Tampa Bay Lightning (3.) – Montréal Canadiens (4.), Stanley Cup-finaalit 2021

  • 52 782
  • 327

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Jotain on pakko yrittää. Alkukaudesta Byron-Evans-Lehkonen pelasivat paljon yhdessä. Lisäksi Evans on parempi aloittaja kuin KK. Pakkien vaihtaminen myös hyvä, kun kuitenkin Romanov on tulevaisuuden pelaajia, toisin kuin Merrill tai Gustafsson.

Joo ihan ymmärrettäviä muutoksia nämä ovat, etenkin Romanovin olisin itse ottanut kokoonpanoon jo aiemmin.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Lisäksi näkisin, että Tampan valmennus on vienyt 100-0 peluutuksessa, joka on osaltaan ollut ratkaisemassa sarjaa. Ville Nieminen totesi hyvin kolmannessa pelissä, että Danaultin kenttä on pimentämässä....Tampan nelosta.

Musta tuntuu että toi peluutus on lähtökohtaisesti ollut melko turhaa jo tässä kohtaa. Tampalla on neljä äärimmäisessä tikissä olevaa kentällistä(varsinkin jos Killorn pelaa) jotka painaa peliä vastustajan päätyyn ja kiekkoakin sopivan tasaisesti maaliin. Jos Tampa olisi lähtenyt konservatiivisesti tähän sarjaan niin se olisi lyönyt Gourdet Suzukeja vastaan. Nythän ne on saaneet hyötyä tuosta Kucherovin ja Pointin neppistelystä, kun ovat päässeet vähän siihen omaan peliinsä kiinni kentällisenä. Vastaavasti Gourden kentällinen olisi voinut ottaa kunnolla pelihuumorin pois junnuilta. Niin sikäli minusta on hitusen irrelevanttia puhua peluutuksesta tässä sarjassa.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Tuossa visualisoituna se mikä on ollut nähtävissä finaaleissa, Vasilevski on lyönyt Pricen toistaiseksi takataskuunsa.





Montrealin pelaaminen on kuitenkin sen verran rajallista, että myös tässä sarjassa (kuten aiemmissakin), Pricen pitää vetää vähintään samalla tasolla kuin vastapuolen.


Tääkin on aikamoisen turhaa väkinäistä tilastoplörinää jos katsoo miten etenkin kahdessa edellisessä pelissä maalit on menneet Pricelle. Price on päästänyt niissä yhteensä kahdeksan maalia, joista kolme on viivalaukauksia täydellisellä maskilla, kolme on putattu takatolpilta tyhjiin ja kahdessa on painettu karat sisään luukulta. Jos taas katsoo millaisia Vasilevskille on mennyt mainitussa kahdessa ekassa, niin minusta kaikki on mennyt enemmän tai vähemmän helposti. Suzukin eka ripulirysty viivalta ilman maskia, Danaultin veto lapa ulkopuolella etukulmaan. Suzukin toinen meni täydellisesti Vasin piikkiin ja myös Perryn kohdalla voidaan puhua veskan maalista aina kun etukulmasta menee. Jos noita miettii maalintekotilanteina niin ainoastaan Danautin tilanteen voi määritellä sellaiseksi. Sori vaan mutta ette te tätä Pricen syyksi saa mitenkään.
 

Hexa

Jäsen
Ainoa syy, että sarja ei menisi poikki ensi yönä, on se että Tampa haluaisi juhlia mestaruutta kotikentällä. Tasoero on sen verran selkeä muuten.
 

rpeez

Jäsen
Tääkin on aikamoisen turhaa väkinäistä tilastoplörinää jos katsoo miten etenkin kahdessa edellisessä pelissä maalit on menneet Pricelle.
Mielestäni tilastot ei kyllä valehtele. Pitää myös katsoa maalitilanteet joista ei ole syntynyt maalia. Vasilevski ottaa melkein kaikki kiinni viimeisenä lukkona jos kenttäpelaajat on jotain töpänneet. Eikös tuo tilasto juuri tätä kerro, ja näkeehän sen omin silminkin. Price ei ole pystynyt ihan samaan. Toki huippu maalivahti, mutta jää kakkoseksi Vasilevskiin nähden kokonaisuutena ja se ei nyt riitä, koska Habs ei dominoi pelillisestikään.

Se "Suzukin toinen meni täydellisest Vasin piikkiin" maali oli siitä hieman erikoinen, että laukaus lähti grogilasin korkuisena mutta juuri ennen maalia kiekko laskikin jään pintaan ja livahti patjan alta. Ei varmaan mitenkään super helppo torjua jos ei ollut varautunut kiekon laskuun, ja voidaan hörppynä pitää. Kuitenkin ymmärrettävissä miksi meni sisään.
 

Tuamas

Jäsen
Tääkin on aikamoisen turhaa väkinäistä tilastoplörinää jos katsoo miten etenkin kahdessa edellisessä pelissä maalit on menneet Pricelle. Price on päästänyt niissä yhteensä kahdeksan maalia, joista kolme on viivalaukauksia täydellisellä maskilla, kolme on putattu takatolpilta tyhjiin ja kahdessa on painettu karat sisään luukulta. Jos taas katsoo millaisia Vasilevskille on mennyt mainitussa kahdessa ekassa, niin minusta kaikki on mennyt enemmän tai vähemmän helposti.

Kyllä, jos katsoo ainoastaan maalikoosteet, voi tehdä tekemäsi johtopäätöksen.

Kyse on ennen kaikkea siitä minkälaiset vedot eivät ole menneet sisään.

Price on ollut heikompi (ei heikko, vaan hyvä, mutta ei loistava) kuin aikaisemmissa sarjoissa (toki joukkue edessään myös) ja se on näkynyt karusti taululla, varsinkin kun Vasilevski on ollut oikeissa kohdissa loistava.
 
Viimeksi muokattu:

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Kokoonpanomuutoksilla neljänteen. Nyt ois parempi laittaa 120 lasiin tai sitten katsellaan kun Montreal palaa.

Do or die. Hope dies last. Go Habs Go!
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Kyllä, jos katsoo ainoastaan maalikoosteet, voi tehdä tekemäsi johtopäätöksen.

Ottaako tuo goals saved above expected huomioon sen sysipaskan laadun mikä Habs-pelaajilla on koko sarjan parhaimmilla tonteillaan ollut? Ottaako se huomioon laukooko Stamkos vai Byron? Tai pääseekö yksin läpi Weber vai Kucherov? Täydet minuutit sarjassa mukana olleena voi sanoa että eipä ole Vasilevskin kovinkaan montaa game saveria tarvinnut ottaa kun viimeistelyn hetkillä on lyönyt puukäsisyndrooma päälle. Kaks ykkösissä ja ylivoimilla nuo laukaukset ja ratkaisut on jääneet todella vaisuiksi.

Mutta joo vähän on jäänyt sellainen kuva että jostain se syyllinen pitää aina löytää ja helpoin kohde on valmentaja tai maalivahti ja en tavallaan ihmettele yhtään miksi kanadalaiset jengit ei menesty jos Pricea ollaan noilla kenttätapahtumiin nähden hyvillä otteilla lynkkaamassa. Ei kenenkään pää kestä sellaisia paineita ja odotuksia.
 

Fläppitaulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, KOOVEE, Ilves
kolme on putattu takatolpilta tyhjiin
Sori vaan mutta ette te tätä Pricen syyksi saa mitenkään.
Sen tarkemmin kaikkia analysoimatta mutta kyllähän esim. tuossa Palat-Kucherov kahdella nollaa vastaan hyökkäyksessä (3-1 maali) olisi Price hyvänä päivänä, ja ehkä heikompanakin, esittänyt torjunnan. Kucherovin one timer on aina paha tuolta etäisyydeltä, mutta täysin torjuttavissa mikäli maalivahti on tilanteessa ajantasalla.

Tilanne näyttää äkkiseltään hurjalta, mutta todellisuudessa se ei aivan niin hurja ollutkaan. Palat ajautuu kiekon kanssa kovalla vauhdilla pieneen kulmaan. Tuossa ei ehdi kuin sutaista hätäisesti etukulmaan epätoivoisen tai syöttää takatolpalle ennenkuin pakit on paikalla. Price olisi hyvin voinut voimakkaammin lähteä ennakoimaan erittäin todennäköistä syöttöä. Jättäen vähemmän painoarvoa mahdolliselle heikoimmalle ratkaisuvaihtoehdolle, eli Palatin omalle laukaukselle. Kucherov joutui jarruttamaan jotta ehtisi saada syötön laadukkaalle sektorille eikä Palat joutuisi syöttämään Priceä päin. Samalla Kucherov luki hienosti miten hidastuneen vauhdin seurauksena melkein niskaan kiinni päässeen pakin oikein ja sen seurauksena suoraviivaisesti löi rystyllä takakulmaan suoraan syötöstä harhautuksen sijaan. Ja juuri sinne minne Pricen olisi kuulunut hieman painottaa ennakointia, mutta ei ennakoinut.

2-0 hyökkäyksen suoraan syötöstä maaleja harvoin laitetaan maalivahdin piikkiin. Mutta se taso mitä Priceltä ja erityisesti Pricen pelinluvulta vaaditaan olisi ollut luokkaa perustorjunta tässä tilanteessa. Ai miksi? Koska syöttävä hyökkääjä ajoi itsensä melko vaarattomaan paikkaan ja syötti toiselle tilaan jossa käytännössä oli ajallisesti vain yksi järkevä ratkaisuvaihtoehto. Tuskin Pricen Pentiumin prosessori kykenee raksuttamaan Kucherovin potentiaalisia ratkaisuvaihtoehtoja läpi, mutta ehdottomasti sen kuinka todennäköisesti Palatilta tulee syöttö/laukaus. Nythän siis kävi niin että Price pelasi vain ja ainoastaan Palatia 100% ja Kucherovia 0% ennen kuin kiekko irtosi Palatin lavasta. Lisäksi syöttö kulki syvällä pitkin maalivahdin aluetta. Joku toinen maalivahti olisi pelinluvullaan saattanut jopa blokata kyseisen syöttölinjan.

Priceltä löytyy muitakin vastaavia päästettyjä maaleja, analysoikoon niitä muut kenellä on enemmän aikaa. Tietysti Priceltä löytyy finaaleista myös huikeita torjuntoja. Tarkoitus ei ole laittaa mitään Pricen piikkiin. Lähinnä osoittaa ettei siellä nyt lähellekään sillä omalla huipputasollaan olla. Veikkaan että sama reaktio tullut kuin poffeihin valmistautuaessa, kun mv-valmennuksen kanssa käyty ottelun jälkeen läpi tilanteita
 
Viimeksi muokattu:

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Voe voe että maistuu paskalta, niin lähellä... xG 4.36 vs 1.89, tänään meni pomput vastustajalle.. Keskiviikkona sitten uuteen yritykseen
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Kieltämättä jääkiekkoromanttisessa mielessä vielä tuosta sillasta nouseminen olisi yksi upeimpia tarinoita jääkiekossa koskaan. Realisti minussa kuitenkin sanoo, että Tampa nostelee kotikaukalossaan kannua seuraavan matsin päätteeksi.
 

Jysky #13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivottavasti vie karusellin vielä kerran Montrealiin. Nyt toimi av hienosti. Tosin aina, kun Tampa jäi tappiolle ne kaivoi jostain lisävaihteen. Vaatii kyllä aika helvetinmoisen ihmeen, jos Habs tämän sarjan jälkeen kannua nostaa. Toisaalta, onhan siellä kaksi porilaista jotka näki jo kertaalleen helvetin jäätyvän, vai miten se vitsi meni?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
No, nyt on Montrealin mestaruus enää valovuoden päässä, kun aiemmin oli pari parsekia. Todennäköisesti ratkeaa kyllä Tampassa, mutta toivotaan nyt, että ylipumppaavat itsensä kotipeliin. Senkin jälkeen tietysti odsit vahvasti Tampalle, mutta olishan se jo sarja, jos kuudenteen menee, ja se olis kyllä hienoa nähdä, mikä meno olis Montrealissa. Tänään oli aika varautunutta, joker-GM ei edes viittinyt tuuletella 2-1 maalia 3. erän puolivälissä.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Nyt oli tasainen matsi, kun Canadiens ei enää antanut lahjoja. Jännittävä oli loppu Weberin 2+2 myötä ja olin varma, että tähän se kaatuu, vaan ei. Todellinen taistelija tuo Anderson ja oli mielestäni läpi pelin Canadiensin näkyvimpiä pelaajia yhdessä nelosketjun kanssa. Nyt sitten täytyy hakea ryöstö Tampasta ja kaikki on taas auki.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Nyt oli hyvää peliä, kun Montrealkin uskalsi ilmestyä paikalle.

Kucheroville 1+2 tehot tolppaan osuneista.

Kivahan se on että tämä edelleen jatkuu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Rush

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Josh Anderson päätti yksin että tämä sarja ei ole taputeltu. Huikea suoritus mailan nostosta maaliin asti.

Toivottavasti jengi saa tästä lopultakin jonkun overdriven päälle. Peruuteltiin taas alkuun Tampalle kudit 7-0 ekaan melkein kymmenminuuttiseen. Ehkä se sit tarvii sen selkä seinää vasten tilanteen äärimmilleen et joukkue kaivaa sen lisävaihteen silmään.

Tokassa jengi heräs muutamien pommien ja aktiivisen karvauksen myötä pelaamaan kunnolla. Weber headhunttasi Pointia pari kertaa. Sääntöjen rajamailla olevan pelitavan kautta sarjaan voidaan päästä mukaan mutta samaan hengenvetoon on todettava että headhunttaus third man in tilanteessa on yksinkertaisesti oksettavaa.

Nyt kuitattin kakkospelin tuuri takaisinpäin. Eli sit tarvittas enää kolme voittoa paremmalla pelillä kuin Tampa, Piece of cake. Varsinkin kun Vasi on tainnu häviöiden jälkeen nollata vastustajan tehokkaasti seuraavissa.

Tilastot on kuitenkin tehty rikottaviksi joten lähdetään siitä että seuraavassa nollaakin Price ja laittaa samalla IDDQDn päälle loppusarjan ajaksi.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Tänään ei Kuch-Point kaksikolla uponnut, kolmonen ja nelonen olivat Tampan parhaimmistoa kun taas Montrealille Josh Andersson pelasi elämänsä matsin. Ensimmäinen maali tuntuu olevan näissä peleissä se joka määrittää voittajan.

Killornia on hieman ikävä kakkosketjuun, koska Colton ei oikeen saa mitään aikaseks tuossa. Toivottavasti saadaan Killer takaisin askiin Game 5 niin ehkä ylivoimallakin on taas hieman helpompaa.

Tämä meni sittenkin varmaan niin kuin moni arveli että Montreal kaapii voiton kotona, seuraava peli onkin sitten haastavampi kun Tampa kerää joukot kasaan ja pyrkii päättämään sarjan kotona.
 

myhyjukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huikeaa että sarja jatkuu ja saatiin taisteltua edes yksi voitto ettei millään sweepillä ratkennut!

Oli ensimmäinen peli minkä katsoin tästä sarjasta ja on kyllä aika moinen tasoero joukkueissa. Jos Tampalle antaa vähänkin aikaa pelata omaa peliään niin maalipaikka on rakennettu todella nopeasti. Montrealilla hyökkäyspäässä taas tuntui tila ja aika loppuvan kesken koko ajan ja ratkaisut olivat toivotaan toivotaan syöttöjä maalin edustalle.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Ilmeisen pätevät ketjumuutokset Canadiensilta. Anderson on näihin peleihin varmasti toimiva palanen keveiden Suzukin ja Caufieldin kaveriksi, ja sai nyt kreivin aikaan itselleen tyypillisen armiamaisen tehopurskeen. Muuten tällä on kyllä vielä pitkä matka palkkashekkinsä arvoiseksi ja uudeksi johnleclairiksi. Pelkkä sata lasissa laput silmillä etelästä pohjoiseen ja muutama mojova niitti ei vielä riitä. Anderson selkeästi tarvitsee rinnalleen kovat pelintekijät jos haluaa tulosta aikaan, muuten katoaa massaan. Voittomaali oli kyllä hieno osoitus siitä, mihin parhaimmillaan pystyy.

Mistä päästäänkin oivasti Slick-Nick Suzukiin. Molemmissa uransa ensimmäisissä playoffeissa joukkueensa paras pistemies ja tyylillä. Aloitusympyrässä ja puolustuspelissä riittää vielä pureksittavaa, mutta kylmänviileän nokkela kaveri hyökkäyssuuntaan. Täydellisen kliininen rystylätty Andersonille ensimmäiseen maaliin, Raipekin varmasti ihasteli mökillään. Tuosta kun vielä kasvaa vähän korkoa, niin kärkisentterin tontista ei tarvitse pitkästä aikaa olla huolissaan, pitkään aikaan.

Romanovilta ihan kiva statement maalillaan. Malttoi juuri sopivasti, että sai parista Tampan pelaajasta liikennettä kiekon reitille ja erityisesti Lehkosesta, joka teki jotakuinkin täydellisen maskin. Hämmästelin kyllä tämän maalin jälkeen pressiboksissa olleiden scratch-pelaajien reaktiota, Kotkaniemi tuijotti tyhjyyteen, eikä siellä kukaan muukaan noteerattavasti innostunut. Sinänsä varmaan ihan luonnollista, siinä kun maalin ja syöttöpisteen muodossa todennäköisesti sementoitui pari jatkopaikkaa pressissä seuraavaan matsiin.

Vielä kun Toffoli saisi pitkäksi venähtäneen kuivan putkensa poikki ja auttaisi siinä ohessa saamaan Danaultista ja Gallagherista satunnaisia tehoja irti myös hyökkäyssuuntaan. Uhrautuvassa puolustuspelissään ei ole moitteen sijaa, mutta aika ohuen langan varassa ollaan, kun kolme ketjua pyrkii pelaamaan vain nollanollaa. Ymmärrettävää kyllä joukkueiden taitotasoerojen vuoksi.

Todennäköisyys siihen, että Weber nostaisi kannua Floridassa mitataan varmaan promillen murto-osissa. Kuitenkin hieno nähdä, että edellisen kotiyleisölle toimitetun perseennäytön jälkeen Habs tuli taistelemaan tosissaan ja kovalla asenteella, eikä monen odottamaa sweepiä nähty. Tällaiset matsit poikivat vain hyviä asioita pitkälle tulevaisuuteen. Keskiviikkona vaan samoilla aseilla Boltsin kimppuun ja odottamaton yllätys pöytään, niin perjantaina luulisi Bell Centressä olevan lämmöt kohdillaan!
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Kova oli mölinä somessa ennen ottelua, kun KK tippui kokoonpanosta. Romanovin nousu kokoonpanoon tietenkin otettiin ilolla vastaan. Sen mitä puolet pelistä näin, niin Evans sai paljon vastuuta ja hoiti tonttinsa hyvin, joten jos vain terveys sallii, niin ei Evans tuolta heti tipu. Lisäksi mölinä muuten loppui myös. ;)

Tampan 2-2 -maalissa oli aika selkeä vaihtovirhe Tampalla, joten senkin ansiosta voitto oikeaan osoitteeseen.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
No nyt näkyi kentällä se Habs mitä varmasti monet on odottaneet. Yrityksen taso oli varmaan viisinkertainen aikaisempiin matseihin nähden ja nyt pysyi oma alue aika mukavasti tiiviinä läpi ottelun. Jos jotain oli muutettu niin aika selvästi nuo pakkien viivavedot oli haettu pois ja samoin Tampan ylivoiman alueellevienti. Pricelle loistava ottelu ja sopivasti ne parhaat kaveritkin nappasi pari varmaa maalia pois kaupan päälle. Ei edes harmita Bolts-fanina tappio, mielellään tätä katselee lisää. Olisihan sweep samanlaisilla otteilla ollut melkoinen pannukakku.

Aika paljon meni Tampankin avauspelaaminen roiskimiseksi ja päätykiekoiksi ja ei ole ihme etteivät ykkönen ja kakkonen saaneet oikeastaan mitään aikaan viisviispelissä. Ykkönen silti järkkää aina jotenkin ihmeen kautta ne pari avopaikkaa.

Kucherovilla on kyllä oltava jotain paskana kun noin reilusti välttää kontaktia ja one timerit ylivoimalla menee jatkuvasti minne sattuu. Pointillakin alkaa apina niskassa kasvaa kun ei ole saanut tuosta neliön keskeltä Pricea vielä ohitettua lukuisista paikoista huolimatta.

Taistelu jatkuu ja toivottavasti Killorn on peleillä huomenna. Jännä nähdä kumpi menee katsomoon, Joseph vai Colton?
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Huh, onneksi ei mennyt aivan sweep-tylsäksi tämä sarja, vaikkakin Captain Shea olisi jo kovasti halunnut kesälomille.
 

Fläppitaulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, KOOVEE, Ilves
Habsin "uudet" miehet:
-Romanov näkyi kentällä positiivisesti muutenkin kuin maalin muodossa.

-Kulakista ei oikeastaan mitään muita havaintoja paitsi että Maroonin maali meni mielestäni enemmän tai vähemmän Kulakin piikkiin.

-Evans oli ihan pirteä muttei tarjonnut mitään ihmeitä syöttöpisteestä huolimatta. Päälimmäisenä Evansista jäi mieleen miten Pointin oli pakko hakata useita kertoja voimakkaasti päähän, vaikka varmasti tiesi että Evans on vasta toipumassa vakavahkosta päävammasta (aivotärähdyksestä). Vaikka tunteet kiehahtaa niin jotain järkeä voisi vastustajan kunnioituksessa käyttää.

Tuo jääkiekon ylipapittareksi hehkutettu Tampa näytti ajoittain tavalliselta kuolevaiselta. Habs on saanut tänä keväänä monta muutakin laadukasta joukkuetta näyttämään keskinkertaisilta. Toivottavasti tästä ottelusta saadaan seuraavaan otteluun otettua ne positiiviset asiat. Tampa pystyy jauhamaan laadukasta systeemiään hyvällä rutiinilla, täysin Habsista itsestään kiinni riittääkö pala vastata siihen laadukkaasti tulevissa otteluissa. Selkeästi energinen ylhäältä karvaus sai Tampan sekaisin ja Canadiensin lentoon. Kun taas vastaiskuihin perustuva kiekonhallinnan luovuttaminen Tampalle teki pelin äärimmäisen vaikeaksi.

Jotta "onnen" suhteen puntit saadaan tasoitettua Habsin tulisi voittaa maaliodottamaltaan sekä tehdyillä maaleilla seuraava ottelu. Mikäli näin kävisi, oltaisiin äärimmäisen mielenkiintoisessa tilanteessa, jossa Habs on saanut sytytettyä hurmoksensa uudelleen ja joukkueet suuntaa game 6:een kohti Centre Bellin hornan kattilaa. Mutta pelataan nyt se game 5 ensin, joka Tampan on klaarattava tai muuten tekevät tästä sarjasta äärimmäisen vaikean itselleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös