Liverpool FC 2020–2021

  • 80 781
  • 671

Fordél

Jäsen
Ihan sama tilanne se on kaikilla. Valjussa on joukkueittain loukkaantumisia 3-7. Toisia kuritetaan enemmän ykköskorin jätkien saikuilla, koska niillä nyt vaan on enemmän niitä ykköskorin jätkiä.

Se ei tosiaan ole kaikille sama. Ensinnäkin osalla on europelit. Huippujengeillä on myös enemmän niitä ykköskorin jätkiä, jotka pelaavat isoja minuutteja myös maajoukkuueessa. Lisäksi esim. Poolilla on lisäksi hyvin kuormittava ja repivä pelitapa, joka ei helpota tilannetta. Toki pelitapa on oma valinta.

Onhan tämä aivan järjestöntä menoa. Sitten vielä jotkut idiootit vastustavat vaihtojen lisäämistä. Pieni juttu, mutta nyt pitäisi tehdä kaikki sen eteen, että huippupelaajien kuormaa ja siten loukkaantumisriskiä voitaisiin vähentää.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Robbo on muuten skottien avauksessa tänään, joten ainakin hän on pahemmalta toistaiseksi säästynyt.

Rhys Williams tosin taas lähetetty kotiin U21:sen matkasta loukkaantumisen vuoksi.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Matip ja Fabinho toppareina tänään. Milner oikea pakki. Keita-Gini-Jone keskikentällä. Onneksi Robbo on pelikunnossa. Salah visssiin karanteenissa. Ihan hyvä avaus Poolilla olosuhteisiin nähden. Vaihtopenkki on nyt hieman vaisuhko.
 

Fordél

Jäsen
Huikea peli Poolilta tänään. Pool riisui Leicesterin lähes täysin aseista, dominoi peliä ja loi ties kuinka monta maalipaikkaa. Pool lähti pitämään palloa ja pallon menetysten jälkeen prässäsi vahvasti. Tämä hyydytti aikalailla kokonaan Leicesterin hyökkäyspelin, ainakin ekat 60 minsaa. En muista koska viimeksi olen katsonut Leicesterin peliä, jossa Vardy on näin näkymätön. Samalla kun Pool piti palloa, sen puolustus ei joutunut juurikaan testiin. Leicester sai muutaman hyvän paikan ja pari pallonhallintajaksoa, mutta siihen se jäi.

Pool puolestaan loi todella monta maalipaikkaa. Paremmalla viimeistelyllä tänään olisi voitu nähdä Poolilta helposti viisi tai kuusi maalia. Toki tunnustusta täytyy antaa myös Schmeichelille, joka pelasi hienon matsin.

Pool tuli etenkin Robertsonin laidalta, joka pelasi huikean matsin. Lähes jokainen Robertsonin keskitys tuntui olevan vaarallinen. Toinen man of the match oli Milner. Ensin hyvää tuurausta laitapakkina ja loppumatsi keskikentällä hamesmaisia otteita esittäen.

Hyökkäyksessä kolmikko Jota-Firmino-Mane toimi mainiosti ja oli energinen niin pallollisena kuin pallottomana. Jota on osoittautumassa kyllä huikeeksi hankinnaksi. Tunnustus myös junnuille Jones ja Williams, jotka pelasivat hyvää perusvarmaa peliä.

Summa summarum, loukkaantumiset eivät tuntuneet missään vaan Pool pelasi yhden kauden parhaimmista ja tasapainoisimmista peleistä. Tästä on hyvä jatkaa eteen päin.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Klopp on kyllä uskomaton herra.
Eilen syntyi uusi seuraennätys tappiottomissa kotiotteluissa. Ennätys on nyt 64 matsia, jolla ohitettiin Paisleyn jengi.
Tilastoknoppina: Diogo Jotalla on tämän kauden kotiotteluissa tehtynä 4 pelitilannemaalia.
Vertailun vuoksi Manchesterin joukkueilla on yhteensä 3.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Pitää vielä fiilistellä eilistä peliä. 4-3-3 systeemi ja kova prässi vei terän Lestön pelistä. Ja kaikki Poolin pelaajat olivat eilen hyviä. Hyvä joukkuepelaaminen nosti kaikkien tasoa, eikä kenenkään yksittäisen pelaajan tarvinnut ottaa joukkuetta ns. reppuselkään. Vastustaja sai yhden paikan eka puolikalla ja vasta tunnin pelin jälkeen oikeastaan pitempiä hyökkäyksiä. Tuolloin näkyi Poolin tiiveys. Kun Maddison sai pallon ja haki jalkaansa vapaaksi, peittämässä oli useampikin Poolin pelaaja.

Jones oli keskikentällä hyvä. Nosti tasoaan roimasti edelliseen peliinsä. Samoin Keita oli yllättävänkin valmis peliin, sen 50 minuuttia mitä kroppa pysyi nyt kasassa. Harmittaa hitosti tuo loukkaantuminen, taas. Potentiaalia olisi vaikka mihin. Oikeastaan kaikkia voisi kehua vaikka kuinka eilisestä pelistä. No Mane olisi voinut pari kertaa valita syötön ja Firmino olisi voinut tehdä hattutempun. Ja eipä Robertsonista huomannut, että majutauolla olisi ollut jotain vaivaa. Painoi kuin eläin ja oli mielestäni eilisen pelin paras. Milner pitää myös erikseen mainita, vakuuttavaa tekemistä ensin oikeana pakkina ja Keitan loukin jälkeen vasempana keskikenttämiehenä. Ja aivan mahtavia syöttöjä jakeli. Tulipa tässä kehuja, mutta kehua pitää silloin kun on aihetta.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Jos oli Leicester matsin jälkeen helkkarin hyvät fiilikset tuosta joukkueen kokonaisuudesta, niin ihan mielelläni en nyt kyllä olisi eilisen kaltaista kokoonpanoa ja esitystä Atalantan vastaan nähnyt. Vaan jatkopaikan varmistuksen lohkoista. Tappiosta taustoja Ja tausta-ajatuksia luonnollisesti tietämättä kyllä menee paljon Kloppon piikkiin.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Eiköhän se jatkopaikka sieltä heltiä. Saa vaikka tulla vielä Ajaxillekin tappio, kun Mitjylland lienee suupala vikalla kiekalla. Ajaxilla ja Atalantalla kuitenkin keskinäinen peli jäljellä, joten vähintään toinen jää 10/11 pisteeseen.
 

Fordél

Jäsen
Eilistä matsia en nähnyt, mutta koosteen perusteella ongelmia oli ainakin keskuspuolustuksessa, jonka tontilta maalit tehtiin. Kovin yllättynyt tästä ei toki voi olla.

Kloppoa syytetään siitä, että ei kierrätä ja sitten kun kierrättää niin sekin on väärin. Eli ole Jürgenilläkaan helppoa.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kyllähän tuolta jatkoon joo mennään vielä. Itse olisin valinnut kierrätyksen vasta seuraavassa lohkopelissä kun jatkopaikka olisi varmistunut. Edellisen Atalanta matsin jälkeen tuota toivoinkin. Seurajohto laskee eri tavalla tuon ja ehkä juuri siksi en (vielä) johtoportaaseen kuulu. Klopp varmaan saa tuosta kritiikkiä mutta se suotakoon. Jopa paras tekee joskus virheitä.

Oli tosiaan puolustuksen keskustassa vaikeuksia seurata pelaajia omaan boksin. Ja pelin avaaminenkin tuotti tuskaa. Ei se ihme ole kun käytännössä koko tuo alakerta on jämäminuuteilla ollut alkukauden.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
4-2-3-1 systeemillä mennään tänään. Alisson, Robbo, Fabinho, Phillips, Williams, Gini, Milner, Jota, Firmino, Minamino, Salah. Hendo, Mane ja Jones vaihdossa. Todennäköisesti nihkeä peli tulossa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Matip sitten vempassa tänään, syy ei ole tiedossa. Alcantaran paluu sentään lähestyy.
 

F#21

Jäsen
Vaikeaa on. Ukkoa tippuu lähes jokaisessa pelissä pois.
Ensimmäistä puoliaikaa en nähnyt, mutta ei tämä toinen ole ainakaan kaunista ollut. Minamino vähän turistina mukana ja Firmino melko pimennossa.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Normipäivä. Kaksi pelaajaa telakalle ja kiistanalaiset VARit.
Vituttaa niin saatanasti ettei veri kierrä vieläkään. Jostain syystä Valioliigassa tuomarit tekee kaiken että Liverpool menettää taistelupisteitä ja ManU saavuttaa ilmaispisteitä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Liverpool menettää taistelupisteitä ja ManU saavuttaa ilmaispisteitä.
Ulottuuko katsanto kuinka pitkälle? Siis alkukauteen saakka esim? Ymmärrän että vituttaa, mutta pitkässä juoksussa nämä menevät tasan, siis loukit, dumarien mokat jne. Pool säästyi kummaltakin viime kaudella aika pitkälti, nyt on etenkin loukkaantumisten kanssa vaikeampaa. Mutta sellaista se on, ja mitään ManU-salaliittoa tuosta on ihan turha hakea.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Niin siis eihän toi toinen VAR-rankkari ollut mitään muuta kuin paskaa tuomitsemista. Kyllä siinä nyt petti dumarilta tilannetaju täysin. Mutta tietysti kiva juttu, jos tossa on loppukauden linja. Salah tekee 20 maalia pilkuista loppukauden aikana. Pelkäänpä vain, ettemme saa itse yhtään noin kevyttä pilkkua.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Maradonan kuoleman muistoksi 86-vuoden MM-kisojen Jumalan käsi-maali on nyt tarkistettu VARin toimesta.
Tuloksena tuomittiin ManU:lle rangaistuspotku.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös