SaiPan peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 223 898
  • 1 889

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
SaiPa oli hävinnyt pelin, kun Jukurit teki yhden. Siitä eteenpäin peli oli vääjäämättömän odottelua.
Muistatko Teijo Räsäsen SaiPan? Silloin kaava oli huomattavan usein se, että toisessa erässä johdettiin, mutta kaikki tiesi, että tämä hävittiin. Ja melkein aina hävittiinkin.
 

redpecka

Jäsen
Surullista mutta vahvistuksia ulkomaalaisista hyökkääjistä ovat olleet vain Okuliar ja Halloran, muut enemmän tai vähemmän tuhnuja.
No kyllä minä vielä Pyrochtan lasken tähän onnistujien joukkoon. Ajatelkaa kuinka murhaava olisi jossain kärppien takalinjoilla. SaiPa käyttänee option eli kärpät saa venata vielä yhden vuoden. Voivat sitten ottaa kerralla Halloranin ja Westerholminkin kun SaiPalla alkaa taas uusi projekti nollasta.

Selvä maali. Palmu yritti estää törmäämistä maalivahtiin. Jarrutti voimakkaasti.. näkee luistimien jääsuihkusta. Petman ajaa päin Palmua ja työntää maalivahtia päin. Maalivahti lisäksi alueensa ulkopuolella.
Kyllä. Vähän tuli Denisov-fibat tuosta Petmanin suorituksesta.

No ens kaudella sit räpsähtää se mestaruus.
Toiset jo ehtivätkin kyselee lisätietoja lajista, joten vastaa eka niille.

Erikoismainintana taas uusi kapteeni. Voitaisiko täälläkin tehdä niin, että meillä ei ole kapteenia, kun NHLssä joillain seuroilla? Voisiko se vapauttaa Virran aivokapasiteettia johonkin muuhun säätöön, jotta tästä prosessista tulisi jotain?
Ai niin, Riikola vemppaa. Kuka oli kapteeni ja ketkä olivat varakapuja? Tero pyörähtäisi haudassaan johtamispulasta jos olisi kuollut.

Ps. Halloran on A. Hitlerin jälkeen seuraava, jonka olen nähnyt rokkaavan ihmisten ilmoilla ko. viiksimallia. Ilmeisesti vettä on virrannut tarpeeksi Vantaanjoessa.
Minä muista myös Chaplinin, mutta siinä ne on: Hitler, Halloran ja Chaplin.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Muistatko Teijo Räsäsen SaiPan? Silloin kaava oli huomattavan usein se, että toisessa erässä johdettiin, mutta kaikki tiesi, että tämä hävittiin. Ja melkein aina hävittiinkin.
Sain palautetta vaimolta, että miksi nuputan koko ajan jos kerran SaiPa johtaa. Sanoin vaan ettei hyvältä näytä ja toinen saa jatkuvasti huipputontteja. Kolmannessa sitten räpsyi.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Muistatko Teijo Räsäsen SaiPan? Silloin kaava oli huomattavan usein se, että toisessa erässä johdettiin, mutta kaikki tiesi, että tämä hävittiin. Ja melkein aina hävittiinkin.

Tässä Virran projektissa käy vielä Teijot. Kovalla kohulla kunnon näyttöjä antanut valmentaja hukkuu etelä-karjalan suohon. Lappeenrannassa ei taida menestyä halpisporukalla edes Jukka Jalonen.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olipahan surullinen peli. Jukurit uinui alussa, ja SaiPa sai pari räkämaalia. Se oli positiivista, niitä on kaivattu.
Toiseen erään Jukurien korkea karvaus ja vahva kamppailupelaminen tylsytti SaiPan täysin. ehkä ensimmäistä kertaa kaudella näytti että SaiPa hävisi myös luistelussa, mutta kyllä siinä ytimessä oli että Jukurit oli koko ajan iholla ja vahvasti. Kun joukkueeseen on haettu luistelijoita niin kamppailuissa ei ole mitään jakoa eli siihen peliin ei pitäisi ajautua.
En olisi uskonut ennen kauden alkua että voisi tulla olo että Olli Jokinen - Pekka Virta 6-0.
Pelaajista Petman pelaa/ peluutetaan aivan liian pitkiä vaihtoja, ja väsyneenä hän on riski omaan päähän. Jalonen oli aivan pihalla 2,5 erää mutta lopun ylivoimissa itse asiasaa oli ihan hyvä. Toivotaan että se siitä lähtee. Pyrochta on lähes ainoa, jonka taso pysyy päivästä toiseen. Janos oli hyvä.
Tämän päivän peliin ei voi kun toivoa, että jaksetaan luistella ja pakottaa Jukurit rikkomaan. Perjantaina ei levänneenä jaksettu.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Janusilta pelaamattomuus huomioon ottaen hyvä+ aloitus.

+ ei päästänyt yhtään vetoa, joka olisi pitänyt ottaa kiinni
* eka poikittaissyötön jälkeen nokikkain hyökkääjän kanssa, toisessa 2-0-hyökkäyksessä veto suoraan syötöstä, kolmannessa oma pelaaja kolaa yli ennen vetoa
+ mailapelitaito ja tilanteen lukeminen
+ oli kiekon tiellä useammassa maalineduspyörittelyssä

- tarjoili ripareita parhaalle sektorille
- jätti sektoreita auki vähän kummallisen näköisesti pariin otteeseen

Molemmat miinukset pistäisin pelaamattomuuden ja ekan pelin jännityksen piikkiin. Uskoisin hänen olevan mies paikallaan.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Eihän tuo hyvältä näytä. Tällä menolla tulee taas tukkaan. Huttula on kyllä pelottava hahmo. Onko tehnyt mitään ns. Oikein kentällä vielä? Sijoittuu ihan mihin sattuu ja pelaa tilanteita huonosti.
 

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Maalivahtien torjunnat ekan erän jälkeen 12 - 3, et eiköhän tuo kuvasta kuka tuota peliä vie?
 

emz1

Jäsen
On varmaan Markkasellakin vähän eri tilanne henkiseltä kantilta seisoa tolppien välissä, kun ei tarvitse kantaa yksin torjuntavastuuta mutta toisaalta ei ole myöskään samanlainen tilanne kuin Westerholmin kanssa. Aiemmin tilanne on ollut aikalailla niin, että pelasit miten hyvin vain niin 80-90% vastuusta menee Westerholmille.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Alivoima ollu parempaa. Sovittu vissiin että alivoimalla ei hyökätä ollenkaan ja se on tepsinyt. Eilen juuri siitä syystä soi omissa kun ei maltettu olla hyökkäämättä.

mutta edelleen Petman pelaa liikaa. Miksi peluutetaan alivoimalla kun muutenkin tulee liikaa minuutteja?
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Nousujohteinen peli, kolmannessa erässä oltiin ihan kuskin paikalla. Sen verra on vaa huonoja nuo meidän pelaajat tällä kaudella, että ei kai tässä muu auta ku ens kauteen siirtää katseet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös