Ärsyttävät asiat

  • 10 530
  • 143

M10

Jäsen
-maailman ärsyttävin asia ylivoimaisesti: feministit
-toiseksi ärsyttävin asia: Kiss FM (vars. viettelystesti)
-kolmanneksi ärsyttävin asia: Se että Dallas Starsissa ei ole ollut kunnon heavyweightiä sitten Shayne Churlan

honourable mention:
-golfissa metrin putti ohi
-ihmiset ketkä eivät moikkaa takaisin

Elämäni ärsyttävin hetki: Timo Willman viime kaudella kun yritti koko pelin ajan ärsyttää Erkki rajamäkeä ja sitten kun Eki kolmannessa erässä pudotti sille pussylle hanskat, niin Willman miehekkäästi käänsi selän.
 

erpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No arsyttaahan se.

Liikenteessa:
-Miksi Suomessa ei saada "vetoketjua" toimimaan, eli kun kaksi kaistaa syysta tai toisesta muuttuu yhdeksi miksi ei sovinnolla osata vetaa joka toinen auto toiselta ja joka toinen toiselta kaistalta.
-Liikennekulttuuri yleensakin, itse ajan kovaa ja minua vituttaa kun edellani joku sahaa 125 ohituskaistalla. Mina taas en todellakaan halua menna oikealta ohi koska se on vastoin kaikkia saantoja ja asetuksia.
-Stopmerkit, minka takia minun pitaa pysahtya risteykseen jos ketaan ei tule mistaan suunnasta.
Ihmiset jotka soutaa, joko nopeutensa tai kaiustanvaihtojen kanssa.

Golfissa.
-125 metrista lipulle ja sitten 1,5 metrin putti ohi.
-Joka ikinen avaus lahtee kasittamattomana slaissina.

Matkailussa.
-Ihmiset jotka lietsovat paniikkia lentokoneessa "kauhiaa miten tuo siipi heiluu noin, se varmaan katkeaa ihan kohta" Jos se ei joustaisi niin sitten oltaisiin todella pulassa, idiootti!
-Ihmiset jotka taputtaa kapteenille kun kone laskeutuu. -Se on sen kaverin duuni, ei kukaan tule sulle taputtamaan kun saat annettua oikein rahasta takaisin, idiootti!
-Kaikki jotka huomattuaan, etta viina on ilmaista vetaa nupin aivan turvoksiin ja rupeaa riehumaan koneessa.
-Pakistanilaissiirtolaiset jotka eivat saa lastaan istumaan nousun ajaksi ja viivyttavat koneen nousua 10 minuuttia.
-Lentokoneen olematon jalkatila.

Yleensa
-Tyhmat ihmiset.
-Suvaitsemattomat ihmiset.
-Kaikki jotka haukkuvat jenkkeja, pelkastaan sen perusteella mita nakevat jostain teinisarjoista.
-Ihmiset jotka valittaa TV ohjelmista. -Oletteko huomanneet sen nappulan missa lukee Off
-"keta" sanan kaytto tarkoitettaessa "kuka"

Loytyihan niita taas aivan julmetusti.

Niin ja viimeisena tietysti. Se etta en osaa kirjoittaa koneella ilman kirjoitusvirheita.
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ärsyttää:

Tällä hetkellä:

Suuresti se, että mielessäni oli hyvä idea uudelle keskustelulle, mutta se unohtui. Se oli jotain mieltäylentävää, taikka sitten masentavaa. Tai kenties jotain ärsyttävää? :rolleyes: Ärsyttää kympillä se, että silloin tällöin unohdan tällaisia asioista...asia on kuin kielen päällä ja sitten "puf", katoaa mielen syövereihin.

Ehkäpä palaan ärsyttävään asiaani, jahka se palautuu ensin mieleeni. Vai oliko se asia ärsyttävä, en muista. :)
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti erpe
No arsyttaahan se.

Liikenteessa:
-Miksi Suomessa ei saada "vetoketjua" toimimaan,

Samaa mieltä erpe monista. Mutta eikös Sinua ärsytä yhtään, kun näppiksessäsi ei ole Ä.tä ja Ö:tä:D

Kokeiles kirjoittaa vaikka
Kääpiö päättää kääntää päänsä päivällä säätäessään määrättyä käämiä töissä.! HÄHHÄÄ!:D .

Tai Öykkäri mölyää öisin töttörötukille. HÄHHÄÄ!:D vitsivitsi
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti Designer
Dana77: Kauankos asuit Kuala Lumpurissa, ja milloin? Itse jokunen vuosi sitten menetin sydämeni kyseiselle kaupungille, tosin oleskelin siellä turistina vain viikon.
Olin siellä viime alkusyksystä n. kuukauden. Ihan vaan turistina. Mukava paikkahan se oli vaikka siinä omat vikansa olivatkin.
 

Spencer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Auschwitz Motorsport
Nyt kuulkaa löytyi hengenheimolaisia!
Agressiivisten tielläliikkujien etujärjestö:
http://www.x.kotisivut.org/

"1.Ylinopeudet ja nuoret eivät ole todellakaan suurin ongelma liikenteessä. Vähintään vastaavan riskin aiheuttavat ajotaidottomat/itsekeskeiset/vittumaiset/joustamattomat idiootit."

Musiikkia korvilleni...joukolla jäseniksi, pojat ja tytöt!
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Tämä on aina ajankohtainen ketju.

-Iltapäivälehtien lööpit.
Eikö ne tosiaankaan keksi mitään järkevämpää kuin kertoa jonkun puolijulkkis-noulaiffin uudesta salaisesta rakkaudesta tai opiskelun aloittamisesta tai "uudesta elämästä". Varmasti olis järkevämpiä aiheitakin. Jos vähänkin on jonkun isorintaisen naisen kuva lehdessä, niin ko. lehti on myyty monesta paikasta loppuun jo puoleltapäivin. Kiinnostaako ihmisiä niin paljon muitten asiat?

- MTV3.
Yksi sana. Shit.

- Maikkarin formulalähetykset.
Voiko idioottimaisemmin enää ohjelmaa tehdä? Ei voi.
Kuka on keksinyt sen Formula-studion?
Kiinnostaa todella paljon katsoa uudestaan juuri äsken katsomani lähetyksen "huippuhetket". Varsinkin jos kyseessä on kisa, missä Schumi johti alusta loppuun asti.
Ne, jotka katselevat huippuhetket heti ohjelman aikaan ja varmasti vielä videolta illalla, saavat siitä varmasti miljoona pientä housuihinsa.

- Kiekosta tietämättömät ihmiset
"Kiekko on sikalaji. Aina siellä tapellaan, joku loukkaantuu ja joku toinen loukkaantuu. Miks ihmiset kattelee sellaista? Ihan typerä laji."
Sitten kun kysyy, että paljonkos sää kaudessa näet kiekkoa?
"Sen mitä Urheiluruudusta tulee" Juuri niin. Siellähän näkee varmasti koko lajin suuren kirjon. Lopuksi tämä tietämätön ihminen haukkuu HIFK:n, koska "pelaajat pelaavat täyttä sikaa. Koko joukkueen saisi lopettaa". Juuri näin....
Niin, lopettamisella en tarkoittanut sitä, kun ihmiset viedään saunan taakse...

- Pertti Salovaara
Idiootti äijä, jolla on idioottimainen ääni ja idioottimaiset jutut.

- Vilkun käyttö
Hei, se vilkku on vakiovaruste, EI lisävaruste.

- Autoilijat, jotka ohittavat ja kiilaavat suoraan eteen. Varsinkin vesisateella TODELLA kivaa. Itse siirryn takaisin samalle kaistalle vasta kun näen ohittamani auton takapeilissä. Perkule, se opetettiin jo autokoulussa. Tosin tuntuu, että kaikki autoilijat eivät ole käyneet autokoulua. Jotkut varmasti ovat saaneet korttinsa jostain Casino-arvasta.

- Perässäroikkujat
Eivät tiedä mitä turvaväli tarkoittaa. Itse ajan aina hieman nopeusrajoitusta nopeammin, niin silti joku tulee takapuskuriin kiinni. Silloin vauhtini putoaa varmasti 5-7 kilometriä nopeusrajoitusta hitaammaksi. Suurin ärsytystekijä.

- Väärin pysäköidyt autot
Varsinkin jäähallilla ja muissa urheilupaikoissa näkee autoilijoita, jotka jättävät autonsa niin lähelle kuin vain pystyy. Jos liikkumaan ollaan menossa, niin eikö silloin jaksa kävellä vähän kauempaa.
Marketin parkkiksella haen aina sitä tuuripaikkaa, mutta en jää odottelemaan. Vien sitten auton kauemmaksi ja kävelen. Invapaikalle en vie autoa IKINÄ. Vaikka muita paikkoja ei olisi, niin silti en ikinä jätä siihen autoa.
Kyllä joskus jätän autoni väärään paikkaan, mutta silloin se on siinä vain korkeintaan 5 minuuttia. Ei tulisi mieleen jättää sitä siihen moneksi tunniksi.
Älkääkä hyvät ihmiset sitten ikinä pysäköikö autoa pelastustielle!

Tuli taas vähän avauduttua. Heti parempi olo.
 

Ukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Täällä on tullut niin monta ärsyttävää asiaa jossa olen samaa mieltä ettei jaksa kirjottaa niitä uudestaan.Mutta lisään muutaman asian joka ärsyttää
-Naiset jotka tietää arvonsa
-Aamu stondis
-Siemensyöksy ilman orgasmia
-Cheaters sarjan juontaja,jos joku haluaa oppia provosoimaan niin ottakaa tosta juontajasta mallia.
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatkuva kommentointi katsomossa

Yksi ärsyttävimmistä asioista jääkiekkokatsomossa on selkeästi jonkun takana istuvan ihmisen äänekäs pelin kommentointi.

E5:ssä istuu pari keski-ikäistä ukkoa lapsineen, jotka jaksavat kommentoida peliä koko kuusikymmenminuuttisen ja vielä mahdollisen jatkoajankin ajan. Lyhyissä, asiantuntevissa ja ennen kaikkea harvakseltaan tulevissa kommenteissa ei ole mitään vikaa, mutta nämä sankarit eivät ymmärrä kentän tapahtumista yhtään mitään ja jaksavat silti kommentoida nonstoppina jokaista suoritusta.

Kaiken hyvän lisäksi nämä kaksi sankaria myötäilevät jatkuvasti toisiaan, ovat jokaisesta asiasta samaa mieltä ja antavat pelkästään negatiivisia kommentteja pelistä. Esim. tilanteessa, jossa pelaajalla ei ole kiekko kunnolla hallussa, eikä tämä pysty syöttämään/purkamaan/ampumaan kuuluu lähes joka kerta: "mitä se nyt leikkii" tai "miksei se syötä/pura/lauo." Kun tilanne on ohi, kuuluu takaa "tyhmä ratkaisu" ja "täysin tyhmä."

Vieressä istuvat muksut esittävät välillä isukeilleen(tjsp) ihan hyviä kysymyksiä, kuten "miksei tullut jäähyä, vaikka tuomari näytti korkeaa mailaa?" (Huom. muksu tunnisti tuomarin merkin, gubbe ei.) Vastaukseksi jälkikasvu saa "Niistä ei aina tarvi antaa jäähyä." Okei...

Muutenkin kuvittelisi, että kausikortilla kiekkopelejä seuraava ja asiantuntijan lailla käyttäytyvä ihminen tietäisi useimpien jäähyjen syyt ennen kenttäkuulutusta edes vahingossa, mutta ei. Esimerkkitilanne: kova (puhdas) taklaus vastapalloon->dumarin käsi ylös-> peli poikki -> tuomari näyttää syyn (ryntäys) -> "nyt tulee laitataklauksesta jäähy. Oli kyllä tosi pahasti irti tosta laidasta. Ihan oikea tuomio" & "täysin"-> kuuluttaja kertoo "ryntäys."

Koukkaaminen taitaa olla ainoa näyttö, jonka nämä sankarit tunnistavat lähes joka kerta.

Eilisessä kärppämatsissa viereisellä paikalla istuva heppu lähti toisen erän puolivälin paikkeilla istumaan pari riviä alemmas kiroten jotain tyyliin "Vittu että jaksaa komment/&%#!!" Yleensä hän on jaksanut sentään kaksi erää kokonaan istua omalla paikallaan.

Kotimatkalla juttelin kaverini kanssa tuosta kommentoinnista ja sanoin, etten muista yhtäkään tilannetta, josta olisin ollut edes jotenkin samaa mieltä takanamme istuvien ihmisten kanssa. Tähän kaverini hetken mietittyään tokaisi: "Mä olin tänään yhden kerran. Tokassa erässä toinen niistä sanoi, että pelattu 2:34. Katsoin pelikelloa ja se oli ihan totta..."

Ärrrrsyttävää. Ottaisikohan sitä korvatulpat lauantaiksi.
 
Viimeksi muokattu:

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Ei Perrinauta, nyt riitti! Meitien yläkerrassa on näemmä taas aloitettu terroritalkoot ihan vain kiusakseni. Ne nilkit aivan satavarmasti vakoilivat ulko-ovella koko eilisen aamun, milloin kääntyy avain lukossa ja aloittivat vasta sitten hillittömät porauksensa. Ei niillä voi olla mitään parempaakaan tekemistä.
Ja varmasti samat jampat olivat kylmettäneet ulko-oven kahvankin! Ei se aamulla ollut niin kylmä, ei varmasti.

Suuren vitutuksen ja lähes seinillehyppimisen lisäksi ties kuinka monta Tynin helmeä meni ohitse, kun porausäänet peittivät radion. Soitan kohta Osamalle.
Raivostuttaa. Mutta sentään hiukset pysyivät päässä.

Poraisivat edes silloin kun ihmiset ovat muualla..
 

Anton

Jäsen
Maailma on todellakin aivan pullollaan ärsyttäviä asioita. Eräs niistä on nuorison ontot mielipiteet. Nuorisoksi lasken kaikki itseäni nuoremmat, joilla on ontot mielipiteet. Tyhmäksi vain ne, jotka ovat eri mieltä kuin minä.
Muksut opettelevat ulkoa lauseita, joita voi sitten ujuttaa mukaan keskusteluihin. Siinä vaiheessa kun pyytää täsmennystä johonkin pointtiin, nämä fraasiautomaatit katsovat suurin hämmentynein silmin ja kertovat: ”Se vaa on niinku sillee, ku mää vain niinku aattelen näi tai totanoi emmää vaa tiiä!” tjsp.
Jos omaksuukin jonkin jonkun muun valmiiksi pureskeleman mielipiteen, niin eikö sen ympärille voisi rakentaa tueksi joitain omia ajatuksia, vaikka ne eri kaliiberia olisivatkin. Tai sitten voisi opetella Demistä tai City-lehdestä toisenkin aihepiiriin sopivan lauseen. Eli jos ollaan lähdössä barrikadeille asian vuoksi, täytyisi siitä olla muutakin sanottavaa kuin kyllä tai ei.
Olemme jutelleet kahvipöydässä tai tupakkapaikoilla ko. persoonien kanssa aiheista:
- EU:n pyrkimykset, EU:n hyvät vs. huonot puolet
- NATO:n laajentuminen
- Turkistarhaus
- Irakin konflikti
- Venäjän regressio
- Aseellinen palvelus
- Ihmisen sekaravinto
Noiden lisäksi yksi rujoimmista aiheista on kunnallispolitiikka, jonka merkitys ei monelle vanhemmallekaan ihmiselle ole ilmeisen selvä. Onko seuraavan sukupolven yleistieto todellakin näin huono kuin se vaikuttaa?

Lisäksi todella ärsyttäviä asioita ovat:
- Joulunvietto
- Uima-altaiden kloorivesi
- Bensanhinnan korotus
- Twiningsin yrttiteet
- Lumen peittämät tieopasteet
- Ripuli
- V-mäinen postinkantaja, joka tuo vain laskuja (Varo, jos joskus näen sinut!)
- Tilaa vievät tyhjät olutpullot sohvan vieressä

Tuohon nuorison rinnalle voisi ilmeisesti kirjoittaa myös naisväen?!

Jopas helpotti! Tähän loppuun semmoinen tavallinen hymiö kahteen kertaan.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Ärsyttää ja vituttaa ihmiset, jotka eivät huolehdi henkilökohtaisesta hygieniastaan.
Perkele!
Suihku, saippua ja pesukone on sitä varten että niitä käytetään. Myös deodoranttia voi nykyään miehetkin käyttää jos joku ei sitä tiennyt !

Toiseksi ärsyttää mummot. Miksi perkeleessä siellä uimahallissa pitää uida kuntouimareiden radalla tukkona, kun viereisellä radalla lukee kyltissä että hitaat uimarit. Luulis mummojenkin sen verran Suomenkieltä taitavan, että osaisivat omalle radalleeen mennä.


K
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kaivetaas esiin, niin ei pääse kukaan valittamaan että ketju on jo.

En tiedä miksi tämä asia ärsyttää, mutta minkäs teet.

Nimittäin heavy-konserteissa/rock-konserteissa on näitä joitain naisia jotka tanssivat kuin discossa, se mikään bailumesta ole prk.

Lisäksi kaupassa asioivat turinaihmiset, miksi helvetissä juttelemaan pitää jäädä keskelle käytävää, eikö sitä saatana voi höpistä vaikka siellä kaupan ulkopuolella, joillakin ihmisillä on oikeasti kiire ja sehän taas näitä tyyppejä ei kiinnosta.

Mainitaan vielä iltasanomien kukkahattusetä/täti-keskustelu, en suosittele menemään sinne jos on hermo kireällä, saattaa monitori lentää ikkunasta. :)
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Tokihan sitä ärsyttää useat asiat mielentilasta ja fiiliksestä riippuen, mutta listataampas muutamia kestoärsykkeitä:

Kaikki nykyhetkellä muodissa oleva idioottimainen, johonkin asiaan tai ihmisryhmään liittyvä slangi. Teinien ihqut jne. Ja asuipa tämä teini missäpäin suomea tahansa niin tuntuu olevan niin vitun trendikästä puhuu vähä niinku stadin slangii, tiiätsä.....????????!!!!!11 Ja sitten esim. nämä nettinörttien LOLlit, peelot ja muut vitunaikaiset juntti-ilmaisut. Sama pätee näihin n.30v. dippainsseihin ja muihin juppeihin jotka käyttävät näitä lontoonkielestä väännettyjä trendi-ilmaisuja, tyyliin, know-how, irrelevantti jne.

Mikä helvetti siinä on että jenkkien pitää käyttää lyhenteitä mitä ihmeellisimmistä asioista?! Kuka vittu nyt käyttää lyhennettä jostain elokuvasta (ID4, Mi3 jne.)? Tai vuodesta 2000, Y2K... Ja miksi yht'äkkiä on kaikkien julkimoiden lempinimi on tyyliin: J-LO, J-GON, A-ROD...?
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Onkohan näitä ketjuja enemmänkin... No anyways,

Minusta tuntuu, että etenkin vähän vanhenmat ihmiset, etenkin naisihmiset, hämmästyvät kauppojen kassoilla, kun heille sanotaan ostosten hinta. Siinä sitten aletaan kaivaa väskystä rahapussia ja takana jono pihisee kiukusta. Ei tietenkään Oulussa satu tällaista, täällä ollaan lunkia porukkaa.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Ärsyttävää, tai ehkä lopulta huvittavaa kun tarkemmin ajattelee:

Minulla on näkyvissä suosikkijoukkueeni. Vaikka yritän kuinka asiallisesti keskustella toisen seuran ketjussa aivan asiallisesti, niin aina löytyy joku provo-G joka ottaa herneet nenäänsä ja vie pointin ihan johonkin muuhun. Yleensä joihinkin asioihin, joita omassa suosikkijoukkueessani on joskus tehty väärin. Ja ehkä tehdään vieläkin. Ja vain siksi että hänen oma jengi rämpii. Taas.

Miten ns. oman joukkueen kohdalla ärsytys voi olla niin suuri, ettei toisen joukkueen kannattaja voi edes asiallisesti yrittää keskustella toisen joukkueen palstalla?

Pitäisi varmaan ottaa pois oma suosikkijoukkue listasta. Samalla pitäisi varmaan vaihtaa nickiäkin, vaan tuskinpa tuokaan auttaisi...
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Ärsyttää aivan saatanasti Kike Elomaa, Kike?!?! Naamakin on kuin petolinnun perse pukamilla. Eduskuntaan? Hormooneilla?

Ärsyttää myöskin tälläinen "kesä pikuhiljaa tulossa" tilanne, tulisi nyt sitten kunnolla eikä mitään tälläisiä välivaiheita, kevät on kaunista aikaa! Paska haisee kadulla ja pöly lentää silmiin niin että tekee mieli kusta silmään.

Helpotti hieman.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös