Peliesitykset 2020–2021

  • 496 646
  • 6 877
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, SAB, NYR, Inkvisitio 1480-
Siis toi Hurstin vetohan on aivan järkyttävä tuhnu. Ei ihmekään kun kaveri mielummin syöttelee kun laukoo hyvistäkään paikoista..
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Onkohan äijät olleet eilen Puikkarissa huuhtomassa pettymystä. Sen oloista hiihtelyä havaittavissa.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuskaa on iso maalinteon kanssa. Huippupaikat ovat harvassa, eikä pompi tolppaosumat edes tuurilla sisään. Yleisilme on tänään aneeminen.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Oikeastaan aika kliffaa tsiigata matsia syrjäsilmällä, kun ei tarvii spennata. Voi hyvin kaulia pizza-taikinaa ja duunata täytteitä, kun tietää ettei siell' tapahdu mitään. Paitsi jos tapahtuu voi tsiigata uusintana. Aika jännää!
Minä ikikannattajana, en muista koskaan olleeni näin välinpitämätön HIFK:n peleistä. On se joskus muulloinkin ollut surkeaa ja kyllä sitä ainakin toivoi voittoa vähintään Jokereista.
Tämä on fiilikseltään kyllä niin kaukana kuin olla voi vuosista 68/69, 69/70, 73/74, 79/80, 82/83, 97/98 ja 10/11.
No, ehkä sitten ensi vuonna.
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kukka pötköttelee jäähyn toivossa ja nousee sitten ylös ja jatkaa peliä...

Fucking sanakirja teki Lukasta Kukan...
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Ekassa erässä 0 maalipaikkaa, toisessa laskin niitä 6. Tehotonta on edelleen. Maalin peli taitaa olla. Kirjaimellisesti.
 

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Aika kuolevan joutsen toi Lukka. Ensin ”loukkaantuu” ja sen jälkeen kun kukaan ei vihellä niin alkaa taas vääntää täysillä.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Eikö Pikkaraisen voisi oikeasti lomauttaa loppukaudeksi ja antaa Tanskan vetää loppukausi? Ei tämä enemmän päin helvettiä voi mennä?
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
31 km pertsaa nautinnollisilla laduilla. Pää täynnä endorfiineja kun palaan kotiin kesken toisen erän. Katson yhden ylivoiman, ja suojaendorfiinien vaikutus lähes lakkaa. Sangen ikävää, että omassa kodissaan joutuu pakoilemaan televisiota oman mielialan vuoksi. (hymiö)

Mutta joo, kyllä olen aika kyllästynyt tuohon tuhnuiluun.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ylivoiman maaliodote ei ole kovin suuri, jos siellä on Broadhurst, Leskinen, Dyk, Borgström, Sallinen...ei ole kenelläkään osunut ihan vähään aikaan. Ja, kun pakeistakaan ei apuja paljon ole. Tällä hetkellä alisuorittaa koko jengi rajusti, mutta jos katsotaan vaikka kymmenen viimeisimmän pelin otanta, niin isoja pettymyksiä odotuksiin nähden ovat kyllä Borgström, Jääskä, Sallinen, Leskinen ja Dyk. Dykiä on käsitelty täällä jo tarpeeksi, mutta jotain pitäisi kyllä Borgströmille ja Jääskällekin tehdä. Jääskän voisi ainakin laittaa katsomoon välillä ja ottaa vaikka And tilalle.
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
No vihdoinkin.

Edit: Jaa-a, veska tulee Kousaa päin. Katotaan mitä sedät sanoo.

Edit 2: Oikea tuomio.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Ihme että edes katottiin, selvä jo livekuvasta
 

Vilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uskomatonta, että tuli oikea tuomio. Kousa ollut Saarisen kanssa ainoa valopilkku. Ja, Keken piti käydä tekemässä maski munattomien hyökyjien puolesta.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vähän kun saatiin käännettyä tota peliä meille, niin eikö taas se hölmö roiskiminen ja paniikki ala.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Jäätävää skeidaa eilen ja tänään. Virkamiesmäistä neppailua ympäri kenttää, joka päättyy useimmiten (ja kaiken kukkuraksi) tyhmään jäähyyn. Kakkosen aikana vastustajan onkin sitten mukavaa painella tarvittavat naulat arkkuun. Olemmeko matkalla kohti pohjaa vai jotain suurta, vaikkapa J. Tanskan päävalmentajuutta?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös