Liverpool FC 2017–2018 – match made in heaven vol. 2?

  • 161 983
  • 1 080

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joukkueen kone on kohta jo perillä, mutta Poolin faneille kävi vähän heikommin.

Champions League: Liverpool fans' Kiev flights cancelled

Emre on siis nimettynä jengiin, mutta voisi olettaa, ettei Can ole avauksessa, kun pelituntuma on niin heikko.

Huhuissa on pyörinyt kaikenlaisia nimiä Fekiristä Donnarummaan ja Werneristä Taliscaan, mutta katsellaan nyt rauhassa, keitä sieltä lopulta tulee. Kai iseltä joitakin vahvistuksia on tulossa, onhan?

Poolin nuoresta kaartista ainakin Yan Dhanda vaihtoi jo maisemaa Swansean riveihin. Pool on tämän vahvistanut.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Alkaa hieman jännittämään illan matsi. Poolin osalta kaikki on plussaa, eli voiton puolella. Toki kannu olisi kruunu hienolle kaudelle, mutta REAListina pitää himmailla.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kieltämättä jännittää hieman. Tätä päivää on kuitenkin odotettu monta helvetin pitkää vuotta! LFC on palannut taistelemaan siitä seurafudiksen suurimmasta kruunusta ottaakseen sen kuudetta kertaa kaappiinsa. Illan ottelussa Real on selkeähkö suosikki ja punaiset tulevat hyvin levänneenä altavastaajana kimppuun. Toivon näkeväni tänään erittäin agressiivisen Poolin joka iskee jo Realin omalla puolella pelinrakenteluun kiinni. Uskon että alusta 15-20min saatetaan nähdä punaiset hieman varovaisempana, kuten nähtiin Romaa ja Citya vastaan, mutta sen jälkeen laitetaan kaasu pohjaan ja mennään lujaa ohi.

Hieno CL-taival on takana aina karsinnoista asti vaikka voittoa ei tulisikaan, mutta silti hävitty finaali ottaisi päähän taas liikaa. Veikkaus 1-3 punaisille. YNWA!
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Minulla on tässä vaiheessa kautta hyvä maku suussa. Pool sijoittui jälleen neljän sakkiin, Salah voitti maalikuninkuuden, van Dijk tiivisti takalinjoja ja Lovrenkin alkoi pelaamaan varmemmin, ja Robertson otti vasemman laitapuolustajan paikan itselleen. Pidän edelleen aika kovana temppuna sitä, että Hullin 'rivimies' otti vakiopaikan Poolin avauskokoonpanosta. Ja nappasihan Kariuskin ykkösmoken paikan Mignolet'lta.
Real voi olla liian kova vastus, mutta nautitaan finaalista, kävi miten kävi. Loukkaantumiset verottivat Poolin keskikenttää loppukaudesta, ehkä sinne osastolle tarvittaisiin vahvistuksia kesällä eniten. Eikös Keita pelaa juurikin keskikentän keskellä?
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Seuraavalla kokoonpanolla hakemaan isokorvaista.
Liverpool team: Karius, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Substitutes: Mignolet, Clyne, Klavan, Moreno, Lallana, Can, Solanke.

Avauksessa ei yllätyksiä, mutta saas nähdä miten ryhmitytään kentällä. Can on noussut penkille tuomaan hieman leveyttä lisää ja Solanke/Ings kaksikosta on Dominic jättänyt jälkimmäisen sitten kokoonpanon ulkopuolelle.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Jep, Solanke pelasi viimeisen liigapelin erinomisesti, joten aivan oikein että on mukana. Ja hei, kausi ei ole ollut ohi vielä pitkään aikaan, on tämä herkkua kävi miten kävi. Yksi ottelun kulminaatioista lienee miten TAA suoriutuu tontillaan. toivottavasti saa tukea kavereilta. Eikait siinä, Poolin paita ja housut päällä lähdetään jännittämään. On tämä mahtavaa!
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Onneksi nuo Realin pakit on tottuneet nousemaan hyökkäykseen, näin jaa tilaa Salahille ja Manelle. Pitäis vaan voittaa keskikenttä. Jännittää...
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tässä kynsiä pureskellessa pieni välikommentti. Salahin loukkaantuminen näytti Poolin materiaalin ohuuden aika karulla tavalla. Ei tuo nyt ihan Ferrarista Ladaksi muuttunut, mutta ymmärtänette ajatuksen. Vahvistusta pitää saada oikeastaan kaikkialle muualle paitsi ehkä maalinsuulle. Karius on kuitenkin emämunauksestaan huolimatta ollut kohtuullisen hyvä siitä lähtien, kun nappasi ykkösveskarin paikan itselleen. Yksi Mo, yksi SG ja yksi Hyypiä tuonne vielä tarvitaan, jos jotain kannuja halutaan lähivuosina nostella.

E: Nyt on kyllä Karius ottanut Migsin murot aamiaiseksi. Oisko se vielä molarikin hommattava, kun ei oikein paineessa kestä noi?
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ei vaan jaksa saatana. Välillä joukkue näytti siltä että se on tullut hakemaan omansa pois mutta liikaa tipahti koko ryhmitys alas varsinkin tuon Mo:n loukkaantumisen jälkeen. Rellulle hatunnosto kuitenkin siitä että penkiltä tulee kaveri iskemään saksarilla voittomaalin. Punaisilla ei sellaista penkkiveikkoa ole.

Kaudesta jää silti positiivinen jälkimaku vaikka nyt vituttaa. Samalla energialla eteenpäin ja yhtä onnistuneita hankintoja kuin parina viime kautena niin kyllä niitä pokaalejakin tulee.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Kuitenkin puolustus pelasi ihan hyvin, ei tässä vitutuksessa pysty analysoimaan. Salahin loukkaantumiseen asti peli oli täysin hallussa. Kariukselta sellisia gamesavereita..., Tämä peli kaatui Salahin loukkuun. Hieno saksari Balelta, tuo maali ei ollut kenenkän vika. Vituittaa, kun olisi voitu voittaakin.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Huonoa tuuria Liverpoolilla. Ei peliesityksessä sinänsä mitään hävittävää mutta Salahin loukkaantuminen ja Kariuksen hörpyt ratkaisivat.

Klopp, loisto tyyppi, vähän sääliksi käy. Ensi vuonna taas takaisin vahvempana.
 

Fordél

Jäsen
Tai vaihtoehtoisesti Real pieksee Poolin 3-0. Joka tapauksessa jos Pool säilyy terveenä, CL-finaali on mielestäni about 45-55, Real pienoinen ennakkosuosikki. Poolin kohdalla huolestuttaa ringin kapeus ja päälle iskevä väsymys sekä maalivahtipeli. Karius ei vakuuta. Vaikka Navaskin hörppii välillä, on hän kuitenkin pelannut ihan eri tasolla kuin Karius.

Ei yllättänyt Kariuksen sulaminen. Karius ei ole vakuuttanut missään vaiheessa kautta. Näkyy Suomeen asti, että kaveri ei ole tolppien välissä täysin kotonaan, se tarvittava isäntä. Koko ajan ollaan siinä liipasimella, että tuleeko iso virhe vai ei. Ihan eri meno kuin Navaksella, joka tekee virheitä, mutta on niiden jälkeen taas oma itsensä ja ottaa tarvittavat huippukopit.

Harmi, kun Hradecky ehti tehdä sopparin Leverkuseniin. Olisi voinut Kloppolta tulla puhelu huomenna.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jos tästä kaudesta nyt jotain positiivista yrittää kaivaa, niin olihan siellä. Coutsin lähtö kirpaisi hetken, mutta Fab4... eikun Fab3 pisti välillä sellaisen näytöksen pystyyn, että happi meinasi loppua. Mo ja Bobby ovat sellaisia kultakimpaleita, ettei ihan joka kaudella kahta samanlaista joukkueeseen osu. Onhan Manekin ihan kiva aina välillä. Ja varsinkin loppukaudella Robertsonin tuhkimotarina senkun kaunistui. Hienoa tuossa oli se, että isoissa peleissä Andyn suoritukset vielä tuppasivat parantua. Jos TAA vielä tuosta kehittyy hiukankaan samaa tahtia, niin aika luottavaisin mielin olen laitapakkien suhteen.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Joo, vitutuksen livennyttyä, sanon että eteenpäin on menty. Ja viimepelitit Lovren on ollut loistava toppari. Nyt ei varmaan Real osta Salahia, saadaan Keita keskikentälle ja ens kaudella taistellaan mestaruudesta. Noh, ehkä mokke pitäis sada ja stunttia hyökkäykseen ja vielä keskikentän pohja, jos Can lähtee. Ja anteeksi, olen taas päissään. Ei tätä kestä selvinpäin.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Karius. Kaikki muistavat hänet tästä pelistä hänen loppuelämänsä, damn kuinka pahoillaan olen hänen puolestaan. Mutta se, että joukkueen kapteeni Henderson ei mennyt lohduttamaan Kariusta pelin jälkeen, vaan siellä olivat lohduttamassa kaksi Realin pelaajaa kertoo jotain tästä Poolin vitun naurettavasta "kapteenista". Karius vaihtoon, mutta myös vihdoin ja viimein Henderson. Kapteeni? Pelle....
 

Fordél

Jäsen
Mutta se, että joukkueen kapteeni Henderson ei mennyt lohduttamaan Kariusta pelin jälkeen, vaan siellä olivat lohduttamassa kaksi Realin pelaajaa kertoo jotain tästä Poolin vitun naurettavasta "kapteenista". Karius vaihtoon, mutta myös vihdoin ja viimein Henderson. Kapteeni? Pelle....

Mun mielestä kyllä kävi lohduttamassa.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Mun mielestä kyllä kävi lohduttamassa.
Ensimmäisenä siellä olivat Realin pelaajat kuitenkin, kaksin kappalein. Olisivat voineet juhlia voittoa, mutta lohduttivat Kariusta. Henderson ei muutenkaan ole ollut ikinä kapteenin arvoinen pelaaja, syyttelee aina muita omista virheistään. Ja niitä virheitä tulee liian usein puhumattakaan siitä, että tyyppi pelaa palloa aina alaspäin kun pitäisi hyökätä nopeasti ylöspäin. Bye bye Henderson. Gerrard oli kaksi kertaa parempi kuin sinä ikinä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vittu. Kerralla purkki tyhjäksi yläpeltiin ja mäyriksen kanssa saunaan. Kausi on ollut ollut ihan jees, mutta jättihän tämä tapa hävitä melkoisen paskan maun suuhun. Ja se ei johdu mustadta kullasta, kun minttua on.

Jos Pool on oikeasti Donnarumman perässä, niin all in. Vittu millään Migsillä tai Kariuksella noi voita yhtään mitään.

Jos Henry&co eivät puhu taas paskaa, niin uusia oikeasti eliittipelaajia pitäisi olla olla tulossa sisään. Jäädään seuraamaan. Fekir ja Donnarumma olisi jo hyvä alku.

Katellaan jonkun päivän päästä, josko jaksaisi jotain analyysiä ja posia repiä. Penkit oli nyt kuin maju vs. Suomen IV-divari, mutta minkäs kesken kauden teet.

Vituttaa, kun ilman Salahiakin olisi ollut voitettavissa.

E. Taisi tulla Salahille pari kolme kuukautta huilia. Skabat jäänee ainakin väliin.
 
Viimeksi muokattu:

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Keita tulee ensi kaudella ja toivottavasti myös Fekir. Siihen päälle toinen keskustoppari ja molari niin ollaan jo voiton puolella. Matip oli toisella kaudellaan vitun epävarma (+loukkaantumiset) ja Lovren tulee olemaan aina hasardi. Keskikentän pelintekijälle olisi myös tarvetta, huomaa varsinkin "bussijoukkueita" vastaan pelattaessa että Coutinhon korvaaja tarvitaan.
 

Fordél

Jäsen
Ensimmäisenä siellä olivat Realin pelaajat kuitenkin, kaksin kappalein. Olisivat voineet juhlia voittoa, mutta lohduttivat Kariusta. Henderson ei muutenkaan ole ollut ikinä kapteenin arvoinen pelaaja, syyttelee aina muita omista virheistään. Ja niitä virheitä tulee liian usein puhumattakaan siitä, että tyyppi pelaa palloa aina alaspäin kun pitäisi hyökätä nopeasti ylöspäin. Bye bye Henderson. Gerrard oli kaksi kertaa parempi kuin sinä ikinä.

No lohduta nyt kun olet itsekin täysin lyötynä kentällä. Eihän siellä vaikka vieressä seissyt Lovreenkaan ollut heti lohduttamassa, kun ensin oli kerättävä itsensä. Todella surullinen juttu Kariuksen kannalta. Tollaisesta on kyllä hyvin vaikea enää nousta ja palauttaa luottamus. Toivotaan, että pystyy siihen.

Mutta ehkä tässä on nyt turha hakea syyllistä Hendosta, joka on kuitenkin pelannut hienon kauden. Kaikki tietää, mihin pariin epäonniseen juttuun tänään jengi kaatui.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
No ei peli tänään kaatunut Hendersoniin, mutta mies ei vain ole Gerrardin tyylinen/arvoinen kapteeni. Ei ole ikinä ollut. Eikä tule ikinä olemaan. Kaikki sen tietää, joten asiaan pitää saada muutos. Toki Gerrard oli oma kasvatti, mutta Hendersonilla ei vain ole tarpeeksi munaa ja johtajuutta johtaa Poolia mihinkään.
 

Fordél

Jäsen
No ei peli tänään kaatunut Hendersoniin, mutta mies ei vain ole Gerrardin tyylinen/arvoinen kapteeni. Ei ole ikinä ollut. Eikä tule ikinä olemaan. Kaikki sen tietää, joten asiaan pitää saada muutos. Toki Gerrard oli oma kasvatti, mutta Hendersonilla ei vain ole tarpeeksi munaa ja johtajuutta johtaa Poolia mihinkään.

Niin, en tiedä onko siellä ollut tällä kaudella kenestäkään muustakaan tähän rooliin. Milner tulee ainoana mieleen, joten en yhtään ihmettele, että Hendo on kapu.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Niin, en tiedä onko siellä ollut tällä kaudella kenestäkään muustakaan tähän rooliin. Milner tulee ainoana mieleen, joten en yhtään ihmettele, että Hendo on kapu.
Sehän tässä onkin säälittävintä, että on vaikeaa nimetä uutta kapteenia kun joukkue vaihtuu. Vaan Henderson on sen vuoksi kapteeni IMO että on "ainoa" vaihtoehto tällä hetkellä, tyyppi ei kuuluisi edes koko joukkueeseen. Keita tulee olemaan box-to-box pelaaja ensi kaudella joten toivottavasti Henderson jää penkille tai myydään helvettiin. Tai siis muualle. Hendersonista kun ei ole mitään hyötyä uudistuvalle Poolille. Ei yhtään mitään.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Voi jumalauta, kun voi vaan vituttaa... Alku oli solidi ja hyvä, sitten tuli lunta tupaan. Hienosti noustiin vielä tasoihin, mutta Karius... No, onneksi ratkaisumaali oli tuo ilmiömäinen Balen saksari.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös