Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä vilpertti

 1. V

  Sähköautoilu

  Niin ajattelin, että hypoteetillinen sähköautoilija itärajan tuntumassa ei ehdoin tahdoin tee olemisestaan liian vaikeaa vaan suunnittelee ajomatkansa niin, että reitin varrelta löytyy latauspaikka. Ei niin, että suunnittelee ajomatkansa niin, että reitin varrelta EI löydy latauspaikkaa. Nyt...
 2. V

  Sähköautoilu

  Näytäs mulle tää alue Suomesta, jossa ei ole mikä 60km säteellä(?) julkista pysäköintipaikkaa =D
 3. V

  Sähköautoilu

  Okei, ei ole myöskään mitään muuta syytä mikset voisi ymmärtää yksinkertaista logiikkaa? Jos sulla on pysäköintialue, sulla on mahdollisuus pistää pystyyn latauspaikka. Se vaatii huomattavasti vähemmän investointeja ja infrastruktuuria kuin bensa-asema tai kauppa.
 4. V

  Sähköautoilu

  Ajattelin vastata, mutta sitten tuli mieleen, että saatat olla autismin kirjolla jolloin vastaukseni olisi tarpeeton ja julma, joten... oletko kirjolla?
 5. V

  Sähköautoilu

  En kyllä edes tiedä, onko se mukavampi ajaa noin =D Mutta voihan se olla, että jonkun miehinen itsetunto voi olla näinkin seitinohuilla kantimilla.
 6. V

  Mikä on Jatkoajan jäsennumerosi?

  620. Näköjään oon ollu isomman osan elämästä jatkoajan keskustelupalstalle rekisteröityneenä kuin ei-rekisteröityneenä.
 7. V

  Suomi hakee Nato-jäsenyyttä

  Tässä on se avain, asian ydin. Ymmärrän, että pomot vaatii sekoittamaan ja härnäämään, mutta tämän jälkeen ei kenenkään muun enää tarvitse lukea.
 8. V

  Suomi hakee Nato-jäsenyyttä

  Voidaan ihan rauhassa katsoa Turkin bluffit, meillä on kuitenkin jo Brittien puolustuslupaus. Ei ole enää mikään hoppu, annetaan Erdoganin kiukutella ja tehdä itsestään pelle ihan rauhassa.
 9. V

  Suomi hakee Nato-jäsenyyttä

  Venäjällä ja Ukrainalla oli myös hyökkäämättömyyssopimus. Venäjän kanssa ei voi tehdä sopimuksia ja odottaa sen täyttävän niitä.
 10. V

  TV-sarja: Better Call Saul

  Mitä se sama leimahdus sitten tarkoitti, kun Howard tuli käymään?
 11. V

  Sähköautoilu

  Varmaan olisi, jos akun uusiminen tarkoittaisi väistämättä koko paketin uusimiesta ja vanha pistettäisiin roskiin. Niin ei ole. Akut on olemassa vielä senkin jälkeen, kun ne otetaan viimeistä kertaa sähköautosta pois. Akkuja voidaan huoltaa ja materiaalit on vielä uusiokäytettävissä. Tämä...
 12. V

  Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

  Kauheat spekulaatiot, kun jo ennestään sanottiin, että nämä Majorit tulevat liian aikaisin G2:lle.
 13. V

  Tietokonetta ostamassa

  Saa tuon jostain Verkkokaupasta tms ilmeisesti vähän halvemmallakin. Onhan se niin, että kun näppäimistön, hiiren ja näytön kautta kuitenkin tietokonetta käytät niin kannattaahan ne olla kunnolliset, jos nyt missään määrin on tuottavaa tai vapaa-ajan suhteen tärkeää se käyttö.
 14. V

  Tietokonetta ostamassa

  https://www.logitech.com/fi-fi/products/combos/mk710-desktop-keyboard-mouse.html Tämä klassikko on itselläni ollut seitsemisen vuotta työkäytössä, voin suositella.
 15. V

  Venäjä hyökkää Ukrainaan

  HP Probook 6570b, 2011-2012... 3. sukupolven intelin core-suorittimilla, kiekkolevyillä ja max 16Gt keskusmuistilla, varmaan aika tuore käyttökokemus =D
Ylös