LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Niin noh, tän kaverin ”ongelma” on se, että hän on isänsä vinoon kasvattama kusipää rasisti mulkku eikä sinällään mikään uhri, joten en kyllä ainakaan itse pidätä hengitystä avun vastaanottohalukkuutta odotellessa...
Kakko koronaprotokollan takia poissa, olisi voinut kuvitella että senkin edestä olisi tullut roolia Lafrenierelle.

Mutta ei, peliaikaa tasan 9 minuuttia.
 

ipaz

Jäsen
Homma Quinnin alaisuudessa muistuttaa ylä-asteen 8. luokkaa, jonka fysiikan tuntia vetää joku siviilipalvelustaan suorittava kundi. Voi morjens. Mikä helvetti on alunperin ideana, että pelaavaalla joukkueella ei ole kapteenia? Markkinointi, pelipaitojen myynti? Leivotaanko siellä nyt käteistä jollain Lafrenieren nimellä ja ootellaan, että lahjakkaan kaverin parta täyttää miehen kriteerit?
Ei ole välttämättä Quinnista kiinni onko joukkueella kapteeni vai ei. Detroitissakin Larkinin kapteeniudesta päätti GM Yzerman.

NHL:ssä on Rangersin lisäksi pari muutakin joukkuetta ilman kapteenia. Tällä kaudella Ottawa ja New Jersey. Viime kaudella Ottawa, Detroit ja Vegas. VGK pelasi kolme ensimmäistä kautta ilman nimettyä kapteenia, vaikka henkisesti Deryk Engelland sellainen taisikin olla. Nyt siellä on vihdoin ja viimein annettu "C" Mark Stonelle.

Ottawa ja Devils ovat Rangersin ohella uusiutunut parina viime vuotena niin paljon, että on jopa ihan luonnollista mennä ilman kapteenia. Rangersilla on kuitenkin kohtuu kokenut porukka Kreider, Zibanejad, Trouba ja Panarin A-kirjaimet rinnassaan. Varmasti on jokin painava syy sillä, ettei ketään näistä ole nimetty yhden legendaarisemman NHL-seuran kapteeniksi. Itse en kellään noista neljästä em. näe NHL-kapteenin ominaisuuksia, eikä kukaan heistä ole koskaan kapteeni urallaan missään vaiheessa ollut. Ei junnuissa eikä ammattilaisena (lähde eliteprospect).

Ryan Lindgren on ollut USA:n junnujoukkuiden kapteeni ja hänestä huokuu sellaista paloa, että voisi muutaman kauden päästä olla varteenotettava kapteeniehdokas. Brett Howden oli junnuissa Moose Jaw'n kapteeni parin kauden ajan ja Lafrenière viimeisen kauden Rimouskissa. Eli eiköhän seuraava Rangers-kapteeni joku näistä nuorista tule olemaan. Kenestä sitten eniten johtajuutta löytyy sekä jäällä, että kopissa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Saatiinhan se Pens-apina karistettua vihdoin, tuosta porukasta meinasi tulla jo melkoinen mörkö heti näin kauden kärkeen. Totta puhuen voitto olisi pitänyt kairata jo parista viimeisestä kohtaamisesta, mutta hallinnasta huolimatta Pens oli noissa se joka huolehti maalinteosta.

Erittäin tärkeä voitto etenkin parin viime päivän turbulenssin takia, ja tekee varmasti hyvää koppihengelle parin tahmean viikon jälkeen. PK toimi mainiosti eli 0/6, ja Panarinilta taas vaatimaton kolmen pinnan ilta. Kreiderin kone alkaa käynnistyä pikkuhiljaa, nyt tuli kolmas osuma neljään peliin. Zibanejad vetää edelleen täydessä kipsissä, pakko tuolla on olla jotain vaivaa taustalla. Covidin jälkioireita, vai vieläkö tuo parin viikon takainen loukkaantuminen vaivaa? Aika vaikeaa voittaminen tulee olemaan jatkossa kun jo valmiiksi kapean sentteriosaston kärkijätkä vetelee kiikareilla viikosta toiseen. Toivotaan että Mikan sihti löytyy mahdollisimman pian.

Pelissä nähtiin myös erikoinen tappelu, kun tunnetut goonit Howden ja Kapanen nujusivat tosissaan. Howden vei tuo yhteenoton, ja vaikken tappeluista enää välitäkään, koko joukkue tuntui saavan tuosta boostia ja paikoitellen Rangers tuntui suorastaan luistelevan Pensin kumoon.

Kolmannessa erässä Quinn pisti KZB-ketjun taas kimppaan, ja se oli hyvä ratkaisu. Lafreniereä on ihan turha roikottaa väkisillä ykkösessä, kun ei riitä niin ei vielä riitä. Jahka Chytil saadaan takaisin, Lafreniere voisi hyvin sopia tuohon vierelle kolmosessa, ei tarvi yrittää painia vastustajan ykköspakkeja vastaan. Lafreniere-Chytil-Kakko? Eroottinen aihio.

K'Andre Milleriä ja Adam Foxia pitää taas kehua. Okei, Pensin ainokainen meni Millerin lepsun pelaamisen piikkiin, mutta äijä korvasi kaiken kolmannessa erässä blokkaamalla Pensin varman maalin heti 2-1-osuman jälkeen, mutta kundi on muutenkin illasta toiseen Rangersin parhaita pelaajia. Jos Nils Lundkvist saadaan mankeloitua yhtä hyvin hommaan sisään mitä Fox viime kaudella ja Miller tällä kaudella, Rangersin puolustus tulee olemaan lähivuosina hyvissä uomissa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kone lämpenee pikkuhiljaa, nyt komea voitto Capsista ja kuin vaivihkaa neljästä viime pelistä on irronnut 7/8 pisteestä. Shestyorkin on löytänyt pelinsä vaikean startin jälkeen, pysäytti heti pelin ensimmäisellä minuutilla Ovechkinin läpiajon ja ilman tuota matsi olisi lähtenyt heti väärille raiteille.

Panarin-Strome-Kakko oli pirun hyvä, sentterille taas pari maalia. Jos ja toivottavasti kun tuo ketju saa jatkaa kimpassa jatkossakin, luulisi pinnoja ropisevan Kaapollekin lähes väkisillä. Nuorelta mieheltä taas mainio peli, lukuisia riistoja ja peliä edistäviä ratkaisuja. Ennen peliä Quinn tuumi medialle jälleen että odotuksia Kakon suhteen pitäisi hieman höllätä, eikä verrata häntä siihen pelaajan joka hän tulee olemaan muutaman vuoden kuluttua. Tuntuu välillä että jengi unohtaa että kyseessä on oikeasti 19-vuotias julli joka vasta opettelee pelaamaan tuolla. No joka tapauksessa, toivottavasti tuo ketju pysyy kasassa.

Myös KZB pääsi pisteille tyhjiin tehdyn neljännen maalin myötä, mutta muuten ykköseltä vaisu esitys. Zibanejadilla alkaa olla apinaa selässä tuon maalinteon kanssa, taas sieltä kulmalta koitti paukuttaa sisään YV:llä, mutta kudit eivät vaan kertakaikkiaan uppoa.

Loppuun pieni kevennys, Shestyorkin vähän hassuttelee taannoisen DeAngelo vs Georgijev-nujuamisen kustannuksella:


 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Manchester City, New York Rangers
Kone lämpenee pikkuhiljaa, nyt komea voitto Capsista ja kuin vaivihkaa neljästä viime pelistä on irronnut 7/8 pisteestä.
Nyt on ruvennut näkymään kauden hyvät esitykset myös tulostaululla, ja tästä voi olla tyytyväinen. Onnistumiset ruokkivat onnistumisia.

Fokus on ollut väärissä asioissa ja keskustelu Rangersin ympärillä pääosin negatiivista. Pitää nostaa se fakta esiin, että jälleen ollaan pudotuspelikilvassa mukana, vaikka jotkut alkoivat jo selittämään, että kausi on ohi. Divisioonan kolmen kärki tuntuu menevän menojaan, ja neljännelle sijalle on sitten useampi halukas.

Kakko(s)ketju kiekotteli ihan näppärästi menemään. Panarinkin on ilmeisesti päättänyt ottaa käsijarrun pois päältä - kovista tehoistaan huolimatta ei ole ollut vielä tällä kaudella mielestäni niin huikea pelaaja, mitä oli viime kaudella. Tämä on sitten myös herättänyt Stromen, hyvä hyvä. Vielä kun saataisiin tosiaan Zibanejadille ja Lafreniérelle pari häkkiä. Toki Laffyn kohdalla täytyy pitää odotukset realistisina, poikanenhan se vielä on.

Ja todella kiitollinen täytyy olla siitä, millä ryminällä K'aptain Miller on NHL:ään saapunut. Hän mahdollistaa tällä hetkellä tuon top 4 -painotteisen pakkien peluutuksen. Ei vielä virheetön pelaaja (tietenkään), mutta loistava aihio.
 
"Maailman kiusana on se, että typerät ovat ehdottoman varmoja ja viisaat täynnä epäilystä."
— Bertrand Russell

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Otetaas sunnuntaille pieni hassuttelu. Mika Zibanejad löytyy itseltäni fantasy-rosterista ja tänään sain treidiehdotuksen Zibanejad<--->O'Reilly. Kertokaa syitä miksi tuohon ei missään nimessä pitäisi suostua.
 
– En koskaan myy Jokereita, koska sitä omat lapseni eivät antaisi ikinä anteeksi, Harkimo vakuutteli.

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Jännä homma, viime kaudella Rangers latoi maaleja illasta toiseen ja omissa soi samaan tahtiin. Nyt kun tuo puolustusosasto on saatu parsittua kasaan ja hommassa tuntuu olevan jopa jonkinlaista struktuuria, hyökkäys sakkaa pahemman kerran. Pariin viime peliin tehtyjä maaleja tasan kaksi kappaletta, asialla armoitetut johtopelaajat Julien Gauthier ja Kevin Rooney. Kaiken kukkuraksi Panarin otti Bruins-pelissä jonkin sortin loukkia, kävi kyllä jäällä tuonkin jälkeen mutta homma näytti melko varovaiselta. Kakolla tuntuu olevan nyt jonkinlainen paha karma yllään, ensiksi loukkaantui Chytil jonka kanssa peli lähti juuri toimimaan ja nyt kun alla oli pari pirteää esitystä Panarinin ja Stromen rinnalla, Breadman menee ja ottaa tärskyä.
 
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tulee mieleen 12-13 kausi jolloin ei selittelyjen perusteella reenattu hyökkäyspään peliä tarpeeksi. Kyllä tällä joukkueella on taitoa ja talenttia laittaa kiekkoa reppuun, mutta tietyt pelaajat ovat alisuorittaneet. Viime yönä Bruinsia vastaan paikkoja oli vaikka kuinka, mutta Rask oli melko maaginen tolppien välissä. Zibanejad näytti jälleen kerran paremmalta edellispeliin verrattuna, mutta tulosta pitäisi silti syntyä. Buchnevich on selkeästi menettänyt itseluottamustaan kauden ekoista peleistä, miehellä on hyvä kuti ja aivan hyvin olisi voinut tuossa jatkoajalla itse kokeilla.


Plussina sitten perinteiset Fox ja K’andre. Kakolta myös varmaan paras peli tähän mennessä ja taisi pelata hyökkääjistä eniten tasakentällisin, päälle 19 minuuttia.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
Alexis Lafreniere: 12 peliä ja tilillä yksi maali. Toki ilmeisesti joutunut Quinnin koirankoppiin, mutta onhan tuo saldo hypeen nähden siltikin melkoinen pettymys. Kysyisinkin pelejä nähneeltä, että miltä Lafrenieren peli on muutoin näyttänyt eli onko sen perusteella lupa odottaa parempaa? (onko riittävästi pelin sisällä, onko antanut oivaltavia syöttöjä jne.)
 
Slovensko, Slovensko, héja héja héja, Slovensko!

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Toki ilmeisesti joutunut Quinnin koirankoppiin
Erikoinen päätelmä, ollut kyllä ihan normaalissa rotaatiossa ja kakkosylivoimassa mukana kokoajan. Kolmosen vasen laita on se pelipaikka mihin Lafreniere loogisesti sijoittuu koska edellä ovat vielä Kreider ja Panarin, ja koska Chytil loukkaantui, keskellä painelee nyt Brett Howden joka ei ole mitään muuta kuin nelosen sentteri. Täten tuon ketjun pelikään ei ole ollut mitään häikäisevää. Lafrenieren peli hakee vielä uomiaan samalla tavalla kuin Kakolla viime kaudella, tosin sillä erotuksella että Lafrenierelta ei nähdä mitään räikeitä kiekonmenestyksiä tai liian kunnianhimoisia yrityksiä. Huonoa tuuriakin on ollut mukana, pari pomppua sinne tänne ja kasassa olisi 4-5 pinnaa enemmän. Ei ole toisinsanoen erottunut massasta erityisesti hyvässä tai pahassa, mutta en ole silti tippaakaan huolissani. Edelliset tosipelit olivat kuitenkin lähes vuoden takaa ja nekin vielä junnusarjasta.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
Erikoinen päätelmä, ollut kyllä ihan normaalissa rotaatiossa ja kakkosylivoimassa mukana kokoajan.
Kiitos tiedosta, sen siitä saa kun muodostaa keskustelupalstojen ja Twitterin viestien perusteella päätelmiä.

Eiköhän Lafrenieren pistetili ala kohta karttumaan ja onhan sillä ihan supertähden nimikin. Se jos mikä ennustaa menestyksekästä uraa.
 
Slovensko, Slovensko, héja héja héja, Slovensko!

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Manchester City, New York Rangers
Kyllä siitä jälleen oli enemmän otettavissa - valitettavasti muutama yksilötason väärä ratkaisu (Panarin, Trouba, Buchnevich) ja Tuukka Raskin huippuilta käänsivät voiton Bruinsille. Läpiajot ja putit takatolpalta eivät maistuneet, sen sijaan tehtiin pari maalia ihanan likaisesti.

Näyttäisi vähän siltä, että naapuriseuran Trotzin taktiikkapankista on yritetty lainata paria pykälää myös Rangersin pelaamiseen. Se on ollut jo kuplasta poistumisesta asti organisaation ykköstavoite olla kovempi ja ikävämpi vastustaja, joten suunta on ymmärrettävä. Järkevämpää puolustusta ja enemmän likaisia maaleja, sitä tässä nyt ollaan nähty. Mutta kyllähän tämä uuden pelitavan opettelu maksaa pisteitä. Tässä pelataan kuitenkin samassa divisioonassa voittamaan tottuneita ja erittäin kokeneita joukkueita vastaan jääkiekkoa, joilla on alla muutama toisto enemmän esimerkiksi johtoaseman turvaamisesta.

Tämä puolustuspeli ensin -ajattelu syö tietenkin luovuutta ja vaarallisuutta sitten hyökkäyspäähän, mutta varmasti täysin oikea ratkaisu. Viime vuoden run and gun oli kyllä kannattajana parhaimmillaan erittäin upeaa katsottavaa, mutta ei se pidemmän päälle ole voittavaa kiekkoa. Nyt saavat junnutkin vähän oppia pelaamisen rakenteesta ja joukkuepelaamisesta.

On se silti tietenkin ilmiselvää, että meneehän se ihon alle, kun pelilliset esitykset eivät realisoidu tulostaululle. Jossain vaiheessa se ei enää lohduta runkata jotain maaliodottamaa kun turpaan tulee joka suunnasta. Mutta painotan kuitenkin mielipidettäni, ja pysyn siinä edelleen: suunta on oikea, projekti edistyy, junnut kehittyvät.

Ja ylläolevan kappaleen teemaa on hyvä jatkaa pelaajakohtaisiin huomioihin: Kakko ja Lafreniére pelaavat hyvin, mutta silti ovat tehneet vähemmän tehopisteitä yhteensä kuin Phillip Di Giuseppe. Mikakin osoittaa paranemisen merkkejä kokoajan, mutta ei se vain perkele mennyt tänään sitten maaliin vaikka sai muutamastakin avopaikasta yrittää.

Panarinin loukkaantuminen vastaisi todennäköisimmin pienimuotoista katastrofia. Ei sieltä ole putkessa tulossa tällä hetkellä mitään laadukasta kaveria kokoonpanoon. Lyödäänkö jälleen Smith laitahyökkääjäksi? Taxissa näyttää olevan tällä hetkellä Patrick Khodorenko, joka on ammattilaistasolla täysi kysymysmerkki. Eniten mietityttää juuri se, että kuka saa ja hyödyntää Panarinin valtavat minuutit (+20 min). Toivottavasti selvitään säikähdyksellä. Joku voisi vaikka käydä leipomassa Marchandin nenän sisään?

Suurin murhe pelaamisessa on (edelleen) ikävä kyllä niinkin turhan pelipaikan kuin keskushyökkääjien pelaaminen. Ziba lämpenee hitaasti, Strome matkustaa laituriensa rinnalla vailla sen suurempaa kontribuutiota ja Howden on täysin mitäänsanomaton. Rooney on vakuuttanut positiivisesti, mutta loppupeleissä hänkin on nelosketjun ajokoira, jolta ei ihan liikaa kannata odottaa tsemppaamisen ja energian lisäksi. Toki se pitää sanoa nelosen eduksi, että on todella upeaa verrattuna viime kauteen, että nelosketjultakin voi odottaa hyvää peliä.

Aloittaminen ja aloitustyöskentely on sellainen asia, jossa Rangersin on täysin pakko keksiä jotain. Rangers menettää valtavan määrän kiekonhallintaa hävityissä aloituksissa. Ei tämä tietenkään pelkästään senttereistä johdu - kyllä laiturien pitää painia niitä 50-50 kiekkoja omille - mutta listataan alle aloitustilastoa:

Zibanejad, 236 aloitusta, 105-131, 44.5%
Strome, 155 aloitusta, 66-89, 42.6%
Howden, 105 aloitusta, 53-52, 50.5%
Rooney, 49 aloitusta, 16-33, 32.7%
(Chytil, 43 aloitusta, 16-27, 37.2%)

Eilen muuan Bergeron otti yksin enemmän aloitusvoittoja, kuin koko Rangers yhteensä.

Eteenpäin. Haastetaan perjantain ja lauantain välisenä tämän hetken top-3 mestarisuosikki uudestaan. Harmillisesti siellä on nyt tippunut yksi Rangers-Flyers otteluohjelmasta pois jälkimmäisen seuran koronatartuntojen vuoksi, mutta muuten tunnutaan aika tasaisen tappavalla tahdilla pelaavan.
 
"Maailman kiusana on se, että typerät ovat ehdottoman varmoja ja viisaat täynnä epäilystä."
— Bertrand Russell

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Manchester City, New York Rangers
Bruins taisi olla juuri sen verran parempi, mitä numerot osoittavat. 0-1 -lukemista huolimatta peli oli kokonaisudessaan melko viihdyttävä: tilanteet pelattiin loppuun asti, ja kolme kertaa jaksettiin tapellakin.

Ensimmäinen erä meni hienokseltaan niskan päällä, ja parhaat paikat siunaantuivat Lafrenierelle: pääsi kokeilemaan pisteiden välistä ja kahden metrin päästä ilmasta lyömistä, mutta patjat ja logot olivat tällä kertaa tiellä. Toisen erän sotkivat alun jäähyt, joiden ansiosta Bruins nappasi yliotteen pelistä, ja kentällä lähinnä selviydyttiin. Brendan Lemieux kaikesta ihanuudestaan huolimatta otti aika turhan jäähyn ajeltuaan jotain vastustajaa numeroihin, ja lähti siitä sitten istumaan. Jälleen käytännön esimerkkiä hänen suurimmasta ongelmastaan, joka on kurittomuus - tämän takia ei ole täysin ansainnut Quinnin luottamusta, ja peliaika ei ole noussut korkeammalle, vaikka onkin tärkeä pelaaja Rangersille.

Ritchien maali pomppasi aika ärsyttävästi etutolpalta pienen sutaisun jälkeen sisään, kun tolppa ei ollut ihan täysin varmistettuna. Tätä kauneusvirhettä lukuunottamatta Shestyorkin otti kyllä läpi pelin hyviä torjuntoja, eikä esitystä juurikaan tarvi hävetä edes Halakin rinnalla. Antoi ns. mahdollisuuden voittoon, joka on valtava edistys alkukaudesta.

Kolmannessa erässä nyt ilmeisesti yritettiin jotain loppukiriä, mutta aika näennäistä hallintaa tuo pitkälti oli, enkä laskenut Rangersille yhtäkään A-luokan maalipaikkaa. Kakko sohlasi ylivoimahyökkäyksen kuskaamalla kiekon kanssa liian lähelle, muuta ei oikein jäänyt epätoivoisen roiskimisen ohessa mieleen. Pakko kyllä ihailla sitä, kuinka aseettomaksi Bruins sai vastustajansa tehtyä, ja kuinka fiksua pelaaminen oli johtoasemassa. Toivottavasti olivat valmentajilla ja pelaajilla ruutuvihot täynnä huomioita pelin jälkeen. Oli aika masentavaa katsoa lopussa - 6-4 ylivoimaa pelatessa - kuinka Brandon Carlo tappoi yksinään kellosta suurimman osan, kun ei siltä kukaan vain saatana saanut haettua kiekkoa laidasta pois.

Vähän aikaa sitten pelatun Islanders -ottelun tavoin nyt vähän kompastuttiin taas erinomaiseen puolustavaan vastustajaan. Ikävä kyllä kun otat NHL:n kärkikymmenikön tason hyökkäyspään pelaajan pois muuten aika kapeasta rosterista, niin menetät luovuutta. Ei siellä oikein vain ollut kenelläkään liikaa aseita kääntää pelin suuntaa ja ottaa kiekkoa haltuun. Parhaassa skenaariossa Ritchien maalia ei olisi ikinä syntynyt ja joku roikotus olisi pompannut jostain luistimesta sisään, mutta ei näitä sen enempää voi jäädä jossittelemaan.

Tälläisinä nihkeinä iltoina olisi myös hyvä, jos voisi tukeutua erikoistilannepelaamiseen, mutta YV-prosenteista Rangers löytyy tällä hetkellä sijalta 28. Fokus tuntui maalinteon sijaan olevan enemmän siinä, että saatiin kiekko tuotua alueelle, ja edes rauhoitettua kuvio. Bruins pelasi paikoitellen aika leveällä neliöllä, ja siihen ei mitään keksitty, kun vain kierrätettiin laidoissa kiekkoa vailla sen suurempaa uhan luomista. Ylivoima on ollut surkeaa jo Panarinin kanssa, eikä hänen poissaolonsa ainakaan parantanut tilannetta.

Sitten pieni lainaus vielä viime yön otteluseurantaketjusta:

Täytyy olla tyyväinen vaikka enemmän NYRiltä sitä joka ilta odottaa.

Koskahan tuo valmentaja jonka nimeä en ikinä muista lähtee vittuun? Se että tuon porukan saa alisuorittamaan noin säälittävällä tavalla, kertoo vain noiden NHL-tunarivalmentajien tasosta. Joku Olli Jokinenkin lietsoisi tuon porukan kylmiltään parempaan lentoon.
Mitkä ovat odotusarvosi New York Rangersille? Minä olen henkilökohtaisesti odottanut pudotuspelipaikasta haastamista, ja tämä tavoite ei ole vielä karannut mihinkään. Joukkue ei ole syvyytensä osalta mitenkään erityisen vahva, ja ikävä kyllä esim. ykkössentteri on käytännössä ollut kuin varjo itsestään.

Quinn ei tällä hetkellä ole monenkaan suosiossa, mutta se on myös fakta, että maaleiksi tai torjunnoiksi hän ei voi muuttua. Rangersilla on tällä hetkellä NHL:n kolmanneksi huonoin laukaisuprosentti koko NHL:ssä, ja PDO-lukema 0.983 (kuudenneksi huonoin). Nämä statistiikat kun yhdistää alkukauden huonoon maalivahtipeliin, niin kyllä, pistesarakkeessa on alisuoritettu.

Ja väärinkäsitysten välttämiseksi totean vielä loppuun, että omasta mielestäni Quinnin peluuttaminen on kyllä pahimmillaan täysin käsittämätöntä. Mutta en usko hänen ainakaan potkuja saavan, ellei sukelleta erittäin syvälle.
 
"Maailman kiusana on se, että typerät ovat ehdottoman varmoja ja viisaat täynnä epäilystä."
— Bertrand Russell

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ei tämä nyt oikein lähde. Taas ihan voitettavissa ollut peli, mutta tehottomuus vaivaa, ja vastustaja meni lopussa menojaan. Lopulta tuli vähän reilumminkin kuokkaan, mutta semmoinen maalin peli tuo oli ihan loppupuolelle asti, mitä Rangers tällä kaudella pelaa ja lopulta häviää.

Kakolta loistava peli, mutta tehottomuuteen viitaten, 0+0 ja -1. Kärkiketjut ei tuota tarpeeksi, ollaan liikaa näiden Blackwellien ja Rooneyen maalien varassa.

Kakkonen pelasi hyvin, ja tuota näkisi mieluusti lisää jatkossa. Saa nähdä mitä Quinn tekee Panarinin kanssa nyt. Laff-Strome-Kakko kannattaisi minusta pitää kasassa, Artemi ykköseen herättelemään Zibaa. Joo, oli covid mutta parempaa tarvitaan häneltä pikku hiljaa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Shestyorkin vetää melkoista vintagelundqvistia tällä hetkellä, antaa torjunnoillaan saumat joka pelissä voittoon, mutta joukkue edessä kiittää tekemällä maksimissaan ne kaksi maalia. En tiedä minkälaisista covidin jälkioireista Zibanejad edelleen kärsii, mutta tässä on jo neljäsosa kaudesta takana eikä homma näytä edelleenkään paranemisen merkkejä. Jotenkin tuntuu että koko hyökkäyskalusto mureni samantien kun Chytil loukkaantui, eikä palapeliä vaan saada kasaan. Kakon jatkuvasti kehittyvää pelaamista on ilo seurata, mutta eihän se niin voi mennä että juuri 20 täyttänyt jätkä on illasta toiseen joukkueen paras hyökkääjä. Tiukassa on tulppa, saa nähdä koska aukeaa.
 
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ei oikein löydy tekosyitä enään. Vastustaja on ollut 3 viikkoa pelaamatta ja harjoittelematta.

Homma menee illasta toiseen samalla tavalla. Ollaan niin valmiita ja opittu edellisistä kamppailusta, mutta jollain ihmeen keinolla aina sössitään pelin tärkeimmillä hetkillä. Igor antaa mahdollisuuden ilta toisen jälkeen voittoon, mutta nämä ratkaisevassa roolissa olevat ”johtavat” pelaajat kuten 93 ja 20 ovat aivan yössä.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Suosikkiurheilijat:
Petter Northug, Andrea Pirlo, Michael Schumacher & Pavel Datsyuk

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kaksi isoa voittoa todella tärkeään paikkaan ja hyviä onnistumisia sekä Mikalle että Lafille, pahin tuska helpottaa ja apinat tippuu selästä ja Caps-faneja vituttaa kun rupusakit rokottaa! Shestyorkin ollut myös edelleen todella vakuuttava useista tappioista huolimatta, kovat on tilastot.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Panarinin mustamaalaaminen aloitettu itänaapurissa ilmeisen tehokkaasti. On kyllä ihan ihme touhua, mutta eipä juuri yllätä kun tietää yleiset toimintamallit siellä päin. Pakko kyllä arvostaa Panarinia, että kertoi mielipiteensä rehellisesti ja suoraselkäisesti, vaikka varmasti tiesi itsekin mihin se johtaa.

 
"Tästäkin eteenpäin tulen sanomaan asiat niin kuin minä sanon ne, suomen kielellä, joskus vähän epäkorrektisti, joskus korrektisti. Sellaiset jotka eivät halua minun kannanottojani kuunnella, niin älkää kuunnelko niitä." -Mauri Peltokangas

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Panarinin mustamaalaaminen aloitettu itänaapurissa ilmeisen tehokkaasti. On kyllä ihan ihme touhua, mutta eipä juuri yllätä kun tietää yleiset toimintamallit siellä päin. Pakko kyllä arvostaa Panarinia, että kertoi mielipiteensä rehellisesti ja suoraselkäisesti, vaikka varmasti tiesi itsekin mihin se johtaa.

Panarin pitää ilmeisesti henkilökohtaista vapaata tuon jutun takia.


 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Mihin tämä viittaa, onko jotain linkkiä antaa?
Mitä linkkejä haluat? Niihin lukuisiin IG-postauksiin missä vaatii Navalnyin vapauttamista? Niihin missä suosittelee ihmisiä katsomaan Putinin korruptiosta kertovia dokumentteja? Niihin haastatteluihin missä avoimesti haukkuu Putinia ja valtaapitäviä roistoiksi?

Panarin on koko uransa Yhdysvalloissa ollessaan ollut äänekkäästi Putin-kriittinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy