• 6 266
  • 86

Heddy#77

Tampa Bay Lightning, Manchester United
Lightningilta yksi kauden surkeimmista eristä. Vieraat veivät peliä koko 20 minuuttia ja jos Cooper ei saa joukkuetta herätettyä erätauolla, niin tänään ei pisteitä tulla nappaamaan.

RedPower

Porin Ässät // Habs // Carolina Hurricanes
Hyvä ensimmäinen erä Habseilta,toivottavasti pystyvät pitämään tason.Hyvää luistelua ja laukauksia.Kotka oli myös hyvässä tikissä ja järjesteli maalitilanteita.

Hauntti

Boston Bruins, TPS
Bruins ja Bruinsin ylivoima, huoh. Buffalo iskee alivoimalla 2-1. Se oli kahdeksas alivoimamaali Bruinsin verkkoon tällä kaudella.

vetoo

Slovakia, Bolts
Tulee ainakin maaleja. Montreal 4-5 johtoon ja 2. erää jäljellä vielä 6 minuuttia. Hyvin ovat vieraat pelanneet, mutta tämä kotijoukkueen puolustustyöskentely viisikkona on ollut erityisen heikkoa tänään. Montreal voisi rehellisesti sanottuna johtaa tätä peliä 4-10.

RedPower

Pienoista yllätystä Habsit yrittää järjestää,ja johtavat 5-4 kahden erän jälkeen.Ohjureilla koitetaan saada maaleja aikaiseksi ja siinä on kyllä onnistuttukin kohtalaisen hyvin.

Hauntti

DeBrusk ohjaa ylivoimalla tasoituksen, 2-2. About kaksi ja puoli minsaa peliä jäljellä.

Jay79

Philadelphia Flyers
Jälleen kerran jos et tee niin kaveri tekee, peli 1-1 Hoffmanin maalilla kolmannen erän loppu puolella.

Hauntti

Buffalossa jatkoille.

Jay79

Florida tällää erän loppuun Huberdeaun maalilla 2-1, eiköhän peli ollut siinä. Flyers ei petä:)