Ärsyttävin ihminen TV:ssä?

  • 529 192
  • 1 733

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ruben Stiller. Talkkari-isäntänä tämä mies on vielä ihan ok, mutta Levyraadin juontajana todella karmea ja rasittava tapaus, jonka ulosantikin on hirveää kuunneltavaa.

Muokkausta: Keski-Suomen ylpeys Jukka Virtanen takaisin Stillerin paikalle. Jopa Ragel Lingellin tissiväliä on tullut ikävä tuota Rubenin vaahtoamista katsoessa.
 

Tobias

Jäsen
Viestin lähetti Roku
Jatkan tästä aiheesta. Rita Tainola on kyllä niin helvetin omahyväisen näköinen ämmänkanttura että onneksi häntä sentään melko harvoin joutuu telkkarissa katsomaan.

Totta puhut. Siinä on niin vastenmielinen henkilö että toista ei löydy. Kertakaikkisen perseestä, harmittaa että maan kamaralla on tuollaisia tyyppejä.

Lisäksi Ruben Stiller saa puoltoääniä, sitä saatanan määkimistä ei kestä. Pseudointellektuelli, muka-hauska pelle.

Niin ja meinasi unohtua vielä yksi todellinen tv-pelle, eli Timo Harakka. Ei vaan pysty kuuntelemaan sitä vänkäystä ja paskanjauhantaa. Perseestä.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Kyllä ääni menee Nelosen Inno-ohjelman juontajille. Ei tarvitse nähdä kuin still-kuva näistä pelleistä mainoksessa ja verisuonet katkeilevat päästä.
 

kissankarva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mäkin sitten näin tän paljon puhutun Tainolan Tuomas-Juuson uusinnassa.

Öö. Tota, joo. Jotenkin säälittävää että ihminen on jämähtänyt tuollaiseen glamourin ihannointiin ja julkkistenpalvontaan jota yleensä harrastetaan siinä iässä kun luetaan Suosikkia ja itketään ihanan poikabändin keikalla. Tainola joutuisi varmaan järkytyksestä sairaalaan jos joku kertoisi sille että George Clooneykin käy paskalla.
 

dreamy83

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaikki Ring-a-Lingin ja Paljon Pelissä-ohjelmien juontajat.

Kaikkien Chattien ja pelien juontajat.

TV-Shopin puhujan ääni.

Anu ja Juti.

Joonas Hytönen.

Kirsi Salo.

Siinä listaa, muitakin varmasti löytyy kyseiseltä kanavalta kunhan mieleen tulee :D
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tästä tittelistä kilpailevat kyllä MTV3:n Hytönen ja Formula-ukko Timo Pulkkinen.
Hytönen on täysin lahjaton tunari, jota ei kestä puolta minuuttia kauempaa. Paras oli se Sotamies Hytönen, 3/4 osaa puhutuista sanoista oli "niinku". Todellinen tv-alan ammattilainen.

Pulukkinen puolestaan kertoo typeriä formulajuttujansa niin ärsyttävällä tavalla, katkoo lauseita ja painottaa kaikkein epäoleellisinta sanaa vammaisesti. Miehen olemus on muutenkin kuin suoraan Alepubin tiskiltä puoli neljän aikaan yöllä. Yök!
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Re: Juhana Helmenkalastaja

Viestin lähetti Eino_Mies
Kun narsismi saa sairaalloisia piirteitä, tulos on tämä. Siis mikä v**un Helmenkalastaja?! Hepulla taitaa olla enemmän keltaista nestettä korvien välissä kuin itse pastori Sarasvuolla. Ostaisitko näiltä miehiltä käytetyn auton..?
Ei helvetti! Päivän Iltis kertoo että "Huomionkalastaja" saisi tulevaisuudessa osan jossain uudessa ohjelman. Eilenhän tuo lipevä kravattipelle putosi Diilistä, joten toivottavasti häntä ei enää ruudussa nähdä. Kyllä se näköjään on niin, että kun tarpeeksi sujuvasti osaa puhua paskaa, niin julkisuus on taattu.
 

MC61

Jäsen
Suosikkijoukkue
rystylätty
Re: Re: Juhana Helmenkalastaja

Viestin lähetti Eino_Mies
Kyllä se näköjään on niin, että kun tarpeeksi sujuvasti osaa puhua paskaa, niin julkisuus on taattu.

Jari Sarasvuon esimerkki osoittaa, että tämä - ikävä kyllä - pitää paikkansa. Paskaa puhumalla voi tehdä miljoonaomaisuuden, jos osaa puhua miellyttävästi ja käyttää sopivia oheiskäyriä ja teesejä siinä seassa.

Ikävää, että lahjakas puhuja Helmenkalastaja (os. Närhi) on ottanut missiokseen alleviivata samanlaisuuttaan Sarasvuon kanssa. Olisipa kaveri mies ja pysyttelisi ihan omana itsenään.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niistä ohjelmista joita tulee itse seurattua (en katsoa esim. Diiliä, Viihdeuutisia, Salkkareita ym.) seuraavat kilpailevat tittelistä:

Mika Saukkonen
Antti Liinpää (koeajo-tv)
 

scholl

Jäsen
Re: Re: Re: Juhana Helmenkalastaja

Viestin lähetti MC61
Jari Sarasvuon esimerkki osoittaa, että tämä - ikävä kyllä - pitää paikkansa. Paskaa puhumalla voi tehdä miljoonaomaisuuden, jos osaa puhua miellyttävästi ja käyttää sopivia oheiskäyriä ja teesejä siinä seassa.


Niin paskanjauhannallahan pääsee elämässä pitkälle. Onnistuneet manipuloijat ovat olleet paskajauhajien aatelia.

Sarasvuota tuskin voi syyttää siitä, että hän on rikastunut, vaan kansantahtohan siinä toteutuu. Ihmiset pitävät häntä guruna ja idolinaan ja ei vaadi kovin suurta älyä tajutakseen rahastaa tämän monopoliaseman. Fiksu veto se, että hän on tajunnut laajentaa firmaansa, jotta vaurastuminen karttuisi aivan eri tahtiin kuin esa saarisella.

Mutta mitä tulee ärsyttävimpiään tv-kasvoon niin diiliä en ole kertaakaan katsonut, sillä se on vain halpa kopio, jossa on aika kaatopaikkakamaa ne kilpailijat, joten Sarasvuon toimintaa ohjelmassa en lähde kommentoimaan. Sen sijaan ärsyttävin teeveekasvo listan kärkeen ampaisi Oscargaalan studiojuontaja. Siinä on järkyttävin ihminen varmasti Suomen maassa. Maalaismurre yhdistettynä teinityttömäiseen hihittämiseen, omien suosikkien esilletulo ja ensimmäisten kategorioiden jälkeen tappiomielialan lietsominen sekä salaliittoteorioiden pohtiminen olivat aivan uskomattoman ärsyttävää. Kaiken kruunasi kylpytakkisessiot. Amnesty Internationalin pitäisi ehdottomasti puuttua katsojien kärsimyksiin, sillä tuollainen seitsemän tunnin mittainen jakso, jossa vähän väliä joutui tuon juontajan johtaman tiimin riivaamaksi, on varmasti ihmisoikeusrikkomus. Ainoa ihmetyksen aihe tuossa farssissa oli se, ettei juontaja tehnyt itsemurhaa tai edes viillellyt itseään heikoimmilla hetkillään. Muuten se olikin jo vuosikausiin pahin katsojakokemus Suomen televisiossa.
 

Tobias

Jäsen
Re: Re: Re: Juhana Helmenkalastaja

Viestin lähetti MC61
Jari Sarasvuon esimerkki osoittaa, että tämä - ikävä kyllä - pitää paikkansa. Paskaa puhumalla voi tehdä miljoonaomaisuuden, jos osaa puhua miellyttävästi ja käyttää sopivia oheiskäyriä ja teesejä siinä seassa.

Omasta mielestäni tämä taas on hienoa, että tällainen mahdollisuus on olemassa. Tässäkin tapauksessa, tyhmä ei ole se joka tarjoaa, vaan se joka kysyy.

Itsekään en pidä Jari Sarasvuosta (en tosin tunne henkilökohtaisesti, mutta puhun siitä mielikuvasta, jonka olen televisiosta ja lehdistä saanut) mutta olen aina iloinen, kun joku pystyy vaurastumaan laillisin keinoin. Ja jos osaa tehdä paskanpuhumisella rahaa, niin hieno hommahan se on.
 

fedorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mun mielestä Diili-sarjan parhautta oli se, kun J. Helmenkalastaja siinä asunnonvuokraus-jaksossa jauhoi ja jauhoi sille Hesarin ihmiselle puhelimessa ja sai kaiken paskanpuhumisen päätteeksi vängättyä ilmoituksen myöhästymisestä huolimatta sunnuntain Hesariin.

Sinänsä hyvin toimittu ja jauhettu. Peräänantamatonta meininkiä.

Sarasvuon kommentit kyseisestä tapauksesta kuitenkin sai mut jälleen kerran miettimään kuka se true-paskanjauhaja onkaan - Juhana vaiko Jari.

"Siis Juhana, jälleen kerran, uskoMAtonta toimintaa! Mieletön Dynamiikka!"

Mikä vitun dynamiikka?!

Sarasvuo siis käytti paskanjauhamisesta termiä dynamiikka, ja samalla jauhoi itse paskaa tavalla jonka kuulemisesta useat firmat ovat valmiita maksamaan maltaita.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Viestin lähetti Roku

Pahkasiassa oli aikoinaan sellainen henkilö kuin "viikateseppä Rita Taitola" ja se kuvaus sopii hyvin tähän paskantärkeään toimittajaan.

Kuten myös edesmenneessä julkvisti tms.-ohjelmassa, jossa oli tuomari nimeltään Ripa Kainola aka Pizza Pekkarinen. Ja oli vielä täysin samannäköinen.

Myös Sami Sykkö saa TV:n lähestulkoon lentämään seinään, hinaajan kuuloinen ja todennäköisesti koulukiusattu, joka nyt valitettavasti on päässyt telekkariin kaikkien vitutukseksi. Perkeleen helevetti.


Jos jotain huonoa, niin hyvääkin: Hallelujah-huuto kajahtaa pohjoisesta, jos Virtas-Jukka palaa telekkariin.
 
Poutros Poutremos kirjoitti:
Jussi Halli: ärrävikainen, tekohauska ja vitun ärsyttävä
Se rumempi akka: Jumalauta, kun se ei osaa olla hiljaa ollenkaan
Tatu: Far Outin jälkeen ei mitään merkittävää annettevaa telkkariin

Jumalauta, tää paskasakki on tullut takaisin, ja aiheutti juuri maksimaalisen vitutuksen minulle, kun katsoin äsken subia.

En ymmärrä, miten tuota Jussi Hallin paskaa huumoria päästetään televisioon, ohjelmassa ei ole päätä eikä häntää, ihmiset ovat ärsyttäviä ja itseasiassa näissä ohjelmissa on tehty ihan kaikki päin persettä.

Noh, kai näistäkin joku sitten tykkää?
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Neloselta tulee nykyään aamuisin joku ihmeen sananarvailukilpailu. Kyseisen ohjelman molemmat juontajat on niin perin juurin ja vitun ärsyttäviä tapauksia, että pitää kanava kääntää samantien pois, jos vahingossa sattuu olemaan päällä. Molemmat läskipäät lisää sitä ärsytystä, joka on muutenkin päällä, kun joutuu aikaisin heräämään. Sellaista tekopirteätä mässytystä, että aaaarghh!

Kieltäisivät tuollaiset ohjelmat.
 

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ellen Jokikunnas - hih mä oon hauska bimbopissis kaikki tykkää must oon ihq
Laura Salovaara - sillä on niin helvetin ärsyttävä äänikin että verenpaine nousee kun se avaa suunsa
Sara La Fountain - hih hih hihi suklaamussee hihhihihihihih

Viivi Avellan -
toimittaja: "miksi haluat europarlamenttiin?"
Viivi: "no ois siistii päästä Brysselii hyppimää"


Ja sitten ne iltapäivän visailu-ohjelman juontajat, Susanna Tervaniemi ja mikälie ihmisapina.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Pirkka-Pekka Petelius.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
MTV3:n/Subin jossain kännykkävisassa on sellainen vähän tummempihipiäinen tyttölapsi juontamassa joka puhuessaan hymyilee niin että varmasti leukaluut huutaa niveaa, ja sitten kun on juontajaparin vuoro olla äänessä naama vääntyy peruslukemille ja tytsy tuijottaa lattiaa. Pari kertaa on tullut naama vastaan, molemmilla kerroilla tv oli äänettömällä, mutta uskomaton ylipirteys ja tekohymy ärsyttivät.

Ja Subilla mainostetaan myöskin jotain kännyvisaa (?) ja äijä sanoo mainoksessa "battle of the seksiis". Kuinka voikin yksi väärin lausuminen ärsyttää näin paljon? Ehkä mainoksen esitysfrekvenssillä on osuutta asiaan?
 

Juulia

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa. Sympatioita ei muille heru...
Tähän vois luetella montakin nimeä, mutta nyt ei jaksa kun töissä kuhnin. Tuli mieleeni yksi joka on täällä jo mainittu: ANDRÉ WICKSTRÖM. Argh. Tätä miestä ei jaksa. Ja pahinta on, että ens lauantaina näkee tuon tyypin livenä, kun firman pikkujoulut on tällanen syömis-ravintola-juomis -homma. Eli mennään katsomaan Teatteri Pasilaan tätä club act!one -esitstä. Jep. Tämä kuuluisi jo vitutusketjuun (=
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Lakaisija kirjoitti:
Jumalauta, tää paskasakki on tullut takaisin, ja aiheutti juuri maksimaalisen vitutuksen minulle, kun katsoin äsken subia.

En ymmärrä, miten tuota Jussi Hallin paskaa huumoria päästetään televisioon, ohjelmassa ei ole päätä eikä häntää, ihmiset ovat ärsyttäviä ja itseasiassa näissä ohjelmissa on tehty ihan kaikki päin persettä.

Noh, kai näistäkin joku sitten tykkää?

Tämä sarja on astetta kovempi pohjanoteeraus, ei voi mitn. Ei yksinkertaisesti pysty katsomaan. Ilmeisesti vielä huonompi kuin "ranuankummit"
 

RedRave

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Lions, Die Mannschaft
Matti Nykänen, oli ihan missä tahansa.
 

valas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Arttu Harkki

Heiheihei... Arttu "Yllytyshullut" Harkki, jonka missio on selostaa katsojille se, mitä ruudussa näkyy. Tai sitten ne Yllytyshullujen temput on niin kesyjä, että Harkin pitää dramatisoida temput katsojille selventämällä mitä tapahtuu. Kyllä te tiedätte...

"Temppu on äärimmäisen hermoja raastava, Anita joutuu keräämään kaikki voimansa tähän käsittämättömän pelottavaan, rohkeutta vaativaan ja kuolemaa halveksivaan tehtävään. Anita siirtää varovasti toista jalkaansa ja näyttää siltä kuin Anita keskittäisi viimeisetkin voimansa rippeet jotta saa pidettyä kiinni tikapuista. Tuuli on äärimmäisen kova ja matkaa alas 5 metriä. Aijaijai, tämä on Anitan elämän ehdottomasti äärimmäisin, hermoja raastavin ja hurjin haaste. huh huh."
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Avasin juuri telkkarin ja ruudusta meinaa pelmahtaa läpi joku saatanan hihhulihössöttäja jostain Älypeli -arvuutusohjelmasta. Voiko tuota kukaan katsoa ja kuunnella muutamaa sekuntia pidempään.

Ja pakko on vetää taas kehiin myös Ismo Jokinen. Taas on vuosi kulunut, kun Ismo iskee ruutuun rahaa tekemään itselleen hyväntekeväisyyden varjolla. Sitä tekopirteyden ja teennäisyysleppoisuuden lähettilästä ei kestä selvinpäin millään. Nyt tiedän miksi Joulun aikoihin perheriidat kärjistyvät.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Niitä big rothereita näkyi välillä surffaillessa kanavalta toiselle.Eikös se yksi Jurpo painattanut omia t-paitojakin,joita jotkut pillu/kulli vaahdossa rynnineet ostamaan.

Soppamies Syrjänen saa myös v-käyrän aivan uskomattomiin lukemiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös