Otteluseuranta 2.–3.1.2021 (8. kisapäivä)

  • 182 414
  • 2 346

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Vielä ei kannata luovuttaa, voihan olla, että Suomi tulee toiseen erään ihan eri sykkeellä. Ensimmäinen erä ei lisännyt Ahnefeltin ahdistusta tuopillistakaan.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Henkinen terveys alkaa kyllä enemmän horjua, kun joka paikkaan pitää iskeä mainoskatko, että kuullaan:” MOI! Moimoi. Pallljo pelli? 1-0”
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Kannattaako kommentoida jos katsoo peliä silmät kiinni? Ihan sama ketä tuolla tolppien välissä nyt on. Kenttäpelaajat olleet surkeita. Ruotsin Mörkö saa seisoskella maalin edessä eikä ketään mene lähellekkään. Myös maalin jälkeen seuraavassa vaihdossa pakki katseli kun herra seisoskeli rauhassa siellä.
Kuten seuraavassa viestissä mainitsinkin, ei pakisto ole sen parempi ollut, mutta maalivahdin pitäisi näissä peleissä olla huomattavasti parempi ja olla yksinkertaisesti hereillä, ainakin nyt tuo eka maali.

Toki tuolla sitten jotain puutioviroja mitkä ei saa kiekkoa alueelta pois millään ja aiheuttaa isot pyöritykset omassa päässä
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei vielä viillellä ranteita vaikka eka erä olikin hirveää kuraa. Nyt on se todellinen näytönpaikka miten joukkue tähän reagoi; jos toisessakaan erässä ei parempaan pystytä niin kotimatka on ihan ansaittu. Ruotsikin oli niin paska että peli on vielä voitettavissa isolla tasonnostolla.
 

Soutukorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Elekää nyt maalivahtia syyttäkö. Kenttäpelaajat ei saa aikaiseksi yhtään mitään järkevää. Sitten voidaan sitä katella kun saadaan jokunen maali lyötyä toiseen päähän.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Kuha Swedut ei tekis enää maaleja...
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Pennanen ei ole saanut yhtään mitään irti tästä nipusta. Koska viimeksi ollaan oltu yhtä paskoja kuin Kanada-pelissä jossa tulos mairitteli. Nyt ihan hukassa kisojen tärkeimmässä pelissä... Ihme jos Pennanen saa jatkaa
Ei Suomessa uskalleta tehdä rohkeita päätöksiä. Pendo ei lähde ellei Suomi nyt häviä tätä jollain 10-0 lukemilla ja tuskin sillonkaan.
Kyllä me tätä herqqua katsotaan toinenkin vuosi.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Nyholm ja Rantanen (Varsinkin Rantanen) arvioivat Suomen U20 joukkueen ylivoimaiseksi, koska kaikki joukkueessa pelanneet jo miesten sarjoissa. Ainoastaan ylimielisyys oli uhkana, mutta Pennanen pitäisi siitä huolen, ettei fokus katoa.

Miten minusta tuntuu, että ei se nyt ihan noin mennyt. Sen enemmän joukkueen kuin valmennuksenkaan osalta..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös