Ärsyttävin mainos?

  • 717 891
  • 3 389

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Tällä hetkellä eniten ärsyttävät joka tuutista esiin ja kuuluviin tunkevat Intersportin AAAAAAAAAALEEEEEEEEEEE ALEEEEEEEEEE ALEEEEEE ALEEEEEEE -mainokset.
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Superärsyttävä mainos on Arielin paikallistettu spotti, jossa erinomainen näyttelijä Eero Saarinen on ilmiselvästi aseella uhaten pakotettu toistamaan alkuperäisessä (ehkäpä saksalaisessa) versiossa olevat yliampuvat hihkumiset ja nojatuolissa pyörimisen.

Spotissa siis vaimo laittaa pyykkiä koneesen ja mies katselee televisiosta Arielin mainosta ja kommentoi tätä ihan böbinä. Junnujalkapalloilijoiden paidat puhdistuvat ja äärimmäisenä kommenttinaan mies laukoo: "Mutta entäs jos ei pidä jalkapallosta, hääh hähähää". Aivan järjetön spotti.

Muutenkin näissä keskieurooppalaisissa jälkiäänitetyissä tai uudelleen suomeksi filmatuissa spoteissa on aivan erilainen järjenjuoksu kuin missään suomalaisissa tai anglosaksisissa mainoksissa. Esimerkiksi se, jossa joku jumalolennon sormi tunkee katon läpi neuvomaan hiuskiinteen käyttöä, tai se, jossa uuteen työpaikkaan tuleva tyttö kuvittelee kaikkien ivaavan hänen kampaustaan, tai se terveyssidemainos, jossa nainen opastaa turistille suuntaa heiluttelemalla jalkojaan kuin balettitanssija, tai Riesen mainos tai Toffifee-mainos, tai "minä olen Pekka Mäkinen" tms... listaa voisi jatkaa loputtomiin. Helpompaa olisi luetella keskieurooppalaiset spotit, joissa ylipäätään on joku idea.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
INT. Olohuone. Kamerassa Fog-filtteri sumuisen kuvan aikaansaamiseksi. Noin 8-vuotias poikakersa ja noin 50-vuotias hyvinvoipa äijä. Aurinko paistaa siilautuen huoneeseen.

KERSA
(siten, että ei ole aivan varma mistä haluaa osan, venyttäen)

Ssaanko osan... lehdestäsi?

ÄIJÄ
(hilpeän ivallisesti, venyttäen äänteitään huulisynkronoinnin aikaansaamiseksi)

Ja mmikähän osa saisi olla?

KERSA

(siten, ettei ole varma minkä osan haluaa siitä, mistä ei ensin ollut edes varma, että haluaa osan, venyttäen)

Mm... Urheilu

ÄIJÄ
(äärimmilleen venyttäen, kaukaa viisastellen)

Kohta kai haluat yhdenn Rriiseneistä?

KERSA
(tekopirteästi, lähes kiukutellen)

Niin haluan!

ÄIJÄ
(edelleen venyttäen, huulia liikuttamatta, vatsasta puhuen)

Mutta ethän sinä ennen pitänyt niistä...

KERSA
(pikkuvanhasti, tekopirteästi, 30. otolla purkitettuna)

No siitä on jo aikaa.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
En edes muista mainostajaa, mutta tämä kivennäisvesijuoman mainos, jossa nainen ja nuori poika ravaa taloa ympäriinsä, emännällä pullo kädessä ja sulkeutuu lukkojen taakse vessaan. Pullosta hörpättyään on ilme kuin sitä pulloa tungettaisiin poikittain juojattaren ahteriin.
 

Käkätin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeen Parasta Kiekkoa
Pampersin vaippamainos. Pikkutyttö juoksee naulakolle ja tulee ääni joka hokee "Minä itse, minä itse". Todella ärsyttävää kun siihen on laitettu joku suunnilleen teini-iän ylittänyt kimittään pikkulapsen äänellä. Joka kerta kun se mainos tulee käännettyä kanavaa toiselle.

Ja sitten nämä Sotkan ja Elisan mainokset. Ihan oikeasti Sotkan mainokset on niin kuluneita ja typeriä että. Elisan taas niin kliinisiä että, olisi voinut jättää senkin mainos sarjan tekemättä.
 

Vimes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kaikki hemmetin mainokset joissa joku täti esittelee tuotettaan ja nimikentässä tittelinä on "ÄITI ja .........". Ainakin joku pesuaine ja karkit ovat saaneet bannia meikäläiseltä, voihan se kuullostaa pätevämmältä että oikein äitis ihminen suosittelee mutta minua se vain jostain syystä vituttaa.

Jos joku hyvä mainos pitäisi mainita niin se Rexonan stunt-kaupunki mainos on aika onnistunut.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Tällä hetkellä huonoin mainos on se pesuainemainos (nimeä en muista) jossa on dubattu erittäin huonosti "Hei, olen Olli Virtanen".. Ei tuollanen voi toimia...
 

SyPe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tempo
VOI GOLGATE

Itseäni ainakin ottaa rankasti pannuun nämä Golgaten-hammastahna mainokset, joissa tekopyhät ihmiset selittävät omista hampaistaan..

-"Hammaslääkärini suosittelema ja minun käyttmäni" Damn!!

Ihmiset älkää käyttäkö Golgate-hammastahnaa!! (sori mainostus)
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Nyt on kyllä ihan saatanan pakko näyttää keskisormea tuolle Jatkoajan etusivun kertakaikkisen ruokottomalle mainokselle. Vittu. Ärsyttävä, eikä kertaakaan hauska. Miksipä mainoksen pitäisi.
 

Da Silva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, NHL:n suomalaiset
Kolmas Johannes kirjoitti:
Nyt on kyllä ihan saatanan pakko näyttää keskisormea tuolle Jatkoajan etusivun kertakaikkisen ruokottomalle mainokselle. Vittu. Ärsyttävä, eikä kertaakaan hauska. Miksipä mainoksen pitäisi.
Ääni tälle! Kerrassaan tavattoman rasittavaa, kun kajareista kajahtaa "huuoomio!" joka kerta kun epähuomiossa hiiren vie mainoksen yli... Pois tuollaiset!
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U15
Kaksi radiomainosta repii hermoja tällä hetkellä enemmän, kuin pitkään aikaan. Ensimmäinen on tämä joku pelastuslaitoksen tai vastaavan "Kun näet palovaroittiminen, alkaa päässäsi soimaan..." ja toinen on nämä Veikkausliigan mukahauskat laulelmat. Ja mikä pahinta, kumpaakaan mainosta ei pääse pakoon millekään radiokanavalle. Tosin Radio Sputnikia en ole vielä kokeillut.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Heh, olipas sattumien summa. Juuri äsken avasin Jatkoajan etusivun ja sohaisin vahingossa tätä saatanan "HUOMIO"-mainosta. Tokaisin itsekseni, että onpas ärsyttävä mainos. Sitten avaan vapaan keskustelun sivun, ja silmiini osuu saman tien "ärsyttävin mainos"-ketju. Kohtaloa?
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ossi kirjoitti:
kun Sauli ja Pauli ilmestyvät ruutuun.
Jumaliste juu, nuo kaksi Elisan spedeä ovat kyllä sieltä kotoisin minne aurinko ei ole koskaan paistanut.

Kun nuo tahvot aikoinaan ilmeistyivät Elisan mannekiineksi, oletin että tv-kampanja kestää korkeintaan muutaman viikon. Ja paskat! Nämä hömppäveikot ovat kummitelleet ruudussa jo varmaan kohta vuoden. Hmm.. jollain mielipuolisella tavalla minua silti kiinnostaa tietää, kumpi niistä oikein on Sauli ja kumpi Pauli. Veikkaan että se paksumpi on Pauli.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
The Voice-musiikkikanavan radiomainokset. Vitutuskäyrää ei ainakaan laske se että mainokset (ilmeisesti) lukee tämä salkkareiden Toni Veijalaisen näyttelijä.

- Voiko se olla uskomattoman paskaa sananvääntelyä ja ärsyttävää äänen muuntelemista?
- Voice.
 

altissima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ariel pyykinpesujauhemainos "Entä jos ei kiinnosta jalkapallo hä-hä-hä-hää"
Toinen yhtä ärsyttävä on sokerimainos, josta en kylläkkään enää onnekseni muista, mitä idioottimaista läppää siinä heitetään.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U15
PS2-konsolin formulapelin mainos radiossa. "Nytmeneeohimeneeohi...ei pääse, aja sitä autoo!" Voi helvetti!
 

Thoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masokistien ja pessimistien suosikki=SaiPa
Tämä subtv:n Taken-mainos.
"Jäikö Taken Sunnuntaina väliin?"
Joo jäi, enkä edes aio katsoa sitä sarjaa, tämän "kehoituksen" nähtyäni.
 

Tio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bayern München
Toi veikkauksen mainos on suht ärsyttävä... siis toi banneri tossa ylhäällä näillä ko.sivuilla.
 

The M

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Töihin palattua on saanut taas tutustua radiomainonnan ihmeelliseen maailmaan ja tällä hetkellä verenpainetta nostavat erityisesti shell helmisimpukan nerokas perhe sekä yleisesti radiomainonnan autuaaksi tekevästä vaikutuksesta kertova täti-ihminen.
 

KARHU III

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
"On kesällä kevyet säät...on kesällä kevyet eväät.." trallallaa.. PRKELE!
Onneksi en edes tiedä mitä tuossa radiomainoksessa mainostetaan! On se NIIN ärsyttävä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös