Tokion olympialaiset 2020 – liveseuranta

  • 459 858
  • 10 174
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Kyllä tuossa vielä pystyy jotain loppukiriä sitten lopussa tekemään, mutta on Argentiina kyllä kaukana parhaista päivistään.
60-48 tilanteessa vikalle neljännekselle. Tällä hetkellä peli on täysin aussien kontrollissa ja Deckin neljäs virhe ei ainakaan auta Argentiinan kirimahdollisuuksia.

Juu, kaukana ollaan Argentiinan kultaisista vuosista. Luis Scola 41v joukkueen mukana kertoo jotain maan tämänhetkisestä pelaajatuotannosta.
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Tais mennä vähän paukut siihen ensimmäiseen. Oli niin lähellä, että keskittyminen herpaantui. Kunto kyllä kohdillaan! Ylivoimainen voittaja kuitenkin
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
"Pöö"
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
On se kova, heja Sverige!
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Australia voi 25 pisteen johdossa pellailla loput seitsemän minuuttia. Ei Argentiina tuosta enää nouse. Eka neljännes oli ihan hyvää tekemistä mutta sen jälkeen joukkueen hyökkäystehot katosi täysin. Saa jenkit kyllä esittää välierissä parastaan. En pidä Australia-USAaa todellakaan minään läpihuutojuttuna.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Australia - Argentiina pelin jaot ei näytä ihan tasaisilta. Australia onnistuu kutakuinkin kaikessa, Argentiina ei oikein missään. Eka neljännes oli Argentiinalta hyvä, sen jälkeen ei enää palaa
 

marse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jep, kyllä nyt meni mahdollisuudet jo kaikkiin kireihinkin. Tämän päivän esityksellä jenkit pärjää Australialle, mielestäni. Toinen välieräpari vähän pelottaa ajatellen Ranskan mestaruusvetoani.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös