Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Ässähuhut ja mutut

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Joda, 24.01.2001 klo 15.27.

 1. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Ei takerruta tosiaan liikaa tähän nimeen, mutta ajattelin vain jos kyseeseen tulisikin lainasopimus, niin Point olisi varmasti aivan ykköskandidaatteja sellaisen kohdalla. Samoin hän olisi tosiaan "nuori ja kehityskelpoinen", jos kerran sellainen ulkkarivahti nyt haarukassa on. Mutta toisaalta kun Aittokalliolle tehtiin suora 2v pahvi (mitä jotkut taisivat hämmästellä), niin ehkä hänelle kuitenkin haetaan sitten ennemmin joku pysyvä taistelijapari saman mittaisella pahvilla, eikä lähdetä mihinkään lainailuihin..
   
 2. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Voi olla noinkin.

  Mutta huonona vertauksena: NHL:ssä tehdään siltasopimuksia, jossa ei kumpikaan osapuoli laita vielä isoa rahaa tai pitkää sitoutumista pöytään. Vaikka on prosessaja ja pitkän tähtäimen suunnitelmia, voi joitain palasia olla silti käytössä yhtäkin kautta varten.

  Niemeläinen kiinnitettiin vuodeksi, Marttinen/Lähteenmäki ens kausi varma. Mitäs sitten? Toimivat kokeneina runkomiehinä, taustalla sato kasvaa ja vuoden päästä alkaa valtaamaan tonttejansa?
   
 3. Olkku Jäsen

  Tämä ei ole huhu, vaan tuli yhtäkkiä mieleen. Nuo maalivahdin paikat kun alkaa liigassa olla jaettu ja Ässiltä puuttuu ainakin 1 kappale. Imatran Ketterän mestariksi torjunutta Karolus Kaarlehtoa huhutaan liigajoukkueeseen. Olisiko se nuori huippupotenttiaali, jota Ässät hakee? Voihan se mennä takasin Turkuunkin, mutta kunhan heitin ilmoille. Olisi kyllä hyvä haku, joe osoite olisi Pori.
   
 4. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Eikös sillä ole jo sopimus SaiPan kanssa tulevasta kaudesta? Lisäksi Ässien toinen maalivahti taitaa olla ulkomaalainen.
   
 5. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Jaa, en ole seurannut yhtään. Kuten kirjoitin, on ihan vaan mun mutuilua. Olis se silti potenttiaalinen haku.
   
 6. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  On potenttiaalinen kaveri, mutta teki tosiaan jo vuosi sitten SaiPan kanssa kahden vuoden sopimuksen ja pelasi päättyneen kauden lainalla Imatralla.
   
  Punamusta tykkää tästä.
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Toukokuun aikana piti homman olla selvä ainakin maalivahtien osalta, ei tässä enää hirveästi kuun loppuun ole enää aikaa.
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Vähän lisäinfoa Spinkeistä. ERC Ingolstadtin urheilujohtaja kieltää tässä haastattelussa Spinkien siirron sinne. Nyt ei ole jäljellä kuin Ässät joihin poikia on alusta asti uutisoitu siirtyväksi... Kerttula:milloin sopparit julkaistaan??!!
   
 9. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Varmaa sit ko pojat on Porissa.
   
 10. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  "Toukokuussa yritämme saada joukkueen sellaiseen malliin, että sillä voi lähteä elokuussa Pitsiturnaukseen” -Kerttula

  Maalivahtia ainakin odotellaan vaikka voihan Pitsiin toki lähteä Aittokalliolla + jollain junnulla höystettynä. Toukokuu on kohta taputeltu.....

  Edit: eikö joku huhunnut aiemmin Embrichiä palaavaksi Pataan? Tästäkään ei ole enää kuulunut mitään
   
 11. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Veikkaisin, että ne Spinkit ja esim. juurikin Embrich sieltä vielä tulevat, niin ja se toinen molari, ellei osteta Rinteen sopimusta ;)
   
 12. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Marttisen tilannehan on myös auki.
   
 13. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Eikai Marttinen nyt enää mihinkään ulkomaille lähde? Melkein eläkkeellä jo koko mies.
   
 14. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Saipa näyttää habaa ja ostaa ykkösketjuun Zaporskyn rinnalle Ramstedtin...olisikohan kelvannut Poriinkin tuollainen Duo?!
   
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ässät hommaa strategian mukaisesti nuoria ja potentiaalisia pelaajia. Valmiit näyttönsä jo antaneet konkarit eivät oikein kuulu tämän joukkueen kasaamiseen eikä sellaisia varmaan ole jatkossakaan luvassa. Ja sitä paitsi laajaa rinkiä kasatessa Ässät ei voi muutamaan pelaajaan sitoa isoja summia rahaa kiinni
   
  Patalogo, korkki & Punamusta tykkäävät tästä.
 16. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Arvasin, että joku vielä tarttuu tähän täällä.. ihan turha olla Ramstedtin suhteen "kateellinen", koska joka tapauksessa Spinkien jälkeen ei taatusti ole hyökkäykseen tulossa enää yhtään kärkiroolien miestä. Joukkuetta kootaan muutenkin hiukan eri pieteetillä..
   
 17. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Zaborsky-Ramstedt vs Spink-Spink. Ennakkoon SaiPa vetää paremman korren.
   
 18. Pataatti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata, rispektit Saipalle ja Spåralle
  Lainaus:
  En kyllä vetoa tästä asiasta etukäteen löisi. Toki näin saattaa olla, mutta aika paljon on tossa Sputnikki kuviossakin liikkuvia osia. Tosin toistaiseksi koko Spinkit ovat liikkuvia osia:)
   
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Minusta on vain hyvä, ettei esimerkiksi Zabo palannut Ässiin. Mies ei ole enää hetkeen ollut Ässävuosien aikaisessa vauhdissa, vaikka toki on edelleen Liigassa hyvä laadukas hyökkääjä. Siinä olisi äkkiä käynyt niin, että odotukset olisivat olleet entisen tasolla ja kun Zabo olisi vetänyt jonkun 16+12 kauden niin häntä oltaisiin pidetty pettymyksenä, kun ei takonutkaan enää 30 maalia.

  Hieno pelaaja ja muistetaan varmasti pitkään Porissa mutta tuskin tulee enää Ässäpaidassa pelaamaan.
   
  TurosHeavyMetal tykkää tästä.
 20. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joo se voi hyvinkin olla näinkin, mutta kuten @PataJaska tuossa vihjailee, niin voi kyllä olla myös toisinkin ...

  Lisäksi voisi pähkäillä, että onko näiden vertailu järkevää, kun kyseessä on SaiPan selkeet ykköslaituri ja ykkössentteri... tai näin oon ymmärtänyt. Ja Ässiltä vertailussa on jotain muuta, ainakin uskoakseni. Ruotsalaiset ei ole niin tuttuja, että niistä uskaltaisi mitään sanoa, mutta en vaihtaisi Kivenmäki-Salminen kaksikkoa Ramu-Zabo kaksikkoon...

  Itse en ainakaan tällä hetkellä kadehdi SaiPan joukkuetta.... Mutta sinnekin on varmasti tulossa vielä hankintoja... Ainakin omaan korvaan sentteristö Ramu-Saari-Virtanen-Koho kuulostaa aika köykäseltä... Mutta on siinä toki pari itselle aika tuntematonta suuruutta... Tuskimpa monikaan ulkopuolinen Kivenmäkeäkään minään kovana kaverina pitää noin niinkuin lähtökohtaisesti... Mutta melkeinpä lupaan syödä hatullisen sitä itseä jos pikku-Mave jää alle 0,5PPG...

  Mutta mielenkiintoisia kyllä nuot SaiPan hankinnat... mielenkiinnolla seuraan miten äijillä siellä menee...
   
 21. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Ramstedt on kysymysmerkki tällä hetkellä. Ei ole lainkaan selvä homma, että pääsee noin vaan mukaan liigavauhtiin välivuoden jälkeen. Ja sen vuoksi joutuukin hakemaan liigan pikkuseurasta vauhtia, koska samoja kysymyksiä ovat varmasti miettineet myös monet suurseurat liigassa.
   
 22. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ihan mutuna heittäisin, että Spinkit + Salminen olisivat yhteensä lähempänä SaiPan duon palkkaa. Vaikka molemmat ovat lähtökohtaisesti uransa parhaat päivänsä nähneitä, uskoisin heidän tulevan paljon isommalla rahalla Lappeenrantaan, kuin kaksospojat Poriin.
   
 23. 67-Hgy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Onneksi Ässät ei ole mennyt vähiä rahojaan Zaboon ja Ramuun lyömään.
   
  Naurava Sika ja korkki tykkäävät tästä.
 24. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No eipä meidän niitä ukkoja tartte hirveästi vertailla keskenään, pelit lopulta näyttävät suunnan. Lähinnä on mielessä pari asiaa. Vaisun kauden ja monen lähtijän jälkeen SaiPan on näytettävä, että hajuton ja mauton kausi on historiaa. Ulkkarit käänsivät Lehterälle selkänsä ja ummistivat korvansa sekä suuntasivat muualle. Katsojat äänestivät pelisekoilujen myötä jaloillaan, mikä näkyy talousluvuissa. Samaa ei enää voinut toistaa, jotain oli tehtävä. Nyt on sainattu pari kiinnostavaa liigastaraa, joiden toivotaan omilla taidoillaan ja nuorille esimerkkinä vetävän yleisöluvut nousuun. Pari vahvistusta lisää, niin odotusarvot ovat jo korkealla. Ei voi linjaa suoraan dumata, vaikka vastaavista kokeiluista mm. Toporowskin ja kumppaneiden kanssa on hyvinkin ristiriitaisia kokemuksia. Niin ja se eka testi ja rasti on, että SaiPaa ei sijoitettaisi kausiennakoissa suoraan sijalle 15... ,).
   
  1stApril tykkää tästä.
 25. Myrvold Jäsen

  Salminen lähtee. Viime hetkillä käyttäytynyt ilmeisesti optionsa.

  Odotetaan vahvistusta..