1. B

  Aliarvostetuin pelaaja Ässissä 2000-luvulla

  Jos unohdetaan niiden mielipiteet, jotka eivät lajista mitään ymmärrä, voidaan Uusikartano jättää aliarvostettujen listalta. Tämän hetken joukkueesta vastaus on Tommi Taimi.
 2. B

  Ässähuhut ja mutut

  Minä käsitin, että se periaate koski lähinnä tämän kauden joukkuetta, koska sen kasaamiseen lähdettiin niin pahasti takamatkalta.
 3. B

  Joel Armia – Ässien uusi superlupaus

  Jotenkin tuntuu, että Armia tekee monesti maalipaikkansa itse. Harvemmin tuntuisi saavan kaverilta kuningassyöttöä maalipaikkaan. Tiedä sitten, johtuisiko se nättien maalien suhteellisen korkea prosentti juuri tästä?
 4. B

  Ässät 2019–2020 – katsoja kerrallaan kohti yleisötavoitetta

  Raitanen sai syyt niskoilleen vielä Tapparaan siirryttyäänkin. Urpoja siellä on ollut seisomassa aina. Maailma muuttuu vähemmän kuin luullaan.
 5. B

  Los Angeles Kings 2019–2020

  Nyt kun Kings viimein on ilmeisesti aloittamassa tyhjennysmyynnin, jossa kaikki paitsi Anze ja Drew ovat kaupan, on päällimmäinen ajatus: ainakin neljä vuotta liian myöhään. Ei tuolla nykymiehistöllä paljoa arvoa ole...
 6. B

  Los Angeles Kings 2019–2020

  Omat ajatukset Iljan hankinnasta löytynevät edelleen tämän palstan syövereistä. Jälkikäteen ajateltuna taisi osua liiankin oikeaan tilanteessa, jossa olisin mielellään ollut väärässä.
 7. B

  Joukkueen rakennus 2020–2021 – projekti TOP6

  Ainahan täällä ehdotellaan ensimmäiseksi niitä pelaajia, jotka Ässissä ovat joskus pelanneet. Joku radikaali välillä keksii ehdottaa muiden Liiga-joukkueiden pelaajia.
 8. B

  Tommi Taimi – isossa roolissa tulevaisuuden Ässissä

  No, tuossa lainaamani viestin ensimmäisessä lauseessahan myönnetään, että annettu kritiikki ei perustu suorituksiin, vaan asemaan sekä maineeseen. Kritiikin antaminen on toki luvallista ja jopa toivottavaa, kunhan se pohjautuu nimenomaan suorituksiin. Enkä nyt ole myöskään kieltämässä urpoja...
 9. B

  Tommi Taimi – isossa roolissa tulevaisuuden Ässissä

  Tuo jälkimmäinen osuus pitää toki paikkansa. Porissa on aina oikein tykätty kun päästään lyömään omia, milloin milläkin tekosyyllä. Se, että tätä keskenkasvuista urpoilua jaksetaan edelleen puolustella on jokseenkin käsittämätöntä.
 10. B

  Ässähuhut ja mutut

  Itse en ole ihan varma, kannattaako Ässien olla tällä hetkellä mitenkään aktiivinen pelaajamarkkinoilla. Toki joukkue paranisi ylivoiman viivamiehestä, maalintekijästä ja/tai maskimiehestä, mutta näitä pelaajatyyppejä nyt kaipaa jokainen joukkue. Itse lähtisin hakemaan näitä pelaajia ennen...
 11. B

  Poikamme maailmalla

  Vihdoin pääsin Patajätkät-kirjasta tarkistamaan, ja myönnän virheeni: Kilpeläinen oli penkillä neljässä ottelussa, Rynnäs yhdeksässä. Kumpikaan ei pelannut minuuttiakaan.
 12. B

  Poikamme maailmalla

  Ei kai Rynnäs siinä joukkueessa ollut, vaan maalivahteina toimivat Riksman, Nissinen ja Mestiksessä pelannut kolmosvahti Kilpeläinen?
 13. B

  Ässien ylivoimapeli kaudella 2019–2020

  Ykkös-yv:tä tuntuu lähinnä vaivaavan päättäväisyyden puute ratkaisutilanteissa. Voipi johtua itseluottamuksen puutteesta, tai sitten ei, mutta silloin halu/rohkeus tehdä se ratkaisuliike joka sisältää myös riskin kiekon menettämiselle tuntuu puuttuvan. Varmuuden vuoksi siirretään mieluummin...
 14. B

  Uutta nousua hakemassa – Porin Ässien peliotteet 2019–2020

  Otin pelin puolivälissä Kulmalan erityistarkkailuun. Kulmala vaikuttaa hämmentävän kankealta. Aina tilaa ja aikaa saadessaan ratkaisut ovat järkeviä, mutta kankeutensa vuoksi mies on aina tilanteen ulkopuolella kun peli muuttaa suuntaa. Voisin kuvitella, että Kulmala on ennen kaikkea Vihelän...
 15. B

  Ketjulotto kaudella 2019–2020

  Ei lähtökohtaisesti, vaan paperilla.