Ärsyttävin ihminen TV:ssä?

  • 528 875
  • 1 733
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Se, että tunkee naamansa joka helvetin paikkaan ja luulee vieläpä kaikkien pitävän siitä. ... Ei mene varmaan viikkoakaan etteikö tätä narsistia näe jossain ohjelmassa suoltamassa muka sympaattista paskaansa.
Kyllähän Janne Kataja on em. kriteerien täyttämisessä sekä yleisessä turhuudessa tämän universumin ylivoimainen ykkönen. Ilmeisesti Olkiluodon ydinjäteluola ei ole vieläkään valmis - saati sinetöity - kun kyseinen ihmismarsu hiihtää edelleen päivänvalossa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers 92-93
Samuli "pippeliesilläkaikissaelokuvissa" Edelman, Sanna "pallinaama" Kiiski ja Vappu "khihihihi" Pimiä. Nuuttila, jonka etunimeä en edes muista, on noussut myös tällä listalla hyvin korkealle ja haastaa tällä hetkellä Edelmannia listan kolmannesta sijasta.

Edit: jep, Janne "hometalo" Katajahan tästä listasta jäi puuttumaan. Osittain ehkä sen takia että kaikki hänen ohjelmansa niin radiossa kuin tv:kin on jo etukäteisbannissa. Vieläkin näen verkkokalvoilla sen taannoisen pingviinivatkauksen. Vittu.

Edit: Mikävitunpaasonensenyoli...edellämainitun kanssa samaa kastia ilman metrin leveää lärvää.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kurre Westerlund Neljän tähden illallisessa.
Tulee elävästi mieleen Artisti Jari Potsi tv-ohjelma Putouksesta.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Se akka, josta tuli nyt Nelosen uutistenlukija. Se oli aiemmin Suosikin päätoimittaja.
Oli viime viikolla P.S.-ohjelmassa ja aloitti jokaisen vastauksensa: "no emmää ny tiärä..."
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Jan Andersson ja Katri Makkonen. Muistin tämän jälleen, kun yritin katsoa YLE:n vaalitenttiä. Siellä nämä Tiuhti ja Viuhti istuvat taas kädet puuskassa, kuikuilevat kulmiensa alta, urisevat ja mölisevät puheenjohtajien päälle, viljelevät todella paskoja ja mukanokkelia näsäviisauksiaan sekä näyttävät siinä sivussa muuten vaan tapansa mukaan täysiltä idiooteilta täydet 120 minuuttia. Niin, ja muistivathan kyseiset järjen Keravanjoet puhua myös häshtägeistä, joita viiksettömän mursun näköinen Jussi Lähde näppäilee suu mutrussa tietokoneellaan ja kommentoi luultavasti klo. 23.03, että "kyllä Katainen veti tänään fantastisen hyvin".

Penan voiton kunniaksi siteeraankin Pielisensuun Suurta Poikaa ja lähetän sydämelliset terveiseni YLE:n jonninjoutavalle vaalipoppoolle: "ei oo käyttöä, lähe meneen!"
 
Viimeksi muokattu:

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Cristal Snow, Martina Aitolehti tai Supermarjo, en osaa päättää. BB - asukit tuollaisena ryhmänä vievät ykköstilan ylivoimaisesti.
 

DiamondDoll

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Jesse Joensuu
Vain Elämää on aivan upea ja viihdyttävä ohjelma mutta miksi hemmetissä siihen on pitänyt raahata Jari Sillanpää? Rasittava äijä joka raiskaa suomen kieltä sellaisella muka-ruotsalaisella aksentilla. Pitää aina pistää mutelle kun kyseinen äijä avaa suunsa.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Mulle riitti Jari Sillanpään vilahdus jossain mainoksessa, voitti heti tämän äänestyksen!
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Lotta Backlund oli joskus kahdeksan vuotta sitten Suomen paskin "stand up -koomikko", Suomen paskin juontaja, Suomen paskin opas eduskunnassa, 3. paras kokoomuslainen ja Jope Ruonansuu -look-a-like -kilpailun kolminkertainen voittaja. Siinä on yhdellä elämänmuodolla jo sen verran meriittejä, että oli syytäkin vaipua unholaan kansan mielistä. Joku kuitenkin ilmeisesti unohti lukita Olkiluodon ydinjäteluolan ovet, sillä tänään kyseinen krissesalminen^3 oli pyytämättä ja yllätyksenä aatekumppaninsa Ruben Stillerin haastateltavana Pressiklubilla. (Linkki ohjaa kuvaan.)
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Onko joku muu huomannut, että Oskari Katajisto on näyttelijä, joka on televisiossa tunnetumpi osallistumisestaan kaiken maailman höpöhöpöohjelmiin kuin alalleen kuuluvista tv-sarjoista ja elokuvista. Miten noinkin tuntematon tyyppi voi olla mukana niin monessa mukana. Ketä kiinnostaa?
Katajisto ei ehkä ole ärsyttävin henkilö televisiossa, mutta todella turha kylläkin.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
se vitun kenkämainos jossa se ukko kirkuu kuin pieni ämmä......vituttaa sen naama ja kanava vaihtuu heti....
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Janne Kataja. Pitääkö joku sitä vitun urpoa oikeasti hauskana, vai miksi sellainen molo on vakiokalustoa tv:ssä, en ymmärrä.

se vitun kenkämainos jossa se ukko kirkuu kuin pieni ämmä......vituttaa sen naama ja kanava vaihtuu heti....
Haha, sama mainos pyöri Intiassa tv:ssä, tosin niin, että se komerossa huutava ukko oli intialainen ja lafka ei ollut Zalando, vaan joku Bajango tai jotain sinne päin.
 
Kaj Kunnas. Nostan kyllä hattua miehen intohimoiselle suhtautumiselle urheilua kohtaan, ja välillä hänellä on mielenkiintoisiakin näkökulmia aiheisiin. Mutta joku hänen esiintymisessään ja "ylilatauksessaan" häiritsee, ahdistaa ja lopulta raivostuttaa. Katsokaa nyt vaikka viimeviikkoinen Urheilukatu 2, ja etenkin se Zlatan-pätkä. "Miksi aina Ruotsi. Miksi aina Ruotsi". Voi vvvvv.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Maria Sid. Mikähän hänessä ärsyttääkin niin paljon? Ehkä se tärisevä pää. Ja kun hän oli Janne Katajan kanssa tuomarina Talent-ohjelmassa, niin kyllä se katsomatta jäi.
 

Eleanor

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
Cheek. Kaupallista 'räppiä' tekevä gangsteri, jonka olemus on ylimielisen ärsyttävä.

Kun näin tämän topicin niin aloin tosissaan miettiä, että kukakohan se ärsyttävin TV-hahmo sitten onkaan. Sitten näin viestisi ja siihen on pakko todeta sen olevan erittäin lähellä omia ajatuksiani.

Cheek on kaupallista paskaa ja ärsyttää kyllä ihan vitusti, jotkut saattavat tykätä, eihän siinä mitään.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Kaj Kunnas. Mutta joku hänen esiintymisessään ja "ylilatauksessaan" häiritsee, ahdistaa ja lopulta raivostuttaa.

Jonkun sortin ADHD tuolla on oltava. Kuljettiin täl viikol samaan aikaan Pasila-Helsinki -väli M-junassa. Tuon viisminuuttisen aikana lukuisia varvistusliikkeitä, olkapäiden pyörittelyä ja pipon suoristelua. En olisi ehkä muuten yhdistänyt, mutta tällä oli päällä YLE Sporten -takki.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kunnas lienee hyvä esimerkki tyypistä, jolle rooli jää päälle. Eli jos on ottanut roolin, että pitää olla 'tekohauska' koko ajan ja on epävarma omasta substanssisapohjaisesta osaamisesta, on turvallisempaa vetää rooli päällä. En tiedä, kenen mielestä miehen toimituksellisen työn tyyli on hauskaa, mutta marginaalikanavalla tollainen kai menee. Hyvä vertailukohta on Antero Mertaranta, joka ei kai voi päästää irti tyylistään kertoa mukamas hauskoja juttuja.
 
En tiedä, kenen mielestä miehen toimituksellisen työn tyyli on hauskaa, mutta marginaalikanavalla tollainen kai menee.
Ikävintä tässä on että YLEn viimeisen uudistuksen jälkeen Kunnaksen rooli suomenkielisellä TV2:lla on kasvanut, hän on kai jonkinlainen ykkösjournalisti YLEn urheilupuolella tällä hetkellä.

Ei ihan suoraan tähän ketjuun liittyvää, mutta Kunnas on samaan aikaan saanut roolia myös radiosta ja nimenomaan Yle Puheelta. Ikinä en unohda Kunnaksen ja Lindin selostamaa talviklassikkoa viime keväältä. Endrassshhhhin loistavat torjunnat jne.
 

Sekera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, prosessit ja yrittäminen
Ärsyttävin ihminen televisiossa.

Jostain syystä ajattelin otsikon pelkkänä toteamuksena ja siitä johdattelin uudestaan kysymyksen. Vielä kuvaputkiaikana vastaus olisi ollut eräs kemian lehtori, mutta nykyään ihmisten suhteellisen lihallisuuden kasvun, kasvaneen moraalirankaisemisen aikana ja etenkin taulutelevisioista johtuen en viitsi vastata mitään.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Diggaan Kaj Kunnaksesta. Mies innostuu aivan mahdottomasti. Viikko sitten Suomi-paita päällä aamutelkkarissa ja oliko samana iltana jossain lähetyksessä Zlatania imitoimassa Ruotsi-paita päällä hassussa peruukissa. Oli aika näköinen kaiken lisäksi. Huvitti suorastaan, kun kaitsu oli päässyt Linnan juhliin. Täytyy sanoa, että jo aikanaan Kunnaksen jutustelu Peter Jihden ja Niklas Widegårdin kanssa, kun kommentoivat Elitserien-kierroksia, oli hauskaa ja Mats Sundin juttu lähtikin hieman käsistä. Mielestäni Kunnaksen pitäisi saada joku Pohjoismaiden neuvoston palkinto hyvästä yhteistyöstä naapurimaiden välillä. Hänellä on vähän rennompi meininki kuin mitä joku kulttuuriyhteistyö esimerkiksi on.
 

scholl

Jäsen
Hyvä vertailukohta on Antero Mertaranta, joka ei kai voi päästää irti tyylistään kertoa mukamas hauskoja juttuja.

Mertaranta on oikeasti pölvästi. Hän on kotoisin sieltä samasta kolosta, mistä Saddam Hussein löydettiin piileskelemästä. Ei sellainen tyyppi sovi ihmisten ilmoille. Lisäksi huono selostaja, koska hän ei ymmärrä lajeja riittävän hyvin. Mahtaa olla suuri häpeä tv-kanavalle ja Kummolalle, kun mies menee lätkähallissa jossain kauhtuneissa verkkareissa ja villasukissa jossain kansainvälisissä turnauksissa kuten mm-kisoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös