MM 2018: Suomi

  • 784 991
  • 3 763
Tila
Viestiketju on suljettu.

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kukahan oululainen muuten jatkaa Niinimaan ja Kukkosen roolia? Siellä olisi maajoukkueessa tilausta tälle nyt.
Erikoinen kysymys, kun ei tuossa oikein mitään punaista lankaa ollut. Mutta oletan että tarkoitat kapteenin paikkaa, niin eiköhän Mikael Granlund jatka oululaisena Lasse Kukkosen perintöä maajoukkueen kapteenina. En tosin tiedä miten Niinimaa tähän liittyi, hän ei tainnut koskaan olla kapteenina maajoukkueessa.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kiitokset Lasselle hienosta maajoukkueurasta!

***

Toivottavasti Hakanpään ehtii tervehtyä pelikuntoon ennen kuin kisat alkaa. Pelihaluja mies tuntui suorastaan puhkuvan, niin ei olisi ainakaan siitä kiinni!
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Eilen illalla oli Maikkarilla? Uutinen, että NHL avut ovat tässä. Eli lisää ei ole tulossa ellei toiselta kiekalta vielä vahvistuksia sitten odotella. Ei ole siis Lehteräkään tulossa.

Tänään mielenkiintoinen peli Ruotsia vastaan. Ruotsilla on suuri määrä NHL apuja ja tulee olemaan Venäjän ja Kanadan ohella suurimpia mestari kandidaatteja. Kiva nähdä missä Suomi menee näitä suurempia maita vastaan.
Marjamäki vähän viittasi siihen suuntaan, että tänään nähtäisiin ainakin Aho ja Teräväinen kentällä, ellei ihmeitä tapahdu. Toivoa sopii, että myös Mikke ja Rantanen olisivat kehissä. Vai annetaanko vielä viimeiset näytönpaikat muille? Kapanen olisi myös kiva nähdä, mutta taitaa olla liian aikaista sille.

Onkos seuraavalla viikolla vielä harkkapelejä ennen kisojen alkua?
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Nyt ois ollu Kemppaiselle ja Koskirannalle roolia niin eipä miehiä näy joukkueessa. Samoin pari KHL-jyrää olisi mahtunut pakistoon.

Kemppainen puheli Radio Cityn Oulun paikallisradion jossain Liigan finaaliennakossa, että olisi loukkaantumista taustalla ja täten ei olisi lähdössä kisoihin.
 

666555

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
NHL-hyökkääjistä pelaavat tänään vain Aho ja Teräväinen. Loput liittyvät joukkueeseen 2.5. Kahteen ensimmäiseen ketjuun valitaan yksi hyökkääjä näistä Euroopassa pelaavista. Todennäköisesti Pesonen. Rajalalla pieni mahdollisuus. Loput varmat kisoihin lähtijät ovat Suomela, Savinainen, Anttila ja Kiiskinen. Loput mahdottomia arvata.

Pakeista varmoja Nutivaara, Heiskanen, Pokka, Honka,Riikola ja Kivistö.

Varmasti Aho ja Granlund ovat senttereinä.

Rantanen- Granlund-Pesonen

Teräväinen-Aho- Kapanen

Rajala-Suomela-Kiiskinen

Savinainen- ??- Anttila
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Oululaisia pakkeja heikkona lenkkinä ja sylkykuppina. Olisiko tuo Pokka sitten? Yhtään en ole kyllä nähnyt pelaavan.
Niinimaa on Raahesta ja Pokka Torniosta. Hymiö.

Toivottavasti heikkoja lenkkejä ei ole, oli kotipaikka sitten Utsjoki tai Uurainen. Sylkykuppeja toki löytyy aina, ihan sama miten joukkue suorittaa.
 

riimu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Avs, Preds, Leijonat
Päivän kentät:


Hyökkääjät

Brother-Matthew Claywoman - Sebastian Aho - Teuvo Teräväinen

Tuomas Kiiskinen - Janne Pesonen - Juuso Ikonen

Pekka Jormakka - Jere Sallinen - Olli Palola

Jonas Enlund - Mika Niemi - Marko Anttila


13. hyökkääjä Toni Rajala

Puolustajat

Tommi Kivistö - Julius Honka

Urho Vaakanainen - Ville Pokka

Juuso Riikola - Henri Jokiharju

Olli Juolevi

Maalivahdit

Harri Säteri

Varalla Ville Husso
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Kiekkotietäjä Sihvosen kisajoukkue

Maalivahdit:
Ville Husso
Eero Kilpeläinen
Harri Säteri

Puolustajat:
Miro Heiskanen
Julius Honka
Tommi Kivistö
Miika Koivisto
Mikko Lehtonen
Markus Nutivaara
Ville Pokka
Juuso Rikola

Hyökkääjät:
Sebastian Aho
Marko Anttila
Mikael Granlund
Julius Junttila
Kasperi Kapanen
Tuomas Kiiskinen
Sakari Manninen
Jukka Peltola
Mikko Rantanen
Jere Sallinen
Antti Suomela
Veli-Matti Savinainen
Teuvo Teräväinen
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mikä tämä Riikola-juttu oikein on? Ei todellakaan mikään varma nimi kisajoulkueessa. Mielummin vaikka Koivisto tai Lehtonen finaalijoukkueista.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Onko missään kerrottu milloin MM-joukkue julkaistaan? Eikös se monesti ole tullut seuraavana päivänä viimeisestä valmistavasta pelistä ja jos en väärin muista niin on monesti tullut myös viimeisen harjoituspelin jälkeisenä iltana.

On ihan mielenkiintoista kuitenkin lopulta nähdä mikä se joukkue on. Tällä(kin) kertaa hyväksyn mukisematta valinnat joten siltä osin tämä on helppoa. Ainahan siellä on joku nimi joka ensi lukemalla saa pulssin kohoamaan, mutta onhan tuolla ollut aikaa miettiä ja suunnitella millä miehillä mennään.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Vappuna siis joukkue julkaistaan. Historian kirjoihin jää se, että tänään joukkueessa pelasi kolme alle 20-vuotiasta pelaajaa. Harmittavasti Heiskanen oli flunssassa, joten mahdollisuus kolmeen vielä juniorien kirjoissa olevaan pelaajaan samassa ottelussa meni ohitse. Ainakin silloin olisi tehty historiaa.
Toki tämänkin päivän kokoonpano saattoi olla ennätys lajissaan. Montaa junioria ei ole pakkeina ollut aiemminkaan A-maajoukkuessa, vaikka lahjakkaita pakkeja on ollutkin. He eivät ole ainakaan esiintyneet samassa joukkueessa. Viimeksi Niinimaa, Karalahti ja Timonen olisivat voineet näin tehdä, mutta tilastojen mukaan eivät tehneet.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Mikä tämä Riikola-juttu oikein on? Ei todellakaan mikään varma nimi kisajoulkueessa. Mielummin vaikka Koivisto tai Lehtonen finaalijoukkueista.
7 peliin EHTlla 1+4 -1 jotka riittivät Suomipörssin kolmos sijaan. Edellä vain huikeasti pelannut Suomela 5peliin 5 pinnaa ja 11peliin 6 pistettä tehnyt Manninen.

Pystyy pelamaan ylivoimaa, alivoimaa ja ihan missä vaiheessa peliä vain. Tottunut myös isoihin minuutteihin ja luistelu suhkot sulavaa. Kehuttu lähes jokaisessa pelissään Suomen parhaimmistoon.

Koivistolla ja Lehtosella ei ole Olympialaisten jälkeen oikein lähtenyt niin en usko, että Riikolaa syrjäyttää kumpikaan.
Nutivaara, Pokka, Honka, Kivistö, Heiskanen ovat ne viisi varmaa. Siihen sitten hyvin alustavissa peleissä pelanneet Riikola ja Jokiharjun laskisin melkein mukaan. Näin ollen jää yksi paikka, jolle on tunkua. Lehtonen/Koivisto/Hakanpää/Jurgens/Vaakanainen/Näkyvä/Juolevi/Mikkola
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Toivottavasti Jokiharju on kisoissa eikä mikään Riikola.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös