Otteluseuranta 2.–3.1.2021 (8. kisapäivä)

  • 182 651
  • 2 346

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Luonnollisesti Suomen toinen osuma hylättiin, koska tehopisteille ei olisi päässyt yksikään Detroitin varaus toisin kuin kaikissa aiemmissa maaleissa (Raymond, Söderblom & Viro), vaan kolmikko Räty (ARI)-Pyyhtiä (CBJ)-Heinola (WPG).
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Omaan silmään kiekko ei ylittänyt siniviivaa kertaakaan joten ei riitä että kiekko on sinisen päällä, am i right?
 

ijuka

Jäsen
Oliko kiekko sen ensimmäisen veivauksen jälkeen hyökkäysalueella? Jos oli, pois se ei tullut. Tv-kuvasta ei näkynyt kuin jälkimmäinen tarkka paikka.
Sit on eri kuvat koska TSN:llä ainakin näkyi selvääkin selvempi paitsio kun ne sitä maalia näytti hidastuksista(ite haaston hidastuksessa ei näkyny).
 

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
Mitähän tuo selostaja selittää, että Raymondilla muka meni kylkiluita palasiksi. Olen aika varma, että ei se silloin tuola enää pelaisi.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Jalo vois siirtyä lääkäriksi ku näki heti et kylkiluita meni poikki.
 

nuukapuuha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Blackhawks #88
Voitasko Osalalle heittää karjalalippis päähän ja palauttaa kotisohvalle. Koko kisojen ajan älytöntä sönköttämistä. Koti ruuduissa taisi pari vapaata paikkaa olla?
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yes.

Kiekko kuuluu aina viivan päällä ollessaan siihen alueeseen mistä se on tulossa.

Joo näin muistinki mut itekki hätäillessä kerkesin tuomitsemaan tuomarit, joten siinä mielessä ymmärrän Osalaa. Pienestä oli kiinni mutta oikein meni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös