Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 367 847
  • 3 523

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Lisäisin tuohon @tres11 listaan vielä yhden asian joka kulminoituu noihin kahteen. Takaa-ajaminen. Vanha fakta: kun itse et tee niin kaveri tekee. Maalinteon vaikeudet yhdistettynä siihen, että joudumme tappioasemaan niin puristus kepistä tiukkenee entisestään.
Aivan totta ja sitä suuremmalla syyllä ei ole varaa antaa aina sitä yhtä ilmaista kaverille eteen...
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Vaikka kynnetään, on hyviäkin asioita tapahtunut. Alivoima on parantunut paljon sekä maalineduspelaamisessa oli eilenkin jo tiikerinsilmää.

Pelaajien loukkeihin on reagoitu ja varsinkin Nanne näyttäisi kahden vaihdon otannalla mukiinmenevältä hankinnalta. Silloin kun pysyy pystyssä...

Maalivahdit kokonaisuudessaan onnistuneet hyvin. Koska viimeksi meillä on ollut kaksi veskaria jotka molemmat pystyvät voittamaan pelejä? En muista koska viimeksi.

Maalinteko on myrkkyä. Tilanteita kuitenkin saadaan saman verran kuin alkukaudesta mutta ne ei realisoidu maaliksi. Vauhkonen ja Keränen varmasti erittäin nuppi jumissa. Miten sellainen vapauttava maali saataisikaan aikaan molemmille. Hienoja asioita voisi alkaa taas tapahtumaan pienestä onnistumisesta. Pääkopan sisällä nämä asiat usein saa väärät mittasuhteet.

Kai sitä kohta taas ajellaan hallille. Toivotaan putkien katkeamista.
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Maalivahdit kokonaisuudessaan onnistuneet hyvin. Koska viimeksi meillä on ollut kaksi veskaria jotka molemmat pystyvät voittamaan pelejä? En muista koska viimeksi.

Meinaa itseltäkin unohtua, ettei maalivahtitandemiin ole ainakaan kaaduttu. Molemmat on antaneet käytännössä joka pelissä mahdollisuuden voittaa, jos olisi vain tehty maaleja. Sehän näkyy jo pienessä päästettyjen maalien määrässä suhteessa tappioden määrään. Tosin tässä putkessa joku 0-3 tappiokin tuntuu jo murskahäviöltä, kun ei itse tehdä maaleja.

Mitään edellisiltä liiga-ajan tandemeilta pois ottamatta, niiden kanssa hävittäisiin luultavasti paljon rumemmin. Tosin tappio maistuu tiukkanakin karvaalta tai ehkä jopa vielä karvaammalta. Pitkät putket varsinkin.
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Rasse isketty lopullisesti avaamaan luukkua ja Lari junnuihin. Samu juttelee sitten Rassen kanssa. Hyvin kehittyy, kyllä kannatti valita Sportti!
 

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Alkulämpöjä seuratessa on tuo Tuomaalan laukaus aivan jäätävä ihan eri levelillä kuin kenelläkään muulla tuossa joukkueessa.

Vauhkonen tippunut pois ja Tuomaala kakkosen laidassa. Heikkinen 13. hyökkääjä. Nyt Samu laattaa pussiin, näytä Ristolle.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Komian maakunnan kierrokselta ja ehdin ruudun ääreen.

Ikävä kyllä piti antaa "hanaa" jäähallin kohdassa, vaikka kausikortti plakkarissa. Tehdän tämmöinen poikkeus, josko maalihana ja pisteet vihdoin jäävät Vaasaan.

Kait joukkueelle on pidetty se RD:n heittämä hartaustilaisuus, jonka hän mainitsi eilisessä pressissä ja sun muut ylimääräiset härpäkkeet olkapäiltä pois?

Otteluun lähtö ekasta vaihdosta oltava energistä ja fyysistä taistelukiekkoa.

Olisin odottanut Reijolan olevan aloitava mv, sillä hän on sellainen tsemppaava taisteluhenkinen kaveri.

Nyt huudetaan heijaa Sport....täältä soffalta, jos vaan kantautuu hallille?
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Päädyssä noin 20 RA:n ja Ultrasin kannattajaa.
Voi olla...... että laulu ei kuulu...
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Tiedän kyllä, että toiset eivät tykkää tästä selostajasta, mutta tämä toveri on minun makuuni ja yleensä pisteet jäävät Vaasaan, vaikka hekottaa noilla hörötys nauruilla.

Jotenkin vähän puolueellinen Sportille - hyvä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös