New York Rangers 2020–2021 – aika jälkeen Henrikin

  • 114 119
  • 423

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Pari turhauttavaa ja turhaa tappiota viikonlopun saldona, molemmissa matseissa Rangers oli niskan päällä mutta aika laiha lohtu se on siinä vaiheessa kun niitä kuuluisia a-luokan paikkoja ei saada aikaiseksi ja viimeistely sakkaa pahemman kerran. Kärkijätkiltä saa ja pitää odottaa enemmän, se näennäinen ylivoiman pyörittely ei paljoa lämmitä kun kiekko ei mene reppuun. 6,5 miljoonan Kreider vetelee aivan yössä ja tuntuu että viimeisimmän ketjuruletin myötä top 6 meni muutenkin vinksalleen. Kaiken kukkuraksi Chytil loukkaantui melko harmittoman näköisessä taklaustilanteessa eikä palannut tuon jälkeen enää askiin. Määrittelemätön ylävartalovamma tässä vaiheessa, mutta näytti että ranteeseen osui eniten. Eli parissa viime pelissä säpäkästi esiintynyt kolmosketjukin menee nyt väistämättä uusiksi.

Mutta jos jotain posiakin etsitään niin K'Andre Miller on näyttänyt ilahduttavan valmiilta ihan ekoista peleistä lähtien. Kiekko ei tunnu paljoa lavassa polttelevan ja liike on noinkin isoksi kaveriksi erittäin vaikuttavaa. Adam Fox on vetänyt myös viiteen ekaan peliin viisi pinnaa ja näyttänyt viime kauden mainiot otteet eivät olleet sattumaa.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Maaliodottamat ym. edistyneet eivät kyllä korreloi tämän hetkisen recordin kanssa yhtään, joten suuremmalle paniikille ei ole vielä tarvetta. Keskinkertainen maalivahtipeli ja puhdas tuuri on nyt maksanut pisteen jos toisenkin, joten toivotaan venäläisiltä pikaista otteiden parantumista.

Sinänsä ihan mielenkiintoista, että ennen kauden alkua Rangersin selkeä heikkous oli puolustuskalusto, nyt se on ollut kuitenkin ylivoimaisesti toimivin osa-alue. Milleristä on kyllä vaikea olla innostumatta - hyvin tuntui yöllä esimerkiksi muuan Crosby pysyvän taskussa. Törkeä ulottuvuus ja fyysiset ominaisuudet + ei ole vielä kauaa edes puolustajana pelannut.

Kattellaan sitten taas tiistain ja keskiviikon välisenä, että mitä Quinnin sattumageneraattori on ketjuiksi pyörittänyt
 

Rankkuri

Jäsen
Chytil on loukkaantuneena ja joukkue (varsinkin top6) tarvitsee herätystä. Mites näin:

Panarin-Zibanejad-Buchnevich
Kreider-Strome-Kakko
Lafreniere-Howden-PDG
Lemieux-Rooney-Blackwell

Ehdottomasti nämä isojen dollareiden pelaajat täytyisi saada suorittamaan kovemmalla tasolla, nuo aiemmat pelit katsottuani tuossa voisi olla ideaa.
Mielelläni näkisin Kakon ja Lafrenieren samassa ketjussa, Chytil vielä palattuaan tuohon keskelle. Nuoret pojat varmasti maksaisivat oppirahoja, mutta niin nuo tuntuvat makselevan niitä Quinnin systeemissä muutoinkin. Koskakohan Kreider pääsee Quinnin koppiin, ei toki ole ainut alisuorittaja, mutta ei missään nimessä dollaripinonsa arvoinen.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Chytil on loukkaantuneena ja joukkue (varsinkin top6) tarvitsee herätystä. Mites näin:

Panarin-Zibanejad-Buchnevich
Kreider-Strome-Kakko
Lafreniere-Howden-PDG
Lemieux-Rooney-Blackwell

Oikea rivi oli seuraava:

Kreider - Zibanejad - Buchnevich
Panarin - Strome - Di Giuseppe
Lafreniére - Howden - Kakko
Lemieux - Rooney - Blackwell

Vähän nyt taas vaikutti meno siltä, että löysällä munalla koitettiin vähän sohia sinne päin. Tällä kertaa huono erikoistilannepelaaminen johti pistemenetyksiin. HFBoardsilla oli ihan hyvä kuva-analyysi havainnollistamaan alivoimapelaamisen puutteita: se on liian aggressiivista. Molemmissa takaiskuissa AV-kuvion ylin pelaaja lähti pakottamaan kiekonriistoa, ja se avasi lopulta tilan neliön keskelle, josta molemmat maalit tehtiin.

Kyllä nuo ketjut ja roolitukset varmasti aiheuttavat päänvaivaa Quinnille. Vähän nyt taas huolettaa, että esim. Howden joutuu nyt liian isoon rooliin - hän avasi kauden nelossentterin paikalta ihan hyvin, mutta nyt pelasi esimerkiksi tasakentällisin kolmanneksi eniten viime pelissä. Mutta toisaalta kun tuota muuta sentterikalustoa katsoo, niin aika vähän tilanteeseen jää hyviä vaihtoehtoja. Eipä olisi uskonut ennen kauden alkua, että Chytilin (4-6 viikkoa) loukkaantuminen voisi olla näin paha takaisku joukkueelle.

Mutta joo, pikku hiljaa pitäisi saada rauhoitettua nuo ketjut. Mahtaakohan kukaan muu valmentaja turvautua tuohon paniikinomaiseen ketjurulettiin yhtä nopeasti kuin Quinn? Kakko <-> Di Giuseppe ja eteenpäin, että saadaan oikeasti katsottua se Panarin/Kakko -kortti, jota pidän kyllä todella potentiaalisena kaksikkona.

Foxia ja Milleriä voisi taas hehkuttaa vaikka kuinka pitkään, mutta säästetään ensi kertaan. Hieno avausmaali Millerille, luotetaan siihen että monia on vielä tulossa. Ehdottomasti kauden positiivisimmat valopilkut.

Toimiikohan Jack Johnson heille jonain varoittavana esimerkkinä, vai mitä hänen peluutuksellaan haetaan? Ennen kauden alkua olin vielä optimistinen sen suhteen, että hän selviää roolistaan syödä 15 minuuttia vähin äänin. Tämä on kyllä osoittautunut fantasiaksi.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Joo-o, neljäs maalin tappio putkeen. Nää on niitä pelejä jotka pitäisi vaan joten onnistua kampeamaan voiton puolelle mutta tällä hetkellä kärkijätkien tehoilu on pahemman kerran jäässä. Todella haluttoman oloista fleguilua ja tuntuu että Chytilin poissaolon myötä paletti hajosi lopullisesti käsiin. Sentteriosasto oli muutenkin jo kapea joten saa nähdä miten palapelin palaset liikkuvat seuraavan 4-6 viikon aikana. Sellainenkin villi idea kävi mielessä että lähtisikö Gorton jopa sentterinmetsästykseen esimerkiksi DeAngeloa kauppaamalla, mutta äijän treidiarvo ei liene tällä hetkellä huipussaan. Turhauttavia, nihkeitä ja tuskaisia aikoja. Pari voittoa pitäisi nyt jostain kaapia ja saada sitä peli-iloa takaisin.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Sellainenkin villi idea kävi mielessä että lähtisikö Gorton jopa sentterinmetsästykseen esimerkiksi DeAngeloa kauppaamalla, mutta äijän treidiarvo ei liene tällä hetkellä huipussaan.

DeAngelo kantaa kyllä mukanaan sellaisen paketin riskejä ja kysymysmerkkejä, että hänestä saatava vastine tullee olemaan joka tapauksessa pettymys, jos ja kun hänet aikanaan kaupataan. Parhaimmillaan ehdottomasti loistava QB ylivoimaan ja hyvä hyökkäävä puolustaja, valitettavasti tuntuu vieläkin olevan ainoastaan rasite omissa.

Jos nyt fantasiaosastolle mennään, niin sellainen puolustussuuntaan vahvuudet omaava kolmossentteri olisi kyllä todella tärkeä palikka tulevaisuutta ajatellen. Esimerkkinä Kingsistä voisi ottaa projektiksi Adrian Kempen, vaikka onkin nyt pelannut melko hyvää kautta nimenomaan laiturina tällä kaudella. Luulisi olevan irroitettavissa, kun katselee Kingsin lupausallasta. Voi olla vaan nykyaikana aika vaikea kauppa toteutettavaksi kesken kauden, mutta katsellaan tulisiko sieltä joku kani hatusta.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Yön pelistä vain kooste nähtynä, joten mitään isompaa syväluotaavaa en tähän rupea latomaan, mutta hieno voitto lopputuloksena. Sabresin maalivahti sai käydä vähän joka asennossa, että pystyi viemään joukkueensa jatkoajalle. Siellä sitten tärkeä avausmaali Lafrenierelle, joka sai vihdoin palkinnon ihan tehojenkin muodossa. Paljon on hyvää ollut nähtävissä hänen tekemisessään ilman tehomerkintöjäkin, toivottavasti nyt saa apinaa pois harteilta, ja kasvanut itseluottamus aloittaa positiivisen ketjureaktion.

Joukkueen liiderit olivat paljon paremmalla jalalla liikkeellä tässä pelissä, ja se näkyi heti. Toivottavasti Strome ei hajonnut, ettei tuo sentteriosasto muutu vieläkin surkeammaksi.

Erityismaininta Kaapo Kakolle, joka taisi pelata yhden NHL-uran parhaimmista peleistään. Edisti peliä ratkaisuillaan jatkuvasti, ja voitti hyvin kiekkoja. Tästä hänet palkittiin ansaitusti alle 10 minuutin peliajalla. Vaikea on taas tätäkin ratkaisua ymmärtää. Tuskin hänellä vielä edes kestävyys ja kunto riittäisikään vetää säännöllisesti kärkiminuutteja, mutta saisi nyt edes YV-aikaa.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Mistä johtuu Zibanejadin tehottomuus? Vasta 1+1 kasassa, hyvin merkillistä..
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
DeAngelo waivereissa, asetelma jota en osannut ennakoida. Twitterissä kovasti huhuillaan että eilisen pelin jälkeen DeAngelo on ottanut fyysisesti yhteen jonkun toisen Rangersin pelaajan kanssa, ja joku tällainen äkillinen juttu voisi selittää koko keissin. Mystistä touhua joka tapauksessa, eipä tainnut DeAngelo oppia olemaan vielä tässäkään organisaatiossa ja luonteen takia tulee lähtö Rangersistakin.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
DeAngelo waivereissa, asetelma jota en osannut ennakoida. Twitterissä kovasti huhuillaan että eilisen pelin jälkeen DeAngelo on ottanut fyysisesti yhteen jonkun toisen Rangersin pelaajan kanssa, ja joku tällainen äkillinen juttu voisi selittää koko keissin. Mystistä touhua joka tapauksessa, eipä tainnut DeAngelo oppia olemaan vielä tässäkään organisaatiossa ja luonteen takia tulee lähtö Rangersistakin.
Huhujen mukaan saattaisi olla Georgiev, jonka kanssa ollut nokkapokkaa?
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
DeAngelon "kuumakalleilu" on ollut historian saatossa avointa rasismia, homofobiaa ja viime aikoina mm. coronadenialismia ja vaalivilppisyytöksiä. Siihen päälle tappelut fanien kanssa somessa ja ovet teatraalinen somepoistuminen koska Trumpin tili poistettiin (Tony kuitenkin tuli takaisin nimimerkin takaa ja jäi tietysti siitä kiinni).

Ei nyt ihan täytenä shokkina tule, että jossain vaiheessa myös Rangersille riittää. Varsinkin kun tappelupukarina oli pelaajien keskuudessa suosittu tasa-arvon puolestapuhuja Georgiev. Tuskin sekään ainakaan Tonyn tilannetta on helpottanut, että K'Andre on noussut niin suureen asemaan.

Kaikkinensa Tony DeAngelo on vastenmielinen hahmo ja toivottavasti joku vie sen ilmaiseksi pois. Gorton ja kumppanit voivat myös mietiskellä että miksi tekivät kahden vuoden sopimuksen kun kaikki nämä ongelmat olivat koko ajan enemmän pinnalla.
 

ipaz

Jäsen
Kaikkinensa Tony DeAngelo on vastenmielinen hahmo ja toivottavasti joku vie sen ilmaiseksi pois. Gorton ja kumppanit voivat myös mietiskellä että miksi tekivät kahden vuoden sopimuksen kun kaikki nämä ongelmat olivat koko ajan enemmän pinnalla.

Kyllähän sopimus tehtiin viime kauden näyttöjen perusteella. Koko liigan 4. paras pakki pisteissä. Pelasi vielä viime kauden minimisopimuksella, joten sen perusteella tämä nykyinen sopimus oli perusteltu. Mutta paljon kertoo sekin, että sopimus tehtiin vain kahdeksi vuodeksi. Rangersilla on niin paljon rahaa, että tuon voi haudata farmiin kuten Wade Redden aikanaan, eikä tunnu missään.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Juu, onhan nuo DeAngelon "tempaukset" olleet tapetilla vuosien varrella, mutta jotenkin ajattelin että Rangers sitten varmaan katsoo vaan touhua sormien läpi koska jatkoakin taas tehtiin. Mutta niinpä se taisi tämäkin jänne katketa lopulta ja hyvä niin. Viime kauden tehot olivat tottakai komeat, mutta pitkässä juoksussa touhu kuulostaa turhan syöpäiseltä yhteishengen kannalta.

Liekkö lähtenyt tuo eilinen suukopu ja käsirysy siitä tilanteesta jatkoajalla kun Georgijev lähti pelaamaan kiekkoa maalin takana, juuri kun joukkue olisi päässyt vaihtamaan noin 3min jäällä olleen Ziba-DeAngelo-Panarin-kolmikon. Crosbylle kiekko lopulta päätyi ja loppu onkin historiaa.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Liekkö lähtenyt tuo eilinen suukopu ja käsirysy siitä tilanteesta jatkoajalla kun Georgijev lähti pelaamaan kiekkoa maalin takana, juuri kun joukkue olisi päässyt vaihtamaan noin 3min jäällä olleen Ziba-DeAngelo-Panarin-kolmikon. Crosbylle kiekko lopulta päätyi ja loppu onkin historiaa.
Todennäköisesti lähti, mutta pakkohan taustalla on olla muutakin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Toivottavasti TonyD nyt menee jollekin kaupaksi. Tuntui jo ennen tätä tuoreinta tapausta, ettei tuollaisen tyypin mukana olo voi tehdä hyvää joukkuehengelle. Idioottimaiset ja rasistiset asenteet, mutta nuokin voisi joku muu pitää ongelmitta piilossa, tuskin tämä ainoa rasisti NHL:ssa on. Mutta kun luonne on vielä selllainen, että omat mielipiteet kerrotaan lujaa ulos maailmalle, niin eipä tuossa organisaatiolle paljon mahdollisuutta jäänyt. Taitaa pelit Rangersissa olla taputeltu, vaikkei diiliä nyt syntyisikään?
 
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Homma Quinnin alaisuudessa muistuttaa ylä-asteen 8. luokkaa, jonka fysiikan tuntia vetää joku siviilipalvelustaan suorittava kundi. Voi morjens. Mikä helvetti on alunperin ideana, että pelaavaalla joukkueella ei ole kapteenia? Markkinointi, pelipaitojen myynti? Leivotaanko siellä nyt käteistä jollain Lafrenieren nimellä ja ootellaan, että lahjakkaan kaverin parta täyttää miehen kriteerit?

Quinniin palatekseni; kyseinen kaverin metodit ja pelikirjat on kyllä aika loppuun pelattu tässä kohti. Homma vaikuttaa aivan saatanan suurelle sirkukselle illasta toiseen. Hienosti meni vielä viime vuonna 9-0-1 jonka jälkeen onkin tullut joku 14 peliä takkiin, joista ehkä 2 kaivettu himaan. Iso peli tänään edessä, liekkö liioiteltua sanoa, että häviöllä alkaa kausi näyttämään aika paketoidulta.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Tai K’andre kuka oli kuulemma mennyt tähän Georgievin ja DeAngelon käsirysyyn väliin.
Tuolla HFBoardsin Rangersin palstalla yksi nimimerkki, joka ilmeisesti tietää asioista, on kertonut pieniä tiedonmurusia tästä casesta. Ja nyt kun NYPostin kaverit sanoivat että Miller meni väliin, niin kirjoitti juuri äsken seuraavaa:

And with this, I can now share what I know.

And before we get questions about me coming in "after the fact" I purposefully told a handful of people so that they could confirm when I was able to share (I do this as a safeguard for those who still think I am pulling shit out of my ass):

ADA has been increasingly vocal in the locker room about certain race and social issues and supposedly been making those comments very well know.

He has also not been quiet about some of the changes in this country over the last few months and weeks.

For the most part, there’s an understanding that what you do on your own time is your own business. But ADA has apparently been taking his cues from the more active factions in the world and it is bleeding into the locker room.

This includes going out of his way to make comments that he doesn’t think there’s a big racial problem in the nation, recent events being fake news, etc.

That might not be a huge issue, save for the fact that he’s the one who keeps mentioning. Requests to get him to knock it off have not gone well. The leadership of this team, namely Trouba has taken him aside and told him to leave that stuff at the door and not let it become a distraction.

The other night, he went after Georgiev, got in his face, pinned him to the wall and then tried to choke him. Trouba and Miller stepped into separate them, and then ADA turned on them. Trouba basically bear hugged him and dragged him into the locker room by his jersey. What happened behind closed doors is unknown to me at this time. ADA also told "Miller to go f*** himself" among some other choice comments.

The other night was the final straw with someone who many believe cannot separate the politics and hit button issues from the locker room, views himself as having “made it”, and has really just not done a good job of controlling himself or conducting himself in a proper manner.

Now that it is leading to physical confrontations, the Rangers are basically done with him.

So NOW you know most of what I do.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
^ Jep, HFBoardsin nimimerkki Edge on osoittautunut vuosien varrella luotettavaksi lähteeksi, hänellä on omat kontaktinsa joukkueen lähellä.

Vaikea nähdä, että kelpaisi edes puolella hinnalla mihinkään seuraan. Ulososton hinta on 1/3 sopimuksesta (oliko vaikutus kattoon ensi kaudella vajaa 400k ja sitä seuraavalla vajaa 900k), joten se taitaa olla todennäköisin ja halvin tie.

Surullinen tapaus. Pari kautta Venäjällä, ja sitten "katuvana" ja "muuttuneena" miehenä takaisin vetämään redemption arc? No, toivottavasti saa apua ongelmiinsa ja että kykenisi sitä apua vastaanottamaan.

Yön pelistä: kaikki ääripäät taitaa olla mahdollisia aina siitä 8-0 -voitosta 8-0 -tappioon. Nyt jos koskaan mitataan joukkuetta ja sen johtavia pelaajia. Toivon suuresti, että sitruunoista tehdään sitruunamehua, ja joukkue kääntää tilanteen voitoksi.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
No, toivottavasti saa apua ongelmiinsa ja että kykenisi sitä apua vastaanottamaan.
Niin noh, tän kaverin ”ongelma” on se, että hän on isänsä vinoon kasvattama kusipää rasisti mulkku eikä sinällään mikään uhri, joten en kyllä ainakaan itse pidätä hengitystä avun vastaanottohalukkuutta odotellessa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös