Ässähuhut ja mutut

  • 6 072 293
  • 29 036

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Olin aika varma, että tässä ollaan ensisijaisesti tuomassa jotakin uudistusta seisomokatsomon lippuhintoihin. Nyt on kyllä pakko uskoa, että jotakin "jytkyä" sieltä ollaan tuomassa. No otetaan sen verran takaisin, että tuskin mitään varsinaista yllätystä, mutta nimekäs kaveri kuitenkin.

Toivoisin, ettei tuo 99 olisi seisomakausarin hinta, sehän olisi ihan naurettava hinta. Joku 200 euroakin olisi todella mahtava juttu, silläkin luulisi saavan jengiä enemmän. Vaihtoehtoisesti 99 euroa olisi houkutteleva hinta syyskaudelle? Keväällä jengiä käy muutenkin peleissä vähän enemmän.
 

pata13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Lajinsa Viimeiset, Polk High
Juu ei nuolaista vielä. Viittasinkin hypetyksen määrään, joka antaa luvan odottaa tasoa/suosioastetta Vellu. No, mitä tahansa voi tapahtua, kelpaahan ne muutkin pelimiehet. Jos ovat mittasuhteessa tähän nostatukseen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Eiköhän tämänkin julkaisun jälkeen löydy niitä pöyristyneitä ja pettyneitä.

Alkaa mennä jo vähän ylitse yksittäisen pelaajan kohdalla. Yksi kuva ja arvuuttelu ihan OK mutta useammasta twiitistä menee jo maku.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Olisi hauskaa jos tää #guesswho -hästägäily viittaisikin johonkin Pataljoonan uuteen puheenjohtajaan. Rotevan oloinen kaveri kyllä, eiköhän se pelaaja ole. Saisi olla kuitenkin kaiken hypetyksen arvoinen.
 

Patajokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
Harmi että toi Ben-Amorin kusipää tekee paluun Liigaan, ja vielä symppaamaani Ässäpakkaan.

Peltoselle on vittuiltu MM1995 nevöföget -jutuista, mutta tuo SBA-Peltonen keissi on ihan aitoa ja oikeaa nevöföget-kamaa kyllä.

SBA on varmaan tervetullut Poriin. Ässien näköinen kaveri.

Joo, toi SBA-Peltonen oli lähes yhtä häpeällinen ku Lähteenmäki-case, mikä voidaan katsoa melkein kuitatuksi.
 

Burns Red

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Los Angeles Kings, HIFK, ManC
Eric Perrin comeback! Ei Hagmanillakaan sopimusta ensikaudesta... Tää on kivaa mutta hermoja raastavaa odotusta.
 

sob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Jazz, ..... Oulu Ermines
Kaiken hypetyksen jälkeen odotan realistina jotain anti-kliimaksia. Jo tiedossa olevan sopimuksen uutisointi tai "Xyz fysiikkavalmentajaksi" -tyylinen ulostulo =)
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
99% varmuudella Ben-Amour. Turha haaveilla mistään Savinaisista..
 

jukero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näyttää siltä, että toimistolla on tilannetajun puutetta, sillä onhan tuo todennäköisesti Ben-Amor. Siellä on päätetty, että julkistetaan hieman uudella hienolla tavalla uusi pelaaja. Tosiasiassa suurin osa faneista on jo laskenut Ben-Amorin Ässien pelaajaksi. Julkistamistavan mysteerisyyden vuoksi odotellaan sitten kuuta taivaalta.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Kyllähän nämä somehassuttelut Ruususella hanskassa on, mutta kyllä nämä leikit pitäisi nyt yhden päivän sisällä ratkaista. Ihan vain tuon lässähdysriskin vuoksi. Ben-Amor on ihan tervetullut kaveri, mutta rajansa hehkutuksellakin. Ja vaikka olisi joku kovempikin sankari kyseessä, niin silti.

Tai sitten vaan pitää siteerata Danny Gloveria, että "I'm getting too old for this shit. "
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei siinä, kyllähän tämän tyylisellä julkaisemisella tulee klikkejä ja varmaan sitä kautta jotain sivullista tuloakin. Kuitenkin jos arvoitushengessä julkaistaan joku pelaaja, niin toivottavasti nyt markkinoinnin jätkät tajuaa, että ei ne voi tällä tavalla julkaista pelaajaa, kenen sopimuksen UTJ on jo epävirallisesti vahvistanut.

Usko Ässien markkinointiin on niin kova, että kuvan mies on SBA. Tai sitten Kuparinen.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En tiedä, miksi mulle tulle Heshka mieleen tuosta toisesta kuvasta. Noh, kai tämäkin arvoitus joskus ratkeaa.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Aika pitkän oloinen myös, joko se Viitanen julkaistiin ? Tai jos sittenkin Rinne on tehnyt jatkosopparin ? Voisi hyvin olla joku veskari...
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kunhan ei ole mikään julkinen salaisuus eli SBA tai Viitanen koska silloin tämä pelleily on naurettavaa. Kunhan on "uusi" nimi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös