Ässähuhut ja mutut

  • 6 289 170
  • 29 855

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Huomenna luvassa valkoinen sauhu.
Tämä selvä, katsellaan..

Jännä silti miten tässä viime hankintojen valossa on hankala etukäteen innostua ihan liikaa.. luultavasti vain Vuorinen on aloittanut vapettamisen
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Valkoinen sauhu kuulostaa niin maltilliselta, että eiköhän sieltä nyt tule se Heikkinen ja samalla ilmoitetaan Kaarlehdon sopimuspurusta.
No se nyt oli vain kielikuva mitä @Kärmes1 tuossa käytti.. kuten todettua omat(kin) odotukseni ovat maltilliset, mutta ei se nyt tuosta ilmaisutavasta johdu. Saas nähdä mitä tänään nyt sitten kuuluu, veskoihin liittyen ainakin tuossa Määtän tuoreessa mikitysvideossa Kaarlehto näytti olevan ihan hyvällä fiiliksellä mukana, joten sen puoleen ei näyttäisi olevan lähdössä mihinkään.. toki tuon videon kuvaamisesta on varmasti jo jokunen viikko aikaa

EP:n sivuston perusteella esimerkiksi ei pysty päättelemään yhtään, että kuka sieltä olisi tulossa, joten puun takaa tulee. Mikä on toki yhäkin sinällään aina positiivinen juttu..
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivoisin että sieltä tulisi rouhija maalinedustalle. Siinä meillä on vajausta. Oli jo viime kaudella kun Joensuun ja Talajan pelikunto ei ollut parhaimmillaan. Nyt Jesse on pois, eikä yksin Talajan varaan voi kaikkea laskea.

Mitään kikkapoikaa tai snaipperia en odottaisi, mutta joku Tanner Kaspick olisi hyvinkin realistinen. Ei tulisi olemaan mikään pisterohmu, mutta tuollaiselle rouhijalle olisi nyt tarve kokoonpanossa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Joose Antonen olisi tähän kohtaan myös sellaista, mitä ei ihan olisi odotettu...
Heh, juuri eilen illalla mietin tätä, kun valkoinen savu viesti oli tullut. Että siis tosiaan jos joku hyökkääjä tulisikin yllärinä liigan sisältä, niin Antonen on tosiaan vapaana. Oli jo kertaalleen tulossa, ja taisivat menneellä kaudella jonkin verran pelata Tiivolan kanssa samassa ketjussakin.. mutta jos ei nyt sentään pelotella omaa mielikuvitusta Antosella, koska kiistatta varsin epävarmana korttina ei kyllä olisi sitä mitä nyt tarvitaan. Pelasikin vain puolikkaan kauden, toki oli sinällään ihan omassa normaalissa pistetahdissaan.. mutta kuten todettua, niin ei kiitos tähän paikkaan
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Mitä helvettiä :D never stop the madness.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mitäköhän nyt taas... :D Noh, toivottavasti onnistuu mutta... 36v loukkiherkkä, mahtaako putkikaan kulkea enää hyvin. No, kaarelle on nyt laukojaa tarjolla poikkeuksellisen hyvin ylivoimalle.

Taas kerran hankinnasta voidaan sanoa, että missä aita on matalin niin mennään siitä.

Viitalan jatkosopimus alkaa näyttämään siltä, että pojan uran kannalta huono ratkaisu. Oikealla laidalla nyt Hämeenaho Lipiäinen Palola. Toki kovalla duunilla ja kehityksellä tuosta on kaksi syötävissä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Olli Palola!! Vuorinen jätti taas kerran sanattomaksi.. nyt oma mieli ei edes tiedä miten reagoida, kyllä velloo ristiriitaiset tunteet. Tuli oikein nimimies, ja rightin laituri mitä jo aiemmin sanoin, että sellainen olisi eniten tarpeen. Mutta Palola on kuitenkin 36-vuotias, ja eikös hän ole ollut jo vähän rikki viime aikoina. Lisäksi hän lienee kuitenkin yhä toodeellaa kallis, koska vanha status on mikä on..

Kyllä vaatii sulattelua..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös