Oulun Kärpät 2017–2018 – mahdollisuuksien aika?

  • 748 292
  • 3 832

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itsehän 30.8.2017 arvioin (Facebookin eräässä ryhmässä) Kärppiä mestariksi tälle menneelle kaudelle. Ja ryhmässä kavereille sanoín, että voin lyödä 1000 e vetoa siitä, että Kärpät on runkosarjassa kuuden parhaan joukossa, laittakaa kolehti vaikka kasaan. Eivät laittaneet, vaikka aukoivat päätään, että sääleihin jäävät. Samoin joulukuussa totesin, että Veini on Kärppien kevään mies, Rynnäs ei.

Kaikki nuo sanomiseni ovat edelleen todennettavissa.

Senkin pessimistiset diletantit!

T. Nimimerkki Mitä minä sanoin.

Itsekin voisin luetella moniakin asioita, jotka meni oikein, mutta jätän väliin kun välillä niitä menee oikein ja välillä väärin. Ei toki sillä, että viestissäsi mitään pahaa olisi.
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Kaikki nuo sanomiseni ovat edelleen todennettavissa.

Senkin pessimistiset diletantit!

T. Nimimerkki Mitä minä sanoin.

Tämä onkin hyvä laji. Itse veikkasin Kärppiä kolmoseksi runkosarjassa. Päin persettähän se veikkaus sitten meni. McTorso sijoitti muistaakseni Kärpät ykköseksi, kuten myös eräät siviilimaailman ystäväni.

Pelaajista Mäenalasen potentiaali realisoitui, eikä se yllättänyt minua lainkaan. Hyvää suorittamista läpi kauden. Ihmetyttää vieläkin ne nimimerkit, jotka jaksoivat parjata peluria tällä palstalla jossain vaiheessa kautta.

Leveyshankinta Juha Koiviston liittymistä joukkueeseen minulle tuntemattomasta syystä kovasti kummasteltiin. Nöyrä työmyyrä kiitti maukkaalla kolmosfinaalin ratkaisuosumalla.

Mestaruusjengin kasannut Harri Aho sai niin ikään kauden aikana kritiikkiä osakseen. Sen lisäksi, että Aho teki onnistuneita hankintoja, lasken hänen ansiokseen, että junioriputki edustukseen on niin hyvässä kunnossa.

Positiivistakin läpykkää palstalta sai lukea, olihan joukkue niin huimassa vireessä läpi kauden. Veinin hankintaa pidettiin alusta alkaen onnistuneena, mutta hän yllätti lähes kaikki olemalla noin järjetön muuri.

Jatkossa voimme yrittää muistaa Suuren Johtajamme el Mamban sanat, joiden mukaan kannustamalla syntyy parempia tuloksia kuin moittimalla. Mestaruusjuhlissa tämä hieno päävalmentaja nosti jälleen esiin toisten auttamisen tärkeyden. Kärppäorganisaatiossa vallitsevasta avoimesta ilmapiiristä onkin saanut lukea viime aikoina paljon. Piskuisen pohjoisen kiekkoseuran arvot ovat juuri nyt esimerkillisen hyvässä kunnossa.

Yhteenvetona totean, että kärppäkausi 2017-2018 tullaan muistamaan Mäksän mestaruusmaalista, nuoren joukkueen hyvästä yhteishengestä ja Kukkosen flossauksesta.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jatkossa voimme yrittää muistaa Suuren Johtajamme el Mamban sanat, joiden mukaan kannustamalla syntyy parempia tuloksia kuin moittimalla.

Tämä on periaatteessa totta. Toivoisin kuitenkin, että jatkossa myös Kärppätoimistoa eniten puolustavat nimimerkit hyväksyisivät yksittäisiä kritiikkejä. Tuosta tuli ainakin omalla kohdallani vähän turhaa vääntöä välillä, kun tuntui ettei oikein mistään saisi olla eri mieltä, etenkin jos joukkue pärjää.

Eli itse tykkäisin kun asiat otettaisiin asioina. Jos joukkue menestyy voi siellä silti olla asioita, jotka voisi ehkä tehdä paremmin. Tai jos joukkue ei menesty voi siellä olla silti asioita jotka on tehty hyvin.

No joo, nyt meni vähän liirumlaarum-ohjeistukseksi. Oma aikomukseni on hypätä vähitellen sivuun, vähintään piiitkäksi aikaa ellei pysyvästi, mutta tarkkailen toki palstaa aina silloin tällöin.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Kyllä kai Oulussa oli enemmän uskoa menneen kauden Kärppiin kuin etelän median höpöhöpöennakoissa.

Harri Aho taitaa "osata" hommansa silloin, kun valmentaja osaa hommansa. Jos pelaajahankintapuoli olisi melko lailla kokonaan Harrin kontolla, niin uskon, että ihan pieleen se homma edelleenkin menisi. Ja siellähän on nyt ne ainakin kaksi muutakin auttamassa pelaajahankinnoissa, hyvä niin. Esim. Kivihalmetta Harri ei löytänyt, häntä tarjottiin try outille. Junttilan paluun olisi ottanut vastaan kuka tahansa järjissään oleva. Bertrand oli toki positiivinen yllätys ainakin runkosarjassa. Miika Koivisto olisi kelvannut kaikille liigaseuroille. Ja niin edelleen.
 
Mukavasti rapisi taas palkintoja Kärpille gaalassa. Manner paras valmentaja ja Veini paras veska. Kärpät paras seura ja all stars-kentällisessä mukana Veini, Bertrand ja Junttila.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Alisuorittamiselle oli rima viime kaudella korkealla, mutta mielestäni Miska Humaloja ja Jussi Rynnäs ylittivät tuon alisuorittamisen riman niukasti, mutta ratkaisevasti. :) Odotuksiin nähden pelasivat vaisumman kauden: Miskalta odotin huomattavasti enemmän tehopisteitä ja parempaa "pelaamista", Jussi Rynnäkseltä varmuutta ja ykkkösmaalivahdin tekoja. Esimerkiksi Jyri Junnilaa en päästä alisuorittaneiden joukkoon, Junnilalta näin melkein koko kauden sitä samaa tekemistä mitä aina. Junnila oli tasan niin "hyvä" kuin mitä etukäteen odotin. Junnilan kohdalla konkretisoitui myös liigamestarin ja hopeamitalistin ero. Junnila sai hopea-Kalpassa vastuuta ja tehoja, mestari-Kärpissä ei enää taso aivan riittänyt nelosketjun rotaatiopelaajan roolia pidemmälle. Näin sen pitää ollakin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämä oli kyllä kaikkien aikojen kausi. Vaikka koko ajan sai epäillä, että mitenhän tuo peli sujuu kun kausi edistyy. Oli aivan ihanaa olla väärässä ja nähdä noin raikasta ja positiivista meininkiä.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kausien kausi.

Hetki sitten vasta jotensakin palauduin takaisin maanpinnalle istuessani junassa kuunnellen 3 tuntia mahdollisesti koliikista tai muusta ikävästä kärsivän taivahan talitintin eli ihmislapsosen lannistumatonta raivoa.

Tämän kauden edelle menee vain liiganousukausi.

Tuhkimo nousi ryysyistä rikkauksiin. Se päähänpotkittu hikinen nörtti ekaluokalta osoittautuikin koko porukan hienoimmaksi, viisaimmaksi ja ennenkaikkea nöyrimmäksi ihmisolennoksi. Olisi valittu presidentiksikin, jos olisi kiinnostanut. Antoi kuitenkin turhien tehtävien jäädä omaan arvoonsa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös