Su 6.6.2021 Otteluseuranta (16. kisapäivä)

  • 131 300
  • 3 341

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sanoin kisojen alussa, että Kapanen on Lasse Ernamo, mutta nyt meni Stig Carperlan-moodi päälle. "Hei kuunnelkaa nyt! Nää on tärkeitä asioita!"
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tämä oli nähtävissä jo silloin, kun se vitun Saksa ei halunnut pelata Kanadaa ulos.
Toisaalta eipä sen Saksan mitään olisi tarvinnut Kanadaa pelata ulos, kai ne ensisijaisesti ajattelee omia tuloksiaan ja varmistivat voitolla Sveitsin puolivälierään.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Tämä on kyllä outoa. Itse ainakin vilpittömästi ja innolla odotan EM-kisoja.
Sama täällä. Itse asiassa odotan niitä kisoja reilusti enemmän kuin odotin näitä nyt päättyneitä. En ymmärrä millainen alemmuuskompleksi tai paha olo täytyy olla, että näkee nämä kaksi lajia jotenkin vihollisina toisillensa. Käsittämätöntä ja junttia touhua.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Nyt kun Suomi hävisi loppuottelun niin en todellakaan laske tätä vuotta oikeaksi MM-kisaksi. Jos Suomi olisi voittanut niin tämä ketju olisi pirun täynnä juuri tätä mielipidettä... Mutta siis ohi-kisat, ei todellakaan mikään oikea MM-turnaus.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Kolmantena vituttaa tuo vitun Suomi itsessään. Tässäkin pelissä Suomella oli kaikki avaimet käsissään. Mutta kun ei niin ei. Joku puukäsi Ojamäki ei vain kertakaikkiaan osaa pistää kiekkoa pussiin kun hänelle pelataan huippupaikka. Ja oli siellä muitakin, jotka hukkasivat sellaisia paikkoja, mitä MM-finaalissa ei vain kertakaikkiaan ole varaa hukata.
Ja ne Konnan haluttoman löysät heitot maalille. Turha jätkä joukkueelle. Lampaanperseitä koko joukkueelle.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Ei Sami Kapanen aivan pystynyt Marko Tuulolan tasoiseen suoritukseen. Liian kliinisen näköinen oli Sami. Tuulolan itkuisen tuhruisia silmiä olisi kaivannut, että oltais saatu oikea lopetus tähän lähetykseen ja oikea tunnelma.
"I'm a cybernetic organism. Living tissue over a metal endoskeleton." - Sami Kapanen

Ei tämä turnaus nyt niin suuria tunteita herättänyt. Harva hetki jää mieleen hyvästä tuloksesta huolimatta. Jukka Jalonen näytti taas olevansa järisyttävän hyvä valmentaja, pelaajat harmaata massaa.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
3 vs 3 -formaatti ei kuulu tähän lajiin ainakaan isompien turnausten mestaruuksien ratkomiseen.

Olen myös samaa mieltä Kapasen kanssa siitä, että turnauksessa sallittiin ihan liikaa vanhan koulukunnan kahvausta ja turnauksen tuomaritoiminnassa otettiin taka-askelia.

Jalonen on kova turnausvalmentaja, kun on saanut näinkin nimettömän nipun pelaamaan mestaruudesta.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
No maailman parhaiden keskuudessa ja korostetusti pohjois-amerikkalaisten keskuudessa ei mm kiekko nauti suurta arvostusta.
Onko se sitten ainoa oikea mielipide? Jos saksalainen DEL-liigalainen arvostaa MM-kisat korkealle ja omassa kuplassaan elävä connormcdavid ei, niin mikä siinä laskee kisojen arvoa?

Pronssipelejäkin monesti kritisoidaan sillä että "eihän Amerikassakaan pelata" niinkuin se olisi ainoa oikea vaihtoehto.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Noista jatkoerässä viheltämättä jääneistä Kanadan jäähyistäkään on aika turha narista, kun Suomen ylivoima oli sen verran luokatonta, että tokkopa niistäkään maalia olisi tehty.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Vtuttaa kun studiossa ammattivalmentajat lähtee tälle tuomari ulina linjalle
Minua ei. "Tuomarilinja" oli ihan täysi vitsi ja farssi näissä kisoissa, ja toivottavasti asianosaisten päät joutuvat pölkylle. Toki kun kyseessä on IIHF:n tapainen korruptio- ja hyväveliverkosto, tuskin mitään tapahtuu. Mutta kyllä suomalaisten jääkiekkoammattilaisten pitää nyt pistää ääntään kuuluville, ja ihan kunnolla, jotta tällainen perseily saadaan tapetille. Suomi sai myös vähiten ylivoimaa alkusarjassa, mutta varmaan siihenkin on joku hieno selitys näillä perkeleen pellepukuisilla idiooteilla, jotka tätä sirkusta johtavat (pl. Kale, jota arvostan helvetisti).
 
Viimeksi muokattu:

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lampaanperseitä koko joukkueelle.

Joo kaikki oli ihan paskoja. Tiesin et ne hävii, kyl hävettää olla taas suomalainen ku tommonen ihan paska jengi meni taas koko maan häpäisemään.

Jaloselle kenkää ja Olkinuora loputtomaan koronakaranteeniin. Määttä hirteen.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Sellaisen teknisen jääkiekon kannalta tämä oli järkyttävä turnaus. Rumia niittejä, kamppeja sekä kahvaamista. Näinkin voi turnausta ryssiä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Konnan haastattelu pelin jälkeen aika kova veto. Ei nyt ihan Teppo Numminen 2006 mutta melkein.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Joo kaikki oli ihan paskoja. Tiesin et ne hävii, kyl hävettää olla taas suomalainen ku tommonen ihan paska jengi meni taas koko maan häpäisemään.

Jaloselle kenkää ja Olkinuora loputtomaan koronakaranteeniin. Määttä hirteen.

Ja Anttila roikkumaan mailastaan Lempäälän korkeimpaan rakennukseen.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
En oikein osta nyt tuotakaan että ois pitänyt Kanadalle viheltää miljoona jäähyä jatkoajalla. Ei ne minusta kumpikaan ollut mikään selkeä jäähy, tän turnauksen valitulla linjalla olisi ollut aika köykäsiäkin vihellyksiä.

Mitähän Anttila lohdutti Nousiaista? ”Älä välitä hei, Kontiola siinä perseili, et sinä, hakataan se vanhus kohta. Ja saat hei lainaa mun kultamitalia.”

Juu mitä nyt Björninen poikkarilla kumoon laidassa ym.
Silmät auki.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kontiola ei nauttinut nyt.

Ja itse olen kuittailut Konnalle, mutta hänet valittiin mukaan ja that's it. Ei olisi pitänyt valita, mutta se ei ole Konnan vika. Yritti minkä pystyi pitkin kisoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös