
The Johtaja kirjoitti:
Rauma on Poria edellä myös KalPan kauden 2005-2006 otteluohjelmassa.
Raumalla KalPa johti kuten Porissakin 0-1, mutta Äijänsuolla isännät tekivät voittomaalin vasta puolitoista minuuttia ennen täyttä 60 minuuttia, eivätkä tehneet enää kolmatta tyhjiin. Raumalla Lukon eilistä Ässien KalPa-voittoa vielä niukempi ja täpärämpi voitto otettiin aikanaan vastaan kiitollisena ja osattiin antaa arvoa myös vastustajalle. Mikä lie sitten ongelmana osalla porilaisia? Muutakin, kuin Raumaa ankeampi ja tylsempi kaupunki?

Valitettavasti minulla on elämä, joten ei ole minkäänlaista intressiä jäädä enää katsomaan, kun JanJ kuuntelee Blackieta (RAUTALANKAyhtye) ja vetelee Näkkäriä. Palataan astiastolle myöhemmin ja jäädään odottamaan, minkä takia Ässät hakee Niiralan Montusta ainoastaan niukan voiton ja Suomi nauraa jälleen Porille.


Loppuun vielä porilaisilta unohtunut sitaatti Knattertonin haastattelusta; "KalPan pelaajat olivat tosi nopeita ja taitavia. Jäällä oli niin paljon tilaa, että taklaaminen oli hankalaa. Olisin mielelläni antanut enemmän kunnon taklauksia."

Ja pari piristävää hymiötä sinne ankeuden keskelle.

Onko sinulla aina näin vaikeaa sulattaa tappioita? Jos on niin kaudestasi tulee hyvin raskas. Koita nyt vaan pärjäillä vaikka kyseessä onkin melko vakava asia. Kysyisin nyt vielä sinulta säyseä Kuopiolaisystäväni että, miksi koko suomi nauraa Porille? Siksikö että Ässät voitti Kalevan pallon? Outoa kommenttia sinulta kyllä kieltämättä pukkaa.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Muuten, the johtaja... Olen yllätysyllätys lukenut viime kaudella Mestispalstaa. Siinä valossa ihmettelen oikein hemmetin paljon miten sinulla on varaa arvostella yhtään Ässäkirjoittajaa. Vai onko siinä vaan sitten se että kun sinua itseäsi on arvosteltu liikaa ja lähes jokaisen vastustajan fanin toimesta (ainakin niissä ketjuissa mitä olen lukenut) se oikeuttaa sinut arvostelemaan ja vähättelemään muiden mielipiteitä.

Joillekin on vaikea sulattaa tappiota...

EDIT: OK, ymmärrän että tappion sulattaminen on vaikeaa, vaikka KalPa sai kaikki mahdolliset avutkin. Kuitenkin olen sitä mieltä että Ässiltä olisi kolmanteen erään löytynyt yksi vaihde lisää (tai tavallaan löytyikin kun tekopaikat olivat selkeästi Ässille) jos peli olisi silloin ollut vierasjohdossa.
 
Viimeksi muokattu:

asloser

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, 7 Ringettes, Kurra, JoKP 88-89
korkki kirjoitti:
Muuten, the johtaja... Olen yllätysyllätys lukenut viime kaudella Mestispalstaa. Siinä valossa ihmettelen oikein hemmetin paljon miten sinulla on varaa arvostella yhtään Ässäkirjoittajaa. Vai onko siinä vaan sitten se että kun sinua itseäsi on arvosteltu liikaa ja lähes jokaisen vastustajan fanin toimesta (ainakin niissä ketjuissa mitä olen lukenut) se oikeuttaa sinut arvostelemaan ja vähättelemään muiden mielipiteitä.

Samaa turhanpäiväistä virtuaaliuhoilua tämä Johtajan touhu näköjään on kuin viime kaudellakin. Ei kannata mielestäni kauheasti huomioida.

Kiitoksia kaikille peliä asiallisesti kommentoineille Ässäkannattajille, on mukavaa lukea muiden asiallia tekstejä oman suosikkijoukkueen peilistä.
 

JanJ

Jäsen
Jahas, KalPalla on pienimmän budjetin ja pienimmän pelaajamateriaalin lisäksi myös pienimmän pinnan omaavat "fanit". Hienoa!
Buukkasinkin jo Kuopion matkan. Pakko tulla katsomaan paikan päälle kun kalakukot palaa pohjaan. Seuraavaa kohtaamista odotellessa... Heippa savolaiset ja muut rosbergit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös