Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2017–2018

  • 531 045
  • 1 251

Knap

Jäsen
Jetsillä voi olla ensi kaudella lähellä, kun tällä hetkellä ainoa on Enström.

Edit. Bruinsilla ja Panthersilla ainakaan ei ole yhtään tälläkään hetkellä.
Jakob Forbacka-Karlsson voi ensi kaudella jo saada enemmän pelejä Bruinssissa, jolloin täälläkin pelaa se kiintiöruotsalainen.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Enpä jaksa minäkään tarkistaa, mutta näinköhän NHL:ssä on enää montakaan tai peräti yhtäkään joukkuetta jonka kokoonpanossa ei jo vakituisesti pelaisi vähintään 1 ruotsalaispelaaja?
Suomalaisia on tänä vuonna pelannut myös yllättävän monessa playoff-joukkueessa. Vain Tampassa ja Washingtonissa ei ole pelannut ketään tällä kaudella. Tosin Los Angelissa ei enää ole ketään suomalaista, Anaheimissakin vain muutaman pelin pelannut Kossila.

Mutta ilahduttavasti näistä Los Angeles on jo tippunut ja Anaheiminkin tie näyttää päättyvän ekalla kierroksella. Joten todennäköisyys suomalaisen pääsystä SC-finaaliin alkaa olemaan jo aika suuri. Salaa kyllä toivon Washingtonin putoamista idän puolella, vaikka joukkuetta kohtaan ei mitään antipatioita olekaan.

Playoffsien ulkopuolella sen sijaan oli enemmän joukkueita joissa ei ollut lainkaan suomalaisia: Calgary, Chicago, NY Rangers, Ottawa ja St.Louis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös