Ärsyttävin ihminen TV:ssä?

  • 528 919
  • 1 733

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Katsoin tuossa ykkösen kotikatsomoa ja rupesi suuresti vituttamaan, kun Reino Nordinin naama, ääni ja kaiken vitutuksen huipuksi paljas perse tunki ulos televisiosta. Vitun ärsyttävä ja omahyväinen tyyppi, jonka läsnäolo miltei pilaa koko sarjan, vaikka näytteleekin onneksi hyvin pientä roolia.
 

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ärsyttävin ihminen mediassa tällä hetkellä ehdottomasti Linda Lampenius, tuo uusin susannasievinen joka on tilittänyt elämästään viimeisen kuukauden lähes joka päivä molempien iltapulujen verkkosivuilla.

Subilla mainostavat Eilen, tässä ja nyt-sarjaa joka itsessään kuulostaa ihan hauskalta, noloja juttuja/trendejä 80- ja 90-luvulta, mutta... Juontajana Janne Kataja. Huoh. Ei se lähe kulumallakkaan.
 

Hevosmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Puheäänikin kun kerran kelpaa "Ärsyttävin" -titteliin, niin kumma ettei kukaan vielä ole maininnut sitä superhypervittuärsyttävintä, eli sitä Maikkarilla elokuvien alkaessa kiekuvaa akkaa. Jestas sentään, että voi olla hirveä ääni.

Mutta sen kanavan paskaan se sopii yhtä hyvin kuin G-piste Nelosshittiin. "Tuu Pelttari takas Aamu-tv:hen!"
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Susanna Indrén eli Salkkareista tuttu Jaana "Ismon mamma" Nieminen on tehnyt paluun MTV3:n halpaakin halvemmalla kasatussa interaktiivisessa (eli tekstarit juoksevat alareunassa ja niitä "kommentoidaan") keskusteluohjelmassa, jossa puhutaan perheen tärkeistä asioista vierailijoiden kanssa. Kuulostaa todella paskalta ja nappiin meni arvaus.

Ohjelma olisi voinut olla huonoudessaan jopa humoristinen, jos se ei olisi saanut samalla aikaan päätä juilivaa vitutusta. Ehkä suurin yksittäinen syy tähän oli Indrén, joka lukemassa hitaasti kirjakielellä sekä tätimäisen teennäisellä ja mairealla äänellä yh-äitien "Oon 167/129, oonko liian lihava"-viestejä sai Novan ja Kissin kermapersejuontajat kuulostamaan Ylex:n Ollilta ja Tuomakselta.

Mukaan oli saatu vielä suoraan Salkkareihin kelpaava kohtaus, jossa personal trainer haki Susannan kotoaan "10 kilometrin lenkille". Indrénin yleisen habituksesta ja lenkinjälkeisen rasitustason perusteella kierrettiin korkeintaan kortteli, ja käytiin samalla pullakahveilla. "Te olette todellisia ammattilaisia!".

Eikä käy sääliksi työttömiä tai kotiäitejä, jos tällaista tuubaa joutuu päivät katselemaan. Suosittelen!
 
B

Brenahan

Ehdottomasti Dr.Phil eli Phil Mcgraw. Ärsyttää ehkä enemmän kyseinen ohjelma ja tämän takia kyseinen ihminen. Dr.Phil tietää kaikesta kaiken, mikä ei ole meikäläisen makuun alkuunkaan.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
David Schwimmer osaa ärsyttää erittäin raskaasti. Siinä häiritsevästi artikuloivassa hörhössä on yksi syy, miksi inhoan Frendejä.

Myös amerikkalaisia sitcomeja valmiiksi nauravat ihmiset pistävät vihaksi.
 
Itseäni on vituttanut jo jonkin aikaa Kirsi Pelttarin olemus Urheiluruudussa sekä muissa urheiluun liittyvissä ohjelmissa.

Vaimo tuossa juuri yhtenä päivänä ihmetteli, miksi noin fiksu nainen on laitettu lukemaan urheilu-uutisia.

Omasta mielestänikin Pelttari vaikuttaa jotenkin kiusaantuneelta. Mutta ei se nyt kauhean ärsyttäväkään ole.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Toni Nieminen. Pakko vaihtaa kanavaa kun Maikkarilta tulee mäkihyppyä.

"On se niin ihailtavaa katsoa kun tekeminen on noin helppoa. Aivan täydellisen upeaa Morgilta. Se tekemisen varmuus on niin ihailtavaa"

Sama juttu: kanava vaihtuu heti kun Nieminen on lässyttämässä yhdessä Jani "mäkikotka" Uotilan kanssa.
 

vaihtomiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Porttila, Lauri Huomenta Suomi, Jaska Saariluoma, Mäkiselostaja, Formulaselostaja, Sampo Kotivideo, Vappu Pimiää ja en vaan jaksa Kortelaista kommentaattorina.
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
MTV3:n ja Subin kaikenmaailman chattien juontajat ovat todella ärsyttäviä. Käännän heti pois jos näen vilaukseltakaan TV:ssä jotain chattia. Ja siksi myös, että kysymykset ovat niin pirun vaikeita.
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Itseäni on vituttanut jo jonkin aikaa Kirsi Pelttarin olemus Urheiluruudussa sekä muissa urheiluun liittyvissä ohjelmissa.

Samaa sanoin jo varmaan kuukausi sitten, mutta samaa sanon edelleenkin. KiPe jos on Urheiluruudun vetäjänä, niin saa jäädä koko Urheiluruutu katsomatta. Sen akan ääni on niin ärsyttävä, niin ärsyttävä. Karmein pelkoni on milloin KiPe iskeytyy uniini.
 

ludvig

Jäsen
MADtv:n näyttelijäkaartiin kuulunut Will Sasso. Vieraillut todella monessa sitcomissa ja tekee niistä entistäkin huonompia, joka vaatii poikkeuksellista kykyä. Näyttelijäntaidot todella rajoittuneita, aina sama rooli ja samat eleet.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Ei välttämättä tv-kasvo mutta ollut esillä televisiossa viime aikoina suht paljon:

Jutta Urpilainen.

Voiko ihminen olla enemmän polittikko sanoiltaan ja ilmeiltään. Ärsyttävän tekopirteä ja mielistelevä.
 

Hyytiäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa & Ottawa
Toivottavasti en ole ensimmäinen joka antaa äänen Riitta Väisäselle. Ärsyttävyys ei edes rajoitu pelkästään TV:hen. Ykisinkertaisesti liian kulunut kasvo!

Ritva Santavuori tulee äkkiä mietittynä hyvänä kakkosena.. Perusteluksi riittää älykkäät kommentit joilla hommas itelleen fudut Jälkiviisaista.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Turha aina tylyttää suomalaisia tv-ihmisiä rallienglannista, koska osataan sitä Ruotsissakin. Tai ainakin tuo Canalin ruotsalaisen NHL-studion isäntä takeltelee ihan kiitettävästi aina välillä Belfouria tentatessaan. Noh, onneksi Calle antaa taustatukea. Muutenkin todella rasittavan oloinen äijä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Juhani Henriksson. Rupeaa aina ärsyttämään etenkin maalikoosteissa, kun alkaa heittämään jotain todella runollista ja muka hauskaa tekstiä. Muutenkin ärsyttävä.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Minkä niminen on se vaaleahiuksinen miesisäntä Aamu-tv:ssä? Äijähän vaikuttaa muuten ihan mukavalta, mutta kun se vain ärsyttää niin jumalattoman helvetin paljon! Koko ajan naureskelee jotakin ylipirteästi, ja joku aamu oli pistänyt akupunktiopiikkejä naamaan, koska se oli tulevan keskustelun teema. Ei jumalauta! Vitun hienoa herätä aamulla ja nähdä tämän nimenomaisen miehen naama televisiosta! Aarrr! Onko muilla ongelmia?

EDIT: Joo, Mika Saarelainen. Joku piti sitä tässäkin ketjussa jo aiemmin ärsyttävänä. Yhdyn täysin, vaikkakaan en itse ole saanut homokonnotaatioita, eivätkä ne sinänsä vielä henkilöstä ärsyttävää tee. Joku muu tuossa täytyy olla.

Oli sitten ylen klo 20.30 uutisissa juttu ammatinvaihdosta. Eikös vaan stuerttikokelas Saarelainen oltu löydetty haastateltavaksi.

Googlelle löyty tämäkin ketju,
kuten myös http://www.iltalehti.fi/terveys/200701095552297_tr.shtml
 
Salkkarit esittää, kaikkien itku/raivokohtausten kuningas numero yksi, Juulia Autio. Kertoo jotain Juulian tasosta, kun on ajanut jo entisen kuninkaan Salla "Tervis" Tervajoen ohi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös