Kiekko-Espoo 2020–2021

  • 286 058
  • 1 310

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Tämän päivän kokoonpano Veikkauksen sivujen mukaan. On kyllä paljon muutoksia ja junnuja nostettu mukaan. Henaultkin laitettu hyökkäykseen.

Järvinen - Mclean -Rantaeskola Alho - Takkunen
Anttila - Virtanen - Ollikainen Jurmo - Kuukka
Kukka - Henault - Lemberg Tamminen - Merikanto
Pesonen - Somppi - Isokuortti Vuorela

Taponen
Lindroos

Poissaolijoita Ramstedt, Villanen, Hämäläinen, Takaveräjä, Kaila, Hopponen, Kokkonen, Kosunen, Kalliola

Mikähän lie Villasella, kun jo kolme viikkoa pois? Takaveräjä taas poistui eilen kaukalosta toisen erän puolessa välissä eli varmaan jotain loukkia tuli.
Runkosarjan viimeisessä ottelussa tällainen kokoonpano ei yllätä. Siis ei yllätä siinä tapauksessa, että ottelussa ei ole panosta. Siinä tapauksessa, että joukkueen peli on valmista. Siinä tapauksessa, että edessä tai takana on kova ottelusuma. Meidän tapauksessa täytyy nyt todeta, että mitäs helvettiä?! Näinköhän Tuunanen siellä penkin takana vielä tänään muikistelee?
 

jarpie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei se kuitenkaan huonommin voi mennä kuin eilen.. eihän?

Taposelle saattaa tulla hikinen iltapuhde tänään, jos vaan Vantaata yhtään nappaa pelata. Optimistina toivon että saadaan yksi piste mukaan ja näin vaikeutetaan Kiekko-Poikien kiriä ensimmäisestä sijasta
 

Vepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Laitoin kaikki irtonaiset eurot Kiekko-Vantaan voitolle 2,51 kertoimella. Mikähän tuolla pukukopissa oikein hiertää tällä hetkellä?
 

Ristimollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kauden tärkeimillä hetkillä pelikuri sekasin jäähyjä otetaan aivan älyttömästi. Hyvä että lepuutellaan pelaajia.

Haastava peli edessä Henoult nostettu sentteriksi saas nähdä miten onnistuu.
Jokin mättää kyllä pukukopissa tällä hetkellä.
 
Viimeksi muokattu:

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Hmm, mitäköhän tästä kaikesta nyt tulisi ajatella? Olihan se etukäteen tiedossa, että eilinen ei lähtökohtaisesti ollut mikään kaikista tärkein tai sytyttävin peli. Sekin oli arvattavissa, että tänään on todennäköisesti jokin muu kuin paras kokoonpano jalkeilla. Mutta ihan tällaista katoa en odottanut, ja yhdistettynä siihen, että ainakin Ramu ja Takaveräjä jättivät eilisen ottelun kesken, niin herättäähän tämä pientä huolta.

Jatkuvasta jäähyilystä kehitin omassa päässäni pienen teorian: voisikohan sillä olla mitään tekemistä asian kanssa, että meillä pelaa iso kasa pelaajia jotka ovat aiemmin pelanneet korkeammalla tasolla, oikeiden tuomareiden kanssa jotka viheltävät oikeidein sääntöjen (eikä näiden naurettavien mestissääntöjen) mukaan?
Rupesin hiukan tutkimaan tilastoja, mutta eipä niistä pahemmin ollut tukemaan tätä sinänsä hienoa teoriaani. Eli kait se on pistettävä kurittomuuden piikkiin ja oletettavasti kaikki joukkueet kärsivät suht tasapuolisesti tästä taklauskielto-linjasta mitä nämä mestistuomarit tuntuvat suosivan (tähän ei varmasti erikseen tarvitse perustella miten pahasti ristiridassa tämä linja on sarjan iskulauseen kanssa, "Suomen viihdyttävintä lätkää", tai sen kanssa, että sarjan tehtäväksi ajatellaan olevan pelaajien kasvattaminen isompiin ympyröihin - on joo hyvä lähteä liigaan pelaamaan mieskiekkoa, kun on ensin pari vuotta totutellut siihen, että kaikki hipaisut vihelletään ja ettei taklattavalla ole mitään vastuuta).

Joka tapauksessa tämä jengi on nyt pudotuspelien kynnyksellä enempi kysymys- kuin huutomerkki. Potentiaalia on vaikka mihin, mutta peliesitykset ovat olleet enemmän tai vähemmän nihkeitä pidemmän aikaa. Pudotuspeliformaattikin on kuin tehty säälijengejä varten: tämän illan jälkeen joukkue lepää yli kaksi viikkoa ja pelaa seuraavan kerran ti 6.4. Ihan ok, jos joukkueessa on pelaajia pikkuvammojen kanssa, mutta pelituntuman kannalta aivan liian pitkä tauko.
Säälijengit puolestaan pääsevät pelaamaan 30.3 alkaen ja säälit pelataan kaiken lisäksi järkevällä tahdilla (joka toinen päivä), ja jos sarja menee kolmanteen otteluun niin se pelataan 3.4.
Eli 6.4 vastaan luistelee joukkue jolla on parempi pelituntuma, ja joka on säälisarjansa jälkeen saanut levätä just sopivasti. Tuohon kun lisätään, että puolivälierät pelataan paras kolmesta -järjestelmällä, niin eihän hommaa voisi enää tuon paremmin suunnitella altavastaajien kannalta.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
On meillä "hyvin" vaimennettu joukkue. Eilisen mahalaskun jälkeen ei minkäänlaista kasvojen pesua tai ryhdistäytymistä vaan pelkkää kuraa.

Tulee lyhyt kevät tällä menolla. Ihan sama kuka vastassa.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Peli on vielä kesken, mutta pakko avautua: Mikä helvetti tuota joukkuetta vaivaa? Jatkuvia virheitä omassa päässä, karmeita kiekonmenetyksiä ja ihmeellistä muniinpuhaltelua. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella on oikeastaan jonkinlaista isompaa panosta ja peli on tuollaista housuunpaskomista. Vituttaa katsoa moista.

Aina kun saadaan maali, niin omissa soi miltei välittömästi. Miten voidaan olla yhtäkkiä henkisesti noin heikkoja?

edit. Ja kyllä, ensimmäinen kausi Mestiksessä jne jne, mutta kun tuo peli on aivan hirveän näköistä sohlaamista. Sen näkee että joukkue alisuorittaa.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Ilmeisesti runkosarjaa ei todellakaan haluttu voittaa. Tänään joukkue, ja valmennus, teki kaikkensa että peli hävitään.

Viimeinen niitti oli se aivopieru ottaa veska pois, että varmasti vastustaja pääsee muuttamaan lopullisesti.

Saatanan tunarit. Kaikille kenkää.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Ilmeisesti runkosarjaa ei todellakaan haluttu voittaa. Tänään joukkue, ja valmennus, teki kaikkensa että peli hävitään.

Viimeinen niitti oli se aivopieru ottaa veska pois, että varmasti vastustaja pääsee muuttamaan lopullisesti.

Saatanan tunarit. Kaikille kenkää.
Joo nyt ensimmäistä kertaa oikeastaan vituttaa kunnolla K-Espoon peliesitys. Tulee ihan vuosien takaiset Bluesin perseilyt tärkeissä otteluissa mieleen. Jos nyt tuo runkosarjan voitto menee sivu suun näiden ihan itse sössittyjen pelien takia niin kyllähän jää paska maku suuhun. Ihan todella kitkerä ja hapan.
 

IntoTurhanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen 1ügassa
Yhteenvetoa:
Airik selostaa: Nuori mies ja vahan miehen sielu ja ääni. Sopii paremmin radioon. Ei jatkoon.
Tuunanen ’valmentaa’: Pitkä historia junnuissa ja ylivalmentaa. Alkukausi oli hyvää, kun Tuunanen ei ehtinyt vielä sotkemaa. Koronatauolla sotki lopullisesti systeemit. Ei jatkoon.
Koronalausi: Kaikilla kivaa eikä brändit tahraannu vaikka kuinka tössitään. Ei jatkoon.
Play-offit: Pelaillaan ja katsellaan. Ei se haittaa vaikka hävitään. Ryntäys ensi kauden kausikortteja kohtaan on jo alkanut. Mennään vuosi kerrallaan.Ei kiirettä. Ei jatkoon.
Espoon kiekkoilu: Epäkaupungilla ei ole asiaa liigaan. Mikkeli, Kouvola, Vaasa ovat liigakaupunkeja. Ei jatkoon.
Kiekko-Espoo olut: Litkua ruotsalaista.Ei jatkoon.

Mutta eihän asiat hetkessä valmistu. Katsellaan seuraavat 10 vuotta.
 

jarpie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Joo nyt ensimmäistä kertaa oikeastaan vituttaa kunnolla K-Espoon peliesitys.
Viimeksi kun nakersi näin paljon niin joukkueen paidoissa luki B

Parissa viikossa on kuollut oikeastaan kaikki odotukset pudotuspelien suhteen. Eihän tämän kauden pelien pitänytkään niin paljon kiinnostaa mutta kyllä tuossa oli pientä orastavaa hypeä kehittymässä. Todella absurdi tilanne, kun sarjanousija ensin vetää koko kauden sarjan kärjessä ja lopulta homma tuntuu kaatuvan kurittomuuteen ja kiinnostuksen puutteeseen, ehkä jopa ylimielisyyteen. Paino sanalle "tuntuu", enhän minä oikeasti tiedä mitä siellä kopissa tapahtuu ja miksi otteet ovat tällaisia mutta eipä tuo hyvältä ulospäin näytä.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Eihän tämän kauden pelien pitänytkään niin paljon kiinnostaa mutta kyllä tuossa oli pientä orastavaa hypeä kehittymässä. Todella absurdi tilanne, kun sarjanousija ensin vetää koko kauden sarjan kärjessä ja lopulta homma tuntuu kaatuvan kurittomuuteen ja kiinnostuksen puutteeseen, ehkä jopa ylimielisyyteen.
Sepä se. Jos olisi ennen kautta tiennyt että ollaan runkosarjan voittotaistelussa loppuun saakka mukana niin olisin ollut enemmän kuin tyytyväinen mutta nyt se voitto ollaan itse lahjoittamassa kultatarjottimella Joensuuhun. Ja millä tavalla, hyi helvetti! Sarjanousijana runkosarjan voittoon ensimmäisellä kaudella ei ilmeisesti oikein nappaa. Todella sääli, mutta tätähän se espoolainen kiekko on aina ollut. Melkein, aina melkein mutta ei kuitenkaan koskaan. Aina jää joku piippuun.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Parissa viikossa on kuollut oikeastaan kaikki odotukset pudotuspelien suhteen. Eihän tämän kauden pelien pitänytkään niin paljon kiinnostaa mutta kyllä tuossa oli pientä orastavaa hypeä kehittymässä.
Nälkä kasvaa syödessä.

Itse päätin olla katsomatta tämän illan ottelua. Taisi olla oikea valinta.

Olen nyt oikeasti sitä mieltä, että Tuunasen aika on ohi. Olkoon vaikka Mäkkäri sitten puikoissa, vaikka kyllähän valmennus onnistuu ja epäonnistuu. Hävittävää on niin vähän, että sitä kannattaa oikeasti harkita.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Sellainen viikonloppu tällä kertaa. Itse katsoin tänään Forssan pelin, jossa oli enemmän panosta ja jännitystä tarjolla. Onhan tämä pettymys kaiken kaikkiaan miltä peli ja tulokset on näyttänyt. Kyllä minusta on hyvä pohtia Tuunasen asemaa ensi kaudella. Näillä näytöillä voisi löytyä parempi kaveri penkin taakse. En kuitenkaan vielä itse sillä vaivaa päätä, koska pudotuspelit on nyt tässä ensin. Nyt on valmennuksen paikka näyttää, heidän taktinen osaamisensa.

Kaiken kaikkiaan kausi on ollut onnistunut. Seura on mennyt eteenpäin viestinnässä ja on tullut fanikauppaan lisää tuotteita. Toivottavasti taloudellisesti ei ole liian raskas kausi. Pelillisesti olemme tällä hetkellä kiinni Mestiksen runkosarjan voitossa. Kaiken kaikkiaan onnistunut kausi. Tietysti nälkä kasvaa syödessä, joten toivottavasti pudotuspeleissä olisi vielä iso jälkkäri tallella.

Se mikä itseä hieman vituttaa on erään negailu täällä tappion jälkeen. Ei varmaan pitäisi liikaa vaivata päätä sillä, mutta kuitenkin. Suosittelen että tappion jälkeen jos vituttaa niin kannattaa vetää loppuilta happea ja kirjoittaa vasta seuraavana päivänä. On nimittäin raskasta lukea kuinka kaikki on paskaa ja nyt on tulossa 10 vuoden ikuinen taantuminen. Asioita on hyvä kritisoida, mutta ne voi esittää rakentavasti ja asiallisesti.
 

LaBarbera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Esitykset oli tällä viikolla kehnoja, ei siitä mihinkään pääse. Kuriton on oikea sana ja kiinnostuksen puute näkyi kauas. Mistä lie sitten johtuu, niin sitä voidaan vain arvailla. En ala vielä valmentajia täällä tuomitsemaan. Teen sen vasta kun kausi on paketissa.

Hyvältä ei kuitenkaan näytä, kun asioita tarkastellaan pelillisestä näkökulmasta. Tänään oltiin ensimmäiset 30min täysin maalivahdin varassa. Harhasyöttöjen määrä oli poliisiasia ja hyökkäyspelaaminen oli aivan tuubaa. Viimeistä erää en (valitettavasti?) nähnyt.

Oli miten oli, niin se potentiaali on silti edelleen olemassa. Nyt se vain pitäisi jostain kaivaa. En vedä vielä ranteita auki, vaikka ymmärrän toki että täällä turhautuneisuutta on aistittavissa. Paskaahan tämä tällä viikolla oli.

Pitää muistaa, että sarjassa yksikään muu kärkijoukkue ei ole isossa kuvassa vakuuttanut sen enempää, eli ollaan edelleen samalla viivalla kun lähdetään pudotuspeleihin. Toivo elää ja parin viikon tauko ei voi olla haitaksi tässä vaiheessa.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mitäs tähän sanoisi. Kyllähän toi peli aika pelottavan sekavaa on ollut. Varsinkin kun pudotuspeleissä yleensä puolustuspeli korostuu. Samoin erikoistilanteet. Viimepeleissä Kiekko-Espoon ali- ja ylivoimapeli on ollut erinomaisen tehokasta, mutta se riitä kun ylivoimat menee 10-1 -suhteella vastustajalle. Pudotuspeleissä yleensä jäähyjen viheltämisen kynnys nousee, mikä varmaankin sataa Kiekko-Espoon laariin. Siltikin tuo kurittomuus on pakko saada kuriin kun tosipeleihin lähdetään.

Joukkueessa on kuitenkin senverran kokemusta, että pieni usko on siihen, että pudotuspelit sytyttää ja niissä nähdään erilainen Kiekko-Espoo kuin runkosarjan lopussa. Nyt on pari viikkoa aikaa hioa peliä kuntoon treeneissä.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Se mikä itseä hieman vituttaa on erään negailu täällä tappion jälkeen. Ei varmaan pitäisi liikaa vaivata päätä sillä, mutta kuitenkin. Suosittelen että tappion jälkeen jos vituttaa niin kannattaa vetää loppuilta happea ja kirjoittaa vasta seuraavana päivänä. On nimittäin raskasta lukea kuinka kaikki on paskaa ja nyt on tulossa 10 vuoden ikuinen taantuminen. Asioita on hyvä kritisoida, mutta ne voi esittää rakentavasti ja asiallisesti.
En ole varma viittaatko minuun, mutta tämän illan tappio (ja eilinen myös) meni täällä päässä tunteisiin yksinkertaisesti sen vuoksi että runkosarjan voitto on ollut täysin omissa käsissä ja nyt pelataan kaksi todella heikkoa peliä kauden tärkeimpään paikkaan. Helvetin kova suoritus olisi runkosarjan voitto ollut ensimmäisellä sarjakaudella.

Olen muuten oikein tyytyväinen ollut urheilullisesti tähän kauteen ja siksi juuri toivoisikin että joukkue saisi siitä jonkinlaisen palkinnon, kun siihen olisi kaikki ainekset ja mahdollisuudet olleet. Nyt tuntuu juuri kuin se annettaisiin puoli-ilmaiseksi pois. Kai tässä kuitenkin monivuotisena kannattajana on sellainen tietynlainen negatiivisuuden möhkäle sisällä kun karvaita pettymyksiä on niin monesti tullut vuosien varrella.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Saatana ei voi enempää olla samaa mieltä, mutta mutta pitäsköhän vilkasta ens sarjataulukkoo.

Mitäpä sarjataulukolla on väliä jos kautta on jäljellä tasan 2 peliä? Kuten tuolla räpellyksellä on.

Peli ei ole voittavaa, ei viihdyttävää eikä siinä näytä olevan mitään ajatuksen poikastakaan.

Sarjataulukonko sitten pitäisi lohduttaa?
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
En ole varma viittaatko minuun, mutta tämän illan tappio (ja eilinen myös) meni täällä päässä tunteisiin yksinkertaisesti sen vuoksi että runkosarjan voitto on ollut täysin omissa käsissä ja nyt pelataan kaksi todella heikkoa peliä kauden tärkeimpään paikkaan. Helvetin kova suoritus olisi runkosarjan voitto ollut ensimmäisellä sarjakaudella.

Olen muuten oikein tyytyväinen ollut urheilullisesti tähän kauteen ja siksi juuri toivoisikin että joukkue saisi siitä jonkinlaisen palkinnon, kun siihen olisi kaikki ainekset ja mahdollisuudet olleet. Nyt tuntuu juuri kuin se annettaisiin puoli-ilmaiseksi pois. Kai tässä kuitenkin monivuotisena kannattajana on sellainen tietynlainen negatiivisuuden möhkäle sisällä kun karvaita pettymyksiä on niin monesti tullut vuosien varrella.
Se että tappio menee tunteisiin on välittämistä.

Täytyy kuitenkin muistaa ettei niitä runkosarjan mestareita muista kukaan. Ellei sitten tipu puolivälierissä ;) Mestaruudesta pelataan ja runkosarja valmistaa pleijareihin. Pelin pitäisi kehittyä runkosarjan ajan. Nyt Kiekko-Espoon peli oli parhaimmillaan marraskuussa ennen koronataukoa. Kausi on toki ollut poikkeuksellinen ja joukkuekin vaihtui isolta osin tuossa tauon aikana, mutta silti pelin olisi mielestäni pitänyt olla valmiimpaa näissä viimeisissä runkosarjapeleissä.

Pudotuspelit on kuitenkin oma maailmansa. Katseet nyt sinne ja niiden jälkeen katsotaan mikä on lopputulos. Potentiaalia on kyllä. Toivotaan että joukkue saa pitkän tauon käytettyä tehokkaasti.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Tuosta kun moni on huolissaan et on kuritonta ja otetaan paljon jäähyjä, niin poffeissa pillipiiparit muuttaa kyllä toimintansa astetta sallivammaksi. Näinhän se käy joka vuosi ja joukkueetkin muuttaa pelaamisen siistimmäksi. Ketterän mestaruus vuonna otettiin runkkarissa yli 1000 min. jäähyjä. Mutta kun poffit alkoi eipä juuri ns. turhia jäähyjä otettu.
 

Vepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Käsittääkseni mestiksen runkosarjan voitosta saa jonkinlaisen rahapalkinnon. Ainakin 5 vuotta sitten summa oli 40.000eur. En tiedä, mikä tämän kauden käytäntö on, mutta kyllähän tässä tilanteessa kaikki ylimääräinen raha olisi tervetullutta. Väkisinkin tulee mieleen, että kaikki ei ole nyt pukukopissa kunnossa, koska pelin taso on ollut nyt muutaman viikon mollivoittoista laskua.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Käsittääkseni mestiksen runkosarjan voitosta saa jonkinlaisen rahapalkinnon. Ainakin 5 vuotta sitten summa oli 40.000eur. En tiedä, mikä tämän kauden käytäntö on, mutta kyllähän tässä tilanteessa kaikki ylimääräinen raha olisi tervetullutta. Väkisinkin tulee mieleen, että kaikki ei ole nyt pukukopissa kunnossa, koska pelin taso on ollut nyt muutaman viikon mollivoittoista laskua.
Mun käsittääkseni ei saa mitään rahapalkintoa ainakaan runkosarjasta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Vepa
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös