Mille naurat juuri nyt?

  • 13 191 623
  • 50 347
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
sarkasmi on vaikea laji.
Mutta sitäkin hienompi. Tosin nykyaikana saattaa olla jopa hengenvaarassa jos menee lämminhenkisellä vittuillulla korkealta riman yli (lisäys: omasta mielestään) ja sillä kohteella ei oo yhtään ponnistusvoimaa ja paska seiväs.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuolle spandex idiootille, joka yritti auton alle mutta ei osunut. Siitäkös harmistuksen pukkasi. Parempi tuuri ensi kerralla.
Video: Kolmion takaa tullut pyöräilijä poltti päreensä Espoossa – kävi käsiksi autoilijaan ja sylki naamalle: ”Haluutsä turpaan, v*tun jätkä?”
Nää metroseksuaalit vois alkaa hiljalleen älyymään, että he ja heidän kaksipyöräiset kulkijat eivät ole maailman napa. Olis ollu aika hassua, kun autoo olisi ajanut joku tekijämies. Siinä olis vaan spandexit vilahellut kamerassa kun autoilija vääntää marakattia tästä kokovartalokondomiukosta.

Itse kyllä olisin revennyt nauramaan päin naamaa tuossa tilanteessa. Toki pikku backhand forehand bumubumbum ekaks, jos mun biiliä kosketaan.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Tunteellahan tuolla seurantaketjussa eletään, mutta nyt oli vastaus niin Jatkoaikaa kuin joku voi olla:

Uusinnoissa oli Lasun poikkari Halmon selkään pelin ollessa poikki jo pitkään . Noi on imo sellaisia , jotka tarttis aina ottaa pois, joukkuessta riippumatta.
(Tähän väliin useampi viesti, jossa kerrotaan Lasun menettäneen mailansa jo ennen tuota tilannetta.)
Nyt on värilasit melkoisilla vahvuuksilla kun taittaa mailan pelaajalle jolla ei ole mailaa käsissään.
Eli 15s vihellyksen jälkeen on ok käydä käsiksi? Meillä on yleensä pelattu niin, että vihelkykseen lopetetaan... tai ainakin se tuomareiden erottamisen jälkeen.. toisaalta ymmärtäähän sen, ettei kulttuuria ole ehtinyt syntyä, kun on niin vähän aikaa vasta lätkää oulussa pelattu.
Boldasin suosikkikohtani.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Pelikieltouutisia by moderaattorit:

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Älä nyt. Mä oon ihan inessä now days
Ahaaaa, nyt ymmärrän. Jäbä tekee junttimaisuudelle samaa mitä Tami uralleen. Hehkuttelet vaan tarpeeksi niin kymmenen vuoden sisään ne ei ole enää junttimaisuuksia, vaan saavutuksia ja virstanpylväitä ja ainoita oikeita tapoja ja käytäntöjä. Nice one bro.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Valitettavasti en pysty puhelimella sovelluksen kautta linkkaamaan. Olisin linkannut kyllä.

Mahtavaa että sinäkin seuraat koko kauden mollaamaasi Liigaa. Olet paljon puhunut tunteen puuttumisesta. Olisitpa ollut Nordiksella tänään. Tunnetta oli kaukalossa, katsomossa ja pihalla.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mahtavaa että sinäkin seuraat koko kauden mollaamaasi Liigaa. Olet paljon puhunut tunteen puuttumisesta. Olisitpa ollut Nordiksella tänään. Tunnetta oli kaukalossa, katsomossa ja pihalla.
En mollaa Liigaa. Ja kyllä seuraan. Samalla tavalla kuin muidenkin lajien ja sarjojen ratkaisupelejä. Urheilun ja jääkiekon ystävänä.

Huomasin tv:n välityksellä, että hyvä fiilis oli Nordiksella. Yleisöystävällistä ja viihdyttävää peliä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juhani Tammisen sanoin: "Gimme a fuckin' break" :-)
Juuri kehuin kun oli hyvää peliä ja meininkiä tänään Nordiksella ;) Myönnetään, että välillä olen puhunut ehkä hieman kulmikkaasti kotimaisen sarjan tilasta.

Nauttikaa voitosta. Ootte te jotkut ihan hyviä jätkiä loppujen lopuksi ja voiton teille tästä suo mielellään.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Joo, Tepsi on tullut aina kovaa alussa.

Siitähän ei ole kuin kuusi ottelua kun Tepsi viimeksi teki avausmaalin (Lukolta pataan 1-4). Sitä edellinen jossain helmikuulla.



Me otetaan siinä otteluiden alussa oppia. Pelin edetessä sitten mietitään miten sitä nyt tänään pitäisi pelailla.



Kraa, kraa, jättisaurukset tulee. Beware HPK!

----

Tää on tänään meille selkeä 8-1. Viime otteluissa on oireillut siihen malliin että suurvoitto on tuloillaan.

Sen verran selkeä matsi että puolet turkulaisista jää vielä tänään kotiin. Turha lähteä hallille kun finaalissa ollaan kuitenkin. Ja eihän siellä kerhossa ole edes yhtään kiinnostavaa pelaajaa. Meillä on huoltajanakin kovempi jätkä, 600 NHL-matsii hei!
"Kraa, kraa." :D
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Melkein teki mieli kirjoittaa jotain ton jätkän ulkonäöstä yhdistettynä foliohattuun ja tahalliseen mielensäpahoittamiseen. Ei helvetti mikä demari ja tommoisessa asemassa. Byyh, ne haki mikkoa eikä jotain sukupuolineutraalia. Yhtä hyvin voisi pahoittaa mielensä siitä, että mikä miesten yksinoikeus se on käyttää nimeä mikko.
 
K

Kiekkokatsoja

Jatkoajan kuvakooste Keupa-Hermes, kuva 3.
Ovat laittaneet sokean luistelijan jäälle. Keppi on musta, eli trendien mukainen. Onneksi ovat merkanneet sokean miehen, laittamalla hänelle hihoihin oranssia. Näin muut osaavat varoa häntä.
Kuva löytyy helpolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös