Hippoksen tulevaisuus?

  • 14 110
  • 88

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Pakkipari kirjoitti:
http://www3.keskisuomalainen.net/se...30&file=sahkeuutiset/4020900.html&depa=keskis

JYP tuntuu olevan helppo kohde Jyväskylän kaupungille. Tuo sähke ei kerro nostetaanko vuokraa tasapuolisesti kaikille vain ainoastaan JYPin kohdalla. On se kumma kun kaupunkikin pistää vähän kapuloita rattaisiin...


On tosiaan kummaa kaupunkin toiminta. Lähes parasta mainosta/näkyvyyttä Jyp kaupungista tuottaa muualle. Rallit ovat oma lukunsa mutta eikö kaupunki ymmärrä kuinka tärkeä Jyp imagollisesti on. Jos Jyp joutuisi lopettamaan toiminnan niin mitäs sitten kaupunki tekee??? Halliin pitäis saada uusia käyttäjiä jotka maksavat saman kuin Jyp... Tämä on sitä omalle kintulle kusemista. Toisaalta kyllähän kaupunki on pistänyt ropoja hallin korjuuseen. Ehkä se olisi pieni syy nostaa vuokraa.

Jos en ihan väärässä ole jossain paikkakunnalla joukkue pelaa ilmaiseksi halissa. Kyllähän 95000€ voisi käyttää yhteen pelaajaan tai muuhun toimintaan.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
massimo kirjoitti:
Jos en ihan väärässä ole jossain paikkakunnalla joukkue pelaa ilmaiseksi halissa. Kyllähän 95000€ voisi käyttää yhteen pelaajaan tai muuhun toimintaan.

Seppänenhän tuota reilu vuosi sitten valitteli että enää ei kestäisi yhtään vuokraa nostaa. No nyt se on nostettu.

EDIT: Korjaus, Ässien, HPK:n ja Lukon vuokra on n.puolet siitä mitä JYP maksaa. Pelicans maksaa 100 000 euroa, mutta Lahdessa halli onkin paremmassa kunnossa.

Seppäsen kommentit ovat kyllä paljonpuhuvia päivän KSML:ssä:
"Vuokra on noussut 45 prosenttia neljässä vuodessa. Aika paljon vuokra on noussut vuosittain, mutta olosuhteet eivät ole juuri kehittyneet"

"Kyllä tässä ruvetaan liikkumaan kestämättömällä tasolla. Me maksetaan vielä toinen mokoma vuokraa ravintolatilasta"

Mutta vaihtoehtoja ei kuulemma ole.
 
Viimeksi muokattu:

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
massimo kirjoitti:
On tosiaan kummaa kaupunkin toiminta. Lähes parasta mainosta/näkyvyyttä Jyp kaupungista tuottaa muualle. Rallit ovat oma lukunsa mutta eikö kaupunki ymmärrä kuinka tärkeä Jyp imagollisesti on. Jos Jyp joutuisi lopettamaan toiminnan niin mitäs sitten kaupunki tekee???

Tuskin tässä ymmärtämättömyydestä on kyse, vaan siitä, että rahat on niin totaalisen loppu että niitä kivojakin asioita pitää rokottaa. Harmi tietysti sinänsä, että kaupungin kehno taloustilanne vaikuttaa suoraan näin paljon JYPin toimintaan, mutta eiköhän samassa veneessä ole tällä hetkellä kulttuurielämät sun muut jotka kaupungin kanssa yhteistyötä tekevät. En minä näe tätä epäluottamuslauseena JYPille tai kiusaamisena, vaan kaupungin aikaisempien vuosien mokailuista johtuvana pakkotilanteena, joka kaatuu monien muidenkin hyödyllisten ja hyvää työtä tekevien instanssien päälle.
 

Pusacher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy, Leijonat, Zidane.
Kateellinen sossukaupunki jyrää. Jyväskylän jos minkä pitäisi olla liikunnan mallikaupunki. Mutta se jää lähinnä vain puheen asteelle - kiitos kommunisti- ja sosiaalidemokraattivaltuuston, jos olen oikein ymmärtänyt. Etteivät olisi vain haistaneet, että nyt JYPillä on Immosen siirrosta johtuen vähän enemmän rahaa käytössä, sitä on pakko sosialistityyliin kateuden motivoimana päästä osingoille toisten työstä.

Pahoittelut Jyväskylän tilanteen johdosta, joudutte taistelemaan tuulimyllyjä vastaan.
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaupunki upottaa oman lippulaivansa?

Tällä menolla Jyväskylän kaupunki kusee omaan pesäänsä niin, että oma lippulaiva alkaa uppoamaan. Kysymys kuuluu vastaako Jäähallin olosuhteet ja puitteet 100 000 euron vuokraa? Tyhmempikin tietää vastauksen. Jos kerran hallivuokraa korotetaan, olisi oikeudenmukaista myös kehittää hallia vuokraa vastaavaksi. Jyväskylässä on koko SM-liigan alkeellisin halli, joten myös tähän vedoten vuokra on aivan järjetön.
 

Mike Bossy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valtra & Massey Ferguson
Tämä nyt vaikutta siltä että Jyväskylän kaupunki haluaa savustaa JYPin pois maailmankartalta ja hiljentää JYPin kannattajat ja muun kiekkokansan, jotta kaupunki voi rakentaa oopperataloja ja konserttisaleja niin että riittää. Olisiko tässä nyt syynä että tämän sputnikki-kaupunginjohtajan JYP-viha?
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Pusacher kirjoitti:
Etteivät olisi vain haistaneet, että nyt JYPillä on Immosen siirrosta johtuen vähän enemmän rahaa käytössä, sitä on pakko sosialistityyliin kateuden motivoimana päästä osingoille toisten työstä.

Eivät olisi. Edelleen sanoisin, että kannattaa tutustua asiaan, ennen kuin alkaa meuhata tyhjästä. Kaupungin talouden tervehdyttämisohjelmaan kuuluu sektoreittain tietty tulopuolen nostotavoite - JYPin kohtaama hallivuokran nosto taitaa olla itse asiassa hieman alle tuon tavoitteen. Suhteessa muihin tilavuokriin kohdallaan, mistään erityisesti JYPiä kohtaavasta asiasta ei ole kyse, vaan koko kaupungin ennätyksellisen heikosta taloustilanteesta. Onneksi istuvan kaupunginjohtajan johdolla asiaan on tartuttu tarmokkaasti, vaikka se vaatii kipeitäkin ratkaisuja. JYPin hallivuokran nosto ei näihin kipeisiin silti minun asteikollani kuulu, koulujen lakkauttamiset kylläkin.

Kulttuuripuolen säästöt ovat muuten vähintään yhtä rajut ja toiminnalliset vaikutukset paljon liikuntasektoria suuremmat - tätä vastakkainasettelua en ymmärrä lainkaan, samoin edellisen kaupunginjohtajan erokorvauksesta puhuminen on aika lailla täysin hannukarpoa. Juuri tämänhetkisessä tämän ketjun keskustelussa nämä eivät vielä ole tulleet esiin, mutta aiempaa ketjusta löytyvät, ja ennustanpa että kohta tästäkin.

PS. Jyväskylässä on aika vahvasti kokoomus-oikeistodemarivetoinen hallinto, siinäkin mielessä tällaiset "kommunistivaltuusto"-heitot jäävät omaan arvoonsa.
 

DrAvalanche

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Erittäin hyvä kirjoitus DAF:lta.

Se ei tosiaan ole mikään yllätys, että hallivuokraa nostetaan. Se on kai ollut lähtökohtaisesti korkealla tasolla jo pitempään - syystä mistä lie.

JYPin vuokrankorotus on vain osa samaa kiristelyä, mikä kohdistuu koko liikuntatoimeen. Surkeaa ja jollakin tavalla selitystä kaipaavaa on minusta enemmänkin se, miksi kaupungissa säästötarpeen yllättäessä isketään ensimmäisenä

1) kouluihin
2) vanhustenhoitoon
3) päiväkoteihin
4) junnujen ja tavallisten harrastajien liikuntapaikkoihin.

Eli tiivistetysti kaikkeen siihen perusjuttuun, mitä eri-ikäiset ihmiset tarvitsevat pysyäkseen joten kuten hyvinvoivina.
 
Viimeksi muokattu:

Naughty_S

Jäsen
Meinasinpa aiheesta yrittää jotain kirjoittaa, mutta DAF ehti onneksi sanoa suurinpiirtein kaiken, mitä itsekin olisin aiheesta halunnut kommentoida. Tuosta kokoomus-oikeistodemarivetoisesta hallinnosta voi tietysti olla montaa mieltä, kun katsoo minkälaisia kimmosuomia siellä on iso joukko säheltämässä. Mutta siitä vaikka jossain toisessa ketjussa.

Nimim. Mike Bossylle ehdottaisin hyppyä JYP-maailmasta todellisuuteen. Jyväskylä on p.a. Ja ei, sputnik-Anderssonin "JYP-vihalla" tuskin on mitään tekemistä hallivuokrien kanssa. Tämän luulisi jokaiselle täysjärkiselle olevan selvää.
 
Suosikkijoukkue
D-Kiekko, Teräs-Kiekko, Eka-Kiekko
Pitää nyt hieman off-topichengessäkin naureskella nimim. Pusacherin "kommunistihallinto"- höpinöille, olkoonkin että provosointimielessä taisi moista näpytellä.

On totta, että JKL:n kaupunginvaltuustossa on maamme ilmeisesti suurin SKP:n ryhmä. Syytä asiaan voidaan etsiä vaikkapa kokoomuksen ja noskejen (puistokokoomusta unohtamatta) aseveliakselin reipasotteisesta toiminnasta ja sen herättämästä kiukusta. Uusi kaupunginjohtaja saneerausporukoineen taitaa vielä pedata seuraaviin vaaleihin kommareille kaikkien aikojen pottia...noh vitsi vitsi.

Ryhmä siis käsittää nykyisellään kolme jäsentä, joskin ryssänvihassaan kieriskeleville mestsäsuomalaisille tuokin on jo tietenkin liikaa. Päätäntävalta kaupungin asioihin ryhmällä on sangen olematon, tosin näkyvin edustajansa on perustellusti ja asiallisesti kyseenalaistanut Kettusen erorahaa.

No se siitä.

Anderssonin "JYP-vihaan" en niinikään jaksa uskoa, kokoomuslaisena urheilumiehenä pasteeraa vielä mielellään JYPin rinnalla menestyksen hetkellä, saattepa nähdä.
 

Fordél

Jäsen
Heh, vähän säälittävä kysymys enkä keksiny minnekä muualle tätä laittaa...Mutta voisiko joku selventää näin ekaa kertaa huomenna JYP-peliin tulevalle, että mites nuo liput menee, että pääseekö seisomapaikkalipulla istumaan jos halli ei ole täynnä vai vahtiiko järkkärit asiaa tarkkaan?

Kiitos jo etukäteen avusta!
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Vaasan uusittu halli on kyllä todella upea, pakko sanoa kun nyt paikan päällä tätä ihailemassa. Mikäli Jyväskylän areenan uudistus pääsee edes lähelle tätä niin ollaan onnistuttu. Sisältö halli näyttää aika paljolti Ocelari Trinecin Verk Arenalta, jossa tuli käytyä silloin JYPin CHL- mestaruuskaudella. Areenasta löytynee paljolti kuvia jostain, ja voin katsoa ja linkittää niitä tänne kun pelistä pääsen ja olen ajanut Jyväskylään.

Mutta nopeasti sanottuna katsomo on juurikin ovaalisti kiertävä ja tila hyödynnetty hienosti, sen lisäksi kun täällä on säilytetty iso koko päädyn koti seisomakatsomo niin onhan tämä mahtava halli Vaasan Sportille ja heidän kannattajilleen. Ulkoa areena näyttää myöskin tuliterältä ja komealta, aika massiivinen ja jopa uhmakas siluetti. Sisällä sitten käytävät ovat todella leveän oloiset ja eri juotto ja syöttölät toteuttu todella toimivasti, eivätkä vie ylimääräistä tilaa. Tässäkin suhteessa näyttää sisältä lähes identtiseltä tuon Verk Arenan kanssa.

Sanoisin, että Vaasassa on liigan hienoin ja toimivin halli.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaasan uusittu halli on kyllä todella upea, pakko sanoa kun nyt paikan päällä tätä ihailemassa. Mikäli Jyväskylän areenan uudistus pääsee edes lähelle tätä niin ollaan onnistuttu. Sisältö halli näyttää aika paljolti Ocelari Trinecin Verk Arenalta, jossa tuli käytyä silloin JYPin CHL- mestaruuskaudella. Areenasta löytynee paljolti kuvia jostain, ja voin katsoa ja linkittää niitä tänne kun pelistä pääsen ja olen ajanut Jyväskylään.

Mutta nopeasti sanottuna katsomo on juurikin ovaalisti kiertävä ja tila hyödynnetty hienosti, sen lisäksi kun täällä on säilytetty iso koko päädyn koti seisomakatsomo niin onhan tämä mahtava halli Vaasan Sportille ja heidän kannattajilleen. Ulkoa areena näyttää myöskin tuliterältä ja komealta, aika massiivinen ja jopa uhmakas siluetti. Sisällä sitten käytävät ovat todella leveän oloiset ja eri juotto ja syöttölät toteuttu todella toimivasti, eivätkä vie ylimääräistä tilaa. Tässäkin suhteessa näyttää sisältä lähes identtiseltä tuon Verk Arenan kanssa.

Sanoisin, että Vaasassa on liigan hienoin ja toimivin halli.

Näytti kyllä C Moren kuvissakin hyvältä, sen vähän mitä näki. Sportilla näytti olevan myös remontin esittelyvideo. Ei hassumpi ajatus, jos JYP esittelisi aikanaan remontin vähän samaan tapaan. Kyllähän tuo muutos Vaasassa saa entistä enemmän odottamaan ja toivomaan remontin alkua myös Hippokselle. Alla oleva linkki johtaa ed. mainittuun videoon.


 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös