Äijänsuon Avausturnaus 1-2.9

  • 33 146
  • 221

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Taas Kaltiainen maalissa. Olisi jo aika antaa Kilpeläisen pelata liigajoukkuetta vastaan.

Jaahas, taas matsattu vaikka Pajuoja ässien sivuilla kertoi noita jäähyjä vältettävän.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
mjarkko kirjoitti:
Jaahas, taas matsattu vaikka Pajuoja ässien sivuilla kertoi noita jäähyjä vältettävän.

Pajuoja kertoi muistaakseni, että tappeluja ei aloiteta. Siis noita aloittajalle tulevia jäähybonuksia hän ei halua Ässäläisille tulevan.

Mitkäs ovat numerot tällä hetkellä lugu-Ässät pelissä?
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Blackie kirjoitti:
Sain kaverilta tekstiviestin, jonka mukaan Forsbacka ja Honkaheimo olisivat ottaneet myllyn.
Platil ilmeisesti tullut väliin ja siitä suihkuun.

Peli ensimmäisen erän jälkeen muna-muna.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät on siirtynyt Lännen Puhelin Areenalla 1-0 johtoon. Maalintekijänä B.J. Crombeen. Lisää vettä kiukaalle vaan jätkät. Otetaan sekä henkinen että fyysinen yliote ennen sarja-avausta :).
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Kolmas Blues-Lukko peli edessä tällä harjoituskaudella. Saamari, ois se Ässät ollu mielenkiintosempi.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Jaa tasoissa? BJ teki tänään raporttien mukaan kolome, se saatanallisilla kulmakarvoilla varustettu nimihirviö yhen, tasotuksen ylivoimalla ohjasi Kariya. lähde: Jatkoaika.com
 
Viimeksi muokattu:

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Nooh, ei se mitään, yksi sinne tänne. Semir armahtaa kyllä. Mitä nyt turpaan saattaa vetää.
 

Number 11

Jäsen
Bandana kirjoitti:
Voisit Jan Caloun vähän kertoa Calounin Janin otteista. Vieläkö pelasi Espoon vuosien malliin?

Näkyikö muuten mitenkään, esim. loppukättelyissä, minkäänlaista jutustelua Janin ja blegiläisten välillä? Jäikö esimerkiksi jutustelemaan hyvän ystävänsä, Marvin Hurmeen, Hurmeen Marvinin, kanssa?

Liike oli Calounilla vielä Espoon vuosiaan heikompaa ja tänään ainakaan ei mitään mahtavampia harhautuksia nähty. Ylivoimalla Pubi toimi normaaliin tapaansa kiekon ylöstuojana, mutta poikkeuksena Bluesissa nähtyyn Pardubicessa siniviiva ylitettiin käytännössä aina syöttämällä. Espoossahan Calounilla oli tapana kuljettaa kiekko monesti itse suoraan hyökkäyspäähän, mutta tällaista ei siis tänään nähty.

Pakkopelin aikana Calounin paikka oli monesti neliön keskellä, mikä ei myöskään ollut Espoon aikana niin normaalia (vaikka Janin viimeiseksi jääneessä Tappara-ottelussa hän maalinsa tekikin siltä paikalta). Näin ollen hänen maagisia syöttöjään ei kovin montaa nähty etenkään ylivoimalla. Maali tänään syntyi siis Calounin livahdettua takatolpalle, mikä oli pelinpyörittäjän ohella se tutumpi paikka Bluesissakin.

Tasakentällisin pelattaessa Pubi rakenteli pari hyvää paikkaa oikein ajoitetuilla syötöillään ja pelasi muutenkin äärimmäisen rauhallisesti totuttuun tapaan. Mitenkään maaginen hän ei tänään ollut eikä varmasti olisi saanut kovin paljon plussia scouttien merkintävihkoihin, mikäli häntä olisi tultu otteluun tarkkailemaan. Jotenkin jäi sellainen tunne, että nykykunto huomioonottaenkaan tänään ei nähty parasta Calounia maalista huolimatta. Toisaalta sellainen pelaajahan Jan nimenomaan on, että saattaa olla pimennossa lähes koko ottelun, mutta lopulta tekee sen ratkaisevan maalin. Piste-per-peli -tahdissahan Pubi on tämänkin vuoden pelaamissaaan harjoitusotteluissa.

Henkisestä puolesta ja sen kehityksestä en tietenkään tiedä mitään, mutta sen voin kertoa, että A komisti Calounin pelipaitaa tässä ottelussa. Ehkä sillä osa-alueella on edes vähän menty eteenpäin.

Blues-pelaajien ja Calounin välisiä keskusteluita en ainakaan noteerannut, tosin en jäänyt kovin pitkäksi aikaa pelin päättymisen jälkeen katsomoon ja varmastikin muutama sana ainakin on vaihdettu.

----------------------------------------------------------

Bluesin toisen maalin tekijää yritin tiedustella erätauolla iltaottelun tilastomiehiltä, mutta kuulemma pöytäkirjat oli jo viety jonnekin ja iltapäivämatsin tilastoinnin hoiti eri porukka kuin tässä pelissä, joten varmuutta siitä en saanut.

Jatkoajan raportissa näköjään maalintekijäksi on merkattu Martin Kariya ja koska en itse kunnolla maalintekijää nähnyt/kuulutuksia kuullut niin luotetaan JA-toimituksen raporttiin ja muutetaan tilastoihin Marty maalintekijäksi.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Jotain pientä säpinää siellä oli sentään ollut; Miksu Toivola ei ymmärtänyt monia asioita, Bono Heikkisestä tulossa gooni, Mika Rontti ilmoittautuu myös marginaalipelaajien mestaruuskisoihin. Lähde: Uusi Rauma
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huomioita pelistä:

-Korhonen oli varsinkin toisessa ja kolmannessa erässä erittäin epävarma ja ensimmäinen maali menikin täysin Korhosen piikkiin. Nollakulmasta Crombeenin veto ja hörps.

-Lukon yv toimi ässiä paremmin ja varsinkin 5-3 pelissä oli lukko parempi selkeästi. Straka pyöritti ja Martikainen pommitti.

-Lukon puolustus tuntui olevan ilman maajoukkuekavereita ja lopussa Platilia aika köykäinen ja varsinkin platilin tilalle tullut Nordlund on vielä todella raakile liigaan. Aitiopaikalla ainakin kahdessa ässämaalissa. Eepi on jäi luistelukisoissa kakkoseksi, mutta rauhallisuus on säilynyt. Varmuutta löytyy aina. Lopussa nähtiin kentällä usein pakkipari Hämäläinen-Martikainen joten ainakin kokemusta oli kentällä. ;)

-Erikseen täytyy vielä sanoa että sen aikaa kun tuo Platil nyt kentällä oli niin oli todella vakuuttava. Hakee pommia koko ajan ja osaa myös kiekollisen pelin.

-Hannus taisi kokeilla lähemmäs 10 kertaa ja hyvistäkin paikoista, mutta ei uponnut. Peliaika tippui loppua kohden.

-Lammassaari oli myös todella pirteällä päällä mutta tuntui etteivät hänen ketjukaverinsa Kauvosaari ja Luomala oikein olleet samalla päällä.

-Honkaheimo ja Heikkinen ottivat matsia. Sarjamme kovimmat tappelijamme jatkuu. ;)

-Crombeen osoitti että tekee kyllä maalin kun saa paikan. Kolme paikkaa taisi olla ja kolme maalia. Muuten aika näkymätön pelissä mutta osittain Korhosen ja lukkopuolustuksen takia 3+1 taisi tulla. Todella luja rannelaukaus mieheltä löytyy.

-Martikainen on yv:ssä todella hyvä mutta puolustuspäässä mielestäni vähän vaikeuksissa nopeiden laitureiden kanssa. Kaksi koukkujäähyä tänään tilanteista, joissa ässäpelaaja olisi päässyt yksin läpi.

Tästä pelistä ei kannata vetää vielä minkään suunnan johtopäätöksiä sillä joukkueista puuttui niin monta tärkeää peluria ja varsinkin lukon puolustuksesta puuttui ottelun lopussakin Viitanen-Hunkes-Platil-Honkaheimo-Heikkinen. Tilalla Tähtisaloa ja Nordlundia niin eipä siitä vielä koko kuvaa saa. Hyvältä kuitenki näytti peli ja varsinkin alussa lähdettiin oikein rymistellen liikkeelle. Hyvä tästä on jatkaa kahden viikon päästä. Silloin nähdään oikeat voimasuhteet.

Ps. Kertokaa joku jos näitte paremmin kun mielestäni Martikaisen lämäri 5-3 vastaan kolmannessa erässä osui yläkulmaan sisäpuolelle mutta tuomittiin ylärimaan osuneeksi. Ei siinä näyttänyt kyllä kukaan protestoivankaan.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Eipä näistä tosiaan liikoja johtopäätöksiä voi vetää, Lukolta tosiaan puuttu tärkeitä palasia. Meiltä puuttunu kuin...Kivenmäki. Ja Kuusela. Ja Häppölä. Wandell, Huhtanen...no, Toivonen onkin sitten pitkäaikaispotilas eli sitä ei lasketa. Jäällä rikkonaisin Ässäpakka vuosikausiin. Hyvä että ilmeisesti jonkinlaista viihdettä oli kuitenkin järjestetty, kuten asiaan kuuluu.

Mites tuo Kuparinen-Lammassaari-Rontti-Heikkinen tilanne meni, entäs se aiempi Platil-tsydeemi?
 

rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
Paikaltatulleen raportin mukaan taklaaja oli Tasku, eikä Kuparinen. Jostain syystä Kuparinen oli kuitenkin joutunut jäähylle.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihan vauhdikas ja hyvätunnelmainen peli. Korhonen ei vakuuttanut ja puolustus teki muutaman virheen. Vastaavasti Lukko hukkasi paikkoja liikaa ja laukaukset eivät aina kehuttavia olleet.

Lammassaari, Eepi, Platil ja Hannus olivat pirteitä.

Kolmisen tuhatta oli paikalle saapunut ja hyvä meininki oli. Parikin tappelunujakkaa oli porilaisten ja raumalaisten välillä katsomossa.

Halli on aivan vitun upea. Kyllä tuossa kelpaa käydä pelejä katsomassa.

Kuvia peleistä ja hallista täällä.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Heh heh, ramalla hauska allekirjoitus.

kuultua:
-Ässien maalivahti oli kuulemma erittäin hyvä, Korhonen ei ihan kurko ollut
-Ekaan 10-15min Ässät ei päässyt omalta alueelta pois
-Platil lensi ulos todella köykäisesti. Jäähyn syyksi ilmoitettiin kiistaan osallistuminen, vaikka ei katsomoon näkynyt tekevän yhtään mitään
-Forsbacka ja Honkaheimokaan eivät kuulemma mitään ehtineet tekemään ja suihkuun tuli lähtö, topolle kymppi vissiin mussutuksesta
-Vaisu kuva matsista vaikka vauhdikas oli

Sellaista kuulin
 

Korinekki

Jäsen
Raportti Raumalta

Kaltiainen Ässien maalissa erittäin hyvä. Sen sijaan Korhonen saa ottaa pari maalia omaan piikkiinsä. Häkkinen aloittaa liigassa?
Tähtisalo. Lehtosen Topiakin huonompi. Kevyt, pehmeä. Hirveitä merkkausvirheitä.
Nordlund. Ulkona kuin lintulauta.
Lammassaari ja Luomala jaksoivat pörrätä ja liikkua. Kauvosaaresta ei vaan taida olla sentteriksi tuohon?
Straka on hyvä hankinta. Todella älykäs ja taitava pelintekijä.
Crombeenista tulee olemaan Ässille valtavasti iloa.
Joensuu tuntuu olevan ainakin fyysisesti kovassa iskussa?
Siinä sitä. Onneksi tästä ei yhtään pistettä vielä saanut liigaan.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Pronger kirjoitti:
-Platil lensi ulos todella köykäisesti. Jäähyn syyksi ilmoitettiin kiistaan osallistuminen, vaikka ei katsomoon näkynyt tekevän yhtään mitään

Platil on merkattu mies. Voisi soittaa Texasiin ja kysellä samanlaisista kokemuksista Nickersonilta. Tai miksei vaikka suoraan Nicken ex-valkku Toivolalta. Jos tulee viittä jalkaa lähemmäksi torikokousta, niin tuomari osoittaa päätyovea. Ei paljon kannata tulla sieppaamaan kaverin päätä kainaloon.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No niin. Pitkästä aikaa tuli käytyä Areenan sisäpuolella, ulkopuolelta ihailukin on viime aikoina jäänyt kun en Raumalla ole aikoihin käynyt. Niinpä tänään kun rennonletkeän olemukseni portista sisään ujutin, niin piti oikein pysähtyä ja katsella hetken aikaa ympärille että olenko Äijänsuon mäellä vai missä vitussa. Niin hieno hallin julkisivu siellä mäen päällä Nortamonkadulta päin tulijaa tervehti, että ei montaa Suomen maassa ole. Ja komeammaksi se vaan muuttuu sitten kun saavat sen tienkin mäen päälle kuntoon ja ympäristön muutenkin siistittyä. Enpä olisi viime vuonna näihin aikoihin uskonut että moisessa palatsissa joskus Raumallakin pelataan.

Bluesin ja Pardubicen peli jäi hyvin huonolle seurannalle kun uuteen halliin tutustuin sisältäpäin, ja vaikka se vielä vaiheessa onkin niin sisältäkin on komea, kertakaikkisen komea. Paljon siellä kyllä vanhaakin on jäljellä, että ei ihan kaikkia sentään uusiksi ole pistetty.

Lukon ja Ässien peli oli se mitä sitten pystyin jo herkeämättä seuraamaan. Pelin alkuhan oli Lukon heiniä, mikkihiiriltä näyttivät pienet porilaiset isojen Lukon pelaajien käsittelyssä ja kun minun mielestäni Bluesin ja Pardubicen pelissä ei taklattu kertaakaan niin johan laidat paukkuivat tässä myöhäisillan pelissä.

Lukon rynnistys kesti kolme minuuttia, sitten peli tasaantui pariksi minuutiksi, kunnes Lukko taas pääsi niskan päälle. Kymmenen minuutin kohdalla kuitenkini Lukonkin takki näytti tyhjenevän, kun maaleja ei hyvistä paikoista saatu ja siitä eteenpäin peli oli erän loppuun saakka erittäin tasaista. Ehkä Lukko hieman enemmän kiekkoa piti kuitenkin.

Illan ensimmäisessa parissa olivat vastakkain Toporowski ja Joensuu, Joensuu jäi Topon alle kun ryntäsi Lukon maalille vihellyksen jälkeen.

Sitten kun karvan verran yli 14 minuuttia oli pelattu, tuli tuo Honkaheimon ja Forsbackan tilanne. En nähnyt mistä se tappelu alkoi, Lukon maalin edessä kuitenkin ja Forsbacka oli aktiivisempi ja lievästi hallitsi menoa, pistevoitto 2-1 porilaiselle. Jan Platil, joka oli jo ehtinyt pariin kertaan siihen mennessä kurkon elkeitä näyttämään, tuli kolmantena miehenä rähinään mukaan heti taiston alettua, tönäisi pari kertaa Forsbackaa pois Honkaheimon kimpusta kunnes linjatuomari ohjasi Platilin pois. No, ilmeisesti se ihan sääntöjen mukaan meni kun tuomari Tero Toivola passitti Platilin suihkuun 2+20 minuutin pelirangaistus niskassaan, suihkuun lähtivät myös Honkaheimo ja Forsbacka. Kolmantena Lukkolaisena Shayne Toporowski puhui itselleen taiston tauottua kympin, eli aika sälli se Forsbacka oli kun kerralla sai kolme Lukkolaista pois pelistä. Kaksi heistä jopa ihan tärkeimpiä pelaajia, eli Platil ja Toporowski.

Avauserä oli maaliton, eikä tuon tappelunpoikasen jälkeen muuta kummempaa erässä enää tapahtunut kuin se että Markus Nordlud selätti Joensuun, joka kokeili toistamiseen onneaan Lukon maalin edessä.

Ihan erän alkua lukuunottamatta pelillisesti varsin köykäinen erä kyseessä siis.

Toisen erän Lukko joutui pelaamaan "ylämäkeen", ja tulos oli sen mukainen. Ihan hyvin pojat kyllä kiekkoa siirtelivät ja pyörittivät siellä kulmissa, mutta maalin edessä vedot olivat onnettomia. Ei sovi kyllä väheksyä Ässien maalivahtia Matti Kaltiaista, joka oli pari piirua parempi virkaveljeään ja otti ne kohti tulleet vedot varmasti, Eepin ylivoimalämäriä lukuunottamatta jolloin hän oli maskissa.

Ässien avausmaali meni Korhosen piikkiin. BJ Crombeen nousi laitaa pitkin, heitti kulmasta kiekon maalille ja jostain sieltä Korhosen suojuksista kiekko maaliin kimposi. Välissä Eepi ehti pitkällisen ylivoimapyörityksen jälkeen tasoittamaan, mutta nopeasti Ässät meni johtoon uudelleen. Lukon puolustus sahattiin ihan puhki, ja lopulta BJ Crombeen sai pistää kiekon Korhosen taakse kierrettyään ensin eteen heittäytyneen Lukon pelaajan, en tiedä näinkö väärin vai oliko alimpana Lukon miehenä hyökkääjä Toporowski jonka Crombeen kiersi. Ässien kolmas maali puolestaan oli jonkun Sakarin tekemä, sukunimi meni kyllä ohi, mutta tyylikkäästi junnu (?) kiekon yläkulmaan nosti, ja siinä maalissa ei Korhosella ollut sanan sijaa kuten ei BJ:n toisessa osumassakaan.

Kyllä Lukko toisessakin erässä varmaan enemmän laukoi kuin Ässät ja ainakin enemmän kiekkoa piti, mutta kuten tuossa edellä kirjoitin niin Lukon peli oli semmoista pikkunäppärää kulmissa pyörimistä, maalin edessä oltiin tehottomia.

Kolmas erä alkoi hiukan samalla tavalla kovalla Lukon painostuksella kuin avauseräkin, eikä kauaa mennytkään kun Josef Straka kavensi Toni Dahlmanin syötöstä. Minusta jotenkin näytti siltä että ei Dahlman ihan tuollaista syöttöä yrittänyt, kiekko pikemminkin karkasi mailasta mutta samapa tuo.

Kovasti Lukko tasoitusta yritti, mutta taas oli Ässien vuoro tehdä. Neljäs maali meni taas Korhoselle helposti jostain kainalosta, Crombeen teki ylivoimahyökkäyksestä ja Ville Hirvonen syötti. Siitä se kuitenkin lähti, kun tukka-Tuukka Mäkelä pelasi itsensä hyökkäyssinisellä ulos eikä enää Hirvosta kiinni saanut, ei edes koukkimaan ylettynyt. Eli miinukset myös tukka-Tuukalle samoin kuin Korhoselle tilanteesta. Ja taas oltiin kahden maalin takaa-ajoasemassa.

Illan toinen tappelu nähtiin erän lopulla, kun Ässät pelasi alivoimalla ja Matti Kuparinen veteli poikittaisella mailalla Lukon pelaajan päin maalia. En nähnyt kuka uhri oli, mutta Ilkka Heikkinen ja Mika Rontti siitä kuitenkin päädyssä kävivät pienen tappelunpoikasen. Kovin kesyä oli tämäkin, tasapeli ja molemmat suihkuun. Heikkiselle ottelurangaistus aloittajana, Rontille pelirangaistus ja tilanteen käynnistäjälle Kupariselle kakkonen.

Kun Ässistä oli jo ennestään mies jäähyllä, niin Lukko pääsi kahden miehen ylivoimalle. Ja nyt tuli kavennus, kun Shayne Toporowski runnoi maalin edestä kiekon sisään. Heti maalin jälkeen kuitenkin sai Kari Martikainen kakkosen, joten kiri ikäänkuin pysähtyi kahdeksi minuutiksi. Martikaisen jäähyn jälkeen aikaa oli enää vähän yli minuutti, eikä Lukko onnistunut tasoituksessa vaikka ilman maalivahtiakin yritti.

Lukosta jäi mieleen Jan Platilin peli, sen vähän mitä se kesti. Tämä äijä kyllä tulee herättämään tulevalla kaudella paljon keskustelua, ja onneksi hän sai vaan pelirangaistuksen joten pystyy pelaamaan huomenna. Pelkästään hänen takiaan kannattaa kello 14.00 hallille mennä. Miten olisi peli päättynyt, jos tärkein puolustaja olisi saanut koko pelin ajan pelata?

Joko nyt olisi Ilkka Heikkisen kausi? Vähän on semmoiset merkit ilmassa että Bono voi alkavalla kaudella nousta isoonkin rooliin.

Ja Eepi. En tiedä onko hyvä vai huono asia, että vuosi vuodelta sama vanha kettu on Lukon paras puolustaja.

Tuukka Mäkelä on kesän aikana kasvattanut oikein komean takatukan.

Henrik Juntunen oli mielestäni hyvä tänään, samoin ykkösketju Dahlman-Staka-Toporowski joka oli kaikkia Lukon maaleja värkkäämässä. Vastaavasti tämä ketju sekä puolustaja Martikainen oli minun mielestäni Ässien kolmen ensimmäisen maalin aikana jäällä...

Kun sana kerran on vapaa, niin sen verran pitää antaa noottia että Markus Korhonen oli maalissa melkoinen tapaus. Avauserässä mies torjui harvat porilaisten lähentelyt hyvin, mutta kun toisessa erässä BJ:n veto kulmasta upposi niin saman tien näytti Korhosen itseluottamus murenevan, ja lopun pelin ajan hän oli kamalan epävarma. Harjoituspelin tappiosta nyt ei tietysti kannata miestä teloittaa.

Huomenna Bluesia vastaan pelaa Pasi Häkkinen maalissa. Jo Porin turnauksessa viikko sitten Häkkinen oli silminnäkijöiden mukaan Korhosta parempi, ja koska kerran olen Häkkisestä ykkösvahtia kaavaillut niin nyt on Häkällä paikka jumalauta.

Ässistä pitää mainita maalivahti Kaltiainen, joka siis oli paljon Markus Korhosta varmempi. Ja BJ Crombeen tietysti oli illan hahmo hattutempullaan. Vaikutti näin ensinäkemältä varsin pätevältä jätkältä.

Hallin jo kehuin kaikin puolin komeaksi. Yleisömäärää on uusissa kuosissa hiukan vaikea veikata, mutta ei se nyt ihan siltä näyttänyt että yhtä paljon olisi katsojia ollut kuin Pitsiturnausperjantaisin on kello 10.15 alkavassa pelissä. Ravintoloissa saattoi tietysti olla paljonkin, mutta hyvä jos 2000 katsojan raja meni rikki.

Kovin vakavasti näyttivät jotkut ottavat harjoituspelin, sillä Eepin 1-1-tasoitusmaalin jälkeen pari humanteria meni sinne seisomakatsomoon Ässien kannattajien joukkoon ja kyllä siellä ainakin tönittiin. Järkkärit ja poliisit hoitivat kyllä homman nopeasti että ei siinä mitään.

Mukavaa oli, tappiosta huolimatta. Huomenna on edessä pronssiottelu. Se kiinnostaa kyllä niinkuin edelle kirjoitin, mutta sen jälkeinen finaali ei näin pitkämatkalaista paljon sytytä, toivottavasti edes joitain kiinnostaa etteivät ihan tyhjälle katsomolle joudu pelaamaan.
 

Radek

Jäsen
En tiedä mistä alottaisin. Aloitetaan vaikka Sakari Salmisesta. Turussa A-junnujen harjoitusmatsissa vaatimattomat tehot 0+7. Tänään eka peli edarissa ja heti maali. Muutenkin hyvä liike ja taitava.
B. J. Crombeen! Hyvällä prosentilla kaveri nakutti maalinsa. Myöskin Hirvonen oli parempi, mitä edellisissä peleissä. Joensuu sopii ketjuun hyvin. Selvästi ekassa erässä oli yliyrittämistä, mutta kokonaisuudessaan hyvää peliä. Liike on parantunut kaverilla.

Väliin kysymys: Miksi raumalaiset huutavat "suippokorvat" pilkkahuutona porilaisille, kun oman joukkueen paidassa komeilee kettu ja vielä erittäin suippojen korvien kera? Vai olenko ymmärtänyt jotakin väärin?

Forsbacka ja Honkaheimon mylly oli aika mitäänsanomaton. Jokunen isku ja halailua. En muuten käsitä, mitä Platilin mielessä liikkui, kun meni tappelun alussa repimään ja tönimään Forsbackaa. Täysin selvä tilanne ulosajon kannalta varsinkin, kun muistelee Nickersonin ulosajoa viimekaudella Oulussa, jolloin ei edes tapeltu.

Kaltiainen oli eleettömän varma. Korhonen oli eleettömän epävarma.

Halli on todella hieno. Kuuluttaja tosin voisi kuulutella hiukan hiljaisemmin. Ja vessoja ei pahemmin ollut ainakaan istumakatsomojen puolella. Isot jonot vessaan oli.

Millainen faniporukka siirtyy omalta paikaltaan vierasfanien eteen provosoimaan?
Ei ollut tosin järkkäreilläkään homma täysin hanskassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös