Ärsyttääkö Twitterin ja Instagramin tunkeminen TV-ohjelmiin?

  • 3 499
  • 33

Ärsyttääkö Twitterin ja Instagramin tunkeminen TV-ohjelmiin?


  • Äänestäjiä
    128

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllä ärsyttää. Ruutuaikaakin saa aina ne twiitit, joissa nuollaan persettä eniten tai ollaan keksitty uusi synonyymi ihkuttaa meneillään olevaa ohjelmaa.

Juurin näin. Ärsyttää.
 

Ralph

Jäsen
En muista juurikaan Instagram-juttuja kesken tv-ohjelmien, mutta ne pienet twiitit alakulmassa eivät häiritse.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Jos nyt vaikka jotain A-studion poliittista keskustelua katselee, kyllä siellä tviiteissä saattaa joskus olla paljon enemmän asiaa kuin puhuvien päiden jargonissa. Poliitikkojen ammatti kun on puhua mahdollisimman pitkään sanomatta mitään.
No tässä olet 100% oikeassa. Tuollaiset keskusteluohjelmat ovat varmaan ainoita ohjelmia joissa twiitit ovat oikeasti hyödyllisiä. Tosin niissä nyt on tullut vähän sellaista turhaa pätemistäkin esille joillakin. Ekana mieleen tulee Jari Sarasvuo ja se lääkekannabis-jäbä. Mua kyllä ihmetyttää miks noissa twiiteissä täytyy lopulta edes näkyä lähettäjän nick. Aivan varmasti jotkut lähettelevät noita twiittejä ihan vain siksi että saataisiin se oma twitter- tai insta-nickname lähetykseen ja ehkä jopa pari uutta seuraajaa. En tiedä nousisiko noiden twiittien taso (ainakin jossain Hottiksien jaksossa tai Leijonien pelissä) jos ne kaikki twiitit tulisivat anonyyminä, eli huomiohuoratakseen sinne ei voi kukaan laittaa mitään.

Ai niin, olihan Karjala-turnauksessakin näitä live-twiittejä. Suurin osa niistä twiiteistä oli tasoa "Hyvä #Leijonat!", "Sami Lepistö on söpö <3" tai "Leijonien täytyy tehdä maaleja jos aikovat voittaa". Eli siis tasoa Juhani Tammisen studiouunoilut. Isänpäivän Ruotsi-ottelussa en muista nähneeni yhtään sinikeltaista twiittiä. Lieköhän Tre Kronor-fanien twiitit edes menneet lähetykseen asti vaikka joku olisi laittanutkin. Harmi kun MM-finaalissa 2014 ei ollut noita live-twiittejä kesken pelin. Olisi ollut hienoa nähdä millaiset raget olisi saanut aikaan, jos olisi twiittaillut lähetykseen että tuomarilinja oli loistava tai että Venäjä nyt vaan ansaitsi sen mestaruuden.
 

Aberystwyth

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Tulevaisuus on jo täällä! Tämän voisi postata myös Pitäisikö itkeä vai nauraa-ketjuun: Nykyajan koulutehtävät | Naamapalmu

Ei helvetti. Jos olisi lukiossa tullut tuollainen tehtävä vastaan, niin olisin kyllä jättänyt tekemättä. Mitä seuraavaksi? Siirretään oppitunnit ask.fm:ään? Kuvistunnilla opetellaan selfien ottoa?

Itse aiheeseen: eivät ärsytä. En katso tällä hetkellä televisiota, mutta eivätpä ne ennenkään tupanneet ärsyttämään, vaikka en niitä erityisesti rakastanutkaan.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Muistelin, että olen jo joskus aiemmin avautunut aiheesta ja löysinkin vanhan viestini. Tammikuussa 2014 olin tätä mieltä, eikä mieli ole muuttunut:

Twitter.

Voi jumalauta, että vituttaa tuo twitter-paskan pakkosyöttö.

Urheiluselostajat ovat alkaneet sönkätä kesken pelin mitä joku Pertti Perseenreikä kommentoi twitterissä. Tv-ohjelman juontajat räpläävät jotain iPadia ja kertovat mitä huippumielenkiintoista twitterissä aiheesta kommentoidaan. Jopa joihinkin tv-ohjelmiin tungetaan kuvaruutuun niitä saatanan twitter-viestejä.

Ketä kiinnostaa? Varmaan ne "twiitit" voi lukea sieltä Twitteristä, jos kiinnostusta löytyy? Pitääkö niitä perkele pakko syöttää kaikille? Pysykää Twitter-homot twiitteinenne siellä Twitterissä ja jättäkää ulkopuoliset rauhaan.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Keskusteluohjelmissa ne twiitit ja sun muut facebook-kirjoitukset ovat paikallaan ja voivat tuoda jotain uutta näkökulmaa.

Instagram kuvat tai muut esim. säätietojen yhteydessä eivät ole mielestäni oleelliisia.

Urheiluohjelmissa muutaman twiitin voisi käydä läpi tauolla, jos siellä on jotain kysymyksiä tai aiheellisia huomautuksia.

Kyllä ja ei. Riippuu siis ohjelmasta. Enemmän ei. On tässä maailmassa isompiakin murheita.
 

Kiakonsyöjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Onssimouhot
Twiittien näkyminen ei ärsytä vaan niiden sisältö ajoittain. Otetaan esimerkiksi Putous. Alaruutuun pongahtaa vähän väliä viestejä:
"#PUTOUS PARAS KAUSI #KUOLEN #NAURUUN"
"Hahahahaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"
Olenko mä vaan kyynistynyt vai eikö Putouksen taso ole viime vuosina tullut rajusti alas?

Tai nämä aiemminkin ketjussa mainitut viestit:
"Suomen pitää tehdä maaleja voittaakseen #jellonat"
"Soumi tsempiä pojjaat! #jellonat #leijonat
"Näkyyks tää tv:ssä? :D" #leijonat #faimi

Jos haluan lukea turhia viestejä, menen omalle Twitter-seinälleni ja luen. #prayfortv
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
YLElle pisteet siitä että nämä hashtag-oksennukset saa näkyviin vain jos erikseen haluaa. Ennen Linnan juhlia sanottiin että teksti-tv:n kautta saa halutessaan twitter-keskustelut näkymään. En tiedä sitten onko muissa ohjelmissa ollut vastaavaa.

Näin se pitäisi mielestäni olla kaikissa ohjelmissa. Jos haluaa, niin saa näkyviin. Jos ei, niin ei tuputeta väkisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös