Ärsyttävin mainos?

  • 707 411
  • 3 354

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuka helvetti ottaa tatuoinnin jossa lukee äiti...
Kun nyt kysyit, niin täältä löytyy ja kehtaanpa vielä kantaa sitä suurella ylpeydellä. Mitä ärsyttäviin mainoksiin tulee, niin nuo Ruudun pelikoosteissa olevat mainokset ärsyttävät, koska en ole keksinyt keinoa kiertää niitä ja täten on pakko ottaa adblock pois käytöstä videoiden katsomisen ajaksi.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Ihmettelen miten hyvin itse olen pysynyt pimennossa näiltä kaikilta mainoksilta. Tämän topicin sivun mainoksista tunsin ainoastaan Vitaepron mainoksen, ja senkin vain siksi että pari kaveria on jakanut sen Facebook-sivuillaan paskana mainoksena. Sama juttu Saarioisten lapsi-mainosten kanssa. Ilman näitä statuspäivityksiä molemmat mainoksista olisivat menneet ohi minulta ikuisiksi ajoiksi.

En tiedä mistä tämä johtuu, katson kuitenkin viikossa 5-10 ohjelmaa telvisiosta/nettitv:stä. Ilmeisesti olen oppinut jotenkin päästämään kaikki mainokset läpi korvien ja silmien. Mäkkärin Anna Abreut, Pepsodentit, Toyotat eivät kerro minulle yhtään mitään, vaikka luultavasti joskus olen "nähnyt" ne. Täytyy sanoa kyllä etten valita.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Päässäni on miljoona miljoona miljoona vittua. Siis tuo alkuperäinen mainos, jossa naapurit paukuttaa rytmikkäästi, kun toiset naapurit katsoo lätkää. Miten vitussa tuosta on tehty miljoonaruutua- versio, kun tuo rytmi ei kohtaa miljoonaruutua- biisiä edes sinnepäin? Kaikenlisäksi nuo lätkäfanit alkaa rummuttaa reisiään ihan epävireessä taustamusiikkin nähden. Ei vittu soikoon voi tehdä noin halvasti lyhennettyä mainosta alkuperäisestä! Tässä viestissä tuskin oli mitään järkeä ja harmoniaa, ihan niinkuin ei ole tuossa mainoksessakaan! Haistakaa Welhot vittu....
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Se Saarioisten mainos, jossa joku nainen opettaa lapsia sanomaan 'chorizo'. Voiko tämän kyseisen sanan lausua vielä enemmän ärsyttävämmin? Kun lapset vielä rääkyvät siihen päälle niin johan alkaa ärsyttämään tämä mainos

E: tässä mainos jos joku ei ole vielä nähnyt. En ole kahteen viikkoon katsonut telkkaria, mutta silti olen nähnyt tämän mainoksen melkein joka päivä.

E2: no voi vittu tätä uutta palstaa... En saa tuota linkkiä takaisin 'tässä' -sanan kohdalle vaan koko kappale menee linkiksi... Tapatalk takaisin!
 
Viimeksi muokattu:

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kyllähän toi Trivagon mainos alkaa ottaa päähän jo. Niillä on joku megalomaaninen mainoskampanja menossa, kun joka toinen tv-mainos on Trivagon mainos... tai siltä se ainakin tuntuu.
 

SgtMarkov

Jäsen
Radiosta aivan liian usein kuuluva FUNKY BURGER URBAN SPORTS BAR. Toivottavasti tuon paskan tarkoituksena ei ole naurattaa ketään, koska jos näin on niin pieleen menee pahemman kerran. Joku perkeleen vajokki niiskuttaa ja sössöttää jotain aivan ihmeellistä. Voisi kuvitella että näin paskalla mainonnalla karkoitetaan ne vähätkin potentiaaliset kuluttajat. Itse en mene ainakaan, hyi helv
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tomatinella, sipulinella, maiskisnella, rouskisnella, vittusaatanannella, haistakaa Hesburger vittunella!
 
"UuNIILOhi, ateriaherkku jonka haluat kantavan nimeäsi."

Ei avaudu ei. Eikä houkuttele ostamaan kyseistä kalaa. Kuka haluaisi antaa einesuunilohelle nimensä?
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Ehdottomasti hirveimpiä mainoksia ovat Hesburgerin "Italia"-mainos, jossa riimitellään ärsyttävästi inhottavalla rallatuksella jotka valitettavasti vetoavat lapsiin ja nehän näitä ralleja riimittelevät ja ostavat Hesen tuotteita. Onneksi haastajan eli Toyotan Bruno Mars-mainokset joissa näyttelijät ajelevat Toyotalla(oliko Auris-mallinen?) rallatellen Bruno Marsin sinänsä ihan hyvää kappaletta, mutta näyttelijät tulkitsevat kappaletta Sepi Kumpulaisen tasoisesti, ovat kadonneet.

Paljon ärsytti NHL 15 -pelin runoilumainos eli se jossa Patrice Bergeron runoilee ärsyttävällä ylinäyttelyllä höystettynä. Kaikki kunnia Bergeronille pelaajana, mutta EA:n ei tulisi "kiusata" NHL-tähtiä joita heidän peliensä kansissa käytetään, laittamalla heitä näyttelemään näissä mainoksissa.

EDIT:Lisätty pari oleellista sanaa.
 
Viimeksi muokattu:

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Tahdon myös kirjoittaa pari sanaa Zivago-mainoksista. Tuskallisuuden huippu on uusin mainos, jossa ilmihumanistilta, ja siksi tulipalofeministiltä, vihreältä ja kommunistilesbolta vaikuttava nainen on satunnaisen partajeesuksen kanssa "Berliinissä". Taustalla soi ehkä munattomin mieslaulajan esittämä musiikki koskaan missään ikinä. Mainos aiheuttaa ihan oikeasti pienen pahoinvoinnin tunteen.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Mamma on suomalainen, pappa is Greek..."

Tämä mainos nousee kohinalla tämhetkn ärsyttävimpien mainosten listalla.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Veikkauksen Mertaranta-mainos hirvittää. Olisi edes ollut vedonlyöntimainos jossa kuultaisiin Anteron kultahetkiä, mutta ei.

En muuten saa miltei mitään selvää Anteron mölinästä tässä mainoksessa ja muutenkin joku Suomen nopein lottoaja... Liekö Veikkauksen valtioavustuksia leikattu vai onko ideat vain lopussa?

Veikkauksen mainokset olivat ammoisina aikoina oikeinkin hyviä, mutta nyt viime aikoina on menty alas ja kunnolla.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Se Tikkurilan maalimainos missä se aivan sekopäiseltä vaikuttava kakara mölisee oudosti ja hakkaa päätään seinään. Sitten äiti vaan anelee että "Älä nyt rakas lapsi hakkaa sitä päätäsi seinään". Keppiä tuo saatanan hullu kakara tarvitsisi eikä mitään "rakas lapsi" -lässytyksiä!
 

Manazeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ainakin Hakametsän videokuudiolla näkyy pelikatkoilla toi Saarioisen pikkupizzamainos. Nainen kyselee joltain kakaralta, jolla on joku dinosaurus-puku että "sano chorizo". Ja sit kakara päästelee vaan jotain älämölöä. Yleensäkkin lasten tuonti mihinkään julkisille paikoille, saati mainoksiin on aivan saatanan rasittavaa. Raskain mainos minkä oon nähny sen Nicke Lingnellin jälkeen..
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ainakin Radio Rockilla pyörivä suomalaisia kenkiä mainostava hassunhauska riimittely. Aake Kalliala on muutenkin ihan vitun ärsyttävä ja tää oksennus allaviivaa tämän faktan.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokereiden LOKOMO-katumainos. Jokereiden mainoksia nyt on joutunut tuijottamaan aiemminkin ja myytävän lippupaketin hinta on kunnossa, mutta toi LOKOMO...

uuuuuuuuuh.
 
Viimeksi muokattu:

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Viimeisimmäksi on alkanut vituttamaan Radio Rockilla pyörivä Ratiopharmin mainos. Ratio... ratio... ratiopharm.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Itsehän kerran käsikirjoitin TV-mainoksen, jossa mies herää koomasta ja ryntää kauppaan ALE-ostoksille. Sitä ei koskaan hyväksytty. Kertokoon tuo sitten minun ammattitaidoista ja varsinkin niitten puutteista.

Lievänä OT:na on pakko todeta, että tämän olisin halunnut nähdä. Kirottu olkoon se joka ei antanut hooceebruinsin toteuttaa tätä legendaarisen mainoksen tunnusmerkit omannutta teosta.

Itse ketjun asiaa on ehdottomasti MTV Total -kanavapaketin mainosvideo, joka on auttamattoman puhki kulunut kaikkine Mertarannan hehkutuksineen ja syöksyvine Romareineen. Joskus ihan katsottavakin mainos muuttuu ärsyttäväksi ihan vain sen takia, että sitä on joutunut katsomaan niin helvetin monta kertaa.

Jos mietitään kautta aikain ärsyttävintä mainosta, ei kärkiehdokkaasta ole epäselvyyttä, koska seuraava teos on jotain todella, todella hämmentävää ja outoa.
https://www.youtube.com/watch?v=qUCXcdeYDiI

Linkki siis johtaa Youtuben syövereihin Pirkka First Choice Colan -mainokseen.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Youtubessa pyörivät Gigantin joulumainokset alkavat risoa: "Ehkä tää sua kiinnostaa!"

EI KIINNOSTA!

E: Meinasin kokonaan unohtaa teratonnipaskaluokan GINA TRICOT -MAINOKSET, joita ei ymmärtääkseni pitäisi voida edes näyttää niissä YK:n jäsenmaissa, jotka ovat ratifioineet kidutuksen ja muun julman, epäinhimillisen ja halventavan kohtelun tai rangaistuksen vastaisen yleissopimuksen (SopS 59—60/1989).
 
Viimeksi muokattu:

pata13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Lajinsa Viimeiset, Polk High
Radio Rock ja Honda CRV & "Minä tulen". Ihan kiva aluksi, mutta kun ceeärveet tai muut autot ei juuri kiinnosta ja toistoa osuu korviin ihan liikaa. Alkaa vituttaa. Hondamies.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Saunalahden mielenvikainen eikö rönttönen kelpaa -pläjäys. Suomalaista mainontaa.
 

Popi Orri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HV71
BelVita breakfast. Tänään näin tuollaisen rallatuksen televisiossa ensimmäistä kertaa ja oli kyllä uskomattoman huono. Tökerösti dubattu laulunpätkä aneemisella miesäänellä, taidan jättää BelVitat kaupan hyllyyn. Tosin sielläpä ne ovat osaltani pysyneet tähänkin asti.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kyllähän se on tuo Maikkarin MTV Sport Maraton -mainos, jossa Mertaranta on sinänsä ihan ok, mutta Tamminen on äärimmäisen ärsyttävä ylinäytellessään ja sanoessaan: "Koska penkkiurheilu on kestävyyyslaji". Y-kirjaimia on tarkoituksella liikaa, koska Tami venyttää tuota kestävyyslaji-sanaa.

Toivottavasti kanavan säästöt ulottuisivat myös Aurinkokuninkaaseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös